Find opskrift

Smag & Behag, 2007-11

Se Alle kogebøger


Forfatter   Oldenburg, Henrik - ansvh.
Forlag I/S Livskvalitet
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm og andre
Sider 98
ISSN 0904-6704
Bognummer 80200711
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
18 Arme riddere med vanilleis og hasselnøddesmør Andreas Wulff-Sørensen
24 Braiseret lammeskank i krydret smørmarinade med bagte dadler og mandler, couscous og chermoulasauce Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
74 Briocher Ole Kristoffersen
61 Coq au vin på ny med kartoffelpuré og trøffelsauce Tommy Friis og Andreas Harrebeck
25 Dadler fyldt med mango og rullet ind i sprødstegt Parmaskinke Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
25 Dadler fyldt med ristede mandler eller jordnødder Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
58 Dansk jerseykalv: kalvefilet, kalvebrisler og kalvehalerilette med æbler og kantareller Palle Enevoldsen
60 Danske krabbeklør på friskost med caviar, agurk og rugbrødschips Tommy Friis og Andreas Harrebeck
96 Farserede sardiner med hybenkompot Vivi Schou
25 Flan af fåremælksyoghurt og dadler i Grand Marnier Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
79 Gåsesauce Claus Christensen
78 Gåsesteg Claus Christensen
96 Havkat med fennikel og chorizopølse samt Hvede Spring Bock, gulerod, løg og nellike Vivi Schou
95 Hvidvinsmarinerede ansjoser med broccolicrème, broccoli og skalotteløg Vivi Schou
54 Kalveruller med sprøde brisler, stegte kantareller og sprød kartoffel i skovsyre Wassim Hallal
16 Kammusling med æbleflæsk Andreas Wulff-Sørensen
55 Karamelkugler, kirsebærkmosaik og kirsebærbavarois Wassim Hallal
22 Mandelristet pighvar med fennikelsalat og appelsinglaserede dadler Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
97 Pattegris med butternut, græskar og saltcitron Vivi Schou
81 Persillecrème
44 Pocheret kalveculotte med sorte ris, grillede majs og lardoskum Jacob Mielcke-Hansen
57 Ristet ande-foie gras med vagtel, grønne linser, majs og rødbeder samt brombær Palle Enevoldsen
79 Rødkål Claus Christensen
74 Scones Ole Kristoffersen
22 Stegt foie gras med daddelbrioche og kompot af pære med dadler Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub
81 Stegt rødspætte
81 Svampe, Ristede
17 Svineravioli med løg og grønt samt sauce med vild kørvel og persille Andreas Wulff-Sørensen
65 Sylte af sprængt rådyrnakke med persille og enebær samt syltede kirsebær og savoykål-slaw med ristede kastanier Adam Aamund
75 Vanillekranse Ole Kristoffersen

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Smag & Behag, 2000-01 (2000)
Smag & Behag, 2000-02 (2000)
Smag & Behag, 2000-03 (2000)
Smag & Behag, 2000-04 (2000)
Smag & Behag, 2000-05 (2000)
Smag & Behag, 2000-06 (2000)
Smag & Behag, 2001-01 (2001)
Smag & Behag, 2001-02 (2001)
Smag & Behag, 2001-03 (2001)
Smag & Behag, 2001-04 (2001)
Smag & Behag, 2001-05 (2001)
Smag & Behag, 2001-06 (2001)
Smag & Behag, 2002-01 (2002)
Smag & Behag, 2002-02 (2002)
Smag & Behag, 2002-03 (2002)
Smag & Behag, 2002-04 (2002)
Smag & Behag, 2002-05 (2002)
Smag & Behag, 2002-06 (2002)
Smag & Behag, 2003-01 (2003)
Smag & Behag, 2003-02 (2003)
Smag & Behag, 2003-03 (2003)
Smag & Behag, 2003-04 (2003)
Smag & Behag, 2003-05 (2003)
Smag & Behag, 2003-06 (2003)
Smag & Behag, 2003-07 (2003)
Smag & Behag, 2003-08 (2003)
Smag & Behag, 2003-09 (2003)
Smag & Behag, 2003-10 (2003)
Smag & Behag, 2004-01 (2004)
Smag & Behag, 2004-02 (2004)
Smag & Behag, 2004-03 (2004)
Smag & Behag, 2004-04 (2004)
Smag & Behag, 2004-05 (2004)
Smag & Behag, 2004-06 (2004)
Smag & Behag, 2004-07 (2004)
Smag & Behag, 2004-08 (2004)
Smag & Behag, 2004-09 (2004)
Smag & Behag, 2004-10 (2004)
Smag & Behag, 2005-01 (2005)
Smag & Behag, 2005-02 (2005)
Smag & Behag, 2005-03 (2005)
Smag & Behag, 2005-04 (2005)
Smag & Behag, 2005-05 (2005)
Smag & Behag, 2005-06 (2005)
Smag & Behag, 2005-07 (2005)
Smag & Behag, 2005-08 (2005)
Smag & Behag, 2005-09 (2005)
Smag & Behag, 2005-10 (2005)
Smag & Behag, 2006-01 (2006)
Smag & Behag, 2006-02 (2006)
Smag & Behag, 2006-03 (2006)
Smag & Behag, 2006-04 (2006)
Smag & Behag, 2006-05 (2006)
Smag & Behag, 2006-06 (2006)
Smag & Behag, 2006-07 (2006)
Smag & Behag, 2006-08 (2006)
Smag & Behag, 2006-09 (2006)
Smag & Behag, 2006-10 (2006)
Smag & Behag, 2006-11 (2006)
Smag & Behag, 2006-12 (2006)
Smag & Behag, 2007-01 (2007)
Smag & Behag, 2007-02 (2007)
Smag & Behag, 2007-03 (2007)
Smag & Behag, 2007-04 (2007)
Smag & Behag, 2007-05 (2007)
Smag & Behag, 2007-06 (2007)
Smag & Behag, 2007-07 (2007)
Smag & Behag, 2007-08 (2007)
Smag & Behag, 2007-09 (2007)
Smag & Behag, 2007-10 (2007)
Smag & Behag, 2007-11 (2007)
Smag & Behag, 2007-12 (2007)
Smag & Behag, 2008-01 (2008)
Smag & Behag, 2008-02 (2008)
Smag & Behag, 2008-03 (2008)
Smag & Behag, 2008-04 (2008)
Smag & Behag, 2008-05 (2008)
Smag & Behag, 2008-06 (2008)
Smag & Behag, 2008-07 (2008)
Smag & Behag, 2008-08 (2008)
Smag & Behag, 2008-09 (2008)
Smag & Behag, 2008-10 (2008)
Smag & Behag, 2008-11 (2008)
Smag & Behag, 2008-12 (2008)
Smag & Behag, 2009-01 (2009)
Smag & Behag, 2009-02 (2009)
Smag & Behag, 2009-03 (2009)
Smag & Behag, 2009-04 (2009)
Smag & Behag, 2009-05 (2009)
Smag & Behag, 2009-06 (2009)
Smag & Behag, 2009-07 (2009)
Smag & Behag, 2009-08 (2009)
Smag & Behag, 2009-09 (2009)
Smag & Behag, 2009-10 (2009)
Smag & Behag, 2009-11 (2009)
Smag & Behag, 2009-12 (2009)