Find opskrift

Smag & Behag, 2002-04

Se Alle kogebøger


Forfatter   Oldenburg, Henrik - ansvh.
Forlag I/S Livskvalitet
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm og andre
Sider 138
ISSN 0904-6704
Bognummer 80200204
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
47 Andebryst i Aceto Balsamico med frugt-mostarda (Petto di anatra all'Aceto Balsamico Tradizionale de Modena e Mostarda di frutta) Nadia Santini
53 Chokoladepølse med zabaionecrème (Salame di cioccolato e zabaione al moscato) Carlo Tamani
97 Farserede duer med trøffel i grønkål (Les cotelettes de pigeon au chou et aux truffes) Marc Haeberlin
98 Flamberet tærte (Tarte flambée) Marc Haeberlin
50 Fyldt pasta med græskar i græskarsauce og ferskenkerner (Tortelli di zucca in crema di zucca e mandorle di pesca) Carlo Tamani
51 Gedde i Quistello sauce med frisk polenta (Luccio in salsa quistellese e polenta fresca) Carlo Tamani
81 Grillet tun Kurt Kjær Larsen, Sandgaarden
78 Grillet tun på sydamerikanske majs & bønner med blommechutney Mikkel Shafi og Michael Pihl
77 Grillet tunsteak med ovnbagte tomater og Salsa Verde på salat af grønne bønner (Tuna American) Benedict Hamilton, Meyer's madhus
76 Grøn mango-chutney Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
19 Hvid pasta med pistaciesauce og rød prima donna Kristine Rosborg
100 Kartoffelindbagte vagtler med trøffel (Cailles en croustade de pommes de terre aux truffes) Marc Haeberlin
100 Kold safransoufflé med jordbær- og rabarbersupper (Soufflé glacé au safran et sa soupe de fraises et rhubarbes) Marc Haeberlin
46 Løgsuppe med Provolone fra Cremona (Zuppa de Cipolle e Provolone di Cremona) Nadia Santini
47 Mostarda di Frutta Nadia Santini
99 Ovnbagt alsacisk cocotte med hummer i Pinot Noir (Bäckeofe de homard au Pinot Noir) Marc Haeberlin
42 Parmesan-tuiles (Les Tuiles di Parmigiano Reggiano) Nadia Santini
52 Perlehøne med druer, appelsin, pæremostarda og granatæblekerner (Fraona del Vicariato di Quistello con uva, arancia, mostarda e melograno) Carlo Tamani
44 Perlehønsesalat med kirsebær og blåbær (Insalata di Faraone con ciliegie e mirtillli) Nadia Santini
49 Perlehønseæg i zucchinisauce med Parmesanflager og Po-trøfler (Uova di faraona in salsa du zicchine, scaglie di Parmigiano Raggiano di Quistello e tartufi delle golene del Po) Carlo Tamani
73 Salade Niçoise Anne Mejgaard
21 Skindstegt dorade med fennikeltomatkompot. Varmrøgede kammuslinger på svamperisotto og safran beurre blanc Kristine Rosborg
109 Stegte multeescalopper på ratatuille Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm
45 Suppe med snegle og Karl Johansvampe samt sommerfuglepasta (Zuppa di Lumache e Porcini con Farfalle de Pasta) Nadia Santini
98 Surkål med sandart og peberrod (La choucroûte de sandre au raifort) Marc Haeberlin
76 Tamarind-olie Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
20 Tapas: Duehjerter i fløde på citronbrushetta Kristine Rosborg
20 Tapas: Hummersuppe med urtejulienne, arame-tang og vanilieolie Kristine Rosborg
20 Tapas: Mango-rødbedechutney med gedefeta Kristine Rosborg
20 Tapas: Vagtelæg med sauté af augustsvampe Kristine Rosborg
96 Terrine de foie gras med trøfler (La terrine de foie gras truffée) Marc Haeberlin
76 Tun 'New Delhi Delights' Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
79 Tun-carpaccio på rørt krabbe med gurkemejeolie og råkost af hvide asparges, chili og sukkerærtespirer, ponzu sauce og sprød kartofffel Per Tøstesen, Café Ketchup
74 Tunsteak med rød tomatkompot, mynte og grøn tomatsauce (Tacos de atun con tomate rojo a la Hierbabuena y Jugo de Tomates Verdes) Fernando de Córdoba, El Faro del Puerto
75 Tuntataki Peter Nielsen, Sticks'n'Sushi
80 Vitello Tonnato Antonio Spatafora, La Buca degli Artisti

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Smag & Behag, 2000-02 (2000)
Smag & Behag, 2000-03 (2000)
Smag & Behag, 2000-04 (2000)
Smag & Behag, 2000-05 (2000)
Smag & Behag, 2000-06 (2000)
Smag & Behag, 2000-01 (2000)
Smag & Behag, 2001-06 (2001)
Smag & Behag, 2001-05 (2001)
Smag & Behag, 2001-04 (2001)
Smag & Behag, 2001-03 (2001)
Smag & Behag, 2001-02 (2001)
Smag & Behag, 2001-01 (2001)
Smag & Behag, 2002-01 (2002)
Smag & Behag, 2002-02 (2002)
Smag & Behag, 2002-03 (2002)
Smag & Behag, 2002-04 (2002)
Smag & Behag, 2002-05 (2002)
Smag & Behag, 2002-06 (2002)
Smag & Behag, 2003-10 (2003)
Smag & Behag, 2003-09 (2003)
Smag & Behag, 2003-08 (2003)
Smag & Behag, 2003-07 (2003)
Smag & Behag, 2003-06 (2003)
Smag & Behag, 2003-04 (2003)
Smag & Behag, 2003-03 (2003)
Smag & Behag, 2003-02 (2003)
Smag & Behag, 2003-01 (2003)
Smag & Behag, 2003-05 (2003)
Smag & Behag, 2004-06 (2004)
Smag & Behag, 2004-10 (2004)
Smag & Behag, 2004-09 (2004)
Smag & Behag, 2004-08 (2004)
Smag & Behag, 2004-07 (2004)
Smag & Behag, 2004-05 (2004)
Smag & Behag, 2004-04 (2004)
Smag & Behag, 2004-03 (2004)
Smag & Behag, 2004-02 (2004)
Smag & Behag, 2004-01 (2004)
Smag & Behag, 2005-01 (2005)
Smag & Behag, 2005-10 (2005)
Smag & Behag, 2005-09 (2005)
Smag & Behag, 2005-08 (2005)
Smag & Behag, 2005-07 (2005)
Smag & Behag, 2005-06 (2005)
Smag & Behag, 2005-05 (2005)
Smag & Behag, 2005-04 (2005)
Smag & Behag, 2005-03 (2005)
Smag & Behag, 2005-02 (2005)
Smag & Behag, 2006-01 (2006)
Smag & Behag, 2006-12 (2006)
Smag & Behag, 2006-11 (2006)
Smag & Behag, 2006-10 (2006)
Smag & Behag, 2006-09 (2006)
Smag & Behag, 2006-08 (2006)
Smag & Behag, 2006-06 (2006)
Smag & Behag, 2006-05 (2006)
Smag & Behag, 2006-04 (2006)
Smag & Behag, 2006-03 (2006)
Smag & Behag, 2006-02 (2006)
Smag & Behag, 2006-07 (2006)
Smag & Behag, 2007-07 (2007)
Smag & Behag, 2007-12 (2007)
Smag & Behag, 2007-11 (2007)
Smag & Behag, 2007-10 (2007)
Smag & Behag, 2007-09 (2007)
Smag & Behag, 2007-08 (2007)
Smag & Behag, 2007-06 (2007)
Smag & Behag, 2007-05 (2007)
Smag & Behag, 2007-04 (2007)
Smag & Behag, 2007-03 (2007)
Smag & Behag, 2007-02 (2007)
Smag & Behag, 2007-01 (2007)
Smag & Behag, 2008-04 (2008)
Smag & Behag, 2008-12 (2008)
Smag & Behag, 2008-11 (2008)
Smag & Behag, 2008-10 (2008)
Smag & Behag, 2008-09 (2008)
Smag & Behag, 2008-08 (2008)
Smag & Behag, 2008-06 (2008)
Smag & Behag, 2008-05 (2008)
Smag & Behag, 2008-03 (2008)
Smag & Behag, 2008-02 (2008)
Smag & Behag, 2008-01 (2008)
Smag & Behag, 2008-07 (2008)
Smag & Behag, 2009-12 (2009)
Smag & Behag, 2009-11 (2009)
Smag & Behag, 2009-10 (2009)
Smag & Behag, 2009-09 (2009)
Smag & Behag, 2009-08 (2009)
Smag & Behag, 2009-07 (2009)
Smag & Behag, 2009-06 (2009)
Smag & Behag, 2009-05 (2009)
Smag & Behag, 2009-04 (2009)
Smag & Behag, 2009-03 (2009)
Smag & Behag, 2009-02 (2009)
Smag & Behag, 2009-01 (2009)