Bars med grøntsager i koriander og bouillabaise (Pavé de bar à la plancha, legumes mijotés à la coriandre, jus bouillabaisse)
115
101
Béarnaise
71
Blomkålscréme
38
Blæsksprutteringe i beignet
37
Boquerones en vinagre
122
Braiseret lam
61
Cabernet Sauvignon Vinaigre sauce
113
Cacaotuiles
38
Calamares a la romana
73
Carré d'agneau des Pyrénées
38
Champignons i Jerez
38
Champiñones al Jerez
96
Chili consommé
74
Citronsorbet
97
Coq au Vin
59
Crumble
106
Dildolie
71
Filodejstartetelet med grøntsager i blomkålscrème og krydderurtemayonnaise (La Tartelette croustillante de legumes à la crème de choux fleurs, émulsion d'herbes odorantes)
115
59
Flødesuppe
115
Foie gras-Sveske-Armagnac
84
Foie gras, Stegt
31
Gazpacho
60
Grillet farseret pighvarfilet med Fanø-skinke, glaserede skorzonnerrødder med aceto balsamico, bagte tomater og rucola-emulsion
35
Grillspyd, Paprikamarinerede
83
Græskar, Stegt og puré
61
Grønne linser
72
Grøntsagsgryde med koriander
91
Gule ærter
90
Gule Ærter
70
Hummer-carpacccio med Gironde-kaviar og knoldselleri (Carpaccio de homard mi-cuit au caviar de Gironde, glace céleri-rave)
115
83
Hummeressens
83
Jomfruhummer med gæskar
72
Jus Bouillabaisse
74
Kage med marinerede røde bær og citronsorbet (Sablé aux fruits rouges, sorbet de citron)
115
84
Kalvebrisler, Moccaglaserede
101
Kammuslingecarpaccio
127
Kammuslinger
104
Kanin, Grillet
84
Kardemomme-orangekrokant
83
Kardemomme-vanilleolie
84
Kardemommeskum
70
Knoldselleri-is
124
Kokoscrème
107
Konditorcrème
106
Krabbe, Marineret
71
Krydderurtermayonnaise
107
Kumquats, Syltede
100
Laks Black & White
73
Lammekrone med aubergine-tomat-timbale (Carré d'agneau des Pyrénées timbale d'aubergines et tomates confites)
115
91
Læsøkroppinge
60
Læsøskinke og jomfruhummere, braiseret endive med karry, persille-coulis og grøn æble-skaldyrs-emulsion
122
Mango-chili salsa
61
Melfarskinke omkring svinemørbrad ad Frilandsgris, syltede skovsvampe, rødbeder, pinjekerner og Cabert Sauvignon vinaigre sauce
84
Moccasauce
107
Mælk, Karamelliseret
84
Mørdejsskaller
37
Oliven, Marinerede
84
Orangesirup
36
Patataes con aïoli
72
Pavé de Bar à la plancha
103
Pighvarsauce med estragon
35
Pinchitos morunos
61
Pinot Noir sauce
103
Ravioli af pighvar
36
Ristede kartofler i aïoli
123
Rosenkål
123
Rullesteg
100
Rygeostskum
122
Rødfisk, Grillet
112
Rødtunge med kål
110
Rådyrryg, Stegt
74
Sablé aux fruits rouges
36
Saltmandler, Ristede
106
Selleriknold
59
Skagenskinke og jordskokkevariation bagt med timian, flan med trøfler, letskummet flødesuppe med hasselnøddeolie og 'crumble'
107
Skyrsorbet
124
Suppe med kylling
104
Svampesky
61
Syltede skovsvampe
61
Sønderjysk landskinke med rullede snegle, grønne linser, stegt foie gras og Pinot Noir sauce
71
Tartelettes de legumes
59
Trøffelflan
82
Tun i kardemomme
104
Vesterhavstorsk
110
Vildtsauce
60
Æble-skaldyrsemulsion
109
Æbleflæsk
116
Østers-Kaviar-Mandarin
116
Ål, Røget-Snegle
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i: