Find opskrift

Smag & Behag, 2002-06

Se Alle kogebøger


Forfatter   Oldenburg, Henrik - ansvh.
Forlag I/S Livskvalitet
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm og andre
Sider 146
ISSN 0904-6704
Bognummer 80200206
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
78 Amaretti-petit fours Bernard Berthier, Le Basilic
17 Aubergineterrin med grøntsagsmirepoix, tomatcrème og høvlet grana padano (Tortino di melanzane e zucchine su vellutata di pomodoro con scaglie di grana padano) Vincenzo Carratú
118 Brune kager - lidt anderledes Anne Mejgaard
126 Brunkål med kalvekød og sprød bacon Pia Bøgeskov
78 Cannelés' Bernard Berthier, Le Basilic
46 Changerende blækspruttesuppe (Caldo de txipirones cambiante) Arzak, Restaurante Arzak
78 Citronkarameller Bernard Berthier, Le Basilic
19 Citronlikørcrème i små vandbakkelser overtrukket med hvid chokolade (Profoteroles di crema al limoncello con fonduta di cioccolato bianco) Vincenzo Carratú
116 Citronmarmelade Anne Mejgaard
117 Druer i brændevin Anne Mejgaard
125 Fire 'slags' bagt kål Pia Bøgeskov
125 Fisk i savoykål med sød citronsirup Pia Bøgeskov
78 Florentinere Bernard Berthier, Le Basilic
96 Friterede østers, Karl Johan og Serrano-skinke i beignet Thomas Rhode Andersen
111 Fru Baggers nougatmousse Svend Bagger, chokolatier
81 Gougères Jakob de Neergaard, Søllerød Kro
117 Grøntsagspickels (Piccalilli) Anne Mejgaard
39 Gulerodsmarmelade - et af de mange små 'orange' tilbehør til ostene (Mermekade de zanahoria - 1999) Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
110 Hindbær carrée Morten Willadsen, Magasin Chokoladefabrik
107 Hjemmelavet nougat Marianne Valentine Nielsen, Sweer Valentine
126 Hjortekrebinette med rødkål i fløde og bagt kålrabi Pia Bøgeskov
78 Ingefærtrøfler Bernard Berthier, Le Basilic
77 Iset agurkesuppe med variation af skandinavisk laks og salat af asparges og salturt (Soupe glacée aux concombres et variations de saumons scandinaves) Bernard Berthier, Le Basilic
85 Kaninryg og glaseret kaninkølle med kaninpølser, jordskokkeflan og sennepssauce Mikkel Maarbjerg, Komandanten
30 Karamelliseret mille feuille med foie gras, røget ål, frisk forårsløg og syrligt æble (Miljohas caramelizado de foie, anguila ahumada, cebolleta fresca y manzana ácida) Martín Berasategui
87 Klassisk crêpe med citroncrème, citronsirup, jasminte-sorbet og cous-cous salat Anders Houmann, The Dining Room
82 Krabberavioli på ratatouille med tomatessens Jakob de Neergaard, Søllerød Kro
116 Lemon curd Anne Mejgaard
118 Let konserveret foie gras (Foie gras mi-cuit) Anne Mejgaard
32 Lun salat med alskens grøntsager, ansjoser og salatcrème (Ensalada tibia de tuétanos de verdura con anchoas y crema de lachuga) Martín Berasategui
78 Madeleines-kager med citron Bernard Berthier, Le Basilic
112 Mandelmarcipan med kaffe & sambucca Vincenzo Carratú
78 Minitærter med frugt Bernard Berthier, Le Basilic
39 Mælkeis (Helado de leche - 2000) Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
78 Nougat Montélimar Bernard Berthier, Le Basilic
110 Nougattrøffel Peter Beier, PB Chokolade
78 Nøddepetit fours Bernard Berthier, Le Basilic
92 Omvendt Caesar Salade med østers Thomas Herman
109 Orangedrøm Lars Frederiksen, Mølles Skovly
92 Pocheret østers i mandelmælk med citronolie og brøndkarse René Redzepi
96 Pocheret østers med stegt røget marv René Redzepi
124 Salat af rosenkål, kastanjer og figner Pia Bøgeskov
124 Salat af rødkål og rosintapenade Pia Bøgeskov
115 Saltede citroner Anne Mejgaard
42 Skaldyr med blomkål i curry (Frutos del mar y coliflor al curry) Hilario Arbelaitz, Restaurante Zuberoa
42 Skaldyrskaramel med grapegelé og kartoffelskum (Caramelo de crustáceos, gelée de pomelo y espuma de patata) Hilario Arbelaitz, Restaurante Zuberoa
18 Spørg lasagne med skaldyrsragoût (Lasagnette croccanti con ragoût di crostacei) Vincenzo Carratú
129 Stegt knurhane emd grøntsager og Balsamico Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm
48 Suppe med tigernødder og frugtbrød samt Risis med mælk og grapefrugt (Sopa de chufas con pan de frutas y helado de arroz con leche y pomelo) Arzak, Restaurante Arzak
93 Sursød syltede østers med agurk og dild samt varmt skum af ristet brød Thomas Herman
110 Syltede citrusskaller med chokolader Michael Grønlykke, Summerbird
78 Symphonie de petit fours Bernard Berthier, Le Basilic
47 Trøffelæg med dadel-chorizomousse (Flor de huevo y tartufo en grasa de pata con txistorra de dátiles) Arzak, Restaurante Arzak
38 Tunfilet med friske mandler og macadamianødder- curry på friske krydderurter og en kvist pimpinelle (Mendresca de atún cubierta de virutas de almendra tierna y macadamias - curry fresco de hierbas silvestres y ramita de pimpinella) Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
33 Æbler i skiver med vanille, kokosis og romgranité (Láminas de manzana y vanilla con jugo helado de coco y granizado de ron) Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
93 Østers 'Bloody Mary' Thomas Rhode Andersen
94 Østers 'spaghettinis piquante' Thomas Rhode Andersen
94 Østers croustillant med syltet porre Thomas Rhode Andersen
91 Østers i persille med chorizo crouton og vagtleæg Thomas Herman
91 Østers i vandmelongelé med peberrodschiffon René Redzepi
95 Østers med trøffelcrème med trøffelchips René Redzepi
95 Østerstortilla med vinaigrette af sprød Serrano-skinke og æble Thomas Herman

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Smag & Behag, 2000-01 (2000)
Smag & Behag, 2000-02 (2000)
Smag & Behag, 2000-03 (2000)
Smag & Behag, 2000-04 (2000)
Smag & Behag, 2000-05 (2000)
Smag & Behag, 2000-06 (2000)
Smag & Behag, 2001-01 (2001)
Smag & Behag, 2001-02 (2001)
Smag & Behag, 2001-03 (2001)
Smag & Behag, 2001-04 (2001)
Smag & Behag, 2001-05 (2001)
Smag & Behag, 2001-06 (2001)
Smag & Behag, 2002-01 (2002)
Smag & Behag, 2002-02 (2002)
Smag & Behag, 2002-03 (2002)
Smag & Behag, 2002-04 (2002)
Smag & Behag, 2002-05 (2002)
Smag & Behag, 2002-06 (2002)
Smag & Behag, 2003-01 (2003)
Smag & Behag, 2003-02 (2003)
Smag & Behag, 2003-03 (2003)
Smag & Behag, 2003-04 (2003)
Smag & Behag, 2003-05 (2003)
Smag & Behag, 2003-06 (2003)
Smag & Behag, 2003-07 (2003)
Smag & Behag, 2003-08 (2003)
Smag & Behag, 2003-09 (2003)
Smag & Behag, 2003-10 (2003)
Smag & Behag, 2004-01 (2004)
Smag & Behag, 2004-02 (2004)
Smag & Behag, 2004-03 (2004)
Smag & Behag, 2004-04 (2004)
Smag & Behag, 2004-05 (2004)
Smag & Behag, 2004-06 (2004)
Smag & Behag, 2004-07 (2004)
Smag & Behag, 2004-08 (2004)
Smag & Behag, 2004-09 (2004)
Smag & Behag, 2004-10 (2004)
Smag & Behag, 2005-01 (2005)
Smag & Behag, 2005-02 (2005)
Smag & Behag, 2005-03 (2005)
Smag & Behag, 2005-04 (2005)
Smag & Behag, 2005-05 (2005)
Smag & Behag, 2005-06 (2005)
Smag & Behag, 2005-07 (2005)
Smag & Behag, 2005-08 (2005)
Smag & Behag, 2005-09 (2005)
Smag & Behag, 2005-10 (2005)
Smag & Behag, 2006-01 (2006)
Smag & Behag, 2006-02 (2006)
Smag & Behag, 2006-03 (2006)
Smag & Behag, 2006-04 (2006)
Smag & Behag, 2006-05 (2006)
Smag & Behag, 2006-06 (2006)
Smag & Behag, 2006-07 (2006)
Smag & Behag, 2006-08 (2006)
Smag & Behag, 2006-09 (2006)
Smag & Behag, 2006-10 (2006)
Smag & Behag, 2006-11 (2006)
Smag & Behag, 2006-12 (2006)
Smag & Behag, 2007-01 (2007)
Smag & Behag, 2007-02 (2007)
Smag & Behag, 2007-03 (2007)
Smag & Behag, 2007-04 (2007)
Smag & Behag, 2007-05 (2007)
Smag & Behag, 2007-06 (2007)
Smag & Behag, 2007-07 (2007)
Smag & Behag, 2007-08 (2007)
Smag & Behag, 2007-09 (2007)
Smag & Behag, 2007-10 (2007)
Smag & Behag, 2007-11 (2007)
Smag & Behag, 2007-12 (2007)
Smag & Behag, 2008-01 (2008)
Smag & Behag, 2008-02 (2008)
Smag & Behag, 2008-03 (2008)
Smag & Behag, 2008-04 (2008)
Smag & Behag, 2008-05 (2008)
Smag & Behag, 2008-06 (2008)
Smag & Behag, 2008-07 (2008)
Smag & Behag, 2008-08 (2008)
Smag & Behag, 2008-09 (2008)
Smag & Behag, 2008-10 (2008)
Smag & Behag, 2008-11 (2008)
Smag & Behag, 2008-12 (2008)
Smag & Behag, 2009-01 (2009)
Smag & Behag, 2009-02 (2009)
Smag & Behag, 2009-03 (2009)
Smag & Behag, 2009-04 (2009)
Smag & Behag, 2009-05 (2009)
Smag & Behag, 2009-06 (2009)
Smag & Behag, 2009-07 (2009)
Smag & Behag, 2009-08 (2009)
Smag & Behag, 2009-09 (2009)
Smag & Behag, 2009-10 (2009)
Smag & Behag, 2009-11 (2009)
Smag & Behag, 2009-12 (2009)