Find opskrift

Smag & Behag, 2002-05

Se Alle kogebøger


Forfatter   Oldenburg, Henrik - ansvh.
Forlag I/S Livskvalitet
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm og andre
Sider 146
ISSN 0904-6704
Bognummer 80200205
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
73 Andebryst marineret i honning ale med sød chili og hoïsin Betina Repstock, Røgeriet
82 Bagt salat af knoldselleri og æbler Pia Bøgeskov
80 Bagt torsk med bladselleri og pærer Pia Bøgeskov
81 Bladselleri i tomat Pia Bøgeskov
44 Blæksprutte-carpaccio Paolo Guimarães, Thomas Veber
45 Brandade Paolo Guimarães, Thomas Veber
56 Bryst af unghane i egen crèmesauce med ravioli Søren Pedersen, Det gamle mejeri
19 Cassoulet af krebs og kalvebrissel Rune Jochumsen
48 Chokoladerisotto med pocheret fersken og hindbæris Paolo Guimarães, Thomas Veber
57 Dansk kalv mellem sprøde flager af megatomat med kalvebrissel og bacon i tomatiseret kalvebouillon Søren Pedersen, Det gamle mejeri
81 Dådyr bagt med knoldselleri, svesker og Aceto Balsamico Pia Bøgeskov
60 Fiskefond Kurt Kjær Larsen, Sandgaarden
46 Fiskemandsragoût med ål Paolo Guimarães, Thomas Veber
73 Foie gras terrine med vanillehyben, mjødgelé og spørdt rugbrød Betina Repstock, Røgeriet
44 Grillede, fyldte blæksprutter Paolo Guimarães, Thomas Veber
61 Grillet havtaskemedaillon med sommergrønt og fiskecrèmesauce Kurt Kjær Larsen, Sandgaarden
74 Helstegt pattegris med saltbagte kartofler og mojo Betina Repstock, Røgeriet
45 Hvid bønnesuppe med klipfisk Paolo Guimarães, Thomas Veber
47 Laitão Paolo Guimarães, Thomas Veber
55 Lyssej bagt i lag med aubergine og sommerkål Søren Pedersen, Det gamle mejeri
48 Min Farmors crème caramel Paolo Guimarães, Thomas Veber
93 Ovndampet pighvarre med linser og bacon Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm
76 Pain d'épices med blommer samt ølskum med blommenektar Betina Repstock, Røgeriet
68 Porterglaserede figner med kanel og stjerneanis samt portersabayonne Vivi Schou, Restaurant Babette
82 Rugkiks med sellerifrø og honning Pia Bøgeskov
80 Rød linsesuppe med selleritop og feta Pia Bøgeskov
61 Sandgaaardens bouillabaisse Kurt Kjær Larsen, Sandgaarden
66 Sauterede jomfruhummerhaler på tomatconcasé og humle Vivi Schou, Restaurant Babette
20 Stegt pighvarre med røgede mandler, græskar og kardemommesauce Rune Jochumsen
67 Stegt østersølaks med kalvehaler i purløgscrème Vivi Schou, Restaurant Babette
67 Stegte vagtler med borlottibønner, risotto og parmesan Vivi Schou, Restaurant Babette
53 Strandkrabbesuppe med safran Finn Harris Kromann, Valdemar Slot
72 Svineskank i flødeost med løgtoppe og knækbrød Betina Repstock, Røgeriet
53 Tistet pighvar i blåmuslingefumet Finn Harris Kromann, Valdemar Slot
75 Valmuetærter med kanelsyltede blåbær og øl-ingefærsorbet med glasnudler samt soltørrede blåbær Betina Repstock, Røgeriet
21 Varmrøget kanin mad foie gras og beder i gammel aceto balsamico Rune Jochumsen

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Smag & Behag, 2000-02 (2000)
Smag & Behag, 2000-03 (2000)
Smag & Behag, 2000-04 (2000)
Smag & Behag, 2000-05 (2000)
Smag & Behag, 2000-06 (2000)
Smag & Behag, 2000-01 (2000)
Smag & Behag, 2001-06 (2001)
Smag & Behag, 2001-05 (2001)
Smag & Behag, 2001-04 (2001)
Smag & Behag, 2001-03 (2001)
Smag & Behag, 2001-02 (2001)
Smag & Behag, 2001-01 (2001)
Smag & Behag, 2002-01 (2002)
Smag & Behag, 2002-02 (2002)
Smag & Behag, 2002-03 (2002)
Smag & Behag, 2002-04 (2002)
Smag & Behag, 2002-05 (2002)
Smag & Behag, 2002-06 (2002)
Smag & Behag, 2003-10 (2003)
Smag & Behag, 2003-09 (2003)
Smag & Behag, 2003-08 (2003)
Smag & Behag, 2003-07 (2003)
Smag & Behag, 2003-06 (2003)
Smag & Behag, 2003-04 (2003)
Smag & Behag, 2003-03 (2003)
Smag & Behag, 2003-02 (2003)
Smag & Behag, 2003-01 (2003)
Smag & Behag, 2003-05 (2003)
Smag & Behag, 2004-06 (2004)
Smag & Behag, 2004-10 (2004)
Smag & Behag, 2004-09 (2004)
Smag & Behag, 2004-08 (2004)
Smag & Behag, 2004-07 (2004)
Smag & Behag, 2004-05 (2004)
Smag & Behag, 2004-04 (2004)
Smag & Behag, 2004-03 (2004)
Smag & Behag, 2004-02 (2004)
Smag & Behag, 2004-01 (2004)
Smag & Behag, 2005-01 (2005)
Smag & Behag, 2005-10 (2005)
Smag & Behag, 2005-09 (2005)
Smag & Behag, 2005-08 (2005)
Smag & Behag, 2005-07 (2005)
Smag & Behag, 2005-06 (2005)
Smag & Behag, 2005-05 (2005)
Smag & Behag, 2005-04 (2005)
Smag & Behag, 2005-03 (2005)
Smag & Behag, 2005-02 (2005)
Smag & Behag, 2006-01 (2006)
Smag & Behag, 2006-12 (2006)
Smag & Behag, 2006-11 (2006)
Smag & Behag, 2006-10 (2006)
Smag & Behag, 2006-09 (2006)
Smag & Behag, 2006-08 (2006)
Smag & Behag, 2006-06 (2006)
Smag & Behag, 2006-05 (2006)
Smag & Behag, 2006-04 (2006)
Smag & Behag, 2006-03 (2006)
Smag & Behag, 2006-02 (2006)
Smag & Behag, 2006-07 (2006)
Smag & Behag, 2007-07 (2007)
Smag & Behag, 2007-12 (2007)
Smag & Behag, 2007-11 (2007)
Smag & Behag, 2007-10 (2007)
Smag & Behag, 2007-09 (2007)
Smag & Behag, 2007-08 (2007)
Smag & Behag, 2007-06 (2007)
Smag & Behag, 2007-05 (2007)
Smag & Behag, 2007-04 (2007)
Smag & Behag, 2007-03 (2007)
Smag & Behag, 2007-02 (2007)
Smag & Behag, 2007-01 (2007)
Smag & Behag, 2008-04 (2008)
Smag & Behag, 2008-12 (2008)
Smag & Behag, 2008-11 (2008)
Smag & Behag, 2008-10 (2008)
Smag & Behag, 2008-09 (2008)
Smag & Behag, 2008-08 (2008)
Smag & Behag, 2008-06 (2008)
Smag & Behag, 2008-05 (2008)
Smag & Behag, 2008-03 (2008)
Smag & Behag, 2008-02 (2008)
Smag & Behag, 2008-01 (2008)
Smag & Behag, 2008-07 (2008)
Smag & Behag, 2009-12 (2009)
Smag & Behag, 2009-11 (2009)
Smag & Behag, 2009-10 (2009)
Smag & Behag, 2009-09 (2009)
Smag & Behag, 2009-08 (2009)
Smag & Behag, 2009-07 (2009)
Smag & Behag, 2009-06 (2009)
Smag & Behag, 2009-05 (2009)
Smag & Behag, 2009-04 (2009)
Smag & Behag, 2009-03 (2009)
Smag & Behag, 2009-02 (2009)
Smag & Behag, 2009-01 (2009)