Find opskrift

Gastro nr. 25 (marts 2008)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2008
Udgave 1
Illustrationer
Sider 98
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000025
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
24 Agurkesalat med mynte, persille, koriander med løg i surt-sødt Peter Andreas Ingeberg
83 Appetizer af friteret stenbider med dip af gulerod og hyldeblomstsaft Mikkel Karstad
42 Bønnecitronsalat på tofu i misosuppe Betina Repstock
42 Bønnesauté af røde mungbønner til dampet torsk med peberrodsskum Betina Repstock
27 Couscous med grønt Peter Andreas Ingeberg
45 Creme af cocobeans med ærter, røget hellefisk og hindbærsyltet løg Betina Repstock
20 Én til én i en fart: Kylling i kokosmælk og spidskål
28 Fiskeboller i tomatsauce med charmoula og oliven samt saltet citronskal Peter Andreas Ingeberg
84 Fiskesalat af røget stenbider med lun æblemos og syltet rødbede med wasabi Mikkel Karstad
70 Foie Gras-pate Mikkel Karstad
80 Forårsgrøn ærtesupper med wasabi-laksefars - perfekt, hurtig fredagsmiddag for to Lisa Förare Winbladh
26 Gifte sardiner med krydderpasta Peter Andreas Ingeberg
22 Harira - Ramadansuppe Peter Andreas Ingeberg
46 Kikærtefladbrød med chorizo og peberfrugt Betina Repstock
44 Kikærter og kalvekød i grøn karry med spinat og yoghurt Betina Repstock
26 Kylling med grapefrugt, ingefær og stødt koriander Peter Andreas Ingeberg
28 Pastilla med creme Peter Andreas Ingeberg
72 Pate af fasan og hare med kvædekompot Mikkel Karstad
44 Puré af butterbeans med kyllingelever, sprødstegte bønneskaller i pistacie og havtornesauce Betina Repstock
71 Riellets af svinebov, øl og eddike med julesalat Mikkel Karstad
69 Rilettes af kalvekæber a la wienerschnitzel med 'kartoffelsne', karamelliseret citron og cremet, brunet smør Mikkel Karstad
23 Salat af fennikel, mynte, appelsin og ristede pistacienødder Peter Andreas Ingeberg
46 Salat af mungbønnespirer med pink grapefrugt, gratineret gedeost og timiancroutoner Betina Repstock
95 Små forårsruller med grøntsagsfyld
86 Stenbiderrogn, med løgmos og sprøde quinua-flager Mikkel Karstad
85 Stenbiderrogn, rugkerner og marineret jordskok i luftig jordskokcreme med forårsgrønt Mikkel Karstad
24 Suppe på favabønner Peter Andreas Ingeberg
25 Tagine med lam, figner og valnødder Peter Andreas Ingeberg

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)