Find opskrift

Gastro nr. 14 (februar 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 100
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000014
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
64 Calvisius caviar på æblesorbet og hvid chokolade
88 Caposante in Padella con Capperi – stegte kammuslinger med kapers
37 Cha ca lele – marineret vietnamesisk rødtungefilet i gurkemeje
41 Frugtsalat i kokossauce
23 Grillet kammusling med agurk, dild, akvavit og kommen
59 Kalvehaler og sort hummer, Baerii caviar, malt og salat
22 Kammuslingflan med Gotlandstrøffel, kartoffel og rapsolie
62 Karamelliseret blomkål, 'imaginære landskaber' med dådyr og Baerii caviar
60 Kogte kartofler, 'Bløde mineralske toner' med pocheret æg og Calvisius Caviar
62 Kongekrabbe med jordskokker, citron og Baerii caviar
40 Muc Chien – sprødstegte blæksprutter i gurkemeje med limesaft og peber
63 Mørk chokoladecreme, dåsemælk og Baerii caviar
76 Nutella af macadamianødder, Iakridsrodsis og valnødder, gelé af yuzu, dadel og mandel/yuzuskum
48 Perlehønebryst med perlespelt
77 Rivesaltes marineret sveskekompot, geleret crème anglaise, bagt chokolade med blødende hjerte og iset kondenseret mælk
39 Roi du du tao xanh – papayasalat med tigerrejer, chili og grønne æbler
20 Røget kammusling med friskost ravioli, selleri og valnød
40 Salach vit – andesalat med vandspinat, jordnødder, rødløg og sojasauce
24 Saltet kammusling med granatæble og æble peberrodsmos
37 So xao nuoc dua – muslinger i kokosmælk, citrongræs, chili og vietnamesisk mynte
60 Stør saltet med egen caviar (Calvisius) samt pære og selleri
75 Æblekage med crème brûlée, ristet æblemarcipan rullet med Ingridmarie, rosin-nougatbar toppet med lys karameltuilles, cidergelé og Ambrésirup

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)