Find opskrift

Gastro nr. 22 (november 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 100
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000022
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
57 Agerhøne med kastanje og bagt hvidløg Rasmus Kjær
39 Boller i karry med basmatiris Peter Andreas Ingeberg
57 Braiseret vildtbov glaseret i kaffebønner, øl, portvin og honning Rasmus Kjær
51 Broccolisuppe med pølse og sprødt brød Mikkel Karstad
54 Cremet fiskesuppe med rimet fisk og kogt porre Mikkel Karstad
59 Duebryst på 'parisertoast' Rasmus Kjær
24 Fasangryde med æble og knoldselleri Søren Gericke
24 Fjæsing med sauté af løg, jordskok, savojkål og svampe Søren Gericke
24 Glaseret julesalat Søren Gericke
80 Grydestegte vagtler med kastanjer, skalotteløg, selleri, citron og timian Mikkel Karstad
22 Havkatfilet og krondildmarinerede grøntsager som salat Erwin Lauterbach
37 Hjerter i flødesauce med kartoffelpuré Peter Andreas Ingeberg
56 Indbagt fasansuppe med trøffel og cognac á la Bocuse Rasmus Kjær
52 Kartoffel- og brøndkarsesuppe med 'krymmel' Mikkel Karstad
38 Kogt oksebryst med sursød peberrodssauce og bouillon med urter og kål Peter Andreas Ingeberg
58 Kotelet af krondyr med 'persillekåbe' og indkogt champignon Rasmus Kjær
81 Langtidsstegt dyrebov i øl, eddike og honning med blød krydderurte-polenta Mikkel Karstad
18 Müsli med mandler, hasselnødder, honning og chokolade Rasmus Kjær
18 Nutella' Rasmus Kjær
82 Oksesteg med frikassé af vinbjergssnegle, savojkål, hvidløg, persille, smør og citronskal Mikkel Karstad
58 Ragout af braiseret rensdyrhals med majsfrikassé Rasmus Kjær
20 Ristet jomfruhummer på grønne asparges Jacob de Neergaard
22 Selleritoast med kalvebrissel, svampe og persillegranulat Erwin Lauterbach
79 Steg af gris med hyben, saltede grønne hyldebær og rosmarinkartofler Mikkel Karstad
51 Suppe på hvide bønner, hvidløg og mandel med kogt, marineret blæksprutte Mikkel Karstad
52 Svampebouillon med timian og kødboller af hønsesoufflé Mikkel Karstad
36 Torskefrikadeller med dild og lun løgmarmelade Peter Andreas Ingeberg
18 Valnødder i rødvin og rørsukker Rasmus Kjær

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)