Find opskrift

Gastro nr. 20 (september 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 100
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000020
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
50 Abrikosmarmelade Rasmus Kjær
23 Bagte peberfrugter vendt i appelsin og mynte Mikkel Karstad
23 Bagte svampe med frisk hvidløg, citron og oregano Mikkel Karstad
49 Blommechutney Rasmus Kjær
23 Blækspruttesalat med stegte grønne tomater og rødløg Mikkel Karstad
24 Braiseret lammebov med krydderurte-risotto og glaserede rødbeder Mikkel Karstad
51 Brombærsyltetøj Rasmus Kjær
18 Croutoner med svampesilhuet og Karljohan-bearnaise Rasmus Kjær
38 Curry med lam og aubergine
20 Dampede venusmuslinger med små sprøde persillerødder Mikkel Karstad
18 Eddike- og bouillon-syltede svampe med citronskal Rasmus Kjær
40 Fedtfattig koftacurry
22 Hvidløgs- og rosmarinbrød Mikkel Karstad
18 Kantarelpuré svøbt i syltet græskar Rasmus Kjær
39 Kyllingecurry med kokos
39 Nem masaman curry
24 Panna cotta med brombær og kandiserede græskarkerner Mikkel Karstad
72 Pizza med fennikelpølse, bøffelmozzarella, tomatsauce, oliven og oregano Peter Andreas Ingeberg
71 Pizza med kartoffel og rosmarin Peter Andreas Ingeberg
72 Pizza med mozzarella, gorgonzola og parmesan Peter Andreas Ingeberg
70 Pizza med tomat, kantareller, bøffelmozzarella, persille og røget havsalt Peter Andreas Ingeberg
71 Pizza med tomatsauce, bøffelmozzarella, aubergine og basilikum Peter Andreas Ingeberg
70 Pizza napolitane med kapers Peter Andreas Ingeberg
69 Pizzadej Peter Andreas Ingeberg
20 Saft - af de sidste bær og blommer Mikkel Karstad
49 Syltede drueagurker - en klassiker Rasmus Kjær
50 Syltede græskar med vanilje Rasmus Kjær
49 Syltede grønne tomater Rasmus Kjær
50 Syltede sveskeblommer i sød sherry Rasmus Kjær
40 Thaicurry med kylling og asparges

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)