Find opskrift

Gastro nr. 19 (august 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 100
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000019
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
33 Bagt blomme i 'flødekaramel' med skum af mælk, hvid chokolade og grønne mandler Mikkel Karstad
65 Blåskimmelost med pumpernikkel og membrillo Rasmus Kjær
18 Braiserede kvæder med gule rosiner Rasmus Kjær
49 Clafoutis med kirsebær Peter Andreas Ingeberg
52 Floc de Gascogne-syltede blommer Peter Andreas Ingeberg
30 Grillet fennikel, fennikel-olivenjuice med duevinge og duehjerte, sprødt brød og grønne oliven Mikkel Karstad
51 Grillet forel, piperade og sauce med vild brødnkarse Peter Andreas Ingeberg
47 Grillet kanin med salive, hvidløg og hvidvinskogte grønne linser - med rigtig ratatouille! Peter Andreas Ingeberg
62 Gris med fersken og sommerkartoffelmos Rasmus Kjær
65 Jordbær med fløde Rasmus Kjær
51 Kold courgettecreme med mynte, citron og olivenolie Peter Andreas Ingeberg
18 Kold kvædete Rasmus Kjær
28 Krabbekløer med syltet tomat og mini-fennikel Mikkel Karstad
18 Kvædebrød Rasmus Kjær
28 Mos af ærter og mynte med 'krabbegums' Mikkel Karstad
62 Puré af nye løg med mini-blæksprutter og estragon-olie Rasmus Kjær
90 Rødtunge i tomat , røg og ventreche Tommy Friis og Andreas Harrebek
91 Råmarineret tun med vagtelæg, caviar og brøndkarse-spinatpuré Tommy Friis og Andreas Harrebek
47 Råsyltede abrikoser med rørsukker, rosmarin og dænet fåreyoghurt Peter Andreas Ingeberg
48 Salat med artiskokbund, lagret brebis, blegselleri, løvstikke og timian Peter Andreas Ingeberg
92 Sprængt due i muësli med saltet foie gras, kantareller og maltsauce Tommy Friis og Andreas Harrebek
31 Stegt duebryst med artiskok-majsfrikassé, artiskokpuré og blommesirup Mikkel Karstad
48 Stegt landkylling med smør og timianblomster, grøntsagscassoulet med friske cocobønner Peter Andreas Ingeberg
52 Syltede blommer med legeret creme Peter Andreas Ingeberg
93 Sæsonens frugt x 2 med vaniljeis og chokolade Tommy Friis og Andreas Harrebek
63 Ærtejuice med pakker af syltet havtaske og sortfodsspæk Rasmus Kjær

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)