Find opskrift

Gastro nr. 21 (oktober 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 100
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000021
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
60 Andebryst i honning med Épice-krydderier Rasmus Kjær
77 Black velvet og østers Paul Cunningham
79 Boeuf bourguignon Paul Cunningham
79 Burger royale Paul Cunningham
63 Confitering af andelår Rasmus Kjær
62 Consommé af andeskrog med kålstængler og kastanjer Rasmus Kjær
58 Croutonhapser med andelever og -hjerte Rasmus Kjær
24 Dansk fisk i bouillabaisse-terrine med aïoli Rasmus Kjær
77 Danske østers med hindbæreddike Paul Cunningham
50 Due med tørristet indigorørhat, rå blomme, brunet smør og saltbagt persillerod Peter Andreas Ingeberg
79 Epoisses og druer i marc Paul Cunningham
50 Flamberet kyllingelever med klassisk svampestuvning, skovsyre og 'sherrysky' på ristet brød - en omgang natmad? Peter Andreas Ingeberg
80 Fransk løgsuppe Paul Cunningham
63 Friteret confit af andelår med panering af revet kartoffel Rasmus Kjær
23 Grillet pighvar med saltbagt selleri og parmesanskum Rasmus Kjær
77 Håndskåret oksecarpaccio Paul Cunningham
92 Karamelliseret æble med rå æblesalat Rasmus Kjær
77 Kinder, kål, pancetta og ansjos Paul Cunningham
79 Lammekrone og ærter á la française Paul Cunningham
24 Mayonnaise - bases i aïolien Rasmus Kjær
92 Mini-tivoliæble - til kaffen Rasmus Kjær
79 Mørk, bitter chokoladetærte (fejlbehæftet: Se i stedet opskriften i nr. 23) Paul Cunningham
80 N.Y.-steak sandwich og grøntsagsremoulade Paul Cunningham
59 Pastilla som forårsruller med and, figen, gule rosiner og spidskommen Rasmus Kjær
49 Ristede kantareller og jomfruhummer med grapeskal og koriander på knækbrød Peter Andreas Ingeberg
49 Råmarineret torsk med citrus, rå Karljohansvampe, bacon og kartoffelpuré Peter Andreas Ingeberg
61 Saltet og tørret and med krydderier Rasmus Kjær
57 Sauna-ægget Lisa Förare Winbladh
22 Skindstegt fjæsing med jordskok i sur-sød citron Rasmus Kjær
21 Skindstegt knurhane med kål-kompagni Rasmus Kjær
77 Svampe på toast med æggeblommer Paul Cunningham
25 Syltet kulmulefilet med hvidløgspuré og barbeque-olie Rasmus Kjær
19 Tagliatelle med smør og salvie David Fischer
92 Æbleterrine med brændt hasselnød og friskpisket fløde Rasmus Kjær

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)