Find opskrift

Gastro nr. 23 (december 2007)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Jesper Uhrup - ansvh.
Forlag Egmont Magasiner
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer
Sider 98
ISSN 1901-2187
Bognummer 81000023
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
38 Amuse Thomas Pasfall
47 Appetizer - happere af dansk blæksprutte med persille, hvidløg og chili Betina Repstock
39 Bagt torsk med Noilly Prat pg Calvicius caviar fra Rossini Paul Cunningham
48 Bagt torsk og hummer med marineret knoldselleri, spørd pistacie-pandekage og hummersauce Betina Repstock
38 Champagnebrus Paul Cunningham
40 Confiteret due, solbær og foie gras Paul Cunningham
61 Dansk hummer stegt i akvavit og enebær, hertil græskar, havtorn og kastanje Mikkel Karstad
43 Fynske gråpærer x 2 Thomas Pasfall
41 Gåselever og citron classique Thomas Pasfall
42 Havbars Morten Jensen
72 Janssons fristelse - en klassiker Peter Andreas Ingeberg
38 Jomfruhummer og gule ærter Thomas Herman
42 Kalvebrisler, æbleflæsk og rugbrød Thomas Herman
50 Kalveskank på smørstegt porre med vagtel, kartoffeltern, estragon og vagtelæggeblommer Betina Repstock
20 Kanel-kartofle rmed mandler Rasmus Kjær
20 Kanel-panna cotta Rasmus Kjær
20 Kanelte med mælkeskum Rasmus Kjær
90 Klassisk rødkål nouveau Jesper Uhrup Jensen
75 Klipfisk med stuvet grønkål og halvrå ræddiker Peter Andreas Ingeberg
72 Kokkens favoritsildemad med æbledildcreme og peberrod Peter Andreas Ingeberg
51 Mandarinsorbet med mandarin-knapper og earl greu-soufflé Betina Repstock
74 Merquez med harissa, saltet kål og yoghurt Peter Andreas Ingeberg
62 Mos af dansk æble med ristet hasselnød, tørret æble, sukkerroe-sirup pg æblesorbet Mikkel Karstad
15 Mørk, bitter chokoladetærte 'revised' (rettet ift. nr. 21) Paul Cunningham
50 Pecorino med trøffel Betina Repstock
49 Saltet foie gras med fennikel, citron og havtorn Betina Repstock
59 Saltet kammusling med gedeost-chifon og krymmel af tørret rørhat, røget spæk og purløg Mikkel Karstad
60 Stegt jomfruhummer med bagt hvidkål og dressing på blospølse og solbær Mikkel Karstad
76 Varm vaniljechokolade med vaniljeskum, muskatnød, appelsinskal og chili-ske Peter Andreas Ingeberg
75 Vietnamesisk-inspireret kødsuppe Peter Andreas Ingeberg
48 Østers i lag med kartoffel a la creme, æble og kalvebacon Betina Repstock

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastro nr. 01 (oktober/november 2005) (2005)
Gastro nr. 02 (november/december 2005) (2005)
Gastro nr. 03 (december 2005/februar 2006) (2005)
Gastro nr. 05 (marts 2006) (2006)
Gastro nr. 06 (april 2006) (2006)
Gastro nr. 07 (maj 2006) (2006)
Gastro nr. 08 (juni 2006) (2006)
Gastro nr. 09 (august 2006) (2006)
Gastro nr. 10 (september 2006) (2006)
Gastro nr. 11 (oktober 2006) (2006)
Gastro nr. 12 (november 2006) (2006)
Gastro nr. 13 (december 2006/februar 2007) (2006)
Gastro nr. 14 (februar 2007) (2007)
Gastro nr. 15 (marts 2007) (2007)
Gastro nr. 16 (april 2007) (2007)
Gastro nr. 17 (maj 2007) (2007)
Gastro nr. 18 (juni 2007) (2007)
Gastro nr. 19 (august 2007) (2007)
Gastro nr. 20 (september 2007) (2007)
Gastro nr. 21 (oktober 2007) (2007)
Gastro nr. 22 (november 2007) (2007)
Gastro nr. 23 (december 2007) (2007)
Gastro nr. 24 (februar 2008) (2008)
Gastro nr. 25 (marts 2008) (2008)
Gastro nr. 26 (10.04-07.05 2008) (2008)
Gastro nr. 27 (08.05-11.06 2008) (2008)
Gastro nr. 28 (12.06-06.08 2008) (2008)
Gastro nr. 29 (07.08-10.09 2008) (2008)
Gastro nr. 30 (11.09-08.10 2008) (2008)
Gastro nr. 31 (09.10-05.11 2008) (2008)
Gastro nr. 32 (06.11-10.12 2008) (2008)
Gastro nr. 33 (11.12-12.02 2008) (2009)
Gastro nr. 34 (12.02-11.03 2009) (2009)
Gastro nr. 35 (12.03-06.04 2009) (2009)
Gastro nr. 36 (07.04-13.05 2009) (2009)
Gastro nr. 37 (14.05-10.06 2009) (2009)
Gastro nr. 38 (11.06-12.08 2009) (2009)
Gastro nr. 39 (13.08-09.09 2009) (2009)
Gastro nr. 40 (10.09-07-10 2009) (2009)