Find opskrift

Emma gad - vi gider ikke

Se Alle kogebøger


Forfatter   Plum, Camilla
Sekundære forfattere Simonsen, Nanna
Forlag Hekla
Udgivet 1991
Udgave 3
Illustrationer Tom Bangerter
Sider 176
ISBN 87-7474-228-0
Bognummer 39
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
105 Aioli
116 Anchoiade
116 Ansjosruller, svenske
145 Antipasto misto
159 Appelsincharlotte
54 Artiskokker, syltede
148 Asier, verdens bedste
51 Auberginer i ovnen
50 Auberginer, syltede
51 Auberginesalat med pinjekerner
51 Auberginesplat
169 Avgolemono
58 Avocadocreme
57 Avocadosuppe
169 Bechamelsauce
126 Beuf crú
104 Beurre Blanc
158 Bitter mandelcreme
33 Bladsellerisuppe
142 Blishøns
22 Blomkål, polsk gratineret
22 Blomkål, stegt
23 Blomkålssalat, varm
24 Blomkålssoufflé
23 Blomkålssuppe
93 Blue-cheese dressing
120 Blæksprutter i grønsager
121 Blæksprutter, marinerede
16 Borsjtj, uortodoks
109 Bouillabaisse, uortodoks
113 Brandade
73 Brune ris
156 Bruno'er/chokoladekage
36 Brændenældesuppe
167 Brød
35 Brøndkarse sandwich
35 Brøndkarsesalat med pinjekerner
35 Brøndkarsesuppe
77 Bulgursalat
125 Bøf Lindstrøm
71 Bønner, hvide i tomat
67 Bønner, hvide, marinerede
70 Cassoulet
59 Champignons à la greque
59 Champignons, marinerede
155 Chokolade trøfler
155 Chokolademousse
147 Cornichons
47 Courgetter med kanel
48 Courgetter, farserede
48 Courgetter, syltede med sardeller
47 Courgettesoufflé med citronsauce
107 Court-Bouillon
76 Cous-Cous, uortodoks
63 Cruditees
152 Dolmades
152 Dolmades
142 Dyrekød
87 Eggs, pickled
68 Falaffel
34 Fennikel, bladselleri, porrer, bladbeder i mornaysauce
93 Feuilletes med roquefort
163 Figner i portvin
20 Finns jordskoksalat
101 Fisk, diverse
111 Fisk, stegt, i marinade
111 Fiskefars
107 Fiskefond
110 Fiskefrikadeller/fars
75 Fiskerisotto
110 Fiskesalat
108 Fiskesuppe, frådse
94 Flødeostdessert
95 Flødeostekage
163 Fløderand med hindbærsauce
63 Flødestuvede grønsager
143 Forloren hare, stegt som dyr
157 Fragilité
58 Frugtsalat med avocado
160 Frugtsalat, guddommelig
161 Frugtsalat, Karen Johannes
25 Fyldt 'general'
77 Fyldte tomater
18 Gratin Dauphinois med selleri
85 Gratin, grundopskrift
107, 124 Grundsuppe, fisk og kød
43 Grøn sauce
24 Grønlangkål, jysk
62 Grønsagskarry
65 Grønsagsterrine
57 Guacamole
16 Gulerodspuré med mynte
15 Gulerodssuppe
14 Gulerødder med vermouth
15 Gulerødder, stegte
39 Hane, farseret med hvidløg
139 Hane, lettere indonesisk
55 Haricots verts med ost
12 Hasselback kartofler, (uortodokse)
55 Hestebønner i smør
136 Hjerter i sur/sød sauce
98 Hollandaise
32 Hovedsalat, hel, braiseret
68 Hummus
106 Hvidvinssauce med rogn
109 Hvilling med oliven
109 Hvilling med olivenolie og citron
168 Hyldeblomstsaft og vin
139 Høne eller kylling i citronsauce
12 Janssons fristelse
20 Jordskoksoufflé
33 Julesalat med Noilly Prat
117 Julesild, Svigers
140 Kalkun, farseret
127 Kalvehaleragout
134 Kalvelever med citron og rosmarin
126 Kalvesteg med skilt sauce
105 Kaperssauce, fars
89 Karamelrand
14 Kartoffel med gratin, grøn
158 Kartoffelkage med nødder
13 Kartoffelkroketter
43 Kartoffelmos med persillade
13 Kartofler i tomat
157 Kastaniekage
165 Katrineblommekage
69 Kikærter, tunesiske
113 Klipfisk med tomat
167 Kringle
138 Kyllingeleverpaté
138 Kyllingesalat
106 Kørvelsauce til fisk
44 Kørvelsuppe
149 Lageagurker
115 Laks, røget med peberrodssauce
114 Laksetatar
129 Lam i ansjossauce
49 Lam i asparges
44 Lam i dild
130 Lam i svampesauce
129 Lammefrikadeller
131 Lammefrikassé
135 Lammelever, helstegt
130 Lammerullesteg
128 Larnme-curry
82 Lasagne af grønsager
135 Leverpostej
69 Limabønner med smør
68 Linsepuré med citron
38 Løg i hvidvin
112 Makrel med stikkelsbærsauce
99 Mayonnaise
150 Mint chutney
61 Morkelsauce
98 Mousseline, sauce
119 Muslingesuppe
120 Muslingesuppe, gul
36 Nasturtiumfrø, syltede
60 Nudler med sauterede østershatte
83 Nudler, kinesiske, sursøde
136 Nyrer, ristede på salat
52 Okra med agrodolce
125 Oksesteg, jødisk
146 Oliven, farserede
44 Omelet med urter
92 Ostekiks I
92 Ostekiks II
92 Ostesauce, af 4 slags ost, til pasta
29 Pandekager med ricotta og spinat
163 Paradisæbler
81 Pasta à la Puttanesca
80 Pasta al Carbonara
81 Pasta med kantareller
80 Pasta med muslinger
79 Pasta med valnødder og basilikum
19 Pastinaksuppe
53 Peberfrugt, stegt
21 Peberrod/rødbedesalat
21 Peberrodssauce med korender
21 Peberrodssauce, syrnet
43 Persillade/kartoffelmos
42 Pesto
87 Pickled eggs
72 Pilaff, stensikker
39 Porrer i fløde
161 Pærer i rødvin
162 Pærer og tyttebær
132 Pørkølt
26 Quiche med rosenkål
162 Rabarberkage med jordbær
147 Remoulade, uortodoks
73 Ris, Basmati
73 Ris, brune
72 Ris, stensikre løse
74 Risotto med muslinger
74 Risotto med svampe
64 Rodfrugter, blandede i ovnen
26 Rosenkålssuppe
17 Rødbedesalat I og II
27 Rødkål, gammeldags
12 Røsti
149 Saltagurker
168 Sannes gulerodskage
114 Saumon crú
27 Savoykåldolmer
18 Selleri-rødbede-æble salat
18 Selleri, stegt
17 Selleripuré
19 Selleriremoulade
151 Sennep/karry pickles
117 Sildesalat
36 Skvalderkålsuppe
97 Smør, rørt
97f Smørcreme I og II
118 Småkrabbe-bisque
86 Solæg
30 Spinat med korender og pinjekerner
29 Spinatsalat
30 Spinattærte
60 Svampe med parmesan og persille
60 Svampe med tamari
60 Svampe stegt med tamari
61 Svampe, oliekonserverede
61 Svampefars
164 Sveskemousse
148 Syltede agurker med solbærblade
105 Syre/citronsauce
37 Syresuppe/spinatsuppe
131 Tandoori
146 Tapenade
164 Tarte Tatin
46 Tomater, grønne, syltede
45 Tomatsalat Caprese
106 Tomatsauce til fisk
115 Torskerognssalat
87 Tortilla
134 Tunge i persillade
73 Tyttebærris
96 Tzatiki
64 Urtesuppe, kold
40 Vichysoise, en klassiker
142 Vildtfrikadeller
152, 153 Vinblade, konserverede
152 Vinbladsdolmer (dolmades)
127 Vitello tonnato
96 Yoghurt Labna
96 Yoghurt, drænet med bær
88 Zabaione
162 Æblekage med rugbrød
88 Æg i cocotte
55 Ærtepuré
56 Ærter med perleløg og vermouth
56 Ærtesuppe med bacon
56 Ærtesuppe med champagne
60 østershatte, sauterede

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Emma gad - vi gider ikke (1991)
Dansk mad - fra hele verden (1996)
Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) (1997)
SØDT (1999)
mors mad året rundt (2001)
Et ordentligt brød (2001)
GRØNT (2003)
dejligt (2003)
Umoderne mad (2004)
Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) (2005)
Jul (2007)