Find opskrift

Umoderne mad

Se Alle kogebøger


Forfatter   Plum, Camilla
Forlag Politiken
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer Anne-Li Engström mfl.
Sider 295
ISBN 87-567-7199-1 
Bognummer 22
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
83 agurkesalat med dild
224 ansjoser
28 asparges med sauce mousseline
86 At koge nye kartofler
178 at stege en bøf
186 bagt æblekage med gelé
164 bankekød
149 basilikumsnaps
180 bearnaiseessens
180 bearnaisesauce
155 bechamelsauce med hvidvin
115 benløse fugle med hyld og citron
229 berberiand
277 biber salcaci (peberpasta)
136 biga (fordej)
134 blanc-manger (mandelrand)
249 blodpølse med æblekompot og ahornsirup
175 Boeuf sauté Stroganofff
237 boller i karry
191 boller med rosiner
35 brosme
15, 52 brændenælder
15 brændenældesuppe
138, 191, 197, 273 brød
149 Brøndums klar snaps
178 bøf af oksekød
250 bøf Lindström
21 bøffelmozzarella
152 Carl Johan-svampe
152 champignonsuppe
255 cheesecake
265 chokolademarengs med moccacreme
193 chokoladesauce
60 citron-marengstærte
66 citronfromage
270 crème caramel
77 Crème Saint-Germain
226 dampet torsk med kaperssauce
10 dansk madkultur
103 danske duer med estragon
88 dildkartofler
45 dillkött
41 dåseasparges
249 enkel æblekompot
106 estragonkylling med ærter bonne femme
257 Evas honningkage
98 fiskefilet med hjemmelavet remoulade
160 fiskefrikadeller med persille
97 fjordrejer
178 flanksteak
121 florentinere (havregrynskager)
78 flødedressing
101 flødepeberrod
159 flødestuvede champignoner (champignons à la crème)
159 flødestuvede svampe
31 flødestuvet spinat
185 fond på vildt
51 forloren, forloren skildpadde
210 fransk løgsuppe
250 fransk tatar
42 frikadeller
77, 106 friskbælgede ærter
11 Frk. Jensen
141 frysetøj (solbær)
141, 265 gammeldags kødhakker
147 gelé
85 gratin med blomkål og skinke
155 gratinerede grøntsager med bechamel og parmesan
32 gratineret fisk med spinat og sauce Mornay
78 grøn salat med flødedressing
25 grøntsager vinaigrette med æg og kapers
77 grønærtesuppe med peberrod
230 gule ærter på sprængt gås
217 hasselbackkartofler
121 havregrynskager med jordbær
73 hjemmelavet frugtsaft
123 hofdessert med jordbær
35 hollandaisesauce
78 hovedsalat
210 hurtig hønsefond
197 hvedebrød af ølandshvede
206 hvidkålssuppe med baconknas
163 hvidløgskylling
115, 126, 133 hyld
41 høns i asparges
16 hønsesalat
224 Janssons frestelse
273 Jons rugbrød med surdej og kerner
69 jordbærrabarber
130, 142 jordbærsyltetøj
199 kakaoindhold, chokolade
45 kalv i dild
48 kalvebrisler
42 kalvefrikadeller
170 kalvehjerte med svesker og æbler
51 kalvehoved
47 kalvekoteletter med stuvede nye grøntsager
112 kalvekrebinetter
45 kalvekød (kvalitet)
55, 177 kalvenyrer
177 kalvenyresteg med skilt sauce
188 kanelsnegle
116, 226 kaperssauce
270 karamelrand
156 kartoffelpandekager med stegt flæsk og tyttebær
124 kartofler i mazariner
38 klar suppe med porrer
37 kogt høne og oksekød med peberrodssauce og spidskål
47, 178 koteletter
112 krebinetter med stuvet sommerkål
149 kryddersnapse
97 krydrede, panderistede fjordrejer
130 kræmmerhuse med flødeskum og jordbærsyltetøj
35 kuller
35 kulmule
41 kylling i asparges
163 kylling med 100 hvidløg
55 kyllingegump
105 kyllingesteg med skilt sauce
133 kærnemælksfromage med hyld
15 kørvelsuppe med pocherede æg og asparges
56 kåldolmere
241 labskovs
45 lam i dild
234 lam i kål (Irish stew)
52 lammefrikassé
246 lammeskank
138 landbrød
229 landænder
277 lang peber
60 lemon meringue pie
169, 274 lever
274 leverpostej med andefedt
11 Louise Nimb
220 lynsyltet agurkesalat
169 løgmarmelade
11, 270 Madam Mangor
267 mandelcreme, tærtefyld
134 mandelrand med bær
267 mandeltærte (gateaux Basque)
123 marengs
258 marmorkage
124 mazariner
11 mormormad
144 mosebøller
28 mousseline
28 mousselinesauce
21 mozzarella
277 muscovadosukker
86 mynte
60 mørdej
230 nakkekam til gule ærter
118 napoleonskage med stikkelsbærfool
52 navarin printanière
21 omelet med krydderurter
21 omeletpander
21 omelette fines herbes
208 ovnbagte ostemadder med sennep
172 ovnstegt lammekølle (gigot boulangère)
277 pancetta
63 pandekager
170 pandestegt kalvehjerte
133 panna cotta med hyld
239 paprika
182 pariserbøffer
267 pastiza (mandeltærte)
263 peberkager
77, 101 peberrodscreme
37, 109 peberrodssauce
142, 147 pektin
149 perikonsnaps
106 persillesauce
19 pocherede æg
180 pommes frites
208 Porre-kartoffelsuppe (Potage Parmentier)
149 porsesnaps
193 pærer Belle Hélène
230 pølser til gule ærter
69 rabarber
70 rabarberkompot
73 rabarbersaft
69 rabarbertrifli med drænet yoghurt
59 rabarbertærte
242 ribbenssteg
147 ribsgelé
129 ribslagkage
88 rimmad laks
191 rosinbrød
273 rugbrød
260 Rungstedkage
277 rød peberpasta
136 rødgrød
80 røget makrel
152, 159 rørhatte
193 rå æg
252 råstegte kartofler og biksemad
141 råsyltede solbær
156 råsyltede tyttebær
19 salade Lyonnaise
19 salat med æg og krydderurter
66 salmonella
277 saltede citroner
277 saltede kapers
277 saltede/syltede citroner
101, 230 saltlage
16 selleri
222 sild
246 skank
22 skidne æg med urtesalat
258 skærekage, grundopskrift
222 skånske kryddersild
149 slåensnaps
141 solbærsyltetøj
27 sommerkål
70 sommerrabarber
80 sommersalat
277 soya (tamari)
27 spidskål med dild
56 spidskålsdolmer
31 spinat
31 spinat en branche
101 sprængt and
101, 230 sprængt gås
101 sprængt gås med flødepeberrod
116 sprængt kalvebryst med kaperssauce
109 sprængt kalvetunge med peberrodssauce
93 sprød hornfisk med stikkelsbærkompot
169 sprød kalvelever med pancetta og løgmarmelade
242 sprød svær
48 sprøde brisler
170, 241, 246 stegeso
229 stegt and
110 stegt flæsk med persillesauce
94 stegt hornfisk i lage
91 stegt rødspætte
55 stegte lammenyrer med sennepssauce
142 stikkelsbær
126 Stikkelsbærkompot til mad
237 store kødboller
31 stuvet spinat
219 sukkerbrunede kartofler
88 sukkersaltet laks med dildkartofler
138 surbrød
273 surdej
246 surkål
152 svampesuppe
255 svensk ostekage
263 svenske peberkager
239 svinemørbrad med paprikasauce
246 svineskank med surkål
277 syltede citroner
201 syltede grønne tomater
202 syltede rødbeder
141, 142 syltetøj
22 syv slags grønt
126 sød stikkelsbærkompot med hyld
163 tagine (lergryde)
277 tamari
103 tamduer
35 torskerogn og bagt torsk med sauce hollandaise
166 tunge i madeira og oliven
144 tykmælk
178 tykstegsfilet
156 tyttebær
59 tærteforme
64 vaffeljern
64 vafler med vanillecreme
149 valnøddesnaps
64 vanillecreme
193 vanilleis med chokoladesauce
269 vanillekranse
194 vanillesyltede pærer
199 varm chokolade
215 varm kartoffelsalat
212 varm kærnemælkssuppe
277 ventreche
232 vildsvin i øl
185 vildtragout
25 vinaigrette
69 vinrabarber
245 wienerschnitzel
147 æble-rønnebærgelé
66 økologiske citroner
197 Ølandsbrød

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Emma gad - vi gider ikke (1991)
Dansk mad - fra hele verden (1996)
Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) (1997)
SØDT (1999)
mors mad året rundt (2001)
Et ordentligt brød (2001)
GRØNT (2003)
dejligt (2003)
Umoderne mad (2004)
Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) (2005)
Jul (2007)