Find opskrift

Ælle, bælle frikadelle (1. udg.)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Plum, Camilla
Forlag Gyldendal
Udgivet 1997
Udgave 1
Illustrationer Camilla Plum m.fl.
Sider 248
ISBN 87-00-29004-1
Bognummer 38
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
48 aborre
181 abrikoser bagt med muscovadosukker
139 agurk-melon salat
100 agurkesalat
213-221 allergi og overfølsomhed
218 allergisk fest
16 amagermadder
176 ananas op-og-ned kage
154 andre pirogger
98 anvendelse af kogt hønsekød
99 anvendelse af råt hønsekød
181 appelsinsalat
132 artiskok-kartoffelgratin
131 artiskokker
134 aspargessuppe
120 auberginespalt
45 avgolemonosauce
160 avocado-æggesalat
163 avocadocreme
131 bagte bananer
130 bagte græskar
129 bagte grønsager
129 bagte hvidløg
107 bagte kartofler
107 bagte kartofler, måltid i sig selv
131 bagte kastanjer
129 bagte løg
129 bagte pebre med olivenolie, citronsaft
129 bagte pebre med pølse tomat eller flødeost
129 bagte rødbeder
129 bagte tomater
131 bagte æbler
180 bagte æbler med creme anglaise
171 banana split
75 bankekød
203-207 barnemad
110 biksemad
72 billige udskæringer af kød
27 birkesboller
94 blodpølse
94 blodpølse med peberrod
194 blommekompot
194 blommer
195 blommesyltetøj
76 boller i selleri
220 boller i selleri til multiallergikere
78 boulangere
73 braisering
184 branmuffins
48 brasen
195 brombærsyltetøj
51 brosme
121, 164 bruschetta
85 brændende kærlighed
15, 25-34 brød
30 brød med indbagte æg
218 brød til allergikere
140 bulgur- og cous cous-salater
141 bulgursalat med ingefær
27 burgerboller
157 burgere
16 byggryn
22 byggrynsgrød
89 bøfsandwich
20 chai
202 chutney
127 citronblade
127 citrongræs
196 citrusmarmelade
161 clubsandwich
163 coleslaw
41 courgettesuppe
140 cous cous- og bulgursalater
180 creme anglaise
39 croutoner
59 dansk torskerognssalat
17 demararasukker
40 dhal, indisk linsesuppe
69 dildkogte rejer
163 drænet yoghurt
26 emmer
148 enkel tomatsauce til pasta
97 fedtegrever
48 ferskvandsfisk
168-179 fest og fødselsdag
152 filodej
156 filopakker med fårefeta
156 filotærte med spinat og feta
128 fishsauce
47-64 fisk
49 fisk bagt i kort tid
53 fisk boulangere
60 fisk escabeche
49 fisk i papir
48 fisk med balsamisk eddike kogt ind til sirup
50 fisk med hakkede, friske tomater, løg, hvidløg og basilikum
48 fisk med smeltet smør sennep, kapers og hakkede krydderurter
50 fisk stegt på skindsiden
56 fisk, peberrod og persillesauce
37 fiskefond
50 fiskefrikadeller
51 fiskefrikadeller fra Jylland
51 fiskefrikadeller m. Pancetta
52 fiskefrikadeller med courgetter
50 fiskefrikadeller med tomatpuré, hvidløg og merian
60 fiskegratin
51 fiskekrebinetter
52 fiskerisotto
42 fiskesuppe
62 fiskesæson
47 fisketorvet i København
95-102 fjerkræ
102 fjerkræhjerter
101 fjerkrælever
101 fjerkræleverpostej
67 fjordrejer
64-69 flere havdyr
162 flere slags sandwichfyld
128 flødegratinerede sommergrønsager
128 flødegratinerede vintergrønsager
173 flødevafler
37 fond
177 fool
76 forloren hare
155 forårsruller
79 frikadeller med courgetter
78 frikadeller med rodfrugter
53 friterede småfisk
171 frosne bær
199 frugtsirup
189 frysetøj
80 fyldt hvidkål med avgolemonosauce
146 færdiglavede pastasaucer
168-179 fødselsdag og fest
33 fødselsdagsboller
72 fårekød
100 gammeldags kylling med skilt sauce, rababerkompot og agurkesalat
48 gedde
190 gelé
113 gnocchi
126 gratin
66 gratinerede muslinger
114 gratineret hvidløgscreme ristet brød m.
150 gratineret polenta med hvidløgscreme
36 gremolata
59 græsk torskerognssalat
140 græsk vintersalat
16 grød
112 grøn kartoffelmos, bagt i ovnen
170 grøn salat med flødedressing og blomster
119 grøn salsa-sauce til kartofler
40 grøn suppe
193 grøn tomatmarmelade
133 grønne asparges
37 grønne supper
122-145 grønsager
142 grønsags- og frugtsæson
37 grønsagsfond
136 grønsagspasta
142 grønsagsrester
161 grønsagssalat med æg
41 grønsagssuppe, kold
56 grønsaltet fisk i tomat med mandelsauce og polenta
56 grønsaltet fisk, stegt, med kartoffelmos, rødbeder med peberrod og persillesauce
43 guldsuppe
83 gule ærter
138 gulerod-selleriremoulade
137 gulerod-spinatsalat
193 gulerodsmarmelade
138 gulerodssalat med kørvel
100 gæs og ænder
109 hasselbackkartofler
51 havkat
16 havre
182 havregrynskiks
192 havtronbær
54 hel torskefisk, kogt eller bagt
197 hele syltede paradisæbler
91 helstegt lever
189 henkogning
72 hest
69 hestemuslinger
67 hesterejer
16 hirse
20 hjemmelavet yoghurt
92 hjertehakkebøffer
92 hjerter i karry-æblesauce
17 honning
29 hvedebrød med mælk
114 hvidløgscreme til gnocchi og pasta
51 hvilling
194 hyben
194 hybensyltetøj
178 hyldeblomster i beignetdej
197 hyldebærsaft
187 hypensuppe
135 høne i asparges
96 hønse- og andefedt
98 hønsefrikassé
99 hønsekød, forloren hare
99 hønsekød, frikadeller
99 hønsekød, kåldolmer
96 hønsekødsuppe
98 hønsesalat
218 hørskumfrø
40 indisk linsesuppe
90-94 indmad
152-164 indpakket mad
178 isterninger med blomster og bær
27 italiensk madbrød
135 italiensk salat
138 jordskok-æblesalat
100 kalkun
82 kalvebryst
90 kalvehjerter
90 kalvelever
90, 94 kalvenyre
90 kalvetunge
23 kaneltoast
72 kanin
48 karper
113 kartoffelkager
112 kartoffelkroketter
183 kartoffelmazarin med kardemomme
130 kartoffelmazarin med søde kartofler
111 kartoffelmos
111 kartoffelmos af bagte kartofler
112 kartoffelmos med andre grønsager
115 kartoffelpandekagelagkage
117 kartoffelpizza
118 kartoffelsalat
109 kartoffeltern
44 kartoffelurtebrød
106-121 kartofler
109 kartofler i ovnen
114 kartofler i tomat
19 kefir
99 kinesisk 5 spice kalkun
99 kinesisk 5 spice kylling
99 kinesisk 5 spice svinekød
35 klare supper
23 klatkager
110 kogte, stegte kartofler
217 kokosmælk
57 kold fisk
186 koldskål
69 konkylier
120 korianderpesto
31 kringle af brøddej
185 krumlekager
102 kråser
102 kråsesuppe
75 kufka, arabiske lammefrikadeller
170 kyllingevinger med peanutsauce
71-89 kød
61 kørvelcreme
80 kåldolmere
83 labskovs
173 lagkage med avocado og jordbær
72 lam
84 lam, braiseret med grønsager
38 lam, svin og andet kød til suppe
78 lammebov boulangere
77 lammefrikadeller i tomatsauce
73 lammehals
78 lammehals boulangere
90 lammehjerter
89 lammekød med garam masala
90 lammelever
90 lammenyre
73 lammeskank
78 lammeskanke boulangere
38 lammesuppe
90 lammetunge
28 langtidshævet fuldkornshvedebrød
24 langtidsristet havre
91 lever i salvie-flødesauce
20 lhassi
36 lierede supper
118 lun kartoffelsalat
127 lynstegte grønsager
60 mad af tilberedt fisk
209 mad man kan spise om eftermiddagen
153 mad pakket ind i brød
204 maden som fjende
165-167 madpakken
22 majsgrød med mælk og rosiner
57 makrel, lunet i ovn
186 mandelskorper
189 marmelade/syltetøj
174 medaljer med firkantet syltetøj
84 medister
185 meget god mandelkage
139 meget sprød salat
139 melon-agurk salat
62 mild sennepssauce til fisk
155 mildt krydret fyld til
42 minestrone
196 mirabellemarmelade
15-24 morgenmaden
17 muscovadosukker
156 muskatblomme
64 muslinger
65 muslingesuppe
17 müesli
22 müesligrød
197 mælkebøttesaft
187 mørdej
189 naturlig konservering
32 nemt rugbrød
94 nyrer i dildfløde
93 nyrer i æble-sennepssauce
217 nøddemælk
73 oksebov
73 okseklump
88 oksekød i korianderpesto
90 okselever
73 oksenakkestykke
73 okseskank
90 oksetunge
73 oksetykkam
74 olie
162 olivencreme
21 oplagt mælk
169 orientalske stegeben
39 ostemadder
54 ovndampet fisk
184 pandekager
133 pasta med artiskokker
146-152 pasta og polenta
121 pastasauce med rå tomatsalsa
121 pastasauce med stegt tomatsalsa
147 pastasaucer
137 peanut-dip, til rå grønsager
137 peanutsauce
56 peberrod og persillesauce
45 peberrodssauce
17 pekmez
189 pektin
56 persillesauce
119 pesto
200 pickles
154 pirog med ris og fisk
120 pita med auberginespalt
158 pita med urtedeller
149 polenta
107 pommes frites
43 potage parmentier
36 purerede supper
92 pyttesmå kartoffeltern
220 quinoabrød
192 rabarber
100 rabarberkompot
67 rejer stegt i olivenolie
67 rejesuppe
61 remoulade
87 retter af kogt oksekød
87 retter af stegt kød
197 revlingebær
182 rice pudding
58 rimmad fisk
23 risengrød
141 ristede græskarfrø
114 ristet brød gratineret med hvidløgscreme
58 rollmops
175 rosiner
32 rugbrød med kerner
32 rugbrød uden kerner
182 rugbrødsæblekage
72, 85 rullesteg
198 russisk marmelade
139 rødbede-æble-sellerisalat
142 rødbedeblade
138 rødbedesalat med yoghurt og peberrod
43 rødbedesuppe
140 rødkålssalat
57 røget silderogn
57 røget torskefisk
197 rønnebær
120 rå tomatsalsa
109 råstegte kartoffeltern
109 råstegte kartofler i ovnen
109 råstegte, halve kartofler
179-188 sager
34 saitan
137 salat med peanutsauce
135 salat på langs
136 salater
149 salvie-smørsauce ril pasta
153 samozas
48 sandart
160 sandwich
160 sandwich med avocado-æggesalat
60 sandwich med fisk escabeche
161 sandwich med grønsagssalat med æg
160 sandwich med hjemmetørrede tomater
61 sauce til fisk: kørvelcreme
62 sauce til fisk: mild sennepssauce
61 sauce til fisk: remoulade
62 sauce til fisk: æggesauce
61 saucer til fisk
119 saucer til kartofler
45 saucer til kogt kød
147 saucer til pasta
127 sechuanpeber
139 selleri-æble-rødbede salat
202 sennep-karry pickles
127 sesamolie
51 sildehaj
57 sildepostej
59 sildesalat
79 skanke i citron
61 skordalia, græsk kartoffel-hvidløgssauce
158 sommer-urtedeller
178 sommerdrik til fest
80 sommerfrikassé
163 sommersalat
148 spaghetti carbonara pastasauce
26 spelt
34 speltbrød med kartoffel
137 spinat-gulerodssalat
125 spinatbunde
164 spinatpandekager
208-210 spisetider
91 sprængt tunge
93 sprængt tunge med grøn sauce
82 sprængte, grillede sprøde ribben
96 sprødt fjerkræskind
74 stegning
57 stegt hornfisk med eddikelage
82 stegt kød med BBQ sauce
57 stegt makrel i eddikelage
55 stegt makrel med stikkelsbærsauce
150 stegt polenta med pølse og tomatsauce
53 stegt rødspætte med flødesauce
87 stegt svinekød i kapersmarinade
121 stegt tomatsalsa
56 stegt, grønsaltet fisk med kartoffelmos, rødbeder med peberrod og persillesauce
108 stegte kartofler med flæsk og tør ost
65 stegte muslinger med hvidløgskartoffelsauce
191 stikkelsbær
191 stikkelsbærsyltetøj med hyld
127 stjerneanis
66 strandkrabbesuppe
64 strandsnegle
175 strudel med æbler og rosiner
134 stuvede asparges
124 stuvede grønsager
124 stuvede kål
124 stuvede ærter og spinat
124 stuvet kål med bacon eller skinke
48 suder
39 suppe af svinekød
39 suppe kogt på ande- og gåseskrog
25 surdej
200 surt
90 svinehjerter
78 svinekød boulangere
39 svinekødssuppe
90 svinelever
73 svinenakkestykke
90 svinenyre
73 svineskank
78 svineskank boulangere
90 svinetunge
201 syltede rødbeder med peberrod og kardemomme
189 syltetøj/marmelade
188-203 syltning
25 syrnet brød
171 sød avocadocreme
130 søde kartofler
141 tabbouleh
59 taramosalata, græsk torskerognssalat
61 tarator, kaukasisk valnødde-sauce
156 tarteletter
98, 156 tarteletter med hønsekød
60 tarteletter med kogt fisk
157 tarteletter med muslinger
156 tarteletter med rejer
157 tarteletter med stuvede grønsager
156 tarteletter med tunge
184 terrængående gulerodskage
89 thaisalat
160 tomatcreme
116 tortilla
197 tranebær
88 tunfiskemayonnaise til kød
21 tykmælk
197 tyttebær
200 tørrede
127 tørrede kinesiske svampe
200 tørrede tomater
199 tørrede æbler og pærer
33 tørt brød
86 udskæring af slagtedyr
159 urteburger-bøffer
159 urtekroketter
164 urtevafler
21 valle
61 valnøddesauce, kaukasisk, tarator
179 vanille
181 vanilleis
119 varm, gammeldags kartoffelsalat
111 varme kartofler med pesto
44 varme tomatbrød
176 verdens nemmeste is
103-105 vildt
103 vildtfrikadeller
104 vildtragout
104 vildtsæson
80 vinterfrikassé
158 vinterurtedeller
157 vol-au-vent
127 wok
27 yoghurtbrød
177 yoghurtcreme med sommerbær
138 æble-jordskoksalat
139 æble-rødbede-selleri salat
199 æblesmør
62 æggesauce
100 ænder og gæs
44 ærtesuppe
234 økologi i daginstitutioner
231 økologi til hjemmebrug
146 økologisk durummel
24 øllebrød

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Emma gad - vi gider ikke (1991)
Dansk mad - fra hele verden (1996)
Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) (1997)
SØDT (1999)
mors mad året rundt (2001)
Et ordentligt brød (2001)
GRØNT (2003)
dejligt (2003)
Umoderne mad (2004)
Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) (2005)
Jul (2007)