Find opskrift

Et ordentligt brød

Se Alle kogebøger


Forfatter   Plum, Camilla
Forlag Gyldendal
Udgivet 2001
Udgave 1
Illustrationer Anne-Li Engström mfl.
Sider 212
ISBN 87-0048094-0
Bognummer 26
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
190 Aminosyrer
69 Amylase
192 At koge korn
188f At spise korn
20, 32, 33, 61, 190 Aurion
40f, 66f Bageferment
113 Bageferment fordej
112f Bageferment grunddej
62 Bageforme
119 Bagels
60f Bagesten
59f Bageudstyr
45 Bagning
97 Baguette
67, 96 Biga
65f Biodynamik
56 Birkes
144 Birkesbrød
144 Birkesfyld til bagværk
145 Birkesroulade
120 Bolicher
99f Boller
100 Boller med drys
183 Bread & butterpudding
171f Bruschetta
109f Brød der kræver lidt mere
112 Brød med bageferment
85 Brød med friskost
114f Brød til fest
81f Brød til hverdag
69f Brød uden gær
160f Brødet i maden
191f Bulgur
120 Butterkuchen
117 Challah
96, 173 Ciabatta
181 Cinnamontoast
191f Couscous
171f Crostini
164 Croutoner
27 Dansk durum
61 Dejkniv
134f Dekorerede brød
11 Den gode bager
179f Desserter med brød
207 Desserter med korn
58 Dobbeltbagning
192 Dressing til korn
198 Dukkah
44 Efterhævning
30, 33, 190 Emmer
69 Enzymer
52f Fedtstoffer
94 Filone
152 Finske, flade rugbrød
102 Focaccia
70 Fodring af surdej
67 Fordej, italiensk
20 Formaling
110 Fransk bondebrød uden gær
55f Frø
23 Fuldkornshvedemel
20f Fuldkornsmel
204 Fyldte grønsager
23, 40 Fytase
23, 40 Fytin
47 Færdigbagthed
116 Fødselsdagsboller
30f, 188f Gamle kornsorter
165 Gazpacho
155 Genbrugsrugbrød
91 Grahamsbrød
23f Grahamsmel
157 Grahamsskorper (Skonrogger)
88 Groft hvedebrød
150 Grovbrød af kogt rug
40f, 64f Gær
204 Harissa
205 Harissa chutney
19 Harskning
27 Havre
28 Havregryn
28 Havremel
22 Hele hvedekerner
25 Hele rugkerner
58f Holdbarhed, brød
18 Holdbarhed, mel
94 Hvedebrød med fordej
96 Hvedebrød med mælk
18f, 26 Hvedekim
122 Hvedeknopper
122 Hveder
77 Hvedesurdej
150 Hverdagsrugbrød
166 Hvid, kold hvidløgssuppe med mandler
61 Hævekurve
64f Hævemetoder
40f , 64f Hævning
123 Hævning i vand
130 Hævning over damp
41 Hævning, fysisk proces
56 Hørfrø
151 Inges rugbrød
88 Italiensk dobbelthævet brød
27 Italiensk durum
26 Italiensk mel og brød
100 Italienske boller
57 Jomfru i det grønne frø
128f Julekage
119 Kanelsnegle
28 Kartoffelmel
106 Kartoffelpizza
113 Kartoffelsurbrød med kæmpe-durum
78 Kartoffelsurdej
28 Kartofler, revne
18f Kim
25 Klid
123 Kløbenboller
156 Knækbrød
23 Knækket hvede
25 Knækket rug
190f Kogt korn
189 Kogt kæmpedurum
127 Kommenskringler (Pretzels)
39 Konsistens, dejens
17f, 188f Korn
207 Korn a la mande
192 Korn som tilbehør
193 Korn-otto
195f Kornsalater
163 Krummer
122 Krydderboller
54f Krydringer
30, 33, 190, 193 Kæmpedurum
93 Kærnemælkssigtebrød
201 Lammebov bagt med korn, abrikoser og safran
199 Lammekølle med korn
199 Langtidsbagt flæskebov med korn
154 Langtidsbagt rugbrød
91 Langtidshævet fuldkornsbrød
181 Lime karameltærte
134f, 140 Lussekatter
57 Løgfrø
99f Madpakkebrød
69 Malt
92 Maltbrød
17f Mel
41 Molkosan
206 Morgenmad med korn
207 Morgenmadssalat med korn
96 Mormorfranskbrød
100 Muffins
17 Mycotoxiner
40f, 58 Mælkesyre
40f, 58 Mælkesyrebakterier
41 Naturlig surdej
103 Nhan
104 Nhan II
57 Nigellafrø
59 Opbevaring af brød
41f, 88 Overhævet dej
46 Ovne
181 Pain perdu
82 Pan pugliese
130 Panettone
163 Pangrattato
169 Panzanella
192 Pasta
104 Pizza
106, 171, 173 Pizza romana
27 Pizzamel
30, 33, 190 Polsk hvede
138 Påskebrød
162 Rasp
163 Revet brød
207 Ricepudding af korn
27, 191f Ris
28 Rismel
185 Rosinbrødskage fra Wales
86 Rrigtig godt brød af ure
147f Rugbrød
62 Rugbrødsforme med skydelåg
62 Rugbrødsprikker
76 Rugsurdej
77 Rugsurdej uden gær
197 Salat af bagte pebre og korn med ansjoser
198 Salat af korn med dukkah
48f Salt
202 Saltede citroner
83 Sigtebrød med surdej
24 Sigtemel
24 Sigtet hvedemel
20f Sigtet mel
63 Siliconeforme
168 Skordaliá
25 Skåret hvede
25 Skåret rug
43f Slå brød op
98 Små dukkerugbrød
84 Små rugsigtebrød
30, 32, 190, 193 Spelt
180 Sprød tærte med sukkersejt fyld af brød og mandler
20 Stenkværn
46 Stenovn
180 Stikkelsbær-Charlotte
180 Stikkelsbærcharlotte
122 Strutter
186 Summer pudding
164f Supper med brød
66, 75f Surdej
78 Surdej med kartoffel
132 Surdejskage
133 Surdejsvafler
134f, 140 Svenske luciabrød
96 Sødmælksfranskbrød
195 Tabbouleh
196 Tabbouleh med frugt og mandler
62 Tefalbelægning
27 Tipo 0
27 Tipo 00
171f Toast
168 Toscansk tomatsuppe
70 Trøt surdej
17 Tørring af korn
33f Ure
30f, 190 Urhvede
47f Vand
123 Vandkringle
46 Varmluftsovn
85f Virkelig godt brød af vanskeligt mel
53f Væsker
87 Yoghurtbrød
180 Æblecharlotte
38 Æltning
15, 24 økologi
41, 65 Økologisk gør

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Emma gad - vi gider ikke (1991)
Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) (1997)
SØDT (1999)
mors mad året rundt (2001)
Et ordentligt brød (2001)
GRØNT (2003)
dejligt (2003)
Umoderne mad (2004)
Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) (2005)
Jul (2007)