Find opskrift

Nannas smørrebrød

Se Alle kogebøger


Forfatter   Simonsen, Nanna
Forlag Gyldendal
Udgivet 2001
Udgave 1
Illustrationer Lars Ranek
Sider 160
ISBN 87-00-49146-2
Bognummer 264
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
132ff Agurker, syltede
138 Agurkerellish
138 Agurkesalat
149f Amagermad
146 Andesteg
40 Ansjos
135 Asier, syltede
45 Asparges
39 Avocado
40 Bacon
22f Bornholmsk salat
79-86 Brød
46 Champignon
19f Christians Ø Sild
15 Dild
66f Dyrlægens Natmad
47 Et stykke med kogt røget skinke og italiensk salat
11 Fedt
87 Fedt, ande-
87 Fedt, Gåse-
87 Fedt, krydder-
96f Fisk, gravning
141 Fisk, stegt
33f Fiskefilet
94 Fiskefilet, stegning med sprødt skind
30ff, 94 Fjordrejer
105f Flæskesteg, stegning
127 Flødepeberrod
143 Forloren hare
79f, 83 Franskbrød med birkes
142 Frikadeller
142 Frikadeller, fiske-
142 Frikadeller, lamme-
70 Gammelost på fedt med løg og sky
96f Gravad laks
28 Gravad laks med rævesauce
146 Gåsesteg
143 Hakkebøf
61 Hamburgerryg
16 Hønsekødbouillon
45f Hønsesalat
130 Italiensk salat
144 Kalvelever, stegt
48 Kalvespidsbryst
144f Kalvesteg
119 Kalvetunge, sprængning
48f Karrysalat
17 Karrysild
40f, 98 Kartoffelmad
40f, 98f Kartofler
52ff, 105f Kold ribbenssteg med rødkål
145 Koteletter
87 Krydderfedt
19f, 40, 49 Kryddersild
91f Krydrede glassmästersild
102f Kylling, kogning
146 Kylling, stegt
45f Kyllingesalat
90 Lage til marinerede sild
97f Lage til torskerogn marineret som sild
28 Laks, gravad
122f Laks, gravad, sauce til
27f Laks, røget
146 Lammesteg
51 Leverpostej
51, 59, 66f, 103ff Leverpostejsmad
15 Log, rå
12 Lune retter
121 Løg, ristede
19 Matjessild
123f, 126 Mayonnaise
143 Medisterpølse
144 Mørbradhof
53 Nakkekam
65f, 116f, 119 Oksebryst med peberrod og pickles
66 Oksebryst, stegt
144 Oksesteg, gammeldags
144 Oksesteg, rød
147 Omelet
69-74 Ost
70f Ost, blå
69 Ost, lagret Danbo
69 Ost, lagret Samsø
74 Ost, mild
139 Peber
127 Peberrod
127 Peberrod, fløde-
136ff Piccalilli
136ff Pickles
13 Pynt
143 Pølser
30ff, 38, 94 Rejer
124f Remoulade
63f, 115f Roastbeef med remouade og ristede løg
11 Rugbrød
57, 111f Rullepølse, flæske-
57 Rullepølse, lamme-
72ff Rygeost
122f Rævesauce
51f, 134f Rødbeder, syltede
52 Rødkål
122 Røræg
57ff Salami
139 Salt
48 Saltkød
117ff Saltning af kød
150 Sandwich
79f, 86 Sandwichbrød
46 Selleri
125ff Sennep
126 Sennep, hjemmerørt sød
126 Sennepsmayonaise
20f Sennepssild
20 Sennepssild
127 Sennepsvinaigrette
79f, 84f Sigtebrød
15-25, 89-93 Sild
19f Sild, Christians Ø
15 Sild, hvide
15 Sild, marinerede
23f Sild, pocherede
21ff Sild, røget
23 Sild, stegte i lage
17f Sildesalat
119 Skinke, sprængning
47f Skinkesalat
11, 87 Sky
11 Smør
21 Sol over Gudhjem
52 Spegepølse
117ff Sprængning af kød
38 Stenbiderrogn
145f Suppekød
79f, 85f Surbrød
80ff Surdej
131-139 Surt
54f, 107f Sylte
42 Tahin
61f Tatar
63 Tatar, rørt
63 Tatar, stegt
38 Tomat
38f Tomatmad
141 Torsk, kogt
32f, 97 Torskerogn
33 Torskerogn, marineret som sild
33 Torskerogn, ristet
48 Tunge, kogt
147 Æbleflæsk
99ff Æg
22f, 101 Æg, hårdkogte
21f, 61f, 99ff Æggeblomme
147 Æggekage
37f Æggemad
29f Ål, røget

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nannas mad (1998)
Nannas smørrebrød (2001)
Smag på Danmark (2003)
Nannas salater (2004)
Nannas supper (2004)