Find opskrift

Smag på Danmark

Se Alle kogebøger


Forfatter   Simonsen, Nanna
Forlag Gyldendal
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer Lars Ranek og Mikkel Adsbøl
Sider 260
ISBN 87-02-00866-1
Bognummer 44
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
34 Afdryppet yoghurt
41 Agurker
42 Agurkesalat
250 Andesteg
42 Asparges
44 Asparges med 'nøddesmør' og peberrod
45 Aspargessuppe
182 Bacon
58 Bagning af rødbeder
91 Bagt rabarberkompot
111 Bagte blommetoasts
117 Beignetdej
176 Biksemad
80 Blandede grønsagsretter
46 Blomkål
46 Blomkålssuppe
111 Blommemarmelade
110 Blommer
156 Blåmuslinger
181 Boller i karry
196 Braiserede ruller af okseinderlår
201 Braiseret kalvespidsbryst med spidskål og dild
192 Braiseret oksesteg
114 Brombær
114 Brombærsyltetøj
192 Brun kalvefond
192 Brun oksefond
241 Brunkager
20 Brunsviger
119 Brændenælder
121 Brændenælder i fløde
17 Brød med spelt og kæmpedurum
12 Brødbagning
87 Bær
198 Bøf
199 Bøfsovs
198 Bøftips
80 Bønner
230 Charcuteri
66 Chips af kartoffelskræller
246 Chokolade
179 Citronmarinerede nakkekoteletter
101 Clafoutis med kirsebær
198 Cote de boeuf
199 Cote du boeuf med bagte rødløg
51 Courgetter
29 Creme Anglaise
158 Dampede muslinger
168 Duer med ærter
142 Dybstegt fisk
116 Dybstegte hyldeblomster
105 Eftermiddags-æblekage
30 Efterret
49 Enkel hvidkålssalat
232 Et stykke med jul
116 Falske akacieblomster
218 Fasaner
218 Fasanragout
146 Ferskvandsfisk
138 Fileter af fladfisk
142 Fish & chips
127 Fisk
77 Fisk i salat
159 Fisk, skaldyr og grønsager i vinaigrette
138 Fiskefileter
128 Fiskefond
130 Fiskefrikadeller
134 Fiskeskind
131 Fiskesuppe
163 Fjerkræ
149 Fjordrejer
138 Fladfisk
174 Flæskesteg
175 Flæskestegssovs
74 Flødedressing til salat
34 Flødeskum
42 Flødestuvede agurker
54 Flåede tomater
91 Fragilité med rabarber
178 Frikadeller
87 Frugt
12 Fuldkornsrugbrød
165 Gammeldags kyllingesteg
107 Gelé af paradisæbler eller vilde æbler
175 Genbrug af flæskesteg
179 Gode ben
153 Grillet hummer
173 Gris
220 Grydestegte fasaner
74 Grøn salat med gammeldags flødedressing
72 Grøn urtesovs
50 Grønkål
50 Grønkål med sennep og fløde
41 Grønsager
81 Grønsagskarry
220 Gråænder med honningglaserede æbler
56 Gulerødder
249 Gåsesteg
118 Hasselnødder
97 Hindbær
97 Hindbær-iscreme
97 Hindbærroulade
97 Hindbærsyltetøj
23 Hjemmebagt kringle
132 Hornfisk, stegt
118 Humleskud
152 Hummere
18 Hvedeknopper
118 Hyben
118 Hybenmarmelade
114 Hyld
117 Hyldeblomster i beignetdej
116 Hyldeblomstsaft
117 Hyldebærsaft
199 Højrebssteg
239 Høkasse
241 Høkasse-kogt risengrød
163 Høns
166 Hønsefrikassé
167 Hønsekødssuppe med ærter, bacon og basilikum
231 Hønsesalat
109 Ingefærsyltede pærer
99 Is af ribs og solbær
55 Istandgøring af spinat
67 Janssons fristelse
153 Jomfruhummere
92 Jordbær
92 Jordbærgrød
92 Jordbærmadder
94 Jordbærsyltetøj
239 Jul
249 Julegås
244 Julekage
184 Jægergryde
242 Jødekager
200 Kalv
202 Kalv med fennikel og kartofler
201 Kalvefrikassé
160 Kammuslinger med pastis på salat
244 Kandiserede frugter
94 Kanelcroutoner
154 Kantareller og krebs, sensommersuppe med
35 Karamelrand
66 Kartoffelfritter fra ovnen
69 Kartoffelmos med saltet fisk, oliven og flæsk
63 Kartoffelmos med selleri
69 Kartoffelpizzaer
66 Kartoffelsalat af nye kartofler
64 Kartofler
111 Katrineblommekage
101 Kirsebær
101 Kirsebærtærte
57 Klargøring og kogning af rødbeder
48 Knuget kål
150 Kogning af fjordrejer
42 Kogning af grønne og hvide asparges
53 Kogning af majs
64 Kogning af nye kartofler
153 Kogt hummer
143 Kogt torsk med det hele
88 Kompot af rabarber
94 Kompot af stikkelsbær
246 Konfekt
11 Korn
154 Krebs
70 Krydderurter
56 Krydret gulerodssuppe med drænet yoghurt
17 Krydret landbrød
128 Krydring af fisk
163 Kylling
34 Kærnemælkskoldskål
77 Kød i salat
195 Kødboller
48 Kål
50 Kåldolmer
92 Lagkage med jordbær
140 Laksetatar med salat og ristet rugbrød
207 Lam
209 Lam i asparges
209 Lam i dild
211 Lammecurry
207 Lammefrikadeller
209 Lammeskank
174 Langtidsbagt svinebovblad med æbler
54 Langtidsbagte tomater
210 Langtidsstegning
213 Langtidsstegt lammekølle
80 Lasagne med grønsager i safransovs
187 Letsprængt vildsvinebryst
229 Leverpostej
20 Linser
158 Lun salat af blåmuslinger og nye kartofler
80 Lun salat af grønne bønner og ansjoser
48 Lynkinesisk broccoli
55 Lynstegt spinat
77 Løg
53 Majs
247 Marcipan med kandiserede frugter i chokolade
28 Mayonnaise
153 Mayonnaise til kogt hummer
195 Melboller
114 Mirabeller
196 Moderne benløse fugle
191 Modning af oksekød
102 Morgenfrugt
74 Mormorsalat
33 Mælk
119 Mælkebøtte
184 Mørbradgryde
174 Nakkekam med svesker og æbler
64 Nye kartofler i urtedressing
118 Nødder
191 Okse
195 Oksekødssuppe
27 Omelet
18 Opbevaring af brød
38 Ost
147 Ovnbagt geddefilet med kartofler
77, 79 Ovnbagte løg til brød med grillet gedeost
63 Ovnbagte rodfrugter
105 Ovnpocherede æbler til kød og stegt fisk
182 Ovnstegt flæsk
166 Ovnstegt kylling
29 Pandekager
37 Panna Cotta
107 Paradisæblegelé
54 Pastasovs af friske tomater med basilikum
50 Peberrod
51 Peberrodssovs
60 Persillerødder og pastinakker
72 Persillesovs
72 Persillesuppe med parmesanost
70 Porrer
70 Porrer, dampede med grøn sovs
108 Pærer
108 Pæretærte
87 Rabarber
88 Rabarberkompot
88 Rabarbertærte med marcipan og ingefær
130 Remoulade
176 Ribbenssteg
98 Ribs
99 Ribs- og solbæris
99 Ribsgelé
156 Rig muslingesuppe
251 Risalamande
132 Rouille
12 Rugbrød
230, 235 Rullepølse
177 Rullesteg
15 Rundstykker
98 Rysteribs
60 Rødbede-æblesalat
57 Rødbeder
58 Rødbedesuppe med røget laks og dild
100 Rødgrød
250 Rødkål
138 Rødspættefileter
228 Røget laks med rygeost og nye kartofler på brød
227 Røget sild med æggeblomme
122 Råsyltede tyttebær
132 Safran-hvidløgscreme til fiskesuppe
73 Salat
48 Salat af knuget kål med bacon
56 Salat af knækket byg, nye gulerødder, asparges og mynte
63 Salat af revne rødder
77 Salat med koldt kød eller fisk
137 Saltgrillede sild
146 Sandart med grønsagsfrikassé
28 Sauce Musseline
51 Sauté af courgetter og persille
60 Selleri
63 Selleri-kartoffelmos
60 Sellerifritter
60 Selleriremoulade
130 Sennepssovs til torsk og andre fisk
154 Sensommersuppe med kantareller og krebs
45 Servering af asparges
134, 225 Sild
232 Sildesalat
50 Simpel råkost
202 Simre-kalv med fennikel og kartofler
149 Skaldyr
140 Skindstegt laks med lune marinerede grønsager
113 Skovhindbær
119 Skvalderkål
121 Skvalderkål i fløde
70 Slikporrer med grøn sovs
198 Slips
37 Smør
225 Smørrebrød
37 Små flødetoppe
246 Snegle af marcipan og nougat
227 Sol over Gudhjem
98 Solbær
204 Sommer-ossobuco
74 Sommerens salat
92 Sommerlagkage
177 Sommerrullesteg
39 Sommersalat
101 Sommershake
178 Sovs
84 Spaghetti med svampe
53 Spicy majsklatkager
49 Spidskål med spidskommen og koriander
55 Spinat
168 Sprængt and med vintergrønsager
196 Sprængt oksebryst med bløde løg
243 Sprøde klejner
144 Sprødstegt fisk med selleri, æble og persilledressing
72 Sprødstegt persille til fisk
169 Stegt andelever på julesalat
46 Stegt blomkål med mandler, persille og parmesan
132 Stegt hornfisk
203 Stegt kalvefilet med honning og sherry-glaserede grønsager
138 Stegte fladfisk
138 Stegte rødspætter
227 Stegte sild i lage
134 Stegte sildefileter med rå relish
142 Stegte ål
145 Stenbiderrogn med lune jordskokker og forårsløg i fløde
30 Stiftpiskede hvider
94 Stikkelsbær
94 Stikkelsbærfool med kanelcroutoner
94 Stikkelsbærkompot
64 Stuvning til grønsager
193 Suppe
152 Suppe af fjordrejer og skaller
82 Svampe
82 Svamperisotto
84 Svampesuppe
111 Sveskekage med mandler
173 Svin
183 Svinemørbrad med sprød lufttørret skinke og selleri-æblesauté
234 Sylte
58 Syltede rødbeder
246 Syltet ingefær i chokolade
154 Taskekrabber
18 Teboller
186 Terrine af svine- og kalvekød med fjerkrælever
54 Tomater
142 Torsk
144 Torskerogn
144 Torskerogn marineret med tomat og basilikum
34 Tykmælk
99 Tykt solbærsyltetøj
122 Tyttebær
109 Tyttebær-pærer
108 Tærte med sukkergrillede pærer og creme
82 Tørring af svampe
122 Vafler med blåbær og creme
30 Vaniljeparfait
87 Vejboder
217 Vildt
222 Vildt-frikadeller
222 Vildtragout
210 Vinterstew med lam
22 Wienerbrød
182 Æbleflæsk med svampe
102 Æblekage med mandelsmuldredej
102 Æbler
250 Æbleskiver
25 Æg
27 Æggekage
79 Ærter
79 Ærtesuppe med sukkerærtesplitter og syrnet fløde
160 Østers
160 Østers med vineddike og skalotteløg

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nannas mad (1998)
Nannas smørrebrød (2001)
Smag på Danmark (2003)
Nannas salater (2004)
Nannas supper (2004)