Find opskrift

Suverænt sundt


Helsekøkken på høje hæle

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bock, Sonja
Sekundære forfattere Scheftelowitz, Tina
Forlag Politiken
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Anders Schønnemann
Sider 173
ISBN 87-03-01090-2
Bognummer 168
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
74 1000-øer-dressing
131 1001-nat-bakken
139 abemad og råcreme med limeskal og ristet kokos
123 abrikossuppe med vanille og Amaretto-flødeskum
131 alt godt fra havet-bakken
56 appelsin-dijondressing
74 asparges, bagte
90 asparges, dampede
40 avokadocreme, asiatisk
151 avokadocreme, asiatisk, festversion
32 blomkål med sushi-ingefær og wasabiærter
103 blomkålssuppe med karry, ingefær og peanuts
84 blommesalsa
133 bloody gazpacho
25 boghvedenudler med radiser, ingefær og noritang
25 boghvedenudler med rosenkål og sesamolie
59 briebruschetta på valnøddebrød med solbær og sauteret bladselleri
29 broccoli med tofu, soja, chili og ingefær
68 bruschetta med sardiner, sauterede tomater, rucola og citron
35 butterbeans med kærnemælk, basilikum og radiser
78 bøfsandwich på den fede måde
136 børnebakken
132 caffè latte
21 canadisk skovbund
129 chapati
133 chokolademousse med solbær i rom
51 chorizoknas
82 chutneycreme
159 chutneymayo
45 citron-rødbedesirup
89 club españa med stegt perlehønebryst og skalotteløg med rosiner og sherry
91 club india med karrykylling, tandooriløg og spinat
156 club sandwich på vores måde
91 club, arabisk, med kylling og squash med frisk koriander
90 club, urte-, med kyllingebryst og dampede asparges
81 coleslaw
83 culotte med remo-salat, stegte løg og peberrod på rugbrød
82 culotte med rosmarinstegte løg, chutneycreme og rucola på groft brød
83 culotte, stegning af culottesandwich med ajvar, feta, peberfrugt og bred bladet persille
159 culottesandwich med peperonata, chutneymayo og rucola
132 damebrunchbakken
30 dampet savojkål med stegte svampe, anis og chili
32 dijondressing
39 edamamebønner med spidskål og wasabi-citrondressing
135 efterårsbakken
106 feta-bruschetta
145 flødeskumskage med jordbær og hyldeblomst
128 focacciaboller, grove
134 forårsbakken
131 fredagshyggebakken
132 frugtsalat med mynte, ananas og avokado
22 fuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekerner
22 fuldkornspasta med pinjekerner, parmesan og rucola-gremolata
136 fuldkornspastasalat med ristet chorizo og sprøde grøntsager
100 gazpacho, arabisk, med kikærter, allehånde og spidskommen
133 gazpacho, bloody
100 gazpacho, thai-, med lime, chili og kokos
125 grahamsbrød
136 grovtoast med chokolade og jordbær
96 græskarsuppe med spinat og karamelliserede kerner
40 grønne bønner i yoghurt-tahincreme med honning
40 grønne bønner og cherrytomater med asiatisk avokadocreme
73 grønne bønner, citronmarinerede
152 grønne salater med cashewnødder, lime, koriander og mynte
96 gul ærtesuppe med syltede grønne peberkorn og rosmarin
36 gulerodshummus med harissa
146 gulerodskage med det bedste af det bedste
77 gulerodsråkost
42 gulerødder, bagte, med frisk estragon
36 harissa
133 herrebrunchbakken
34 hvid bønnepuré med granatæble og persille
66 hvid bønnepuré og langtidsbagte tomater på grov focacciabolle
123 hyldebærsuppe med æble og kanelcroutoner
84 italiensk salat på vores måde
121 jordbærsuppe med mynteflødeskum
104 jordskoksuppe med svampe og sesamolie
103 jordskoksuppe, thai-, med rød karry og citrongræs
104 jordskoksuppe, ærte-, med chorizo
123 kanelcroutoner
96 karamelliserede kerner
65 karryhummus, tandooriløg og frisk spinat i groft pitabrød
106 kartoffel-kikærtesuppe med porrer, garam masala og grøn chili
72 kartofler, ansjoser og friteret persille på rugbrød
50 kartofler, nye, med feta, grøn chili og frisk koriander
51 kartofler, nye, og svampe med chorizoknas
87 kartofler, nye, rygeost-radisecreme, syltede tyttebær og parmaskinke på rugbrød
126 kernebrød, koldhævet
37 kidneybønne-hummus med grøn chili og frisk koriander
36 kikærter med avokado, ærter og mynte
29 kinesisk kålsalat med peanuts
81 kotelet med chutney og coleslaw på rugbrød
119 kyllingesuppe med safran
27 kærnemælksdressing
71 laksetatar med dijonsennep, estragon og madagascar­peber på rugbrød
71 laksetatar med grøn chili og basilikum på rugbrød
116 lammekødssuppe med tandoori og garam masala
106 melonsuppe med mynte og chili med feta-bruschetta
56 misodressing
105 misosuppe med masser af grøntsager
115 muslingesuppe med sesamolie, fennikel og lime
112 muslingesuppe med squash, bladselleri og chorizo-knas
115 muslingesuppe, sursød, med kartofler, peberfrugter og ahornsirup
141 nødde-kaffekrokant
72 olivensalsa
81 pariserbøf med rødbedetzatziki, smilende æg og kapers på ristet fuldkornsbrød
45 parmaskinkeknas
49 parmesancreme
105 pastinaksuppe (se snøvsensuppe)
53 peberfrugter, bagte, med kapers og balsamico
72 persille, friteret
128 pitabrød, grove
63 pizza, grov-, mini, med aubergine, pinjekerner og rucola
63 pizza, grov-, mini, med kartofler, rosmarin og nigellafrø
93 pizza, grov-, mini, med parmaskinke, figner og ahornsirup
62 pizza, grov-, mini, med tomat, gedeost, frisk oregano og rucola
127 pizzadej, grov
45 porrer, dampede, med citron-rødbedesirup og parma­skinkeknas
37 puylinser med røget paprika, rosmarin, gulerødder og peberfrugt
134 rabarberskum med hvid chokolade
77 radise-agurke-peberrodssalsa
83 remo-salat
109 rissuppe, japansk inspireret, med brune ris, grøntsager og ingefær
56 romainesalat med appelsin-dijondressing
56 romainesalat med sukkerærter og misodressing
33 rosenkål med parmesan og æblesirup
126 rugboller, koldhævede
87 rygeost-radisecreme
74 rødbede-æble-kapersråkost
48 rødbeder i creme med garam masala og nigellafrø
48 rødbeder med tang, lime og cashewnødder
49 rødbeder og rødløg, bagte, med timian, solbærsaft og balsamico
49 rødbeder, bagte, med parmesancreme
99 rødbedesuppe, arabisk inspireret, med feta og syltet ingefær
81 rødbedetzatziki ki
30 rødkål med granatæble, tranebær, mynte og pinjekerner
72 røget hellefisk, sauterede tomater og olivensalsa på rugbrød
77 røget makrel med radise-agurke-peberrodssalsa på rugbrød
77 røget makrel med syltede tyttebær og gulerodsråkost på rugbrød
139 råcreme
133 sandwich med omelet og parmaskinke
127 sandwich/burgerboller med klid
43 selleri, bagt, med dadler, valnødder og mynte
84 skinke, kogt og røget, med italiensk salat på vores måde og hvide asparges på rugbrød
105 snøvsensuppe med rosmarin og yoghurt-parmesan­creme
134 sommerbakken
18 spelt-taboulleh med lyse rosiner, pistacienødder og mynte
17 speltsalat med bagte persillerødder, rosmarin og persille
18 speltsalat med grønne asparges, mynte og koriander
110 speltsuppe med rødbeder, skalotteløg og salvie
32 spidskål i dijondressing
27 spidskål, dampet, med friskbælgede ærter og kærne mælksdressing
26 spidskål, dampet, med tuncreme, syltede peberkorn, basilikum og citronskal
84 steak med blå ost og blommesalsa på groft brød
74 stjerneskud på rugbrød med dampet rødspættefilet, bagte asparges, rejer og 1000-øer-dressing
155 stjerneskud på rugbrød med stegt og dampet rødspættefilet, bagte asparges, rejer og 1000-øer-dressing
110 suppe med ærter, spelt og letsaltet laks
54 sursød dressing
65 tandooriløg
66 tomater, langtidsbagte
72 tomater, sauterede
54 tomatsalat med radiser, peberrod og sursød dressing
136 tomatsuppe med oregano, gulerødder og hvidløg
74 torsk, dampet, med parmaskinke, æg og rødbede-æble-kapersråkost på rugbrød
73 tun, letstegt, med citronmarinerede grønne bønner på rugbrød
26 tuncreme
125 valnøddebrød
21 vilde ris med grønne bønner, tang og sesamolie
135 vinterbakken
39 wasabi-citrondressing
105 yoghurt-parmesancreme
40 yoghurt-tahincreme
141 æblekage med chokoladetrøffel, nødde-kaffekrokant og flødeskum
33 æblesirup
66 æggesalat med langtidsbagte tomater og basilikum på rugbrød

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Suveræne salater og brillante buffeter (1997)
Geniale gryderetter og superbe supper (2001)
Suverænt nemt (2005)
Suverænt sundt (2005)