Find opskrift

Suveræne salater og brillante buffeter

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bock, Sonja
Sekundære forfattere Scheftelowitz, Tina
Forlag Høst & Søn
Udgivet 1997
Udgave 1
Illustrationer Alette Christiansen, Kurt Rodahl
Sider 144
ISBN 87-14-24986-3
Bognummer 43
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
96 Andebryst, orangemarineret, med grønne salater og sesamfrø
101 Appelsin-kanel-honning-salat
101 Appelsinsalat med oliven og rødløg
117, 127 Arabiske frikadeller
125, 126 Arabiskinspirerede buffeter
70 Artiskok-parmesancreme
20, 136 Aspargeskartofler i salsa verde
83 Aubergine og tomater i yoghurt-tahincreme
73 Auberginepuré med stegte peberfrugter
57 Balsamicodressing
53 Blandede råmarinerede grøntsager
61 Blandede salater med emmentaler i salsa verde
57 Blandede salater med gedeost og stegte blommer
57 Blandede salater med parmesan og ristet pære
60 Blandede salater med ristede nødder og hindbærvinaigrette
58, 136 Blandede salater med rodfrugtchips
61, 133 Blandede salater med æg og ristet koriander-nøddemiks
15, 31 Bluecheesecreme
91 Blæksprutter og grønsager i kinesisk sur-sød dressing
33 Bulgur med krydderurter, cherrytomater og agurk
32, 127 Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner
39 Butterbeans med champignoner, cherrytomater og parmesan
40 Butterbeans med porrer, dijondressing og hakket æg
39 Butterbeans og rodfrugter i salsa verde
104 Champignoner med persille og hvidløg
92 Cheviche
62 Chevrecreme
93 Citrusmarinerede rejer
15 Coleslaw
40 Dijondressing
137 Efterårsbuffet
110, 132, 136 Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
59 Fløde-citrondressing
119, 133 Flødeostebombe med kanel og ristede mandler
133 Forårsbuffet
51 Gadogadosalat
67 Grillede tomater med frisk mozzarella og basilikum
90 Græskinspirerede blæksprutter med hvidløg, kartofler og oliven
125 Græskinspireret buffet
73 Græskinspireret kartoffelpuré
23 Græskinspireret kartoffelsalat med feta og oliven
80 Græskinspireret torskerognssalat
14 Grønkål med nødder og æbler
106 Grønne bønner med cherrytomater, bacon og parmesandressing
96 Grønne salater med orangemarineret andebryst og sesamfrø
37 Guacemole
77 Gulerodspuré med appelsin og chili
48 Gulerødder og rødbeder med arametang og sesamfrø
59 Hovedsalat med fløde-citrondressing
72 Hummus
72 Hummus med krydderurter
72, 126 Hummus med tomat-agurk-myntesalat
112 Hvidvinsbraiseret kalv
52 Ingefærdressing
73 Italiensk bønnepuré med stegte peberfrugter
83 Italienskinspireret aubergine og blomkål med kapers og kørvel
124 Italienskinspireret buffet
120 Jordbær-hyldeblomstlagkage
79 Jordnødde-yoghurtsalat
48 Jordskokker og sukkerærter med peanuts
139 Julebuffet
62 Julesalat med blodgrape og bacon
62 Julesalat med blodgrape og grillet parmaskinke
21 Karrycreme
25, 133 Kartofler i pesto, myntepesto eller løvstikkepesto
21 Kartofler med dildfrø og karrycreme
20 Kartofler med rucola og parmesan
37 Kidneybønner med guacemole og appelsiner
40 Kikærter i chili-appelsindressing
40 Kulørte kikærter
96 Kylling i estragoncreme med æbler og selleri
115 Kylling i valnøddecreme
115, 136 Kyllingelevermousse med valnødder, oliven og cornichoner
113, 133 Kyllingeleverpostej med estragon og cornichoner
114 Kyllingelår i orientalsk marinade
97 Kyllingesalat med aubergine, soltørrede tomater og dildcreme
120 Lagkage, jordbær-hyldeblomst
117 Lammefrikadeller med salvie og mynte
116 Lammekølle i sichuanpeber-sojamarinade
118, 133, 136 Langtidshævet hvedebrød
92 Limemarineret fisk med chili og koriander, cheviche
41 Linser med rodfrugter og bacon
75 Lyn-tzatziki
42 Marinerede bønner med tuncreme
93 Marinerede kinarejer med avocado og mango
99 Mascarpone-brandycreme
111 Mayonnaise
37 Mexicanskinspirerede kidneybønner med kød
129 Mexicanskinspireret buffet
95 Mexicanskinspireret kalkunsalat
25 Myntepesto
47 Nudelsalat med tang, ingefær og glaserede mandler
20 Nye kartofler med rygeostcreme
24 Nye kartofler og grøntsager med makrel og krydderurtecreme
24 Nye kartofler og grøntsager med tun, kapers og dijondressing
113 Okseculotte i balsamicomarinade
96 Orangemarinade
128 Orientalskinspirerede buffeter
28 Ostetortellini og cherrytomater med grillet parmaskinke
29 Pasta med pesto af soltørrede tomater
92 Pasta med røget laks, soltørret tomat og mandler
31 Pasta med svampe, hasselnødder og bluecheesecreme
31 Pasta med tapenade
88, 136 Pasta og rejer i chilicreme
88 Pasta og rejer med thousand island-creme
29 Pasta pesto
31 Pasta provencale
51 Peanutbuttercreme
17 Peberrodscreme
121 Pecannøddekage med chokoladetrøffel og whiskyflødeskum
25, 29 Pesto
119, 126 Pitabrød
113 Portvinspostej med vildtkrydderier
104 Provencalske svampe
102, 123, 136 Pære-blommekompot med citronskal og kardemomme
99, 133 Rabarberkompot med vanille
111 Remoulade
13, 15 Rodfrugtråkost med estragoncreme
52 Rosenkål med ingefær og mandler
59 Rucola med ristede pinjekerner og parmesan
70 Rygeostsalat
17 Rødbede- og solbærsalat
19 Rødbeder i tabascocreme med rucola
19 Rødbeder med krydderurter
17 Rødbeder og æbler i peberrodscreme
15 Rødkål med bacon og bluecheesecreme
14 Rødkål med æble og hasselnødder
53 Råmarinerede grøntsager, blandede
17, 136 Råmarinerede rødbeder og æbler
108 Råmarineret laks
60 Salat med hvidløgscroutoner og parmesan
20, 39, 61 Salsa verde
48 Sesamoliedressing
122, 136 Små sprøde hasselnøddekager med chokoladecreme
135 Sommerbuffet
86, 132 Spidskål og rejer med krydderurter
62 Spinatsalat med glaserede skalotteløg og chevrecreme
116, 133 Stegt lammekølle i marinade
106 Stegt rødkål med æbler og bacon
85 Stegte auberginer med cherrytomater, basilikum og citronskal
51 Stegte grøntsager i kokosmælk
91 Sur-sød dressing
53 Sur-søde gulerødder og agurk
19 Tabascocreme
80 Tapanade
68 Tomat- og avocadosalat
68 Tomater i tuncreme
69 Tomater med parmesan og pinjekerner
68 Tomater med stegte peberfrugter og pinjekerner
65 Tomater med valnødde-basilikumcreme
95 Torskesalat med olivenolie, hvidløg, persille og citronskal
75 Tzatziki
102 Tørrede frugter i muscatvin med yoghurt-flødeskum
65 Valnødde-basilikumcreme
79 Valnødde-yoghurtsalat
99 Vandmelon og fetaost
139 Vinterbuffet (julebuffet)
101 Waldorfsalat a la orange
74 Yoghurt-tahinsalat
78, 133 Yoghurtsalat med gulerod, agurk og mynte
14 Æblecider-honningdressing
103 Æbler med græsk yoghurt, honning og nødder
13-14 Æbler og blegselleri med solbær

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Suveræne salater og brillante buffeter (1997)
Geniale gryderetter og superbe supper (2001)
Suverænt nemt (2005)
Suverænt sundt (2005)