Find opskrift

Vores køkken i Provence II

Se Alle kogebøger


Forfatter   Fusager, Arne
Sekundære forfattere Sandager, Birthe
Forlag Politiken
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer Poul Ib Henriksen
Sider 224
ISBN 87-567-6883-4
Bognummer 31
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
166 a la parmentier
218 abrikossyltetøj
30 artiskokker
33 artiskoksalat
46 asparges
47 asparges med appelsinsmør og pocheret æg
35 auberginekaviar
151 aubergineruller med svinemørbrad
196 avokado- og banansauce
193 bagt, blød chokolade
169 balsamico
198 banan- og romis med kokostuiles og limebananer
43 basilikumpistou
123 beurre blanc
12 bisque
43 bloody mary
158 braiserede kalveribben
163 braiseret kalveskank med kartoffelmos
60 broccoli
31 bruschetta med artiskokker
172 brød
175 brød med oliven
70 calamar
73 calamarsalat
177 camembert med trøffel
134 canette med skorzonerrødder
77 carpaccio af jomfruhummer med fennikel og appelsin
37 carpaccio af peberfrugt
38 champignon de paris
201 chokoladeamandine
214 chokoladecookies
196 chokoladekage fra St. Remy
165 cote de boeuf med mange løg
140 couscous
204 de 13 desserter med nøddeis og orangetuilles
22 farserede muslinger
50 farserede æg à la provençale
145 farseret kaninryg med merian og timian
220 fiskefond
51 fyldte æg med skinke eller tun
9 gaspacho
86 geddemousse med tomatdressing
23 gede- og fåreoste
191 gratinerede røde bær
98, 99 gratineret kartoffelbrandade
81 grillede kammuslinger på spyd
82 grillet hummer med beurre fondu
169 grillet rådyr med løg og frugt
174 grunddej
174 grunddej til brød
202 grødris
47 grønneasparges med vinaigrette
153 grøntsager i fad
34, 35 grøntsagstatar med caviar d'aubergine
61 grøntsagstærte med ricotta og parmesan
182 havens dessert med figner og olivenolieis
121 havtaske med hvidløg-persillesmør
187 hindbær
187 hindbærkage med mandel
219 hindbærsyltetøj
100 hvidløg
220 hønsefond
57 hønsesalat med parmesandressing
219 jordbærsyltetøj
212, 213 kagecreme
131 kalkunbryst med sennepssauce
157 kalvekoteletter med hvide bønner
142 kaninragout
120 kartoffel
167 kartoffelmos
26 kartoffelpizza
89, 184 kirsebær
184 kirsebærsuppe med mynteis og filo
106 klargøring af muslinger
215 korender- og havregrynscookies
133 kylling stallone
110 laks med marmelade af julesalat og fennikel
85 laksehure
149 lammebov med spelt
147 lammecarré med hvidløgspanade og sølvbeder
78 lime
164 løg
10 løgsuppe
27 mandelbisquit
210 mandelbisquitbund
73 marinerede citroner
131 marinerede courgetter
195 mascarponecreme med mandelsirup
48 mayonnaise
99 mayonnaisebrandade
180 melon
180 melonsuppe med røde bær og melonsorbet
209, 210, 212, 213 Mettes fødselsdagskage
106 muslinger med krydderurter
51 oeufs mayonnaise
113 olivenolie
177 ost
74 ovnbagte muslinger en papillote
211 pain d'epices
192 passionsfrugt
193 passionsfrugtcreme
63 pasta med grillede peberfrugter og ansjoser
139 perlehønebryst med svampe
15 pighvarsuppe
174 pissaladiere
16 pot-au-feu på gris
176 pæren
177 pæresalat
13 rejebisque
13 rejesuppe
203 ris à la vores
64 risotto
66 risotto med asparges
201 romis med rosiner
200 rosiner
103 rouget med hvidløgsemulsion
22 rød tapenade
191 røde bær
78 råmarinerede kammuslinger
98 salat med brandade, vagtelspejlæg og stegt chorizo
59 salat med parmesan, ricotta og blåskimmelost
58 salat og ost
21 salatdressing
93 salt
93 saltet torsk på landbrød
114 sanktpetersfisk med hvidvinssauce
27 scarpaccia de courgette
130 sennep
51 sennepsmayonnaise
131 sennepssauce
23 skinke og figen
214 småkager
215 småkager med appelsin og rosmarin
149 spelt
126 sprængt due i forårsgrønt
137 stegt andebryst med bær
90 stegt hvillingfilet med courgette
54 stegt kaninfilet med feldsalat og trøffel
89 stegt makrel med kirsebær
113 stegt pighvar med friterede artiskokker
119 stegt søtunge med sauce hollandaise
138 svampe
38 svampe med gedeost og parmaskinke
154 svinecarré med majroechoucrote
153 svinecarré med solens grøntsager
109 sværdfisk à la basquaise, med hvidløg, tomat og rød peber
217 syltetøj
146 sølvbede
140 tabboulé
158 tendrons de veau
85 terrine
150 tian
151 tian af tomat og courgette
167 tian med oksehaler, trøffel og gulerødder i madeira
41 tomat
175 tomat- og ostefocaccia
42 tomatcoulis
43 tomatflip
42 tomatmousse
123 torsk som til nytår
53 trøffelrøræg
52, 54 trøfler
42 tørrede tomater
66 urtebouillon
141 vagtler à la crapaudine med lun couscoussalat
170 vildsvin
170 vildsvin med rosmarinæbler
21 vinaigre
21, 47 vinaigrette
195 æblekage
194 æbler
48 æg

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Vores køkken i Provence (1996)
Vores køkken i Provence II (2003)