Find opskrift

Vores køkken i Provence

Se Alle kogebøger


Forfatter   Fusager, Arne
Sekundære forfattere Sandager, Birthe
Forlag Forlaget Centrum
Udgivet 1996
Udgave 1
Illustrationer Poul Ib Henriksen
Sider 199
ISBN 87-583-0913-6
Bognummer 19
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
6 4 slags dip
169 Abrikosen
171 Abrikoser med kokos
169 Abrikostærte
140 Agerhønen
102 And med abrikoser og majroegratin
102 Anden
58 Andesalat
54 Artiskokken
54 Artiskokker à la nage
53 Asparges
53 Asparges med varmt kørvelsmør
53 Asparges vinaigrette
174 Bagte figner med mandelcreme
70 Beurre Blanc
14 Bouillabaisse
86 Braiseret daurade med sauce tapenade
128 Brissel med stegt æble og trøffelsauce
188 Bromhær og hasselnødder
133 Caillettes
133 Caillettes med stegte kartofler
155 Cervelle de Canut
185 Chokoladekage med syltede appelsinskiver og vanilleis
192 Chokoladekonfekt med kastanjecreme
184 Chokoladen og vanillen
162 Citronen
162 Citronkage
171 Clafoutis
171 Clafoutis med kirsebær
122 Côte de Boeuf, Sauce Echalote (Oksekotelet)
118 Courgettegratin
182 Creme Brulée med clementiner
6 Croutoner med kyllingelever
125 Daube
125 Daube à la provençale
62 Daube terrine
5 DEN MAGISKE TIME
101 Duen
101 Duer i cocotte
10 Dyrefond
195 EFTERSKRIFT
130 Farcis Niçois
57 Farserede champignons
32 Farserede sardiner
140 Farseret agerhøne med foie gras sauce
139 Farseret fasanbryst i crépine med majspandekager Georges Blanc
94 Farseret kyllingebryst med estragonsauce
116 Farseret lammeryg med bagte hvidløg og kartofler
139 Fasanen
177 Fersken pocheret i hindbær med is
177 Ferskenen
8 Fiskefond
14 Fiskesuppe som en bouillabaisse
35 Fisketærte
93 FJERKRÆ OG KØD
60 Foie Gras
62 Foie Gras terrine med haricots verts, hasselnødder og ribs
7 FONDE
23 FORRETTER
48 Frøen
48 Frølår i pastis
40 Grillede jomfruhummere
89 Grillning af fisk
106 Grisen
66 Grundopskrift til pasta
19 Grønærtesuppe
142 Gråand med rødkål, appelsin og Pommes Darphin
142 Gråanden
6 Hapser til aperitif
147 Haren
148 Hareryg med portvinssauce og kage af frugt og rodfrugt
76 Havtaske
76 Helstegt havtaskehale
144 Hjortevildt
69 HOVEDRETTER MED FISK
8 Hummer- eller skaldyrsbisque
16 Hummeren
43 Hummersalat
16 Hummersuppe
120 Hvide bønner i tomatsauce
10 Hønsefond
40 Jomfruhummeren
164 Jordbær
192 Jordbær dyppet i chokolade
164 Jordbærtærte
190 KAFFEN
10 Kalvefond
110 Kalvefrikassé
110 Kalven
112 Kalvetournedos med sprød ratatouille
46 Kammuslingen
104 Kanin med sennep og kartofler
104 Kaninen
153 Kartoffelsalat med tun og kapers
180 Kastanjekage med engelsk creme
180 Kastanjen
33 Knurhane med courgette og tomat
169 Kogte pærer og blommer med sprød mandelrasp
153 Koldrøgede sildefileter i urter og olivenolie
108 Koldt svinekød med provencalsk tunsauce og tomatsalat
44 Krabbesalat
94 Kyllingen
153 Kyllingesalat
84 Laksen
26 Laksetartar
114 Lam
155 Landpostej
121 LIDT OM STEGNING
155 Løgmarmelade
193 Madeleines
28 Makrellen
174 Mandel og figen
179 Mandeltærte med æbler
172 Marengs med bær og sorbet
172 Marengs og sorbet
167 Marinerede jordbær med kokosis
154 Marinerede peberfrugter
28 Marineret makrel
108 Marineret svinefilet med kartofler, løg, citron og krydderurter
39 Moules Marinières à la crème
39 Muslinger
188 Nøddekage med brombær
156 OST
89 Ovnstegt multe med artiskok
58 Ovnstegte svampe
186 Pandekager med æbler i lavendelhonning
186 Pandekager og honning
122 Panisses
167 Panna Cotta med minutsyltetøj
66 Pâte au Pistou à la Merenda
99 Perlehøne i vinaigre og estragon
99 Perlehønen
190 Petits fours med svesker
151 PICNIC
152 Picnic og oliventræet
80 Pighvar
20 Provencalsk grøntsagssuppe med pistou og rosmarinbrød
112 Ratatouille
45 Rejen
20 Rosmarinbrød
154 Rødbedesalat med mynte
82 Rødspætten
146 Rådyrmedaljoner med selleripuré, Nethes hyben og pebersauee
31 Råmarinerede sardiner
24 Salade Niçoise
26 Saltet laks med æggedressing
70 Sandart med Beurre Blanc
31 Sardinen
32 Sardiner Escabeche
72 Sauce Aioli og Grand Aioli
19 Små grønne ærter
6 Små tomatbrød
65 Snegle
65 Snegle med persille og kartofler
20 Soupe au Pistou
60 Stegt Foie Gras med kållasagne
86 Stegt laks med ingefær-appelsinsauce, fennikelsalat med karamelliseret appelsin
118 Stegt lammekølle
117 Stegt lammelever med bagt kartoffel og persillade
80 Stegt pighvar med forårsløg og Beurre Blanc
82 Stegt rødspætte med persille-kaperssmør
53 Stegte asparges med letsaltet eller røget bacon
46 Stegte kammuslinger med smørvinaigrette og spinat
45 Stegte rejer med marinerede svampe
31 Stegte sardiner med mandler
31 Stegte sardiner med sennep og dild
92 Stegte ål med peberrodsæbler og ribssalat
13 SUPPER
57 Svampe
57 Svampefrikassé
78 Søtungefilet med krydderurtesauce
78 Søtungen
6 Tapenade
6 Tapenadecroûtoner
44 Taskekrabben
180 Tirami sù
158 Tomat med varm gedeost
154 Tomattærte
75 Torsk à la provençale
75 Torsken
126 TRØFLER OG FIFI
190 Tuiles à l'orange
35 Tærten
96 Ung hane med hvidløg
136 Vagtlen
136 Vagtler stegt i æbler
193 Valnøddelikør
158 Varm gedeost med rosiner i marc
36 Varme østers med kørvelsmør
135 VILDT
194 Vin og dessert
160 Vin og ost
22 Vin og suppe
68 Vin til andre forretter
50 Vin til fisk og skaldyr
134 Vin til fjerkræ og kød
150 Vin til vildt
179 Æblet
36 Østers
90 Ålen

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Vores køkken i Provence (1996)
Vores køkken i Provence II (2003)