Find opskrift

Daniels nye kokkeskole

Se Alle kogebøger


Forfatter   Letz, Daniel
Forlag Politiken
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer Andreas Wiking
Sider 224
ISBN 87-567-7120-7
Bognummer 24
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
74 Alsacisk løgtærte (Tarte alsacienne à l'oignon)
168 Anis - og honningglaserede skovduer (Palombes glasées au miel et à l'anis)
57 Artiskokstuvning i kardemomme og koriander (Nage d'artichauts à la cardamome et au coriandre)
78 Blåmuslingeragout i karry og cider (Cassolette de moules au curry et au cidre)
215 Brun fond (demi-glace)
214 Butterdej
18 Cannelloni af hjemmerøget Impérial laks med Rygeostdressing (Cannelloni de saumon fumé impérial et sa crème de fromage fumé)
33 Carpaccio af andebryst med lime- og tomatmarinade (Carpaccio de magret de canard au citron vert et à la tomate)
21 Carpaccio af jomfruhummer (Carpaccio de langoustines)
201 Chokoladecreme med kirsebær og makroner (Crème au chocolat et cérises et macarons)
41 Confit af gåse foie gras med grøntsager marineret i hedvin (Confit de foie gras d'oie et sa soupe de légumes au vin jaune)
184 Crème brûlée med æblechips og Granny Smith (Crème brûlée aux chips de pommes et jus de Granny Smith)
194 Dariole af hasselnødder med litchi- og mangosuppe (Dariole aux noisettes et sa soupe de lichees aux mangues)
117, 161 Enebærsauce
155 Farserede duer med morkler i grønkål (Côtelettes de pigeon aux choux verts et morilles)
162 Fasan med druer og oliven i cidersauce (Faisan rôti à l'olive au cidre et raisins)
215 Fiskefond
34 Foie gras terrine med hyldeblomstgelé og kvædechutney (Terrine de fois gras sa gelée de fleur de sureau et son chutney aux coings)
58 Frisk pasta med chorizo og kantareller (Pâtes fraîches aux chanterelles et chorizo)
62 Fyldte tacos med karljohansvampe og majscreme (Tacos aux cèpes et leur crème de maïs)
14 Gravad laks med østers og tomatsorbet (Saumon mariné aux huîtres et son sorbet à la tomate)
126 Grillede hummerhaler og kammuslinger på oksehalerillette (Queue de homard et noix de saint jacques grillées et leur rilette de queue de boeuf) Per Thøstesen
88 Grillede kammuslinger med tomatconfit og rucolapesto (Coquilles saint Jacques grillées au confit de tomates et leur coulis au pistou vert)
113 Grillet pighvar med porrer og myntevinaigrette (Filet de turbot grillé aux poireaux et à la menthe)
118 Grillet tun à la provençale (Pavè de thon grillé à la provençale)
54 Græskarbisque med hummer og blodappelsin (Bisque de citrouille au homard et à l'orange sanguine)
134 Helstegt perlehøne med pinjekerner og portvinssauce (Pintade rôtie aux pignons de pin et sa crème au porto rouge)
144 Helstegte poussiner med mandler og krebsesauce (Poussins rôtis aux amandes et aux écrevisses)
213 Hindbærsuppe med ile flottante og karamelliserede nødder (Ile flottante et sa soupe de frambioses et noix caramélisées)
216 Hummer-/skadyrsfond
121 Hummergratin med kartofler og kaviar (Gratin de homard aux pommes de terre et au caviar)
26 Hummersalat med sommergrøntsager og kirsebærvinaigrette (Salade de homard, légumes d'été et sa vinagraitte de cerise)
49 Hvide asparges med appelsinhollandaise (L'asperge blanche et sa suce hollandaise à l'orange)
216 Hønsefond
206 Jordbærcoulis
190 Jordbærmousse med sprød tuile af mandler (Croustillant de tuiles aux amandes et sa mousse de fraises) Christian Bind
82 Jordskokkesuppe med rødbedechips (Velouté de topinambours et ses betteraves frites)
133 Kalkun og tun à la créole (Filets de dinde et de thon rôtis à la créole)
187 Karamelliserede pandekager med lime, fromage blanc og hindbærcoulis (Crêpes caramélisées au citron vert, fromage blanc et son coulis de framboises)
152 Kartoffelindbagte vagtler med trøfler (Cailles en croustade de pommes de terre aux truffes)
209 Kold brombærsoufflé med karamelliseret butterdejs-arlette (Soufflé glacé aux mûres et ses arlettes)
42 Kold gazpacho med stegte jomfruhummerhaler (Gazpacho aux queues de langoustine rôties)
193 Kold safransoufflé med hindbær- og rabarbersuppe (Soufflé glacée au safran et sa soupe de rhubarbe et framboises)
92 Krebs og kammuslinger à la nage med koriander (Écrevisses et noix de saint jacques à la nage coriandre)
99 Lakseescalope med marv i rødvinssauce (Escalope de sumon au vin rouge et à la moelle)
142 Lammefilet i urtecrepinette med rosmarinsky (Filet d'agneau en crépine aux fines herbes et jus de rosmarin)
210 Let karamelliserede Granny Smith æbler med kokosfragilité (Fragiliré au noix de coco et Granny Smith caramelisées)
167 Lines gratinerede unghane i hvide asparges og fjordrejer (Gratin de coq aux grisettes et asperges blanches)
202 Lun pæretærte med pistacienødder og blommekompot (Tarte tiède aux poires pistaches et sa compote de prunes)
85 Lun salat af linser og kalvekæber (Salade tiède aux lentilles et joues de veau)
50 Marinerede stegte sild med løg og rødbeder (Harengs rôtis marinés aux oignons et betteraves rouges)
172 Marokkansk tagine af lammebov (Tagine marocaine d'épaule d'agneau)
53 Minestrone af jomfruhummerhaler med basilikum (Minestrone aux aueues de langoustine au basilic)
205 Mokkakage med appelsiner og figner (Pavé au café et aux figues à l'orange)
110 Osso bucco af havtaske (Osso bucco de lotte)
206 Overflødighedshorn med friske frugter og mascarponecreme (Corne d'abondance à la mascarpone et ses fruits rouges)
122 Pandestegt hummer med spidskål, grønne linser og risvinsauce (Homard poêlé au chou primeur, lentilles verte et leur sauce au vin de riz)
125 Pighvarfilet med citrusfrugter (Blanc de turbot aux agrumes)
65 Ragout af grønne og hvide asparges med vagtelæg (Ragoût d'asperges vertes et blanches et ses oeufs de caille)
175 Ragout af hvide bønner med syltet svineskank (Ragoût de haricots blancs et jarret de porc confit)
105 Ragout af muslinger og østers i safransauce (Ragoût de fruits de mer et sa crème de safran)
66 Røræg med tre slags rogn (Oeufs brouillés aux trois caviars)
188 Saint Jacques' chokoladekage med brombærsauce (Gâteau Saint Jacques au chocolat et sa sauce aux mûres)
140 Saint Jacques' pot au feu af lammeskank (Pot au feu de jarrret d'agneau à la Saint Jacques)
30 Salat med kaninfilet og rillette med vild timian (Salade de filet de lapin et sa rillette au serpolet)
29 Salat med muslinger, ristet torskerogn og stenbiderrogn (Salade de moules et rogue de mourue poêlée aux oeufs de limpe)
37 Salat med perlehøne og sennepskorndressing (Salade de poitrine de pintade à la graine de moutarde)
13 Salat med rødfisk og grøntsager i olivenolie (Buissonnière de rascasse à l'huile d'olive)
22 Salat med tre slags fisk og aïolisauce (Petite pèche de poissons sauce aïoli)
100 Saltbagt laks med persillecreme (Saumon cuit aux gros sel et sa crème de persil)
73 Sneglesuppe med hvidløgscreme (Soupe d'escargots à la crème d'ail)
148 Sprængt gås med peberrodssauce (Pot-au-feu d'oie pré-salé à la crème de raifort)
151 Sprængt unghane i Tokay-Pinot Gris (Coq pré-salé à la crème Tokay-Pinot Gris)
165 Sprængte vagtler med krydderurter og citrusfrugter (Cailles pré-salées aux aromates et agrumes)
138 Spædlammekølle indbagt i saltdej og hør med Vadouvansauce (Gigot d'agneau de lait en croûte de sel et foin et son jus de vadouvan)
117 Stegt aborrefilet med grøntsagschoucroute og enebærsauce (Filet de perche rôti et sa choucroute de légumes sauce genièvre)
70 Stegt ande foie gras med blodferskner (Foie gras de canard poêlé auc pêches de vigne)
147 Stegt andebryst med figner og ingefærsauce (Magret de canard aux figues et gingembre)
157 Stegt dådyrmedaillon i rosa pebersauce (Filet de daim rôti et sa sauce au poivre rose)
69 Stegt gåse foie gras med morkler og hvide asparges (Foie gras d'oie poêlé aux morilles et aux asperges blanches)
114 Stegt hellefisk med basilikumvinaigrette og saltede mandler (Filet de flétan sa vinaigrette au basilic à l'amande salée)
137 Stegt perlehønebryst med rosa grapefrugtsauce (Poitrine de pintade rôtie et son beurre de pamplemousse rose)
103 Stegt rokkevinger med citron- og kaperssmør (Aile de raie rôtie au beurre de citron et ses câpres)
171 Stegt rådyrkoteletter i cognacsauce (Côtelette de chevrauil et sa sauce au cognac)
106 Stegt sandart med chorizo i surkål og peberrod (Choucroute de sandre rôti au chorizo et au raifort)
95 Stegt sandart med grøn spätzle (Filet de sandre rôti aux spätzles vertes)
96 Stegt søtunge med appelsin- og birkessmør (Sole rôtie sur l'arête au beurre d'orange et aux graines de pavot)
161 Stegt vildand med majroer og solbærsauce (Canard sauvage rôti aux navets et cassis)
38 Stegte andehjerter med spinatsalat og ribsdressing (Coeurs de canard poêlés et sa salade d'épinards aux groseilles)
198 Stegte ferskner med druer og madagaskarpeber (Pêches rôties aux raisins et poivre vert)
109 Stegte havtaskekæber med sildefilet i humlesauce (Joues de lottes rôties et filet de harengs et leur creme de houblon)
91 Stegte kammuslinger med julesalat og appelsinsauce (La coquille saint jacques poêlé aux endives et sa souce à l'orange)
61 Stegte lammenyrer med kantareller og grappasauce (Les rognons d'agneau rôtis sa sauce à la grappa et aux chanterelles)
81 Svampesuppe med røget ål (Velouté de champignings des bois à l'anguille fumée)
183 Tanjas chokolade-hindbærkage med kærnemælkssauce (Gâteau au chocolat framboises et sa sauce au petit lait)
179 Thomas Hermans sødsuppe med svesker, arme riddere og crème double (Soupe de pruneaux, pain perdu et sa crème double) Thomas Herman
25 Timbale med krabbe og røget Impérial laks med bælgærter (Timable de crabbe et de saumon fumé impérial aux petits pois frais)
126 Trøffelcoulis
17 Tuntatar med gedost og myntesuppe (Tartare de thon au fromage de chèvre frais et sa soupe à la menthe)
158 Unghane i bourgognesauce (Coq au vin rouge de bourgogne)
197 Vandbakkelser med passionsfrugter og tomatsirup (Profiteroles aux fruits de la passion et son sirop de tomates)
180 Varm chokoladesoufflé med appelsinsalat og mandarinsirup (Soufflé chaud au chocolat salade d'oranges et son sirop de mandarines)
77 Østerssuppe med kørvel (Soupe d'huîtres au cerfeuil)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Daniels kokkeskole (1994)
Daniels nye kokkeskole (2004)