Find opskrift

Kolde forretter


Europas mesterkokke byder til bords

Se Alle kogebøger


Forfatter   Andersen, Jytte Brahe (red.)
Sekundære forfattere Bellahsen, Fabien
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1999
Oversættelse
Forlag Könemann
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Studio Lucien Loeb, Maren Detering
Sider 327
ISBN 3-8290-0964-x
Bognummer 209
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
306 'Giardinetto' med peberrodssauce
250 Agurkekrans med marinerede jomfruhummere
196 Andefiletsalat med pærer og sherry
136 Andelevertærte med syltede druer
22 Artiskok- og hummerpaté i grøn sauce
246 Artiskokbavarois med krebs
210 Artiskokblade med krebs
128 Artiskokker med marinerede sardiner
170 Artiskoksalat med mousse af aromatiske olier
234 Artiskoktærte
110 Asparges med bønner og laksetern
72 Aspargescharlotte med kaviar
208 Aspargessalat med østers
86 Aspargesvelouté med kaviarchantilly
20 Baccalà salat
304 Bavarois med skaldyr
288 Bellevue-hummer med kørvelvinaigrette
50 Blåfiskepaté med grøn skalottesauce
174 Brød med kødfyld
262 Butterdej med røget laks, rosa peber og peberrod
160 Butterdejstærte med tunfisk, tomater og basilikum
276 Carpaccio af andebryst
68 Carpaccio af havtaske med havsnegle
248 Carpaccio af Sankt Petersfisk og laks med humleskud
32 Carpaccio af ørred og aborre
300 Carpaccio og tatar af kammuslinger
28 Connaught terrine
232 Dampede rejer med grisetæer og asparges
290 Duer og gáselever i gelé
252 Eksotisk frugtkurv med asiatiske krydderier
166 Feldsalat med kyllingelever og kogt selleri
118 Fin guldbrasensalat med grøntsagssauce
162 Fjeldørred og røget ål i citronmelissegelé
192 Fjerkræ-cremesuppe med brøndkarse og sneæg
21 Forloren avocadoparfait med kinarejer
56 Friske østers med fin sellerimos
106 Fyldt edderkoppekrabbe
206 Fyldte små blæksprutter
302 Galantine af gåselever og due med portvinssauce
184 Gambas-salat fra Middelhavet
308 Gazpacho med edderkoppekrabbe
284 Gelé af kalvefod med havtaske og urter
130 Geleret suppe efter alscisk tradition
296 Glaseret agurketerrine med peberrod
222 Grillet andelever med linse- og byggrynssalat
52 Grillet tunfisk med kold gazpacho
242 Græsk hors-d'oeuvre
144 Grøntsagsterrine med sød sennepspuré
58 Havaborre med friske krydderurter og blandet salat
220 Havtaskesalat med kødsaft og ny spinat
92 Hummer med æble og let karryvinaigrette
224 Hummer- og kammuslingesalat med trøfler
112 Hummergazpacho
36 Hummersalat med grønne æbler
66 Hummersalat med kinesiske kartofler
152 Hummerterrine fra Bretagne med tomatsauce
54 Jomfruhummer med små kikærtekager og asparges
102 Jomfruhummer-charlotte med bagte auberginer
34 Jomfruhummercarpaccio med kaviarsauce
194 Jomfruhummerroset med safranmuslinger
70 Jomfruhummertatar med østersgelé
108 Kallunsalat med gåselever og hestebønner
62 Kanin- og persilleterrine med Chardonnay
168 Kanin- og selleriterrine med mjød
218 Kaninryg i hvidvinsgelé
172 Kartoffel- og trøffelterrine
282 Kartoffelrondeller med kammuslinger og østers
202 Kaviar præsenteret af Petrossian
240 Kold fyldt taskekrabbe
238 Kold havtaskesalat
10 Kold kammuslingesalat med blomkålscreme
12 Kold klipfiskesuppe
116 Kold og varm kammuslingesalat
44 Kold piperade
278 Kold rokkesalat
280 Kold spagettisalat
104 Krabbe med grøntsager, olivenolie og lime
198 Krebs og sukkerærter med trøffelvinaigrette
186 Krebsesalat
16 Krydderurtesalat
126 Kræmmerhuse med krabbefyld
200 Kunststuben k terrine
264 Kyllingesalat med karryjomfruhummere
90 Laks og havaborre i kaviarcreme
286 Lakseschnitzel med trøffelvinaigrette
24 Linse- og jomfruhummerterrine med kaviarcreme
294 Lun blæksprutte med grøntsager og krydderurter
226 Lun jomfruhummertatar med syrlig sauce
216 Lun laks med courgetter
142 Løjerogn med kartoffelkager
8 Majsravioli med vanille
146 Makrelfilet i kaviargelé
60 Makrelstrimler a la Sète
38 Marinade af friske sardiner
138 Marinerede »glarmestersild'
298 Marinerede kammuslinger med purløgssauce
122 Marineret tunfisk i krydret sauce
234 Min artiskoktærte
270 Mulle-vinaigrette med hvide bønner
158 Mullefileter med artiskokker
98 Nye sild med »Opperdoezer Ronde'
266 Oksecarpaccio med gammel parmesan og trøfler
148 Oksehale med selleriravioli
214 Oksesalat med selleri og trøffelolie
176 Paté af fiskerogn
26 Pighvar- og hummerpaté med fin sauce
46 Pølse af andehjerte med kartoffelsalat
244 Rejedolmere med smør-, Ouzo- og citronsauce
156 Rejer og grøntsager kogt med dild
88 Remoulade med kammuslinger og grillet mulle
178 Rødfisk med tapenade og kapers
30 Rødmulle med koriander og grøntsagstatar
230 Røgede lakse- og jomfruhummerruller i asparges
120 Røget andebryst og grøntsager med miso
182 Røget andecarpaccio med artiskoksalat
258 Røget havtaske og krydderurtesalat ù l'orange
268 Rørhatteterrine med auberginer, courgetter og snegle
150 Salat af gump med artiskokchips
96 Salat af røgede torskekæber
260 Salat af vintergrøntsager med kammuslinger
124 Salat med krebs og artiskokker
188 Salat med ristede vagtler og Puy linser
80 Salatcocktail med lune kammuslinger og dild
154 Saltet kuller med æbleterrine
98 Sild med »Opperdoezer Ronde'
274 Sildemakrel med nye grøntsager
48 Skotsk lakserose på havrekager
78 Små fyldte grøntsager
292 Snegle- og andekråsepakker med urtesauce
254 Sommerfugl af skotsk røget laks
64 Stegt andelever med aspargeshoveder
256 Stegte krydderurter med brændenældesorbet
134 Størparfait med blækspruttemousse
164 Sylte af pattegris med porrevinaigrette
40 Søtunge-aïoli med kartofler
228 Søtungejardinière
180 Tatar med sauce verte og tomat-agurkeskiver
18 Terrine med hvide bønner og andelever
236 Tomat- og aubergineterrine med basilikumblomster
132 Tomatconsommé med sushi
76 Tomatgazpacho med tapenade
114 Tomatsaft med kørvel og grøntsager
272 Torskebrandade med baskisk sauce
84 Tunfiskecarpaccio med friterede hvidløg
14 Tunfisketatar med mild chili
94 Tærte af dyreryg med gåselever, hvidkål og svampe
100 Vandbakkelser med gåselevermousse
74 Varm og kold østersplatte
204 Ørredgazpacho med krebs
82 Østers i gelé med kaviar
190 Østers i kaviargelé
140 Østersøsild 'a la K.B.'

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Udsøgt bagværk (1999)
Alt godt fra havet (1999)
Kød, vildt og fjerkræ (1999)
Kolde forretter (1999)