Find opskrift

Frugter og bær

Se Alle kogebøger


Forfatter   Holt, Geraldene
Originaltitel Les Fruits de mon moulin
Oprindeligt udgivet i Frankrig
Original udgivet 1997
Oversættelse Hanne Duschek
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
Udgivet 1998
Udgave 1
Illustrationer Jean-Pierre Dieterlen og Danièle Schnapp
Sider 192
ISBN 87-17-06834-7
Bognummer 164
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
96 Abrikosclafoutis med honningsmag og mandelmælk
41609 Abrikoser
173 Abrikoser med vanille eller jernurt
176 Abrikoser på tallerken
58 Abrikoskompot med fire aromaer
156 Abrikosmarmelade med søde mandler og vanille
106 Abrikosmousse
137 Abrikossauce
141 Abrikossorbet
79 Abrikostærte
10 Akacieblomster
32 Ananas
132 Ananas-banan cocktail
179 Ananasgrantræ
100 Ananaskage med bunden i vejret
46 Ananassalat med pebermynte
28 Appelsin
114 Appelsinterrine
53 Aspic af blodappelsiner og ribs med sauternes
31-32 Banan
116 Beignet'er
120 Beignet'er med abrikos
120 Beignet'er med ananas
120 Beignet'er med banan
118 Beignet'er med svesker i armagnac
118 Beignet'er med æbler
164 Bitter appelsingelé
178 Blanding af røde bær på mandelbund
15 Blodferskner
20-21 Blommer
10 Blomster og frugter
19 Blåbær
75 Butterdej
51 Césars banansalat med vin og honning
183 Chutney med abrikos
182 Chutney med fersken og papaya
182 Chutneyer
31 Citron
164 Citrongelé med blade af jernurt
138 Citronsorbet
97 Clafoutis med sorte, vilde kirsebær
131 Cocktail af abrikos og lime
133 Cocktail des Iles
133 Cocktail med vouvray og champagne
131 Cocktails
128 Coulis
129 Coulis af rode bær
73-75 Dej til tærter
86 Ekstra tynde æbletærter
121 Ferskencoulis
61 Ferskenkompot med tre aromaer
104 Ferskenmousse
141 Ferskensorbet
15-17 Ferskner
61 Figenkompot
152 Figensyltetøj med laurbær
79 Figentærte på en tynd tærtebund med kanel og honningcreme
103 Flan med grønne druer og marc de Riesling
165 Forklædte frugter og bær
118 Frituredej
110 Frugt-beignet'er
165 Frugtkonfekt
133 Frugtsaftcocktail
52 Frugtsalat af hvide ferskner med friske mandler
41 Frugtsalat fra Le Moulin
46 Frugtsalat med frugtcoulis og vanilleis
41 Frugtsalat med seks frugter i frugtgelé
39-40 Frugtsalater
185 Frugtsennep
42 Frugtsuppe med melon og papaya, pyntet med jasmin
45 Frugtsuppe med mynte
138 Gelé
150 Geléprøven
137 Granité
142 Granité med grapefrugt og vermouth
142 Granité med melon og ribs
142 Granité med mynte
141 Granité med ribs eller solbær
31 Grapefrugt
110 Gratin af figner og skovjordbær en sabayon
155 Guy Geddas syltetøj med grønne tomater
172 Henkogning
17 Hindbær
10 Hjulkrone
161 Hurtig hindbærgelé
22 Ingefærrod
122 Isles palet
10 Jasminer
16 Jernurt
42986 Jordbær
132 Jordbærcocktail med æble
60 Jordbærkompot med orangeblomst
138 Jordbærsorbet
80 Jordbærtærte med pistachecreme
35 Jødekirsebær
22 Kanel
43048 Kirsebær
173 Kirsebær i brændevin
102 Kirsebærkage med peber-crème
58 Kirsebærkompot med kirsch og mandler
55 Kirsebærsuppe som i Gordes
28 Kiwi
59 Kompot af tørrede frugter
63 Kompot med mirabeller med violer
54 Kompotter
22 Kryddernellike
170 Krystalliserede blomster og blade
170 Krystalliserede ribs
33 Kumquat
167 Kumquats med mangefarvet chokolade
23-24 Kvæde
162 Kvædegelé
56 Kvædekompot
154 Kvædesyltetøj
16 Laurbær
10 Lavendler
31 Lime
73 Linsedej
35 Litchi
74 Løs dej
26 Mandler
33 Mangofrugter
161 Mangosyltetøj med ingefær
184 Marinade til svinekød
159 Marmelade med Reine-clauder og lavendelhonning
95 Mellemretter
17-16 Melon
121 Min mors æblekage med ris
173 Mirabeller eller Reine-clauder i brændevin
23 Morbær
138 Morbærsorbet
183 Morelkirsebær i sur-sødt
132 Moulin coupe
16 Mynte
73 Mørdej
16 Nektariner
22 Nellike
10 Orangeblomstvand
134 Orangevin
34 Papaya
159 Papayamarmelade med krydderier
22 Peber
121 Plumbudding med friske ribs
31 Pomelo
176 Pære med chokolade og en kugle vanilleis
106 Pæremousse
25-26 Pærer
112 Pærer i fad med karamelpraliné
84 Pæretærte med cacao
84 Pæretærte på chokolade-biskuit
43080 Rabarber
56 Rabarberkompot med rom og ingefær
159 Rabarbermarmelade
111 Reinetteæblekage med korender
17 Ribs
162 Ribs- eller solbærgelé
129 Ribscoulis
10 Rosenvand
26 Rosiner
177 Roulade
134 Sangria fra Peyros
51 Skovjordbær og nektariner med champagne rosé
88 Små butterdejstærter med årstidens frugter og bær
17 Solbær
91 Solbærtærte
138 Sorbet med røde bær
137 Sorbeter
98 Stegte abrikoser
109 Stegte figner med muskat og vanille
22 Stjerneanis (badian)
186 Stærk sennep med appelsin
7 Sukker med aroma
138 Sukkerlage, grundopskrift
63 Sveskekompot med vin og te
26 Svesker
147-151 Syltetøj
152 Syltetøj med abrikos, fersken og vanille
156 Syltetøj med fire slags røde bær
154 Syltetøj med melon, hindbær og stjerneanis
181 Sødt og salt
16 Te
161 Traditionel gelé af rode bær
76 Tærte med citron og hindbær
82 Tærte med karamelliserede pærer
95 Tærte med Reinette-æbler
85 Tærte med syv frugter og bær
69-72 Tærter
16 Urter og frugter
13-15 Vandmelon
22 Vanille
7 Vanillesukker
184 Vinaigrette med frugter til skaldyr
21 Vindruer
155 Vindruesyltetøj
9 Vine til frugt
172 Violette figner med laurbær
10 Violvand
48 Zuppetta af melon og med honning fra Provence
64 Æble-kvæde kompot
64 Æblekompot
24-25 Æbler

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Frugter og bær (1998)
Den store bog om krydderurter (2000)