Find opskrift

Politikens fiskekogebog (4. udg)

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kyllesbech, Lars
Forlag Politiken
Udgivet 2005
Udgave 4
Illustrationer René Steenberg Riis
Sider 281
ISBN 87-567-7282-3
Bognummer 161
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
196 aborre
197 aborre, gratineret, med parmesan
199 aborre, navarin med forårsgrønt
18 afskælning
27 agurke/chili-dressing
232 at koge og flække en hummer
241 at rense og dampe muslinger
25 beignetdej
26 blinis
184 blæksprutte
185 blæksprutte med spinat og soltørrede tomater
240 blåmuslingefrikassé med vilde ris
237 blåmuslinger i sprød bolle
243 blåmuslinger i øl og akvavit
270 bouillabaisse, fra bunden
21 braisering af fisk på ben
257 caviar ad libitum
258 caviar og lakserogn på aspar­geskartofler
259 caviar og rogn med jordskok-puré
89 christiansø-sild med purløg og radiser
23 court-boullion
172 dampet rokke(vinge) i salat
27 dild-dressing
16 filetering af fladfisk
14 filetering af rundfisk
20 filetering fra ryggen
25 filodej
30 fiskecremesauce
22 fiskefond
71 fiskefrikadeller
51 fiskefrikadeller af laks
70 fiskefrikadeller af torsk
268 fiskesuppe (bouillabaise)
204 fjordrejefrikassé med aspar­ges
203 fjordrejer og pesto
205 fjordrejesalat med sommer-trøffel
144 fjæsing
145 fjæsing bagt, med olivenolie
146 fjæsing helstegt, med persillekartofler
147 fjæsing, klargøring
192 gedde
193 gedde i cocotte med trøffel
195 geddeboller i karrysauce
250 gratinerede østers
231 gratineret hummer med rød karry-sauce
59 gravad laks med sennepscreme
148 grillet fjæsing med pesto
216 grillet jomfruhummer
244 grillet kammusling
178 grillet multe med varme tomater og spinat
47 grillet røget laks
191 grillet sandart med sommerkål
163 grillet sandwich med sværdfisk
103 grillet skærising
103 grillet skærising med selleriremoulade
22 grundopskrifter
126 havtaske
127 havtaske med kapers og nye porrer
131 havtaskekæber i orley
132 havtaskekæber i wok
129 havtaskekæber med frikassé af sukkerærter
60 hel braisseretørred
92 hel ovnstegt pighvar med skovsvam­pe
181 hel, grillet rødfisk med kold karry-sauce
120 helleflynder
124 helleflynder med havtang og selleri
125 helleflynder med parmesan og svampe
121 helleflynder på courgettesoubise
123 helleflynderterrine
101 helstegt rødspætte med persille
110 helstegt skrubbe i hvid trøffelsauce
166 hjemmerøget smørfisk på grill
167 hjemmerøgning
31 hollandaisesauce
138 hornfisk
139 hornfisk med forårsfrikassé
101 hornfisk med persillesauce
226 hummer
235 hummer med mangofrikassé
228 hummerbisque med souffléboller
227 hummersalat med pecorino
31 hurtig bearnaisesauce
31 hurtig hollandaisesauce
28 hvidløgsdressing
34 hvidløgssmør
24 hønsebouillon
114 indbagt rødtunge med kold sauce
107 ising på vestjysk facon
212 jomfruhummer
213 jomfruhummer med grønne asparges og parmesan
217 jomfruhummer med grønærter
215 jomfruhummer med pocherede æg
246 kammuslinger i asparges-frikassé
36 karrypasta, hjemmelavet
261 klargøring af stenbiderrogn
30 klassisk sennepssauce
75 klipfisk med citrus-gremolata
76 klipfisk på klassisk facon
140 knurhane
142 knurhane, på salat og krydderurter
13 kogning af skaldyr
94 kogt pighvar på klassisk facon
69 kogt torsk på klassisk facon
222 krabbe
223 krabbekløer med kold dressing
225 krabbesalat med selleri
218 krebs
219 krebs à la nage
220 krebs, kogt i hønsebouillon
221 krebsehaler i dildkål med kylling
79 lage til kryddersild
79 lage til marinerede sild
79 lage til sherrysild
42 laks
51 laksefrikadeller
52 laksesandwich
53 lakseschnitzel med auberginekom­pot
43 laksetatar med æbler og chili
44 lakseterrine
249 limfjords-østers, serveret naturel
83 lune sild med æbler og salat
134 makrel
137 makrel med stuvet kål
38 marinade til grill og stegning af fisk
39 marinade til salater og grønsager
64 marineret torsk
155 marineret tun
34 mayonnaise
171 menieurestegt rokke(vinge) på marineret rødbede
176 multe
179 multe i papillot med løvstikke
23 muslingefond
236 muslinger
239 muslingesuppe med koriander og dild-frø
24 mørk kalvebouillon
36 oliventapenade
141 ovnbagt knurhane med sommergrønt
177 ovnbagt multe med jomfruhummer
109 ovnbagt skrubbe i limesauce
73 ovnbagt torsk med vintergrønt og timian
73 ovnbagt/ovnstegt torsk
135 ovnstegt makrel med ratatouille
271 paella med blæksprutter, rejer og muslinger
14 partering af fisk og skaldyr
35 persillepesto
34 persillesmør
35 pesto
90 pighvar
95 pighvar i gewurztraminerglace
91 pighvar med persille og jordskokpuré
97 pighvar med svineskank og linser
174 pocheret rokke(vinge) med hjertesalat
189 pocheret sandart i ærtepurésauce
152 pocheret ål med hvide bønner
202 rejer
35 rejesmør
17 rensning af fladfisk
247 risotto med hjertemuslinger
256 rogn og caviar
170 rokke(vinge)
173 rokke(vinge),udskæring og klargøring
180 rødfisk
183 rødfisketerrine med stærk sauce
98 rødspætte
100 rødspættefileter dampet med tomat-sauce
99 rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
112 rødtunge
113 rødtunge med grønne asparges
32 rødvinssauce
85 røgede sild med kartofler
46 røget fjordlakseryg
44-49 røget laks
49 røget laks med persillepesto
136 røget makrel med trøffelrøræg
265 røget torskerogn med rod-frugtcreme
44, 150 røget ål
153 røget ål med røræg
37 røræg
64 råmarineret torsk med urter
38 saltlage til hjemmerøgning
188 sandart
190 sandart i rødvinssauce
163 sandwich med sværdfisk
77 sandwich med torsk
160 sandwich med tun
32 sauce simple
210 scampi og asparges på spyd
37 selleriremoulade
78 sild
81 sild, appetizere i sprøde kurve
79 sild, spegning
19 skaldyr, pilning
108 skrubbe
20 skære fisk i tynde skiver
102 skærising
104 skærising bagt i bananblad
169 smørfisk, grillet
168 smørfiskekotelet i court-bouillon
26 små sprøde kurve
25 souffléfars
209 spaghetti med søkogte rejer
128 stegt havtaske på tomatcoulis
56 stegt laks med krydderhollandaise
55 stegt laks med olivensauce
86 stegt sild i lage
119 stegt søtunge på brøndkarsesauce
72 stegt torsk med safran og oliven
156 stegt tun med vilde ris
151 stegt ål med varm kartoffelsalat
263 stenbiderrogn i creme
261 stenbiderrogn med blinis
25 strudeldej
273 sushi
162 sværdfisk
165 sværdfiskkotelet med tomatravigotte
116 søtunge
117 søtungemedaljoner med østerspølser
82 terrine af bornholmersild
123 terrine af helleflynder
44 terrine af røget laks og røget ål
159 terrine af tun og helleflynder
10 tilberedningsmetoder
27 tomat-krydder-dressing
28 tomat-kørvel-dressing
29 tomatconcassé
28 tomatcoulis
33 tomatravigotte
33 tomatsauce
62 torsk
66 torsk i svampefrikassé
67 torsk med pigeonæbler og mild sennep
70 torskefrikadeller med krydderurte­creme
264 torskerogn med vinaigrette
77 torskesandwich med æg
63 torsketatar
63 torsketatar med østers
260 tre slags rogn med creme double
154 tun
161 tun i salat med æg og oliven
155 tun-carpaccio
160 tunsandwich
159 tunterrine
18 udtagning af ben
206 varme fjordrejer i salat
48 varmrøget laks
29 vermouthsauce
274 vesterhavslabskovs
67 vesterhavstorsk
61 ørredescalope
248 østers
252 østers i persillecremesauce
251 østers med champignoner og grønsager
253 østerspølser i kørvelsauce
84 østersø-sild med tomatravigotte
19 åbning af østers
150 ål

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Politikens fiskekogebog (1997)
Politikens fiskekogebog (4. udg) (2005)