Find opskrift

Festbogen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bogø, Jette
Forlag Netto
Udgivet 1996
Udgave 2
Illustrationer Lars Kaslov
Sider 172
ISBN 87-90059-39-5
Bognummer 110
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
168, 169 1. april
69 Alternative bryllupsfester
131 Andesteg
131 Andesteg med forbruning
132 Andesteg, langtidsstegning
132 Andesteg, sauce
48 Ankomst
21, 25 Askebægre
58 Aspargessalat
117 Avocadobåde med kalkun
112 Avocadosalat med parmaskinke
56 Barnedåb
49 Barnedåb, bordkort
36 Barnedåb, sangskjuler
113 Bayonne-skinke
18 Bestik
31 Bispehuen, serviet
29 Blomsten, serviet
42 Blomsterdekorationer
42 Blomsterdekorationer, forberedelse
51 Bloody Mary
103 Blødkogte æg
64 Blå mandag
14 Borddækning
24 Bordherrer og borddamer
18, 49 Bordkort
12 Bordopstilling
13 Bordopstilling i hesteskoform
10, 12 Bordplaner
15, 21 Bordpynten
156 Bresaola med olie og citron
51 Bronx
71 Brudebuketten
29 Brudeskoen, serviet
71 Brudeskoene
73 Brudevalsen
68 Bryllup
49 Bryllup, bordkort
37 Bryllup, sangskjuler
78 Bryllupskagen
101 Brød med appelsin og pinjekerner
114 Brød med net
23 Buketten til værtinden
45 Buketter
24 Bunde
31 Bølgen, serviet
24 Børn
27 Børnemenuer
33 Båndet, serviet
97 Chokolade-iskage med syltede figner
98 Chokoladebunde
127 Chokoladekage
152 Citron- og koriandergravet laks med agurkecreme
152 Damefrokost
27 Dans
50 Drikkevarer
51 Drinks
52 Dry Cardriver
51 Dry Martin
90 Duchesse-kartofler
17 Duge
17 Duge, drapering
17 Duge, strygning
56 Dåben
61 Dåbsdragten
56 Dåbsfesten
116 Eksamensfest
169 Fars dag
89 Farseret kalkunbryst i flødesauce med sherry
157 Fasanterrin med pasta og svampe
105 Fastekringler
104 Fastelavn
104 Fastelavnsboller
102 Fest ved et morgenbord
23 Festen, hvor skal den holdes ?
57, 62, 72, 87, 93 Fester, bordplaner
57, 63, 81, 86, 92 Fester, farver
62, 69, 80, 84 Fester, indbydelser
56, 73, 80, 87 Fester, maden
57, 73, 87 Fester, musik
35, 57, 73, 81, 87, 93 Fester, sange
57, 72, 87, 93 Fester, taler
8, 9, 63, 69, 70, 85 Fester, tøjet
22 Festforløbet planlægges
61 Festkage
150 Festkagen
168 Festlige anledninger
35 Festsange
34 Festtaler
117 Feta-sandwich
148 Fettuccine med fersk røget laks og forårsløg
21 Flasker
134 Flæskesteg
134 Flæskesteg, sauce
65 Focaccia
7 Forord
26 Fotos fra festen
52 Frozen Gimlet
125 Frugttærte
62, 72, 86, 94 Gaver
25 Gaveregistrering
21 Glas
114 Gorgonzolatærte med druer
168, 169 Grundlovsdag
110 Græsk salat
60 Grøn salat med fine ærter, ristet bacon og brød-crouton'er
97 Grøntsagsterrine
92 Guldbryllup
40 Guldbryllup, sangskjuler
26 Gæstebog
11, 54, 62, 68, 80, 84, 86, 92 Gæster og hædersgæster
136 Halve æbler med gelé
156 Herremiddag
118 Hindbærkage
101 Hjemmelavede flødeoste
163 Hjertekage
33 Hulen, serviet
141 Hummersuppe
87 Hummerterrine
77 Hvid chokoladeterrine med chokolade-blade
135 Hvide kartofler
95 Indbagt kyllingefilét med sauterede svampe
8 Invitationen
8 Invitationen, forkortelser og udtryk
9 Inviterede gæster
52 Irish Whiskey Sour
66 Isbombe
122 Italiensk bondebrød med surdej
129 Jul
129 Julestegen
23 Kaffen
161 Kalkunruller i sur-sød sauce
153 Kalkunsalat
116 Kanapeer med flødeost og lakserogn
154 Karameldessert
143 Kartoffelkroketter
121 Kinarejer
90 Kirsebær i hvid portvinsgelé med nøddekurve og chantilly
138 Kirsebærsauce
8 Klokkeslæt for invitationer
80 Kobberbryllup
39 Kobberbryllup, sangskjuler
62 Konfirmation
49 Konfirmation, bordkort
36 Konfirmation, sangskjuler
26 Konkurrencer
29 Konvolutten, serviet
47 Kranse
81 Krebs med dild
168, 169 Kristi himmelfartsdag
124 Krydrede kødboller
100 Krydrede squash-pier
18 Kuverten
60 Kyllingepaté
73, 81, 87 Kysseritualet
161 Lakseanretning med lakse-rogn
123 Laksefrikadeller
123 Laksekoteletter
64 Lakseroulade
94 Laksesvaner
57 Lakseterrine med aspargessalat
76 Lammeculotte i safransauce
109 Lammekølle på græsk
13 Langborde
26 Lege
30 Liljen, serviet
100 Løgsuppe
52 Maiden's prayer
132 Manchetter til and
52 Manhattan
18 Menuen
18 Menukort
12 Mindre borde
80, 84, 92 Morgensang
168,169 Mors dag
126 Mortensaften
153 Mozzarellasalat
33 Munkekutten, serviet
167 Muskatsorbet med akaciehonning
168 Mærkedage
27, 100 Natmad
56 Navngivning
140 Nytår
144 Nytårscharlotte
142 Nytårstorsk
11 Når der føres til bords
8 Når man inviterer
44 Oasis
124 Olivenkartoffelsalat
44 Opsatser
154 Ostecreme
145 Overflødighedshorn
27 Overnattende gæster
23 Overtøj
31 Panfløjten, serviet
149 Pappardelle med bacon, broccoli og champignon
148 Pasta
148 Pasta party
150 Penne med kylling, pinjekerner og purløg
121 Peperonata
99 Petitfour-kager
112 Pinse
112 Pinsefrokost
115 Pinselagkage
117 Pizza med broccoli, bacon og champignon
66 Poussiner med abrikoser
48 Præsentation
48 Prøvemiddag
52 Punch-bowle
158 Pærer i rødvin
9 Påklædning
101 Pålæg
110 Påskekage
59 Quiche lorraine
74 Ris, bryllup
136 Risalamande
135 Rødkål
102 Rå abrikosmarmelade
36 Sangskjulere
120 Sankthans
114 Sauce til Bayonne-skinke
32 Sejlbåden, serviet
55 Servering, mad
54 Serveringsregler, drikkevarer
28 Servietfoldning
18, 28 Servietter
38, 41 Skabeloner, sangskjulere
169 Skt. Valentinsdag
168, 169 Skuddag
54 Skål!
9 Slips, sådan bindes det
9 Sløjfen, sådan bindes den
102 Spanske rundstykker
108 Spinat-pie med røget laks og vagtelæg
166 Sprængte duer med urter og peberrod
168, 169 St. Bededag
126 Stegt andebryst af berberiand
82 Stegte vagtler med blandet salat
135 Sukkerbrunede kartofler
165 Svampesuppe
83 Sveske/portvins-is
164 Svigermor til middag
8, 10, 25, 26, 27 Særlige spisevaner
84 Sølvbryllup
40 Sølvbryllup, sangskjuler
13 T-borde
48 Takkekort
74 Tallerken med fiskeanretning
160 To lys på et bord
55 Toastmasteren
155 Toscana madbrød
30 Trekantet hat, serviet
168, 169 Valdemarsdag
30 Vandfaldet, serviet
32 Vasen, serviet
24 Velkomst
32 Viften, serviet
50,170,171 Vin
50 Vin, skænkning af
136 Æbler og svesker i sukkerlage
103 Æggekage med bacon og purløg
46, 80, 84, 92 Æresporte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
KOGEBOGEN for én og alle (1995)
Festbogen (1996)
WOK (2000)