Find opskrift

WOK

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bogø, Jette
Sekundære forfattere Stig, Helge
Forlag Netto og forlaget d3
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer Lars Kaslov
Sider 72
ISBN 87-90816-00-5
Bognummer 100
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
68 Advokado/lime-is
28 Aioli
14, 52 And
46 Bahmi Goreng - kinesisk nudel-ret
8 Bambusskud
70 Bananskiver
16 Basilikum
22 Blomkål med nødder og koriander
11 Blommesauce
15 Broccoli
8 Bønner
11 Bønnesauce
8 Bønnespirer
17, 59 Chilli
43 Chilliblomster
24 Chillibønnesauce
11, 24, 64 Chillisauce
56 Chop Suey
9 Citron
16 Citrongræs
68-71 Desserter
57 Dipsauce
4 Drikkevarer
70 Eksotisk frugtsalat
52 Farserede kyllingevinger
15, 28, 30 Fisk i wok
30 Fisk med champignonsauce
11 Fiskesauce
14, 50-59 Fjerkræ
8 Forårsløg
32 Forårsløgkoste
31 Galangal ('thailandsk ingefær')
26 Grøntsager med kokossauce
15 Grøntsager, udskæring
22-27 Grøntsagsretter
11 Hoisin-sauce
24 Hot Salad
20 Hvidløg
38 Indonesiske køkken
8, 31 Ingefær
8 Ingredienser i det asiatiske køkken
8 Jordnøddesmør (Peanutbutter)
8 Kaffir-limeblade
58 Karrykylling med ris og svampe
44, 58 Karrypasta
59 Karrypulver
8 Kartofler
22 Kinakål
49 Kinesisk broccoli
9 Kinesiske purløg
36 Kinesiske stegte ris
40 Kogning af pasta
36 Kogning af ris
9 Kokosfløde
9 Kokosmælk
18 Koriander ('thailandsk persille')
52 Kylling med kokosmælk
62 Kødboller med myntesauce
22 Kål med svampe
66 Lam i sur/sød-sauce
9 Limefrugt
4 Limesaft
9 Lychee-frugten ('kærlighedsfrugten')
30 Lynstegte rejer med ingefær og forårsløg
50 Madpandekager
68 Mango med klæbe-ris
48 Mie Goreng - indonesisk nudel-ret
70 Mynte
38 Nasi Goreng - indonesiske stegte ris
59 Nelliker
46-49 Nudel-retter
7, 12 Nudler
9 Nøddekerner
7, 12 Olie
22 Pak choy (asiatisk kålsort)
9 Palmesukker
14 Partering af fjerkræ
42 Pasta med krydderurter
44 Pasta med krydret kylling
40 Pasta Seafood
40-45 Pasta-retter
7, 9, 44, 58 Pastaer
50 Peking and
9 Rejechips
9 Rejepasta
10 Rejer
30 Rejer i kokosnøddesauce
13 Rice Sticks
13 Rice-Vermecelli.
7, 13, 35, 36, 37 Ris
10 Ris-eddike
34-39 Ris-retter
10 Ris-vin
12, 13 Risnudler
10 Rødder
54 Salat med and og kokosdressing
64 Sambal Manis
11, 64 Sambal Oelek
11 Satay sauce
7, 11, 40, 57 Saucer
13, 34, 35 Servering
24, 28 Sesamfrø
24 Sesamolie
28 Sesamstegt laks med ristede grøntsags-ris
15, 28, 30 Skaldyr i wok
18 Skaldyrssuppe
10 Skalotteløg
40 Soja- og ingefærsauce
11 Sojasauce
47 Sort og hvid peber
6, 12, 46 Spisepinde
25 Squash
34 Stegte thai ris
16-21 Supper
11 Sur/søde saucer
10 Svampe
20 Svampesuppe med svinekød
20, 42, 60-65 Svinekød
34, 42 Svinekød i pastapakker
60 Svinekød i sojasauce
64 Svinekød i sur/sød-sauce
10 Tamarind
11 Tamarindsauce
10 Tang
10 Torfu
7 Udskæring af grøntsager
7, 15 Udskæring af kød
10 Vandkastanjer
16 Vermicellisuppe
4 Vin
6 Wok chan
4, 6, 7 Wok, brug
6 Wokken og dens tilbehør
12 Ægnudler
4 Øl

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
KOGEBOGEN for én og alle (1995)
Festbogen (1996)
WOK (2000)