Tilbage til Find opskrift

Forfatter   Tanggaard, Karsten
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2019
Udgave 1
Illustrationer Chris Tonnesen og Karsten Tanggaard
Sider 464
ISBN 978-87-11-90271-4
Bognummer 349

 
Side Opskrifter
139 "Tid/temperatur, gris: Kam, kappe (""ribeye-kappe"")"
397 1,5% lage
397 1% lage
397 2% lage
397 3% lage
348 Affogato
356 Agurkecreme
314 Agurkesalat
187 Andebryst med kirsebær og beder
189 Andelår, confiterede, med sprød rødkål og kartofler i andefedt
277 Asparges, grønne med røræg og spansk skinke
281 Asparges, hvide, med brunet smør og parmesan
332 Bagte æbler
33 Ball tip med knuste kartofler og svampesauce
364 BBQ-sauce
349 Bearnaise
356 Bearnaise-essens
315 Blomkålssuppe/puré
315 Blomme/løg/æble-chutney
285 Blommer med vaniljesukker-flødeskum
225 Blæksprutte, 10-armet, med bitter salat og syltede skalotteløg
221 Blæksprutte, 8-armet, med paprika og persillemayo
221 Blæksprutteskiver med paprika og persillemayo
365 Brun sovs til julemad
317 Brunede kartofler
47 Burger med det hele
352 Bær-is
83 Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat
316 Coleslaw
327 Couscous-salat med savoykål
352 Crème Anglaise
350 Crème brûlée
129 Croque monsieur
37 Culotte med flødekartofler og dampet broccoli
39 Cuvette med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomater
345 Eggs Benedict
191 Fasanbryst med æble-bacon-selleri-salat og fasansauce
41 Flap meat med ovnkartofler og grøn salat
43 Flat iron med asparges og stegte aspargeskartofler
109 Flæskesteg (kamsteg) med to slags kartofler, rødkål og bagt æble
134 Flæskesvær
318 Flødekartofler
193 Foie gras med balsamico, flagesalt og ristet brød
358 Fond
316 Forårsløg
352 Frugt- eller bæris
352 Frugtis
359 Ghee
361 Græsk marinade
289 Græskarsuppe med ristede kerner og bacontern
357 Grøn salsa
359 Guacamole
291 Gulerødder glaseret i smør med timian
51 Haleragout med kartoffelmos
227 Havtaskehale med ærterisotto
351 Hollandaise
231 Hummerhale, grillet og asparges med dildmayo og saltmandler
281 Hvide asparges med brunet smør og parmesan
318 Hvide kartofler
206 Hønsesalat
97 Iberico pluma med rosenkål, romesco-sauce og brød
101 Iberico secreto med rucola, kvæde og parmesanflager
361 Indisk marinade
352 Iscreme
352 Iscreme med bær
362 Japansk marinade
365 Julesovs
197 Kalkunbryst med grillet spidskål, grønne tern og kryddercreme
105 Kamben med coleslaw
235 Kammusling med spinat
109 Kamsteg med to slags kartofler, rødkål og bagt æble
317 Kantarelstuvning
319 Kartoffelmos
317 Kartofler, brunede
293 Kartofler, knuste
319 Kartofler, krydder-
320 Kartofler, nye med ærter og dild
360 Klaret smør
113 Kotelet med rødbeder og æblesalat med nødder
363 Krydderblanding til grill mm. (rub)
357 Krydderurtecreme
237 Kulmule med smør-kartoffelmos, bagte hvidløg og nye løg
320 Kvædemarmelade
201 Kyllingebryst med æble/fennikel-salat og gulerodspure
205 Kyllingelår med Sofies bulgursalat med tomat, rødløg og persille
207 Kyllingeroulade
207 Kyllingeskind, sprødt
241 Laks med grønne linser, rødløg og persille
258 Laksesalat
147 Lammebov med agurkecreme, sprøde kartoffelbåde og salat med grønne bønner
151 Lammeculotte med ratatouille og perlespelt
155 Lammekølle med ristede beder og grøn salsa
159 Lammeryg med grønne bønner, radiser og agurkecreme
163 Lammeskank med mellemøstlig sauce og pitabrød
321 Løgkompot med balsamico
301 Majskolber med sprød tomatsalsa
121 Mørbrad af gris med spinat og kartoffelkroketter
135 Nakkefilet med karry og ris
59 Nyretapper med couscous-salat
51 Oksehaleragout med kartoffelmos
55 Oksemørbrad Beef Wellington med rodfrugtmos og rosenkålssalat
55 Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning
67 Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærter
75 Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo
362 Oliven/tomatsnegle
84 Ossobuco
328 Panzanella
85 Pastrami
322 Pommes frites
133 Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolber
135 Pulled Pork
305 Pære med vaniljecreme, ristede nødder og kvædemarmelade
309 Rabarber med rabarberis
323 Rabarber/jordbær med vaniljecreme
323 Ramsløgsolie
324 Ratatouille
245 Rejer, vannamei, med wakametang og chilisauce
127 Ribbenssteg
127 Ribbensteg med agurkesalat og rødkål på rugbrød
63 Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce)
353 Ribs/chokoladeiskage
324 Ribsgele
363 Risalamande
86 Roastbeef
325 Rodfrugtmos
365 Romescosauce
363 Rub (krydderblanding til grill mm.)
364 Rugbrødsflager
136 Rullepølse
326 Rødbeder, syltede
325 Rødbedestave
249 Rødfisk med svampe, grillet squash og smørristede kartoffelskiver
326 Rødkål
259 Rødspætte med spinat
366 Rødvinsglace
347 Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcassé
171 Rådyrbov med selleristave og timiangulerødder
175 Rådyrkølle med kartofler og balsamico-rødbeder
177 Rådyrryg med skorzonerrødder, svampe og sauce
355 Sabayonnecreme
257 Salade Niçoise
86 Saltkød
354 Sandkage
328 Selleristave
367 Skinke/brødknas
129 Skinketoast
327 Sofies bulgursalat
297 Spidskål med æbler, ristede bacontern, honning og citronskal
329 Spinat
113 Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødder
117 Svinekæber med svampe og pasta
137 Sylte
321 Syltede perleløg/skalotteløg
329 Syltede svampe
71 Teres major med nye kartofler, små courgetter og rødvinsglace
262 Tid/temperatur, fisk: Dorade, filet
262 Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet
262 Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 1
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 2
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 3
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 1
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 2
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 3
262 Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet
262 Tid/temperatur, fisk: Hornfisk, filet
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 1
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 2
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 3
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 1
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 2
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 3
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 1
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 2
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 3
262 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 1
263 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 2
263 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 3
263 Tid/temperatur, fisk: Lakseørred (frossen)
263 Tid/temperatur, fisk: Makrel, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Multe, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 1
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 2
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 3
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 4
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 1
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 2
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 3
263 Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet
263 Tid/temperatur, fisk: Sej, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Sild, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Stenbider, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet
263 Tid/temperatur, fisk: Søtunge, hel og flået
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 1
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 2
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 3
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 4
263 Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 1
263 Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 2
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 1
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 2
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 3
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 4
263 Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 4
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 5
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, bryst
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, lår
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duelår
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 1
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 2
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 3
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 3
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 3
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 4
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingeroulade (2xbryst)
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 1
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 2
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Skovduebryst
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Tjur, bryst
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 1
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 2
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, kvarte
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, skiver
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Appelsin, både uden skind
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Banan, skrællet
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 1
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 2
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 3
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 1
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 2
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Brombær
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, halveret
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, i kvarte
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 1
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 2
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Grapefrugt, både
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Hindbær-puré
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Jordbær, 1 cm skiver
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 1
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 2
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kiwi, skrællet og i skiver
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Klementiner, skrællede
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kokosnød, stykker uden skal og skræl
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kvæde, 1/8-stykker
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Mango, skrællet og uden sten
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Melon, skrællet og udkernede skiver
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 1
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 2
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Papaya
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 1
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 2
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 3
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 1
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 2
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 3
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Ribs
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Ribsgele
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær-marmelade
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Tranebær
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Vindrue
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 1
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 2
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 3
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, mad-, som mos
139 Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet
139 Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet
139 Tid/temperatur, gris: Culotte
139 Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 1
139 Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 2
139 Tid/temperatur, gris: Flæskesvær
139 Tid/temperatur, gris: Grillpølse 1
139 Tid/temperatur, gris: Grillpølse 2
139 Tid/temperatur, gris: Hamburgerryg
139 Tid/temperatur, gris: Hjerte, 2-cm skiver
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Kæber 3
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 1
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 2
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 3
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 4
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 1
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 2
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 3
139 Tid/temperatur, gris: Iberico presa 1
139 Tid/temperatur, gris: Iberico presa 2
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 1
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 2
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 3
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 1
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 2
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 3
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 1
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 2
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 3
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 1
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 2
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 3
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 4
139 Tid/temperatur, gris: Kæber 1
139 Tid/temperatur, gris: Kæber 2
140 Tid/temperatur, gris: Kæber 3
140 Tid/temperatur, gris: Kæber 4
140 Tid/temperatur, gris: Kæber, Iberico
140 Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 1
140 Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 2
140 Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 1
140 Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 2
140 Tid/temperatur, gris: Lårtunge (mignon)
140 Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 1
140 Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 2
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 1
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 2
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 3
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefilet, kotelet uden ben
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 1
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 2
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 3
140 Tid/temperatur, gris: Nakkekotelet, langtidsmodnet
140 Tid/temperatur, gris: Pulled Pork (af nakkefiletsteg)
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 1
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 2
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 3
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 1
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 2
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 3
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 1
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 2
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 3
140 Tid/temperatur, gris: Skank 1
140 Tid/temperatur, gris: Skank 2
140 Tid/temperatur, gris: Skank 3
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 1
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 2
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 3
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 1
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 2
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 3
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 1
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 2
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 3
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 1
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 2
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 3
141 Tid/temperatur, gris: Spoleben (skank)
141 Tid/temperatur, gris: Stegt flæsk
141 Tid/temperatur, gris: Sylte (af nakkekam)
141 Tid/temperatur, gris: Tæer
336 Tid/temperatur, grøntsager: Artiskok-bund, hel 1
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 1
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 2
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 3
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 1
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 2
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 3
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 1
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 2
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 3
336 Tid/temperatur, grøntsager: Beder, 2-cm skiver
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, blade
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, stængler
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladselleri, skrællet
336 Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver
336 Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver eller buketter
336 Tid/temperatur, grøntsager: Broccoli
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bønner, grønne
336 Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, skiver
336 Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, stykker
337 Tid/temperatur, grøntsager: Fennikel, halveret
337 Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 3
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 3
337 Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 3
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløg som confit, pillede
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløgsfed, pillede
337 Tid/temperatur, grøntsager: Jordskok
337 Tid/temperatur, grøntsager: Julesalat, hel
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 1
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 2
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 3
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mindre
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, nye danske
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, pommes frites 13 mm
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffelmos, kartofler til
337 Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, 3-cm skiver
337 Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, stykker
338 Tid/temperatur, grøntsager: Kålrabi/knudekål, skiver
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule. Pillede, halverede
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule/røde. Pillede og delt
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, røde. Pillede, halverede
338 Tid/temperatur, grøntsager: Madbanan (plantain), skiver uden skræl
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majroe
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 3
338 Tid/temperatur, grøntsager: Okra
338 Tid/temperatur, grøntsager: Pastinak, skrællet, stykker
338 Tid/temperatur, grøntsager: Peberfrugt, 5 mm skiver
338 Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Persillerod
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 3
338 Tid/temperatur, grøntsager: Portobello-svamp, skiver
338 Tid/temperatur, grøntsager: Radiser
338 Tid/temperatur, grøntsager: Radiser, runde
338 Tid/temperatur, grøntsager: Ramsløg
337 Tid/temperatur, grøntsager: Ratatouille
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rosenkål
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder, skiver (som syltede)
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 3
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 3
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 1
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 2
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skorzonerrod
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 1
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 2
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 3
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spinat
339 Tid/temperatur, grøntsager: Squash (zucchini) i 2 cm skiver
339 Tid/temperatur, grøntsager: Svampe og champignon, stykker
339 Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, cherry
339 Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, skiver
339 Tid/temperatur, grøntsager: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 1
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 2
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 3
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3
165 Tid/temperatur, lam: Brisler
165 Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 1
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 2
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 3
165 Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 1
165 Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 2
165 Tid/temperatur, lam: Halskam
165 Tid/temperatur, lam: Hjerte, flækket og afpudset
165 Tid/temperatur, lam: Inderlår
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 1
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 2
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 3
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 1
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 2
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 3
165 Tid/temperatur, lam: Nyrer
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 1
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 2
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 3
165 Tid/temperatur, lam: Skank 1
165 Tid/temperatur, lam: Skank 2
165 Tid/temperatur, lam: Skank 3
165 Tid/temperatur, lam: Tunge
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 1
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 2
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 3
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 4
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 1
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 2
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 3
88 Tid/temperatur, okse: Bov, kalv
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 1
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 2
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 3
88 Tid/temperatur, okse: Brisler, kalv
88 Tid/temperatur, okse: Bryst, kalv
88 Tid/temperatur, okse: Bryst, sprængt
88 Tid/temperatur, okse: Côte de Boeuf
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 1
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 2
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 3
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 1
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 2
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 3
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 1
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 2
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 3
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 1
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 2
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 3
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 1
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 2
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 3
89 Tid/temperatur, okse: Filet af kalv, stykke
89 Tid/temperatur, okse: Filet, stykke
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 1
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 2
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 3
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 1
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 2
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 3
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 1
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 2
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 3
89 Tid/temperatur, okse: Fødder, kalv
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 1
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 2
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 3
89 Tid/temperatur, okse: Hale 1
89 Tid/temperatur, okse: Hale 2
89 Tid/temperatur, okse: Hale 3
89 Tid/temperatur, okse: Halsstykke
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, 2-cm skiver
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 1
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 2
89 Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben
89 Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke
89 Tid/temperatur, okse: Klump, kalv
89 Tid/temperatur, okse: Klump, steg
89 Tid/temperatur, okse: Kotelet
89 Tid/temperatur, okse: Kæber 1
89 Tid/temperatur, okse: Kæber 2
89 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 1
90 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 2
90 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 3
90 Tid/temperatur, okse: Lever, kalv, 2-cm skiver
90 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 1
90 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 2
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, kalv
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 1
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 2
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 3
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 1
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 2
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 3
90 Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 1
90 Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 2
90 Tid/temperatur, okse: Pastrami
90 Tid/temperatur, okse: Pastrami (spidsbryst)
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 4
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 1
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 2
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 3
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 1
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 2
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 3
90 Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 1
90 Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 2
90 Tid/temperatur, okse: Saltkød af lårtunge
90 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1
90 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2
91 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3
91 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst, kalv
91 Tid/temperatur, okse: T-bone steak
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 0
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 1
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 2
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 3
91 Tid/temperatur, okse: Tunge
91 Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 1
91 Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 2
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 1
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 2
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 3
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 4
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 5
91 Tid/temperatur, okse: Tyksteg
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 1
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 2
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 3
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf af Waguy-kød
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg
91 Tid/temperatur, okse: Yderlår, kalv, stykke
91 Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 4
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 2
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 3
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 2
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 3
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling, fra frost
264 Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen
264 Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blå-
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 2
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 3
264 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1
264 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, klump
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 1
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 2
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 3
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 3
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 1
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 2
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrskank
178 Tid/temperatur, vildt: Elg, steak af ribeye
178 Tid/temperatur, vildt: Frølår
178 Tid/temperatur, vildt: Hakket vildt
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, bov
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, lår
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, mørbrad
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, rygfilet
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, bov
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, lever
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, lår
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, nyre
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, rygfilet
178 Tid/temperatur, vildt: Krokodillefilet, portionsstykke
178 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, filetstykke
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 1
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 2
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 3
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 1
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 2
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 3
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 1
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 2
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 3
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, hals
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, hel udbenet
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 3
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 4
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 1
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 2
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 3
179 Tid/temperatur, vildt: Snegle 1
179 Tid/temperatur, vildt: Snegle 2
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinefilet
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekamben
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 1
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 2
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 3
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinemørbrad
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 1
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 2
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 3
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 1
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 2
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 3
330 Tomatsalat
253 Torsk med avocado
260 Torskerogn med kaperssauce
253 Torskeryg med avocado og skinke/brød-krummer
261 Torskesalat
330 Tranebærkompot
367 Tunsauce
75 Tværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo
77 Tykkam, rosastegt, med butternut-græskar og radicchiosalat
79 Tykstegsbøf med panzanella
83 Tyndstegsbøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat
331 Vandmelon/feta-salat
358 Vaniljecreme
331 Vindruer med sabayonnecreme
125 Vitello tonnato af nakkefilet med tomatsalat og flutes
333 Æble/sveske-trifli
333 Æble/sveskemos med andefedt
332 Æblekompot
313 Æbler på mørdej med Sabayonne-creme
332 Æbler, bagte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
SOUS VIDE i dit eget køkken (2017)
Sous vide 2.0 (2019)