Side |
|
|
Opskrifter |
109 |
|
|
Asparges med røræg og spansk skinke |
111 |
|
|
Aubergine med olivenolie og teriyaki-sauce |
123 |
|
|
Blommer med vaniljesukker-flødeskum |
95 |
|
|
Blæksprutteskiver med persillemayo og lime |
25 |
|
|
Burger med det hele |
27 |
|
|
Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat |
83 |
|
|
Confiterede andelår med sprød rødkål og kartofler i andefedt |
29 |
|
|
Culotte med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomater |
18 |
|
|
De 10 sikre hits |
160 |
|
|
Det kan vakuum også |
131 |
|
|
Eggs Benedict |
92 |
|
|
Fisk og skaldyr |
98 |
|
|
Fisk: Laks |
100 |
|
|
Fisk: Torsk |
102 |
|
|
Fisk: Tun |
80 |
|
|
Fjerkræ |
82 |
|
|
Fjerkræ: Andelår |
84 |
|
|
Fjerkræ: Kalkunbryst |
86 |
|
|
Fjerkræ: Kyllingebryst |
88 |
|
|
Fjerkræ: Kyllingelår |
31 |
|
|
Flap meat med ovnkartofler og grøn salat |
33 |
|
|
Flat iron med asparges og stegte aspargeskartofler |
118 |
|
|
Frugt og bær |
122 |
|
|
Frugt: Blomme |
124 |
|
|
Frugt: Rabarber |
126 |
|
|
Frugt: Æble |
168 |
|
|
Fødevaresikkerhed |
97 |
|
|
Grillet hummer og asparges med dildmayo og saltmandler |
106 |
|
|
Grøntsager |
108 |
|
|
Grøntsager: Asparges |
110 |
|
|
Grøntsager: Aubergine |
112 |
|
|
Grøntsager: Gulerod |
114 |
|
|
Grøntsager: Majskolbe |
113 |
|
|
Gulerødder glaseret i smør med timian |
170 |
|
|
Hvad sker der, når kød opvarmes? |
156 |
|
|
Hvorfor gik det galt? |
8 |
|
|
Hvorfor sous vide? |
180 |
|
|
Justér tid/temperatur, så resultatet bliver perfekt |
85 |
|
|
Kalkunbryst med grillet spidskål, grøn salsa og kryddercreme |
87 |
|
|
Kyllingebryst med rabarber, nye kartofler og mormorsalat |
89 |
|
|
Kyllingelår med Sofies bulgursalat |
99 |
|
|
Laks med grønne linser, rødløg og persille |
68 |
|
|
Lam og vildt |
70 |
|
|
Lam: Bov |
72 |
|
|
Lam: Culotte |
74 |
|
|
Lam: Ryg |
76 |
|
|
Lam: Skank |
71 |
|
|
Lammebov med kikærtemos og salat |
73 |
|
|
Lammeculotte med ratatouille og perlespelt |
75 |
|
|
Lammeryg med grillede squash, bagte tomater og agurkecreme |
77 |
|
|
Lammeskank med tzatziki, agurkeskiver og naanbrød |
192 |
|
|
Links og bøger |
115 |
|
|
Majskolber med sprød tomatsalsa |
166 |
|
|
Marinering |
57 |
|
|
Nakkefilet med ris og karry |
22 |
|
|
Okse |
24 |
|
|
Okse: Burgerbøf |
26 |
|
|
Okse: Bøf af tyndsteg |
28 |
|
|
Okse: Culotte |
30 |
|
|
Okse: Flap meat (bavette) |
32 |
|
|
Okse: Flat iron |
34 |
|
|
Okse: Hale |
36 |
|
|
Okse: Mørbrad |
38 |
|
|
Okse: Ribeye |
40 |
|
|
Okse: Spidsbryst |
42 |
|
|
Okse: Tværreb |
35 |
|
|
Oksehaleragout med kartoffelmos |
37 |
|
|
Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning |
41 |
|
|
Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærter |
43 |
|
|
Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo |
61 |
|
|
Parisertoast (croque monsieur) |
63 |
|
|
Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolber |
125 |
|
|
Rabarber med rabarberis |
59 |
|
|
Ribbensteg med agurkesalat på rugbrød |
39 |
|
|
Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce) |
133 |
|
|
Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcassé |
103 |
|
|
Salade Niçoise |
162 |
|
|
Saltning og sprængning |
94 |
|
|
Skaldyr: Blæksprutte |
96 |
|
|
Skaldyr: Hummerhale |
136 |
|
|
Sous vide i hverdagen |
134 |
|
|
Sous vide i praksis |
144 |
|
|
Sous vide og grill |
140 |
|
|
Sous vide til fest |
65 |
|
|
Spareribs med coleslaw |
182 |
|
|
Spørgsmål og svar |
48 |
|
|
Svin |
50 |
|
|
Svin: Kotelet |
52 |
|
|
Svin: Kæber |
54 |
|
|
Svin: Mørbrad |
56 |
|
|
Svin: Nakkefilet |
58 |
|
|
Svin: Ribbensteg |
60 |
|
|
Svin: Skinke |
62 |
|
|
Svin: Slag |
64 |
|
|
Svin: Spareribs/kamben |
51 |
|
|
Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødder |
53 |
|
|
Svinekæber med svampe og pasta |
55 |
|
|
Svinemørbrad med spinat og kartoffelkroketter |
10 |
|
|
Sådan gør man |
14 |
|
|
Temperatur og tid |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Blåbær 1 |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Blåbær 2 |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Brombær |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Hindbær-puré |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Jordbær, skiver |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Tranebær |
120 |
|
|
Tid/temperatur, bær: Vindrue |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale (evt. hinde fjernet) |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Kulmule, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 1 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 2 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 3 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Sej, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Sild, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 1 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 2 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 3 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 1 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 2 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 3 |
104 |
|
|
Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 2 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 3 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 4 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3 |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår |
91 |
|
|
Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Ananas, kvarte |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Ananas, skiver |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Appelsin, både uden skind |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Banan, skrællet |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 3 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Fersken, udstenet, i kvarte |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Grapefrugt, både |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Kiwi, skrællet og i skiver |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Klementiner, skrællede |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Kokosnød, stykker uden skal og skræl |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Kvæde, 1/8-stykker |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Mango, skrællet og uden sten |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Melon, skrællet og udkernede skiver |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Papaya |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Pære 1. Delt og udkernet |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Pære 2: Delt og kernehuset fjernet |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Pære 3: Delt og udkernet |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 3 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 1 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 2 |
119 |
|
|
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 3 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Artiskok |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 1 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 2 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 3 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Asparges, hvide. Øverste del |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 1 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 2 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 3 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Bladselleri, skrællet |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver eller buketter |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Broccoli |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Bønner, grønne |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, skiver |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, stykker |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Fennikel, halveret |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Forårsløg |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Glaskål, 3 mm skiver |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Græskar 1 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Græskar 2 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Grønkål |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 1 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 2 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 3 |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Hvidkål, 5 mm strimler |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Hvidløg som confit, pillede |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Hvidløgsfed, pillede |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Jordskok |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Julesalat, hel |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Kartoffel, mellemstørrelse |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri, stykker |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Kålrabi/knudekål, skiver |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Løg, gule/røde. Pillede og delt |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Madbanan (plantain), skiver uden skræl |
116 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Majroe |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 1 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 2 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 3 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Okra |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Pastinak, skrællet, stykker |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Peberfrugt, 5 mm skiver |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Perleløg, langtid. Hele, pillede |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Persillerod |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Porre 1 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Porre 2 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Porre 3 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Portobello-svamp, skiver |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Radise, runde |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Rosenkål |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder, skiver |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Rødkål |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Savoykål, uden de yderste blade |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 1 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 2 |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Skorzonerrod |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Spidskål, halverede |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Spinat |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Squash (zucchini) i 2 cm skiver |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Svampe og champignon, stykker |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Tomat, skiver |
117 |
|
|
Tid/temperatur, grønt: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Brisler |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Culotte 1 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Culotte 2 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Culotte 3 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Filet, stykke |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Mørbrad |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 1 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 2 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 3 |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Spidsbryst |
47 |
|
|
Tid/temperatur, kalv: Tunge, sprængt |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Culotte 1 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Culotte 2 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Culotte 3 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Kølle (udbenet i muskler) |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 1 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 2 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 3 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Skank 1 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Skank 2 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, lam: Skank 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Côte du Boeuf |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Culotte 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Culotte 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Culotte 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Cuvette |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Filet, stykke |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flank steak 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flank steak 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flank steak 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flap meat 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flap meat 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flap meat 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flat iron 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flat iron 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Flat iron 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Hale 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Hale 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Hale 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Klump, steg |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Kotelet |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 1 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 2 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 3 |
45 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Nyretapper |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 1 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 2 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 3 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: T-bone steak |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tykkam |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3 |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg |
46 |
|
|
Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blancherede 2 min |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 1 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 2 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 3 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1 |
105 |
|
|
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Grillpølse 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Grillpølse 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Hamburgerryg |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kam |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kotelet 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kotelet 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kotelet 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kæber 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kæber 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kæber 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Kæber 4 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Medisterpølse 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Medisterpølse 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Mørbrad 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Mørbrad 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Mørbrad 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Nakkefilet, kotelet uden ben |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Skank 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Skank 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Skinke 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Skinke 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Skinke 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 3 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 1 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 2 |
67 |
|
|
Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 3 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2 |
79 |
|
|
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad |
79 |
|
|
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, ryg |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Røræg 1 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Røræg 2 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Røræg 3 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Vagtelæg |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 1 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 2 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 3 |
129 |
|
|
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 4 |
174 |
|
|
Tilberedning af tre forskellige kødstykker |
101 |
|
|
Torskeryg på avocado med skinke/brød-krummer |
148 |
|
|
Udstyr & tips |
154 |
|
|
Udstyr til færdiggørelse |
150 |
|
|
Udstyr til pakning (vakuumering) |
152 |
|
|
Udstyr til tilberedning |
127 |
|
|
Æbler på mørdej med vaniljecreme |
128 |
|
|
Æg |
130 |
|
|
Æg: Helt æg |
132 |
|
|
Æg: Røræg |