Find opskrift

Mettes gæstebud

Se Alle kogebøger


Forfatter   Martinusen, Mette Sia
Forlag Politiken
Udgivet 2001
Udgave 1
Illustrationer Annick Boel
Sider 203
ISBN 87-567-6558-4
Bognummer 47
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
81 asiatisk salat med gedekid og sursød sauce
129 bagt brioche med syltede hyben og kærnemælksskum
45 bagte rabarber med kandiseret kvan og honning-is
113 blomkålflan med marinerede rødbeder og rygeost
171 Bornholmske oste med rugkiks og spidskommen
127 brændt creme med ingefær og sprøde tuiles-kager
89 chokoladetrøfler og marinerede jordbær
29 fennikelsalat
198 fiskebouillon
29 fjordrejesuppe med fennikelsalat
177 frossen ribsdrik med mynte, lime og gin
79 gedekid med lag-på-lag kartofler, gedeost-creme og sky
198 grundopskrifter
33 grønne asparges med kørvel- og kaperssauce
39 hanekylling med ærtepuré, kåldolmer og mild sky
35 helleflynderterrine krydderurtesalat og tomatvinaigrette
175 honningstegt nøddebrød med brombær og kamilleblomstgratiné
198 hønsebouillon
77 jomfruhummer med mild harissa og luntsnobrød
87 jordbærkage med hyldeblomstsorbet og frisk jordbærdrik
85 jordbærkoldskål med kammerjunkere
198 kalvebouillon
169 kalveskank med majs, chili og persille
173 kirsebærtrifli med mromors makroner
75 klar jomfruhummersuppe med artiskok og koriander
109 kold tomatsuppe med agurk og krabbe
69 koldrøget laks med ærtepuré, kål i hytteost og solsikkekerner
119 lam med stegt fennikel og salat med mors 70'er fløde
198 lammebouillon
71 letsaltet grisebryst med syltede tomater
161 lille svampepizza med spianty, gedeost og kartoffelskiver
165 makrel med græskar, estragon og rapsolie
27 mayonnaise
83 ost fra Hinge med maltbrød
43 ost fra Lidegård med rosinbrød og honning
49 rabarbermousse med mandelkaramel og jernurtsirup
47 rabarbersaft med isterninger
27 rejemad på toast med mayo
123 rygeost fra Sinai med knækbrød og radiser
41 små pølser til grillen med karry, agurkeslat og sølvløg-tzatziki
31 sprøde rejer med rucola/kartoffel-dip og lune naanbrød
111 sprøde ruller med danske taskekrabber og couscous
159 stegt havtaske med tomatkompot og kikærter på sprødt brød
167 stegt kalvemørbrad med glaserede majroer og persillesky
37 stegt knurhane med kartofler, løvstikke og sprød kalvebacon
115 stegt multe med urter og fiskeskum
73 stegt pighvar med bouillon og brøndkarse
117 stegte brisler med rysteribs og sprødt brød
125 stikkelsbærssuppe med yoghurt-is
157 sukkersaltet torsk med hestebønner og sumak
163 suppe med svampe og grillet vildsvin
121 tagine af lammenakke med mandler og abrikos

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mettes gæstebud (2001)