Find opskrift

Boserup's kærlighed


En kogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Boserup, Henrik
Forlag Forlaget Pianoforte
Udgivet 1994
Udgave 2
Illustrationer Christian Stæhr
Sider 154
ISBN 87-604-0167-2
Bognummer 35
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
54, 67 Agurk
30 Ahornsirup
27 All round pande
45, 60, 62, 63, 67, 94, 109, 113 Allehånde
133 Almindeligt kokosmel
30 Ananas
77 Anden and end du plejer
90 Anis
59 Ansjos
53 Appelsin
117 Appelsinskal
129, 130 Appelsinskiver
129 Appelsinskral
118 Auberginer
38 Bacon
57 Bagerkoteletter
59 Bagt kartoffel
49, 50, 65, 94, 118, 125 Balsamico
30, 141 Basilikum
136 Bearnaisesovs
65 Bearnaisesovs
42 Beignetdej
77 Berberiand
27 Biotex
90 Birkes
57 Blommer
67 Blue chees-dressing
90 Blå birkes
33 Blåbær
89 Boller div.
82, 85 Boller i karry
50, 73 Bouillon
137 Bov i wok
61 Brun hønsefond
59 Brunede kartofler
80 Brændende kærlighed
30 Brændenælder
83, 86, 88, 90, 93, 142 Brød
89 Brøddej
75 Caribisk fisk
33, 38, 41, 43, 45, 47, 56, 57, 59, 60, 62, 64, 67, 73, 75, 76, 77, 97, 98, 110, 113, 121, 129, 137 Chili
114 Chips
131, 133 Chokolade
131 Chokoladekage
132 Chokolademasse
133 Chokoladetrøfler
37, 38, 39, 42, 46, 53, 57, 59, 60, 62, 63, 67, 72, 75, 85, 98, 101, 105, 109, 110, 121, 137, 142 Citron
73 Citronblade
67 Citrondressing
76 Citronmelisse
39, 41, 67, 81, 114 Citronsaft
10, 50, 55, 59, 60, 64, 65, 67, 73, 75, 76, 79, 81, 97, 117, 125, 139, 141 Citronskal
24 Citronskalsskræller
37 Citronskiver
55, 142 Cognac
83, 133 Cointreau
59 Coleslaw
37, 42, 43, 72, 73, 85, 110, 117, 118, 142 Courgette
105 Court bouillon
43, 59, 67, 85, 129, 139 Creme fraiche
110 Creoler seafood
53 Dampet kylling
42 Dansk smørkrabbe
46 Dansk-Vestindisk kalvemørbrad
88 Dej
142 Dessert - en lille en foran fjernsynet
67 Dijonsennep
30, 37, 41, 42, 59, 67, 85 Dild
38, 41, 114 Dildkroner
67 Dip til chips
24 Dolk
109 Dyreryg
114 Dyrerygkoteletter
67 Eddike
126 Efter lukketid
86 Efterhævning
59 Efterårskartofler
41 Eksotisk kogning
72 Eksotisk rødkål
67, 94 Enebær
67 Engelsk sovs
30, 65 Esdragon
27 Fedt
27 Fedtlag
38, 39, 42, 43, 60, 98, 122 Fennikel
80 Fersk flæsk
23 Filetkniv
87 Film
27, 34, 75 Fisk
39 Fisk og fennikel
85 Fiskefars
61 Fiskefond
85 Fiskefrikadeller
85 Fiskefrikadeller med picklessovs
60 Fiskerester
34, 75 Fjerkræ
131 Flormelis
88 Flutes
79 Flæsk
81 Flæsk i skiver
10, 56 Flæskesteg
81 Flæsketern
27, 39, 57, 142 Fløde
79, 142 Flødeskum
93, 94 Flødesovs
29, 137, 141 Flåede tomater
39 Fond
86 Franskbrødsdej
27 Frikadellefars
63 Frisk fennikel
46, 63, 76, 77 Frisk koriander
130, 142 Friske frugter
105, 141 Friske tomater
141 Frossen pizza
130 Frugtsalat i appelsinsukkerlage
105 Fræk makrel hollandaise / høje hæle
132 Fyldt æble
117 Garniture
118 Glaskål
39 Godfathers (rødtunge) med svampe og pasta
35 Gris
45 Grisetæer
42 Grov jysk sennep
38 Grov stærk sennep
84, 85 Grundfars til frikadeller, boller i karry og forloren hare
69 Grundlage
30 Græsk hvidvin
97 Græskarsuppe
67 Grøn basilikum
41, 63, 75 Grøn chili
141 Grøn salat
59 Grønt
39, 46, 85, 137, 139 Grøntsager
114 Grøntsagsmix
13 Grøntsagsstave
45 Gule ærter
59 Gulerodsstrimler
38, 39, 45, 47, 49, 59, 60, 62, 67, 72, 73, 75, 105, 109, 110, 137, 139 Gulerødder
50 Gummisenen
86, 88 Gær
67 H.P. sauce
9 Hakkebøf
67 Hakkede krydderurter
85 Hakket flæsk
33 Hakket kød
114 Hakket løg
136 Hakket persille
85 Halestykke af gedde
38, 39, 122 Havtaske
122 Havtaske i safransovs
136 Hip hop oliven
54 Hjulpasta
105 Hollandaisesovs
29, 33, 53, 56, 77, 86, 87, 102, 118, 129 Honning
106 Hummer
106 Hummer a l'americaine - både som forret og hovedret
114 Hummerdressing
13 Hummerragout
79 Husholdningsøl
86, 87 Hvedemel
63, 121 Hvid peber
65 Hvid sovs (Bechamel)
62 Hvide høns med perler
59 Hvidkålsstrimler
9, 13, 29, 33, 38, 39, 41, 42, 43, 46, 47, 49, 50, 54, 55, 57, 59, 60, 62, 63, 65, 67, 72, 73, 75, 7 Hvidløg
101 Hvidløgscreme
38 Hvidløgsfed
79 Hvidtøl
60, 65, 109 Hvidvin
130 Hyldest til Ritt Bjerregaards ævler
86 Hævning
62 Høne
37, 109 Hønsebouillon
139 Hønsefyld
87 Hørfrø
102 In-mad
30, 41, 42, 43, 47, 67, 73, 75, 76, 77, 97, 102, 110, 117 Ingefær
29 Ingefærrod
86 Italiensk durum hvede
141 Italiensk pastaret
9 Jordbær
133 Jordbær i festskrud
59 Jordnære kartofler
77 Jordnøddesmør
24 Juliennejern
27, 86 Kaffe
27 Kalk
34 Kalv
60 Kalveben
53 Kalvebouillon
113 Kalvebrisler
102 Kalvebrisler
45 Kalvebryst
46, 49, 50, 57, 60, 97, 98, 125 Kalvefond
46 Kalvehaleragout
93, 94, 102 Kalvehjerter
94 Kalvehjerter i flødesovs
98 Kalvekotelet med citronsauce
102 Kalvelever
46 Kalvemørbrad
102 Kalvenyre
45, 47 Kalveskank
47, 56, 63, 67, 77, 83, 90, 113, 129, 142 Kanel
41, 67, 109 Kanelstang
38 Kapers
30 Kardemomme
33, 41, 76, 82 Karry
76 Karrypasta
30 Kartoffelmad
79, 82 Kartoffelmel
42 Kartoffelmos
59 Kartoffelpandekage
59 Kartoffelstænger
27, 33, 37, 38, 39, 41, 42, 43, 45, 47, 53, 57, 59, 62, 67, 81, 94, 101, 113, 139 Kartofler
67 Ketchup
10 Kiwifrugt
23 Kniv
60 Knoldselleri
136 Knust oliven
72 Knæhøj kinesisk salat
114 Kogt hummer
38 Kogt torsk i karrusel
81 Kogte kartofler
41 Kogte krabbeklør på et kvarter
121 Kogte krebs
30, 46, 72, 75, 77, 129 Kokos
129 Kokosmel
75 Kokosmælk
73 Kokosnød
30, 62, 88, 90 Kommen
33, 38, 41, 43, 47, 56, 60, 62, 63, 67, 73, 75, 106, 109, 110, 121, 137 Koriander
44 Kotelet
43, 114 Krabbeklør
41 Krabbeklør - eksotisk kogning
43 Krabbesalat uden snyd
63 Krabbesuppe
114, 121 Krebs
41, 67, 106, 110, 121 Krondild
28, 29, 90 Krydderier
30 Krydderier
90 Krydderrugbrød
30, 39, 53, 109, 137 Krydderurter
62 Kråser
53, 54, 110 Kyllingebryst
73 Kyllingekokossuppe
55 Kyllingeleversalat med varm dressing
60 Kyllingeskrog
73 Kyllingestykker
110 Kyllingevinger
81, 87 Kærnemælk
81 Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
67, 85 Købepickles
27, 75 Kød
37, 85, 88 Laks
37 Laks med grøntsagspytipandesovs
37 Lakseschnitzler
34, 44 Lam
50 Lam en papillot
61 Lammefond
118 Lammekotelet
101 Lammekølle med persillesovs og hvidløgscreme
118 Lammenyre
60 Lammerester
50 Lammeryg
45, 50 Lammeskank
13 Landkylling
38, 41, 45, 47, 53, 60, 62, 63, 65, 67, 94, 97, 109, 113, 121 Laurbærblade
33 Lavendelblomst
90 Leverpostej
142 Likør
30, 41, 43, 46, 60, 75, 97, 109 Lime
41, 54, 67, 102 Limeskal
67 Lun oliedressing
33, 37, 38, 43, 45, 49, 57, 59, 60, 62, 63, 65, 67, 80, 81, 82, 85, 94, 106, 110, 113, 121, 137, 139 Løg
13, 139 Lørdagskylling
30 Løvstikke
49, 79, 118, 129 Maizenamel
114 Majsskiver
83, 142 Makroner
133, 142 Mandler
42, 46, 114 Marinade
43, 136 Mayonnaise
9 Medister
37, 88, 129, 130 Mel
80 Melede kartofler
49 Mellemmørt oksekød
30, 50 Merian
78, 79 Mormors glemte køkken
65 Muskat
30 Muskatnød
110, 114 Muslinger
46, 62 Mynte
53, 54, 73 Mynteblade
38, 59, 65, 80, 81, 82, 85 Mælk
65 Nelliker
133 Nougat
142 Nutella
88 Nøddebrød
90, 141 Nødder
87 Nøjagtige mål
34 Okse
114 Okse i wok
49 Oksekød
48 Oksetyksteg
33, 37, 41, 59, 67, 137, 139, 141 Olie
67 Olie-eddike dressing
27 Olietrick
114, 136 Oliven
67, 114, 141 Olivenolie
114 Olivenoliemarinade
27 Omelet
38 Opbagning
55, 102, 109, 113 Oregano
56 Orientalsk flæskesteg
141 Ost
141 Ostehumpler
90 Ostemad
49 Oxe på fad
24 Paletkniv
26, 27 Pander
30, 41, 63, 121 Paprika
54, 67 Parmasan
39 Pasta
86 Pastamel
141 Pastaret
45, 60 Pastinak
39 Pastis
29, 37, 59, 67, 141 Peber
29, 45, 60, 62, 67 Peberkorn
33 Pebermølle
38 Peberrod
53, 114 Perlehøne
52 Perlehønebryst med rigeligt tilbehør
30, 37, 38, 42, 46, 49, 50, 60, 62, 65, 81, 85, 101, 102, 105, 139 Persille
60 Persilleblade
45, 47, 59, 60, 62, 63, 72, 75, 106, 109, 110, 137 Persillerod
60 Persillestilke
54, 114, 141 Pesto
85 Pickles sovs
24 Pincet
55, 67 Pinjekerner
33, 37, 38, 39, 43, 53, 54, 59, 63, 67, 83, 94, 101, 102, 110, 139 Piskefløde
67 Piskeflødedressing
24, 86 Piskeris
13 Pizza
24, 106 Plastiksvaber
45, 49, 53, 54, 56, 60, 62, 63, 72, 105, 109, 110, 122 Porrer
60 Porretoppe
59 Portionskartoffel
45 Pot au feu
26, 27 Potter
45 Purere
37, 67, 72, 82, 85, 141, 142 Purløg
125, 129 Pære
37, 83 Rasp
67 Remoulade (hjemmelavet)
59 Revet kartoffel
30 Ribsgele
39 Ricard
41, 75, 137 Ris
41 Riseddike
41, 43 Ristet brød
133 Ristet kokosmel
24 Rivejern
129, 130 Rosen sirup
67 Rosen-råkost
56, 67 Rosenblade
47, 53, 67, 77, 83, 110, 142 Rosenknopper
67, 90 Rosin
129 Royal - dej
79, 81, 90 Rugbrød
87 Rugbrødsdej
87 Rugkerner
87 Rugmel
37 Rundstykker
93 Russisk Kaviar
67 Rød basilikum
41, 63, 75 Rød chili
38, 41, 43, 49, 53, 73, 98, 110, 118, 122 Rød peber
54, 67, 80 Rødbeder
82 Røde frugter
56, 109 Røde peberkorn
82 Rødgrød med fløde
38, 39, 65, 102 Rødløg
36, 37 Rødspætter fra Ålbæk med tyttebær
39 Rødtungefiletter
33, 46, 49, 50, 67, 94, 118, 125, 129 Rødvin
38 Rødvin på havtaske
60, 65 Rødvinseddike
129 Rødvinspærer
65 Rødvinssovs
79 Røget Flæsk
86 Røremaskine
59 Råstegte kartofler
30 Råvarer
41, 56, 77, 97, 122 Safran
55 Salat
110, 114 Salsa
114 Salsa med chili
10, 29, 33, 37, 41, 59, 67, 86, 87, 88, 94 Salt
67 Saltlage
26, 27 Salttrick
60 Salvie
27 Sammenkogt ret
37, 38, 42, 43, 46, 57 Sauter
27 Sauterpande
47, 59 Scalotteløg
126 Scorebakke
85 Sej
59, 60, 109, 137 Selleri
57, 67 Sennep
38 Sennepssovs
90 Sildemadder
56, 86, 87 Sirup
34 Skaldyr
125 Skovduer
53 Skovsvampe
48 Skrabet tatar
24 Skræller
85 Skærmdild
129 Smeltet chokolade
37, 59, 65, 81, 87, 129, 130, 131, 133, 142 Smør
90 Smørrebrødsmadder
133 Små lækkerbiskner
89 Små sjove brød
87 Solsikkekerner
33, 65, 141 Sovs
30, 41, 43, 73, 75, 77, 117, 141 Soya
90 Spegepølse
49 Splitlinser
114 Stegekartofler
27 Stegepande
33 Stegeskorpe
47 Stegeso
27 Stegt flæsk
81 Stegt flæsk med persillesovs
59 Stegte bagekartofler
41, 47, 67, 90, 110, 129 Stjerneanis
23 Stor kniv
23 Strygestål
33 Støttekrydderier
27 Stålpande
37, 41, 67, 81, 82, 83, 129, 130, 131, 142 Sukker
129 Sukkerlage
26, 27, 87 Sulfo
29, 33 Suppe
88 Surbrød
86, 87, 89, 90 Surdej
38, 39, 49, 67, 73 Svampe
67 Svampecreme
57 Svinekoteletter
57 Svinemørbrad
55 Svitses
10 Svær
129 Syltede appelsiner
69 Syltede rødbeder
50 Sølvpapir
114 Tapas
138 Tarteletter med hønsefyld
42, 63 Taskekrabbe
27 Teflonpande
38, 39, 53, 73, 81, 85, 137, 141 Terning
13, 30, 33, 38, 39, 46, 49, 50, 57, 59, 60, 62, 67, 94, 97, 98, 101, 117, 118, 125, 139, 141 Timian
38, 39 Timiankviste
37, 38, 39, 42, 46, 53, 54, 57, 62, 65, 67, 72, 73, 75, 81, 85, 97, 102, 136, 139, 142 Tomater
60, 63, 106 Tomatpuré
41 Tomatrester
114, 141 Tomatskiver
9 Tomatsovs
37, 50, 67, 117 Tomatstrimler
43 Tornkrabberagout
38, 43 Torsk
142 Torskerogn
142 Torskerogn Samsonite med æbler
38 Torskeskiver
59 Tourner
57 Treenighed
24 Trægrydeske
27, 86 Træske
67 Trætte krydderurter
87 Tykmælk
37, 53, 67, 80, 94, 118, 125 Tyttebær
67 Tzatziki
133 Tønnesen Petit Four
114 Tørrede tomater
63 Tørret fennikel
23 Udbener
67 Urtedressing
23 Urtekniv
59 Valnødder
27, 37, 67, 79, 86, 87, 129 Vand
129 Vandbad
81, 129 Vanille
82 Vanilliestænger
89 Varianter af brøddej
117 Vildænder
13 Vin
27 Vindruekerneolie
33, 53, 60, 65, 67, 139, 141 Vineddike
49 Vinmarinade
24 Værktøj
87 Ymer
67 Youghurt
142 Æblebåde
83 Æblekage
53, 57, 59, 63, 67, 82, 83, 85, 109, 130, 132, 142 Æbler
27, 38, 41, 42, 81, 85, 105, 131, 142 Æg
65, 86, 129 Æggeblommer
81 Æggekage i mormors gamle jernpande
79 Æggesnaps
83 Ævlekage
79 Øllebrød
54 Ørnen fra Herning
79 Ørredfrikadeller
75 Østerlandsk oxe
62 Åses kråsesuppe

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Vild i varmen (1991)
Boserup's kærlighed (1994)
mad (2002)