Find opskrift

SOUS VIDE i dit eget køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Tanggaard, Karsten
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2017
Udgave 1
Illustrationer Aage og Karsten Tanggaard
Sider 200
ISBN 978-87-11-56617-6
Bognummer 347
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
109 Asparges med røræg og spansk skinke
111 Aubergine med olivenolie og teriyaki-sauce
123 Blommer med vaniljesukker-flødeskum
95 Blæksprutteskiver med persillemayo og lime
25 Burger med det hele
27 Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat
83 Confiterede andelår med sprød rødkål og kartofler i andefedt
29 Culotte med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomater
18 De 10 sikre hits
160 Det kan vakuum også
131 Eggs Benedict
92 Fisk og skaldyr
98 Fisk: Laks
100 Fisk: Torsk
102 Fisk: Tun
80 Fjerkræ
82 Fjerkræ: Andelår
84 Fjerkræ: Kalkunbryst
86 Fjerkræ: Kyllingebryst
88 Fjerkræ: Kyllingelår
31 Flap meat med ovnkartofler og grøn salat
33 Flat iron med asparges og stegte aspargeskartofler
118 Frugt og bær
122 Frugt: Blomme
124 Frugt: Rabarber
126 Frugt: Æble
168 Fødevaresikkerhed
97 Grillet hummer og asparges med dildmayo og saltmandler
106 Grøntsager
108 Grøntsager: Asparges
110 Grøntsager: Aubergine
112 Grøntsager: Gulerod
114 Grøntsager: Majskolbe
113 Gulerødder glaseret i smør med timian
170 Hvad sker der, når kød opvarmes?
156 Hvorfor gik det galt?
8 Hvorfor sous vide?
180 Justér tid/temperatur, så resultatet bliver perfekt
85 Kalkunbryst med grillet spidskål, grøn salsa og kryddercreme
87 Kyllingebryst med rabarber, nye kartofler og mormorsalat
89 Kyllingelår med Sofies bulgursalat
99 Laks med grønne linser, rødløg og persille
68 Lam og vildt
70 Lam: Bov
72 Lam: Culotte
74 Lam: Ryg
76 Lam: Skank
71 Lammebov med kikærtemos og salat
73 Lammeculotte med ratatouille og perlespelt
75 Lammeryg med grillede squash, bagte tomater og agurkecreme
77 Lammeskank med tzatziki, agurkeskiver og naanbrød
192 Links og bøger
115 Majskolber med sprød tomatsalsa
166 Marinering
57 Nakkefilet med ris og karry
22 Okse
24 Okse: Burgerbøf
26 Okse: Bøf af tyndsteg
28 Okse: Culotte
30 Okse: Flap meat (bavette)
32 Okse: Flat iron
34 Okse: Hale
36 Okse: Mørbrad
38 Okse: Ribeye
40 Okse: Spidsbryst
42 Okse: Tværreb
35 Oksehaleragout med kartoffelmos
37 Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning
41 Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærter
43 Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo
61 Parisertoast (croque monsieur)
63 Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolber
125 Rabarber med rabarberis
59 Ribbensteg med agurkesalat på rugbrød
39 Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce)
133 Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcassé
103 Salade Niçoise
162 Saltning og sprængning
94 Skaldyr: Blæksprutte
96 Skaldyr: Hummerhale
136 Sous vide i hverdagen
134 Sous vide i praksis
144 Sous vide og grill
140 Sous vide til fest
65 Spareribs med coleslaw
182 Spørgsmål og svar
48 Svin
50 Svin: Kotelet
52 Svin: Kæber
54 Svin: Mørbrad
56 Svin: Nakkefilet
58 Svin: Ribbensteg
60 Svin: Skinke
62 Svin: Slag
64 Svin: Spareribs/kamben
51 Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødder
53 Svinekæber med svampe og pasta
55 Svinemørbrad med spinat og kartoffelkroketter
10 Sådan gør man
14 Temperatur og tid
120 Tid/temperatur, bær: Blåbær 1
120 Tid/temperatur, bær: Blåbær 2
120 Tid/temperatur, bær: Brombær
120 Tid/temperatur, bær: Hindbær-puré
120 Tid/temperatur, bær: Jordbær, skiver
120 Tid/temperatur, bær: Tranebær
120 Tid/temperatur, bær: Vindrue
104 Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale (evt. hinde fjernet)
104 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber
104 Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Kulmule, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 1
104 Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 2
104 Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 3
104 Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt
104 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet
104 Tid/temperatur, fisk: Sej, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Sild, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet
104 Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 1
104 Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 2
104 Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 3
104 Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm
104 Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 1
104 Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 2
104 Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 3
104 Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 2
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 3
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 4
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår
91 Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst
119 Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 1
119 Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 2
119 Tid/temperatur, frugt: Ananas, kvarte
119 Tid/temperatur, frugt: Ananas, skiver
119 Tid/temperatur, frugt: Appelsin, både uden skind
119 Tid/temperatur, frugt: Banan, skrællet
119 Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 1
119 Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 2
119 Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 3
119 Tid/temperatur, frugt: Fersken, udstenet, i kvarte
119 Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 1
119 Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 2
119 Tid/temperatur, frugt: Grapefrugt, både
119 Tid/temperatur, frugt: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret
119 Tid/temperatur, frugt: Kiwi, skrællet og i skiver
119 Tid/temperatur, frugt: Klementiner, skrællede
119 Tid/temperatur, frugt: Kokosnød, stykker uden skal og skræl
119 Tid/temperatur, frugt: Kvæde, 1/8-stykker
119 Tid/temperatur, frugt: Mango, skrællet og uden sten
119 Tid/temperatur, frugt: Melon, skrællet og udkernede skiver
119 Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 1
119 Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 2
119 Tid/temperatur, frugt: Papaya
119 Tid/temperatur, frugt: Pære 1. Delt og udkernet
119 Tid/temperatur, frugt: Pære 2: Delt og kernehuset fjernet
119 Tid/temperatur, frugt: Pære 3: Delt og udkernet
119 Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 1
119 Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 2
119 Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 3
119 Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 1
119 Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 2
119 Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 3
116 Tid/temperatur, grønt: Artiskok
116 Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 1
116 Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 2
116 Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 3
116 Tid/temperatur, grønt: Asparges, hvide. Øverste del
116 Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 1
116 Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 2
116 Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 3
116 Tid/temperatur, grønt: Bladselleri, skrællet
116 Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver
116 Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver eller buketter
116 Tid/temperatur, grønt: Broccoli
116 Tid/temperatur, grønt: Bønner, grønne
116 Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, skiver
116 Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, stykker
116 Tid/temperatur, grønt: Fennikel, halveret
116 Tid/temperatur, grønt: Forårsløg
116 Tid/temperatur, grønt: Glaskål, 3 mm skiver
116 Tid/temperatur, grønt: Græskar 1
116 Tid/temperatur, grønt: Græskar 2
116 Tid/temperatur, grønt: Grønkål
116 Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 1
116 Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 2
116 Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 3
116 Tid/temperatur, grønt: Hvidkål, 5 mm strimler
116 Tid/temperatur, grønt: Hvidløg som confit, pillede
116 Tid/temperatur, grønt: Hvidløgsfed, pillede
116 Tid/temperatur, grønt: Jordskok
116 Tid/temperatur, grønt: Julesalat, hel
116 Tid/temperatur, grønt: Kartoffel, mellemstørrelse
116 Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri
116 Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri, stykker
116 Tid/temperatur, grønt: Kålrabi/knudekål, skiver
116 Tid/temperatur, grønt: Løg, gule/røde. Pillede og delt
116 Tid/temperatur, grønt: Madbanan (plantain), skiver uden skræl
116 Tid/temperatur, grønt: Majroe
117 Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 1
117 Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 2
117 Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 3
117 Tid/temperatur, grønt: Okra
117 Tid/temperatur, grønt: Pastinak, skrællet, stykker
117 Tid/temperatur, grønt: Peberfrugt, 5 mm skiver
117 Tid/temperatur, grønt: Perleløg, langtid. Hele, pillede
117 Tid/temperatur, grønt: Persillerod
117 Tid/temperatur, grønt: Porre 1
117 Tid/temperatur, grønt: Porre 2
117 Tid/temperatur, grønt: Porre 3
117 Tid/temperatur, grønt: Portobello-svamp, skiver
117 Tid/temperatur, grønt: Radise, runde
117 Tid/temperatur, grønt: Rosenkål
117 Tid/temperatur, grønt: Rødbeder
117 Tid/temperatur, grønt: Rødbeder, skiver
117 Tid/temperatur, grønt: Rødkål
117 Tid/temperatur, grønt: Savoykål, uden de yderste blade
117 Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 1
117 Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 2
117 Tid/temperatur, grønt: Skorzonerrod
117 Tid/temperatur, grønt: Spidskål, halverede
117 Tid/temperatur, grønt: Spinat
117 Tid/temperatur, grønt: Squash (zucchini) i 2 cm skiver
117 Tid/temperatur, grønt: Svampe og champignon, stykker
117 Tid/temperatur, grønt: Tomat, skiver
117 Tid/temperatur, grønt: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne
47 Tid/temperatur, kalv: Brisler
47 Tid/temperatur, kalv: Culotte 1
47 Tid/temperatur, kalv: Culotte 2
47 Tid/temperatur, kalv: Culotte 3
47 Tid/temperatur, kalv: Filet, stykke
47 Tid/temperatur, kalv: Mørbrad
47 Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 1
47 Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 2
47 Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 3
47 Tid/temperatur, kalv: Spidsbryst
47 Tid/temperatur, kalv: Tunge, sprængt
79 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1
79 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2
79 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3
79 Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet
79 Tid/temperatur, lam: Culotte 1
79 Tid/temperatur, lam: Culotte 2
79 Tid/temperatur, lam: Culotte 3
79 Tid/temperatur, lam: Kølle (udbenet i muskler)
79 Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 1
79 Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 2
79 Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 3
79 Tid/temperatur, lam: Skank 1
79 Tid/temperatur, lam: Skank 2
79 Tid/temperatur, lam: Skank 3
45 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 1
45 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 2
45 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 3
45 Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 1
45 Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 2
45 Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 3
45 Tid/temperatur, okse: Côte du Boeuf
45 Tid/temperatur, okse: Culotte 1
45 Tid/temperatur, okse: Culotte 2
45 Tid/temperatur, okse: Culotte 3
45 Tid/temperatur, okse: Cuvette
45 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 1
45 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 2
45 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 3
45 Tid/temperatur, okse: Filet, stykke
45 Tid/temperatur, okse: Flank steak 1
45 Tid/temperatur, okse: Flank steak 2
45 Tid/temperatur, okse: Flank steak 3
45 Tid/temperatur, okse: Flap meat 1
45 Tid/temperatur, okse: Flap meat 2
45 Tid/temperatur, okse: Flap meat 3
45 Tid/temperatur, okse: Flat iron 1
45 Tid/temperatur, okse: Flat iron 2
45 Tid/temperatur, okse: Flat iron 3
45 Tid/temperatur, okse: Hale 1
45 Tid/temperatur, okse: Hale 2
45 Tid/temperatur, okse: Hale 3
45 Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben
45 Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke
45 Tid/temperatur, okse: Klump, steg
45 Tid/temperatur, okse: Kotelet
45 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 1
45 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 2
45 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 1
45 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 2
45 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 3
45 Tid/temperatur, okse: Nyretapper
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 1
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 2
46 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 3
46 Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår
46 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1
46 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2
46 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3
46 Tid/temperatur, okse: T-bone steak
46 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1
46 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2
46 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3
46 Tid/temperatur, okse: Tykkam
46 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1
46 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2
46 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3
46 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg
46 Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke
105 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille
105 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1
105 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2
105 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3
105 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1
105 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2
105 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3
105 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør
105 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling
105 Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen
105 Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blancherede 2 min
105 Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 1
105 Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 2
105 Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 3
105 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1
105 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2
67 Tid/temperatur, svin: Grillpølse 1
67 Tid/temperatur, svin: Grillpølse 2
67 Tid/temperatur, svin: Hamburgerryg
67 Tid/temperatur, svin: Kam
67 Tid/temperatur, svin: Kotelet 1
67 Tid/temperatur, svin: Kotelet 2
67 Tid/temperatur, svin: Kotelet 3
67 Tid/temperatur, svin: Kæber 1
67 Tid/temperatur, svin: Kæber 2
67 Tid/temperatur, svin: Kæber 3
67 Tid/temperatur, svin: Kæber 4
67 Tid/temperatur, svin: Medisterpølse 1
67 Tid/temperatur, svin: Medisterpølse 2
67 Tid/temperatur, svin: Mørbrad 1
67 Tid/temperatur, svin: Mørbrad 2
67 Tid/temperatur, svin: Mørbrad 3
67 Tid/temperatur, svin: Nakkefilet, kotelet uden ben
67 Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 1
67 Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 2
67 Tid/temperatur, svin: Nakkefiletsteg 3
67 Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 1
67 Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 2
67 Tid/temperatur, svin: Ribbenssteg 3
67 Tid/temperatur, svin: Skank 1
67 Tid/temperatur, svin: Skank 2
67 Tid/temperatur, svin: Skinke 1
67 Tid/temperatur, svin: Skinke 2
67 Tid/temperatur, svin: Skinke 3
67 Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 1
67 Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 2
67 Tid/temperatur, svin: Slag, rullesteg, sprængt 3
67 Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 1
67 Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 2
67 Tid/temperatur, svin: Slag, stykke 3
67 Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 1
67 Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 2
67 Tid/temperatur, svin: Spareribs/kamben 3
79 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1
79 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2
79 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad
79 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, ryg
129 Tid/temperatur, æg: Røræg 1
129 Tid/temperatur, æg: Røræg 2
129 Tid/temperatur, æg: Røræg 3
129 Tid/temperatur, æg: Vagtelæg
129 Tid/temperatur, æg: Æg, helt 1
129 Tid/temperatur, æg: Æg, helt 2
129 Tid/temperatur, æg: Æg, helt 3
129 Tid/temperatur, æg: Æg, helt 4
174 Tilberedning af tre forskellige kødstykker
101 Torskeryg på avocado med skinke/brød-krummer
148 Udstyr & tips
154 Udstyr til færdiggørelse
150 Udstyr til pakning (vakuumering)
152 Udstyr til tilberedning
127 Æbler på mørdej med vaniljecreme
128 Æg
130 Æg: Helt æg
132 Æg: Røræg

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
SOUS VIDE i dit eget køkken (2017)
Sous vide 2.0 (2019)