Find opskrift

GASTROMAND

Se Alle kogebøger


Forfatter   Damm, Anders
Sekundære forfattere Kjeldsen, Klaus
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2014
Udgave 1
Illustrationer Columbus Leth
Sider 200
ISBN 978-87-400-1253-8
Bognummer 328
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
60 48 timers sous-vide shortribs
50 Asparges, rejer og rogn i røg og damp
144 Bear Attack — bjørneburger!
180 Bofsandwich
158 Brasiliansk kodgryde
172 Breakfast burger
188 Brioche
119 Brændende kærlighed — med ild i
188 Burgerboller
72 Butterdejspizzaer — 3 hurtige
171 Chilidog
175 Club nuggets
58 Confit de canard — på under 2 timer!
104 Cote du boeuf
153 Croquettes med and og foie gras
150 Crostini med konfiterede kråser
74 Crostini med sortfodsskinke og kantareller
63 Den ultimative porchetta
101 Duck Wellington
78 Duebryst med kantareller og croutoner
178 Durum med lamme-shawarma
164 Eggs Benedict
166 Fish'n'chips
48 Flamberede østers
44 Flæskesvær
114 Forloren hare
91 Friteret hummer med bearnaiseskum
56 Fyldt blæksprutte og tomat the sous-vide way
11 Gastromand Sour
26 Gastromands sild
138 Grillet fisk a la saltimbocca
140 Grillet kalvehjerte med chimichurri og grillede kartofler
102 Grillet onglet, mars og bacon
142 Grillet salsiccia med agrodolce og kartoffelpakker
32 Hønsesalat
157 Irish stew
70 Jomfruhummer med perlebygotto
113 Kalvefrikassé med friske grønne og hvide asparges
137 Kartoffel med jakke
54 Kartoffel, æggeblomme, trøffel og ost
184 Ketchup
120 Koteletter i fad
77 Letrøget, grillet unghane med verdens bedste sauce
88 Lobster rolls
53 Lufttørret andebryst og gorgonzola-sifon
35 Løvemad
37 Makrel i tomat
186 Mayonnaise
125 Mørbrad a la crème — Rossini-style!
86 Pankofriterede vagtelæg
168 Parisertoast extravaganza
155 Pulled beef
186 Remoulade
96 Rossini sliders
176 Roterende grillkylling med hjemmelavet remo
94 Rørt brændt tatar og pommes pailles
186 Sauce bearnaise
186 Sauce hollandaise
160 Schweinshaxe — svineskank og sauerkraut
132 Seafood — Bloody Mary Style
184 Sennep
30 Shooting star de luxe —fiskefilet med røgede rømørejer og asparges
130 Skaldyrsbonanza
68 Skindstegt kulmule, hvide asparges, brunet smør, kapers og citron
38 Solæg
81 Sommerbuk, kantareller og brombærkompot
122 Stegt fisk med persillesovs
28 Stegt torskerogn
93 Stegte kalvebrisler, sortkål, nødder og æble
127 Stroganoff
40 Surrib
42 Svinerillette
108 Tarteletter med unghane, morkler, parmesan og trøffelolie
149 To slags levermousse
110 Torsk med sennepssovs
184 Triple cooked fries
82 Vildtcarpaccio of sommerbuk med syltede bøgehatte og kirsebærglace
135 Whisky-varmroget laks
116 Wienerschnitzel
98 Wild Life Goes Raw — tatar af kronhjort
66 Østers og sablet champagne

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
GASTROMAND (2015)