Find opskrift

Desserter


til hverdag og fest, sommer og vinter - enkle og lette, raffinerede og overdådige, varme og iskolde

Se Alle kogebøger


Forfatter   Alsen m.fl., Elke
Originaltitel Desserts
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1988
Oversættelse Vivi Berendt
Forlag Lademann
Udgivet 1991
Udgave 1
Illustrationer Rolf Feuz, Karin Messerli
Sider 140
ISBN 87-15-08456-6
Bognummer 229
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
27 3-kornsdessert med kirsebær
65 Abrikosdessert med hvede
129 Abrikoser: Varekundskab
92 Abrikosfromage
79 Ahorncrème med nødder
132 Ahornsirup: Varekundskab (Maple syrup)
132 Alchermes: Varekundskab
132 Alkohol: Varekundskab
132 Amaretto: Varekundskab
118 Ananas 'Sarah Bernhardt'
125 Ananas med limesorbet
128 Ananas: Varekundskab
128 Ananaskirsebær: Varekundskab
12 Anretning af meloner
130 Appelsiner: Varekundskab
72 Appelsinfromage
94 Appelsingelé med papaya
109 Appelsinis med appelsin-sauce
68 Bananer på marengs?bund
131 Bananer: Varekundskab
102 Belle Hélène
53 Biscuitomeletter med syltetøj
119 Blandet frugtis
61 Blodappelsinsoufflé
25 Blommegrød
33 Blommer med crèmesauce
129 Blommer: Varekundskab
130 Blåbær: Varekundskab
42 Blåbærfløde
42 Bondepige med slør
130 Brombær: Varekundskab
114 Brombæris med hvid chokoladesauce
35 Brombærskum
50 Brødbudding
29 Bær-potpourri med flødeost
63 Bær: Bærgratin
29 Bærfromage
132 Calvados: Varekundskab
113 Cassata
110 Cassis-is
121 Cassis-sorbet i marcipanblomster
132 Cassis: Varekundskab
91 Champagnepærer
123 Champagnesorbet
73 Charlotte royal
64 Chiffon pie
16 Chokolade til pynt
106 Chokolade-nøddeis
107 Chokolade-whisky-parfait
133 Chokolade: Varekundskab
43 Chokoladebudding
99 Chokoladeis
103 Chokoladeis med bananer
111 Chokoladeisroulade
77 Chokolademousse
104 Citron-yoghurt-is
92 Citronfromage
108 Citronis med hybensauce
53 Citronomeletter
126 Citrons givrés
48 Clafoutis
132 Cognac: Varekundskab
132 Cointreau: Varekundskab
84 Crème bavaroise
76 Crème caramel
74 Crème russe
55 Crêpes med jordbærfløde
54 Crêpes med orangemarmelade
54 Crêpes Suzette
129 Daddelblomme (under kakifrugt): Varekundskab
45 Diplomatbudding
102 Fersken Melba
124 Fersken-granita
21 Ferskenrand
116 Ferskner 'Escoffier'
129 Ferskner: Varekundskab
35 Figner i portvinsfløde
129 Figner: Varekundskab
12 Filettering af citrusfrugter
38 Fin vanillebudding med kirsebær
55 Flamberede Calvados?Crêpes
117 Flamberede ispandekager
65 Flamberede stegte æbler
59 Flamberede æblebeignets
14 Flambering
10 Flødeskum
62 Flødevafler med limecrème
10 Fremstilling af karamel
17 Fremstilling af krokant
68 Friterede bananer
59 Friteret ananas
115 Frossen cheesecake
36 Frugtbæger med flødeost
20 Frugtcocktail med vanillecrème
91 Frugtdialog
17 Frugter som garniture
31 Frugtgelé med vanille-crème
41 Frugtkvark
119 Frugtsorbet
9 Fuldkorn
39 Fyldt ananas med yoghurt-sauce
37 Fyldte appelsiner
67 Fyldte ferskner
50 Gammeldags chokoladebudding
16 Garnering og pyntning
10 Gelatine
131 Grand Marnier: Varekundskab
132 Grapefrugt: Varekundskab
36 Gratineret frugtsalat
133 Grenadine: Varekundskab
49 Gulerodspandekager
114 Halvfrossen jordbærcrème
130 Hindbær: Varekundskab
95 Hindbærcharlotte
109 Hindbæris med pistacie-fløde
9 Honning som sødemiddel
132 Honning: Varekundskab
10 Husblas
78 Hvid chokolademousse
116 Indiske ferskner
132 Ingefær: Varekundskab
101 Isbombe med hindbær
135 Ismaskiner
117 Issoufflé
113 Istærte à la Fyrst Pückler
127 Istærte på marengsbund
130 Jordbær: Varekundskab
30 Jordbærmousse
28 Jordbærskum
12 Julienne
77 Kaffecrème med kirsebær
129 Kakifrugt: Varekundskab
133 Kanel: Varekundskab
83 Kanelflans på Armagnac-crème
34 Karamelæbler med Calvados
32 Kirsebær med rugbrødsrasp
130 Kirsebær: Varekundskab
58 Kirsebærbeignets med vanille-sauce
44 Kirsebærfløde
52 Kirsebæromeletter
23 Kiwidessert med grenadinesauce
128 Kiwifrugter: Varekundskab
67 Kiwigratin
105 Kokos-daddel-is
86 Kokosmælkgelé
133 Kryddernelliker: Varekundskab
122 Krydderurtesorbet
56 Kvarkpandekager
69 Kvarksoufflé fra Wachau
37 Kvædeskum
24 Kærnemælksgelé
132 Madeira: Varekundskab
45 Maizenabudding med vinskum
130 Mandariner: Varekundskab
108 Mandelis med abrikos?sauce
107 Mango-blomme-parfait
128 Mangofrugt: Varekundskab
132 Maraschino: Varekundskab
133 Marcipan: Varekundskab
81 Marengstærter med sharon­skum
78 Marmoreret chokolademousse
38 Mascarponecrème med hindbær
89 Melon 'bavaroise'
89 Melon med ferskencrème
124 Melon-granita
129 Meloner: Varekundskab
80 Melonfromage
110 Melonis med mandelsauce
34 Melonkoldskål
93 Mini-savarins
82 Mohr im Hemd
72 Mokkafromage
78 Mousse à la marbure
129 Nektariner: Varekundskab
133 Nelliker: Varekundskab
99 Nøddeis
133 Nøddenougat: Varekundskab
40 Œufs à la neige
112 Omelette surprise
133 Orangeblomstvand: Varekundskab
56 Pandekager med nødde-fløde
128 Papaya: Varekundskab
75 Paskha
120 Passionsfrugt-kakifrugt­sorbet
128 Passionsfrugt, grenadil: Varekundskab
64 Pecan pie
10 Piskning af fløde
85 Profiteroles
79 Pærer med chokoladesauce
131 Pærer: Varekundskab
22 Rabarber med fløde
131 Rabarber: Varekundskab
22 Rabarberdessert
57 Rabarberflans med mangosauce
120 Ribs-kiwi-sorbet
130 Ribs: Varekundskab
30 Risdessert med jordbær
51 Risgratin med æbler
86 Risrand
132 Rom: Varekundskab
33 Rosa skyer
133 Rosenvand: Varekundskab
122 Rødbedesorbet
25 Rødgrød med fløde
100 Rødvinsis
103 Rødvinspærer på vanilleis
41 Sagobudding med blåbær
51 Salzburger Nockerin
133 Sandtornsaft: Varekundskab
16 Saucer med mønster
129 Sharonfrugt: Varekundskab
132 Sherry: Varekundskab
26 Skovjordbærcrème på hirse
40 Skovjordbærcrème på hirse
12 Skrælning af ananas
90 Små ferskentærter med nougatbund
49 Små hirseomeletter
130 Solbær: Varekundskab
14 Souffléforme
128 Stikkelsbær: Varekundskab
104 Stikkelsbæris med mangoskum
80 Stikkelsbærtrifli
9 Sukker
9 Sukkerrørsgranulat som sødemiddel
132 Sukkerrørsgranulat: Varekundskab
87 Syllabub
53 Syltetøj og marmelade: Biscuitomeletter med syltetøj
66 Tarte Tatin
105 Te-is på ananas
74 Tecrème
42 Tilsløret pige
88 Tiramisu
20 Tutti frutti
135 Udstyr til isfremstilling
14 Vandbad
133 Vanille: Varekundskab
21 Vanillebudding med jordbær
98 Vanilleis
63 Vanillesoufflé
14 Vendte desserter
130 Vindruer: Varekundskab
94 Vingelé med ananas-kirsebær
88 Vinskum (Zabaione)
60 Wiener Apfelstrudel
52 Wiener Kaiserschmarrn
24 Yoghurtdessert med blodappelsiner
28 Yoghurtrand med nektariner
82 Zuppa romana
27 Æbler med ingefærris
131 Æbler: Varekundskab
10 Æggehvider
132 Æggelikør: Varekundskab

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Desserter (1991)