Find opskrift

WOK


Den store wok kogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Harpham, Zoë (red.)
Originaltitel The Essential Wok Cookbook
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 2002
Oversættelse Ejler Hinge-Christensen
Forlag Spektrum forlag AS
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer
Sider 304
ISBN 87-7822-139-1
Bognummer 226
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
240 Agedashi tofu
193 Agurk
86 Agurkeraita
288, 289 Amok trei
92 Aromatisk krydret oksegryde med asiatiske krydderier
106 Asiatisk pebret oksekød
54 Asiatiske gryderetter i wok
223 Asiatiske grøntsager med teriyaki-tofudressing
220 Asiatiske svampe
273 Asiatiske østers
148 Asparges
208 Aubergine med chilibønnepasta
210 Aubergine med tempeh (Makua pad tempeh)
19 Auberginer, japanske
95 Balinesisk fiskegryde nied curry
58 Balti-currypasta
76 Balti-lam
10 bambusskud
275 bananblade
160 basilikum
17 basmatiris
18 bird's eye-chilier
256 Blomkålskofta
192 Blæksprutte med grønne peberkorn (Pla muck kratiem prik thai)
185 Blæksprutte med salt og peber
200 Blæksprutte med sød chilisauce
18 bok choy
261 Bonda
13 bori
215 Braiserede grøntsager med cashewnødder
204 Braiseret bok choy
78 Braiseret kylling med ingefær og stjerneanis
64 Brinjal achar
10 brun bønnesauce
152 Brun bønnesauce-nudler med hakket flæskekød
186 brøndkarse
206 Buddhistiske vegetariske nudler
254 Bønnemassepapir
216 Bønner med chili og nudler
10 bønnesaucer og -pastaer
107 bønnespirer
44 Cambodjansk stir kyllingesuppe
137 Cambodjansk svinekød med aubergine
10 candlenødder
16 cellofannudler
87 chiliblanding, sød
195 Chiliblæksprutte med hokkiennudler
130 Chilibønnelam
10 Chilibønnesauce
18 Chilier
11 Chiliflager
191 Chilikrabber
11 Chilipasta og -marmelade
87 Chilipasta, stærk
11 chilipulver
18 choy sum
57, 63 Chu chee-currypasta
18, 19, 26, 113 Citrongræs
250 Citronkylling
172 citronsaft
54-55 curries
239 Currypakker
55, 56-59 currypastaer
18 daikonradise
273 Dampede blåmuslinger med citrongræs og ingefær
294 Dampede fiskekager
294 Dampede grøntsagsruller
277 Dampede kinesiske kylling- og rispakker
275 Dampede rejer i bananblade
293 Dampede svinekøds-og vandkastanjedumplings
270 Dampede svinekødsdumplings (Char siu bau)
279 Dampet citrongræs- og ingefærkylling med asiatiske grøntsager
267 Dampet fisk
284 Dampet fisk i bananblad
295 Dampet fisk i sort bønnesauce
284 Dampet fisk med jasminte
267 Dampet gai larn
268 Dampet kyllingebryst med asiatiske grøntsager og svampesojasauce
163 Dampet ris
281 Dampet tofu med soja
12 dashi
12, 204 dashi
288 Duftende dampet cambodjansk fisk (Amok trei)
280 Dumplings med kammuslinger og sukkerærtespirer
244 Dybstegte koriander
257 Dybstegte kyllingeboller
15 eddike
13 eddikesyltet ingefær
18 enoki-svampe
14, 19 enokisvampe
144 Etikette i Thailand
15 fast tofu
12, 260 femkrydderi
92 Fisk i gul curry
36 Fiskebolle- og nudelsuppe
90 Fiskeboller i curry
81 fiskekarrypulver
12 fiskesauce
119 Forårsløg
150 fransk påvirkning af vietnamesisk mad
280 Fyldte dampede blæksprutter
259 Fyldte peberfrugtstykker
274 Fyldte shiitakesvampe
235 Fyldte thailandske kyllingevinger (Peek gai yud sai)
18, 222 gai larn
18 gai larn (kinesisk broccoli)
222 Gai larn med ingefær, lime og jordnødder
18 galangarod
12, 75, 239 garam masala
176 General Tsos kylling
164 Glaseret hoisinkylling
128 Glasnudler med lam og jordnødder
252 Gow gee
290 Gow gee med rejer (Har gau)
15 Gow gee-pandekager
147 Grillstegt svinekød, lynstegt med broccoli
68 Græskar curry
216 Græskar med chili
196 Grøn rejecurry med nudler
56 Grøn thaicurrypasta
69 Grøn thaikyllingecurry (Gaeng khiao wang gai)
279 grøntsager
266 Grøntsagsdumplings
244 Grøntsagspakora
10 gul bønnesauce
77 Gul grøntsagscurry
57 Gul thaicurrypasta
283 Gyoza
255 Havfruelokker
286 Hel dampet fisk med chili, hvidløg og lime (Pla noong mahao)
278 Hel dampet fisk med ingefær
231 Hel dybstegt fisk med tamarindesauce
80 Hoisinoksegryde
12 Hoisinsauce
16 Hokkiennudler
85 Hokkiennudler i curry
167 Honning
167 Honningkylling
256 Honningrejer
49 Hurtig misosuppe
17 Hvedenudler
189 Hvedenudler og fisk med sorte bønner
267 Hvid misopasta
130 Hvidløgslam med svampe og nudler
104 Hvidløgsoksekød med peberfrugt
18 hvidløgspurløg
33 Hønsekødsuppe med karry og nudler
27 Hønsekødsuppe med nudler
64 Indisk aubergine-pickles
79 Indisk lam i krydderier og yoghurt (Rogan josh)
72 Indiske krydrede ghee-ris
190 Indonesisk blækspruttesambal
84 Indonesisk græskar og spinat i curry
34 Indonesisk krydret hønsekødssupper (Soto ayam)
34, 35 Indonesisk krydret hønsekødsuppe
90 Indonesisk kylling i kokosmælk (Opar ayam)
99 Indonesisk oksekød braiseret i soja (Semur daging)
78 Indonesisk oksekød i tør curry (Okserendang)
178 Indonesisk stegt ris (Nasi goreng)
236 Indonesiske forårsruller
72 Indonesiske kokosris (Nasi lemak)
154 Indonesiske stegte nudler (Bahmi goreng)
18, 242 Ingefær
175 Ingefærkylling med hokkiennudler
218 Japansk aubergine
28 Japansk grøntsagssuppe med ramennudler
15 japansk riseddike
14 japansk sojasauce
30 Japansk udon miso-suppe med kylling
237 Japanske pankorejer med ponzusauce
17 jasminris
18 joriander
59 Jungle-currypasta
74 Jungle-curryrejer
19, 97 kaffirlime og limeblade
203 Kammuslinger med chilibønnepasta
35 Kammuslinger med sobanudler og dashisuppe
273 Kammuslinger med soja, ingefær og forårsløg
183 Kammuslinger med sort bønnesauce
273, 274 Kammuslinger used soja, ingefær og forårsløg
258 kandiserede valnødder
174 Karamelliseret korianderkylling
153 Karamelliseret svinemørbrad med græskar
11 kardemomme
18 karryblade
16 kartoffelnudler, tørrede
12 kecap nianis
10 kikærtemel
19 Kinakål (Wom bok)
105 Kinesisk etikette
47 kinesisk grillet svinekød
134 Kinesisk grillet svinekød med gai larn
11, 47 kinesisk grillstegt svinekød
30 Kinesisk Hønsekødssuppe med rejer og wonton
37 Kinesisk kylling- og majssuppe
120 Kinesisk lynstegt, sydende oksekød
105 Kinesisk oksekød og asparges med østerssauce
106 Kinesisk oksekød og sort bønnesauce
11, 108 kinesisk risvin
292 kinesisk sesampasta
15 kinesisk sort eddike
179 Kinesisk stegt ris
46 Kinesisk stærk-sur suppe
36 Kinesisk suppe med lam, kinesisk purløg og glasnudler
50 Kinesisk suppe med lange og korte nudler
252 Kinesiske forårsruller
41 Klar kinesisk kødbolle- og nudelsuppe
285 Klassisk vietnamesisk dip
282 Klassiske dampede reje- og svinekødsdumplings (Shu mai)
48 Kokos- og citrongræssuppe med rejefyldte won ton
11, 55 kokosfløde og -mælk
11 kokosfløde og-mælk
55 kokosmælk i curries
63 kokosmælk, hjemmelavet
245 Kokosrejer med chilidressing
29 Kokossuppe med rejer
217 Koreanske eddikesyltede bønnespirer
232 Koreanske kartoffelkager
18, 271 koriander
91 Krabbe i curry
45 Krabbe- og majssuppe med æggetråde og nudler
98 Krydrede rejer (Masala jheengari)
222 Krydret blomkål og ærter
68 Krydret indisk lammeragout (Gosht korma)
32 Krydret og sur rejesuppe (Tom yam kung)
255 Krydret rejepakora
72-73 Krydret ris
26 Krydret vietnamesisk okse- og svinekødsuppe med nudler (Bun bo Hué)
120 Krydret, tørstegt findelt oksekød
278 Krystalrejer
159 Kung Pao-kylling
161 Kylling chow mein
170 Kylling i salatreder
156 Kylling med appelsin og ingefær
172 Kylling med citron og ingefær
172 Kylling med koriander og lime
156 Kylling med mandler og asparges
291 Kylling med svampe
160 Kylling med thaibasilikum (Gai paht bai graprao)
174 Kylling med thaibasilikum og cashewnødder
168 Kylling med valnødder og stråsvampe
80 Kylling og aubergine i rød curry
242 Kylling og svampe i rispapirspakker
42 Kylling- og nudelsuppe fra Shanghai
23 kyllingefond
173 Kyllingewok med sichuanpeber
171 Kyllingewok med sukkerærter
230 Kyllingkaraage
40 Kødpho
24 laksa
129 Lam med forårsløg
127 Lam med hokkiennudler i syrlig sauce
124 Lam på salatblade
129 Lammekød i Kina
124 Lammesatay
17 langkornede ris
177 Larb
97 Lassi med kokosnød og lime
286 lime i thaikøkkenet
277 lotusblade
101-03 Lynstegning
159 Lynstegt and med blomme-ingefærsauce
181 Lynstegt blæksprutte med koriander, peber og cellofannudler
193 Lynstegt fisk med agurk
185 Lynstegt fisk med ingefær
194 Lynstegt fisk og skaldyr med thaibasilikum
144 Lynstegt japansk svinemørbrad og kål
111 Lynstegt kinesisk oksekød med gai larn
110 Lynstegt koreansk oksekød med kartoffelnudler
160 Lynstegt kylling med asparges
168 Lynstegt kylling med citrongræs
157 Lynstegt kylling med sukkerærtespirer
128 Lynstegt lam i østerssauce
125 Lynstegt lam med mynte
126 Lynstegt lam med porrer
132 Lynstegt lam med spidskommen
118 Lynstegt oksekød i koreansk bulgogistil
122 Lynstegt oksekød med chilibønnepasta
123 Lynstegt oksekød med ingefær
108 Lynstegt oksekød med klementiner
116 Lynstegt oksekød med shiitakesvampe
115 Lynstegt oksekød med spinat
110 Lynstegt oksekød med sukkerærter
122 Lynstegt oksekød med thailandske bønner og basilikum
154-55 Lynstegt peberkylling
166 Lynstegt sesamkylling med porrer
138 Lynstegt svinekød med græskar og cashewnødder
141 Lynstegt svinekød med hokkiennudler
148 Lynstegt svinemørbrad med asparges og babymajs
146 Lynstegt svinemørbrad med daikonpickles
148 Lynstegt svinemørbrad med gul bønnesauce og vandspinat
146 Lynstegt svinemørbrad med kinesisk femkrydderi
214 Lynstegt tempeh
112 Lynstegt teriyaki-oksekød med sojabønner
108 Lynstegt thailandsk oksekød med nudler (Phad si-iew)
145 Lynstegt thaisvinemørbrad med ingefær (Mao paht king)
144 Lynstegt thaisvinemørbrad med svampe (Paht heht)
207 Lynstegt tofu og bok choy
210 Lynstegt tofu, jordnødder og nudler
220 Lynstegt tofu, sukkerærter og svampe
220 Lynstegt wom bok med østerssauce
131 Lynstegt, krydret lam med aubergine
208 Lynstegte grøntsager (Pad pak ruam)
196 Lynstegte kammuslinger med sukkerærter
217 Lynstegte svampe med vandkastanjer
212 Lynstegte udonnudler
214 Lynstegte, asiatiske svampe
187 Lynstegte, små ottearmede blæksprutter
14 lys sojasauce
63 Lyserød skaldyrscurry (Chu chee ta-leh)
83 Løvehovedkødboller
137 Ma por tofu
58 Madras-currypasta
248 Majskager (Tod man kaopot)
81 Malaysisk fisk i curry
70-71 Malaysisk fiskehovedcurry
86 Mangochutney, sød
204 Marineret tofu
12 mirin
12 miso
132 Mongolsk lam
142 Mu shu-svinekød
59 Musaman-currypasta
75 Muslinge-masala
67 Muslinger med sorte bønner og koriander
19 mynte, vietnamesisk
151 Myrer op ad træet
14 mørk sojasauce
217 Namul
109 Nemt lynstegt oksekød
76 Nonya-limekylling
65 nonyakøkkenet
66 Nordvietnamesisk braiseret svineskank
13, 212 nori
212 Noriomelet med lynstegte grøntsager
28 nudelslubren
204 Nudler med mange svampe
285 Nuoc mani cham
118 Oksekød med bambusskud i vietnamesisk stil
104 Oksekød med chili
117 Oksekød med chiliblommesauce
113 Oksekød med citrongræs
116 Oksekød med koriander
62 Oksekød med tamarinde
194 Omeletter med rejefyld (Kai yak sai)
31 Otte-skatte-suppe
13 palmesukker
82 Panangbøf
16, 192 Pancit Canton (kinesiske e-fu-nudler)
15 pandekager
25 Penang fiskelaksa (Assam laksa)
249 Pengepunge (Toong ngern young)
288 Perleboller
108 Phad si-iew
134 Phad Thai
40 pho
40 Pho med oksekød (Pho bo)
244 Raita
47 Ramennudelsuppe med grillet svinekød og grøntsager
38 Ramennudelsuppe med svinemørbrad og majs
16 ramennudler
248 Regnbueoksekød
202 Reje- og risnudelsalat
292 Rejefyldte risnudelruller
24 Rejelaksa (Laksa lemak)
14, 25 rejepasta
199 Rejer
201 Rejer i kinesiske pandekager
93 Rejer i kokosmælk og karry
245 Rejer med chilidressing
198 Rejer med hvidløg-bønnesauce
199 Rejer med krydret tamarindesauce
197 Rejer san choy bau
186 Rejesalat med ingefær og hvidløg
202 Rejesalat med kaffirlimeblade
258 Rejetoast
73 Ris med citrongræs og lime
73 Ris med ingefær og forårsløg
15 riseddike
15 riseddike, krydret
13 rismel
16 risnudler, friske
16 risnudler, tørrede
15 rispapirpandekager
16 risvermicelli, tørrede
17 runde ris
119 Rystet oksekød
60 Rød thaicurry med thaiaubergine
74 Rød thaicurry nied svinekød og babymajs
56 Rød thaicurrypasta
60 Rødkogt stegeflæsk
72 Safranris
13 sake
133 Salat med grønne tenudler, lam og tomat
65 Salt malaysisk kyllingecurry (Ayam kapitan)
234 Salt- og peberblæksprutte med nudler
228 Salt- og peberrejer
190 Sambal
13, 87 sambal oelek
239 Samosa
135 San choy bau
124 Satay og markedsboder
163 Sataykylling
169 Sataysauce
12 sennepsfrø
256 sesamfrø
13, 214 sesamolie
14 sesampasta
139 Shanghai-svinekød med nudler
17 shanghainudler
14, 19, 291 shiitakesvampe
14 shiitakesvampe (tørrede)
200 Sichuan
43 Sichuan-kødnudelsuppe
71 Sichuankrydderier
71 Sichuankylling
14 sichuanpeber
188 Sichuanrejer
200 Sichuanrejer med nudler
15 silketofu
184 Singapore-peberkrabbe
170 Singaporenudler
19 skalotteløg, røde asiatiske
11, 281 skalotteløg, sprøde ristede
19 slangebønner
61 Smørkylling (Murgh makhani)
18 små, røde chilier
17 sobanudler
14 sojasauce
14, 202 sojasauce
49 Somennudelsuppe med femkrydret and
17 somennudler
10 sort bønnesauce
10 sorte bønner
10 sorte svampe
186 Sorte svampe med rejer og grøntsager
34, 35 Soto ayam
11 spidskommen
115 spinat
260 Sprød kylling med femkrydderisalt
254 Sprøde grøntsager i bønnemassepapir
233 Sprøde nudler (Mee grob)
250 Sprødstegt lam med salat
245 Sprødstegte løg
281 Sprødstegte skalotteløg
88 Sri lankansk køkken
88 Sri Lankanske fiskefileter i tomatcurry
11 srøde, ristede skalotter
141 Stegt chilirelish (Sambal bajak)
162 Stegt kinesisk and med risnudler
178-79 Stegt ris
179 Stegt ris med oksekød og ananas
243 Stegte norisvøbte svampe
14 stjerneanis
18 store chilier
14, 19 stråsvampe
46 stærke og sure supper
50 Sukiyakisuppe
285 Sukkerrørsrejer
157 Sukkerærtespirer
276 Suppedumplings (Gun tong gau)
22-23 supper
182 sursød fisk med Hokkiennudler
218 Sursød tofu
228 Sursødt svinekød
232 Svigersønæg (Kei leuk koey)
137 Svinekød med sesamfrø
251 Svinekød- og nudelboller med sød chilisauce
287 Svinekødsdumplings med purløg
268 Svinekødspakker med klisterris
152 Svinemørbrad i sort bønnesauce
149 Svinemørbrad med blommesauce og choy sum
198 Sværdfisk med bok choy
54 sydøstasiatiske curries
165 Sød chilikylling
257 sød chilisauce
97 Sød kartoffel og aubergine i grøn curry
180 Søde chilirejer
209 Søde kartofler, spinat og vandkastanier
14 tamari
15 tamarinde
62 tamarinde i wokker
180 Tamarinderis
207 Tamariristede mandler med krydrede grønne bønner
15, 210 tempeh
241 Tempurakager med grøntsager
240 Tempurarejer
112 Teriyaki
155 Teriyakikylling med udonnudler
64 Thai-musaman-oksekødscurry (Gaeng Musaman nuer)
19 Thaibasilikum
56-57, 163 Thaicurrypastaer
230 Thaifiskekager
230 Thaifiskekager med dip (Tod man pla)
70 Thaiglaseret svinekød (Moo wan)
27 Thaihønsekødssuppe med galangarod (Tom kha kai)
164 Thaikylling med chilimarmelade og cashewnødder (Gai fam prik pao)
32 thaikøkkenet
96 Thailandsk and og ananas i curry
295 Thailandsk chilifiskedip
44 Thailandsk citrongræssuppe med blåmuslinger
96 Thailandsk fisk i syrlig, orange curry
38 Thailandsk græskar- og kokossuppe
271 Thailandsk ingefærfisk med koriandersmør
89 Thailandsk oksekød og græskar i curry (Gaeng nuer fug tong)
107 Thailandsk oksekødssalat
39 Thailandsk risnudelsuppe med and
177 Thailandsk salat med hakket kyllingekød (Larb gai)
42 Thailandsk sursød kyllingesuppe
138 Thailandsk svinekød med bønner
211 Thailandsk vandspinat i flammer (Pahk boong fai daeng)
178 Thailandsk vegetarisk stegt ris (Khao pad)
183 Thailandske rejer med citrongræs (Takrai goong)
140 Thaisalat med svinekød og nudler (Yum woon sen)
86-87 tilbehør
15 tofu
213 Tofu i sort bønnesauce
221 Tofu med chilimarmelade og cashewnødder
237 Tofustykker med salt og peber
12 tørrede rejer
15 tørret tofu
17 udonnudler
15, 197 vandkastanjer
19 vandspinat
169 Varm kyllingesalat med currypasta
126 Varm lammesalat
63 Vegetarisk chu chee-currypasta
219 Vegetarisk phad thai
66 Vietnam
50 Vietnamesisk fiske- og skaldyrssuppe
32 Vietnamesisk fiskesuppe med nudler
94 Vietnamesisk kylling i mild curry
188 Vietnamesiske karamelliserede rejer
150 Vietnamesiske pandekager med rejer, svinekød og nudler
84 Vindaloo med svinekød (Shikar vindaloo)
59 Vindaloo-currypasta
15 wakame
15, 241 wasabi
19, 208 wom bok
15 wonton-pandekager
114 Yakisoba
166 Yakiudon med kylling
79 yoghurt
246-47 yum cha
282 Yum cha-dampet ribbenssteg i sort bønnesauce
16 Ægnudler
19 østershatte
13 østerssauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
WOK (2004)