Find opskrift

Kogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Frøken
Forlag Gyldendal
Udgivet 1966
Udgave 0
Illustrationer
Sider 261
ISBN 87-00-21271-7
Bognummer 17
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
142 Aborre
12 Abrikosgrød
200 Abrikoskage, amerikansk
184 Abrikossovs
13 Abrikossuppe
175 Abrikostærte med crème fraîche
235 Afrimning af hjemmefryser
137 Agerhøns
32 Agurkesalat
225 Alliancemarmelade
66 Aluminiumfolie, kogning i
200 Amerikansk abrikoskage
214 Ananasbowle
178 Ananasfromage
198 Ananaskage
131 And à l'orange
39 Ansjossmør
214 Appelsinbowle
175 Appelsiner med makroner
178 Appelsinfromage
184 Appelsingelé
198 Appelsinkage
225 Appelsinmarmelade
184 Appelsinsovs I
184 Appelsinsovs II
195 Appelsinstang
41 Arabisk sovs
205 Aristokrater
171 Arme riddere
67 Artiskokker
67 Asparges à la Pompadour
238 Asparges, frysning af
24 Aspargesgratin
69 Aspargeskål
45 Aspargessovs
57 Aspargessuppe
168 Aspic
197 Astakage
67 Aubergine
68 Avocado
33 Avocadosalat
189, 195, 196 Bagepulverdeje
187 Bageredskaber
187 ff Bagning
79 Bagte kartofler
243 Bagværk, frysning af
243 Bagværk, optøning af
215 Bananmælk
92 Bankekød
105 Bayonneskinke, glaseret
48 Bearnaisesovs I
49 Bearnaisesovs II, med mel
41 Bearnaisesovs, kold
47 Béchamel
28 Beignetdej
139 Bekkasiner
92 Benløse fugle
117 Biksemad
230 Blandet kryddereddike
68 Blegselleri
33 Blegsellerisalat
69 Blomkål med rejesovs
238 Blomkål, frysning af
113 Blomkål, farseret
24 Blomkålsgratin
57 Blomkålssuppe
230 Blommechutney
240 Blommer, frysning af
223 Blommer, syltede
152 Bløddyr
16 Blødkogte æg
240 Blåbær, frysning af
222 Blåbær, syltede
9 Boghvedegrød
176 Bondepige med slør
164 ff Bord, koldt
43 Bordelaisesovs
60 Bouillabaisse
51 Bouillon
199 Bradepandekage med kokos
199 Bradepandekage med æbler
80 Brasede kartofler
143 Brasen
169 Brisler i gelé
123 Brisselkoteletter
124 Brisselragout
69 Broccoli
238 Broccoli, frysning af
205 Brogede skærekager
240 Brombær, frysning af
222 Brombær, syltede
53 Brun bønnesuppe
43 Brun champignonsovs
42 Brun grundsovs
56 Brun kråsesuppe
118 Brun labskovs
139 Brun nakker
54 Brun suppe
42 ff Brune sovse
80 Brunede kartofler
29 Brunede ris
72 Brunkål
193 Brunsviger
9 Brødsuppe
63 Brødterninger med ost
21 Brødæggekage
7 Bygvandgrød
89 Bøf à la mode
91 Bøf med champignons
91 Bøf med oliven og kastanier
91 Bøf med sauce à la diable
92 Bøf stroganoff
91 Bøf tartar
238 Bønner, grønne, frysning af
69 Bønnespirer
70 Champignons, flødestuvede
238 Champignons, frysning af
33 Champignonsalat med marinade
33 Champignonsalat med mayonnaise
24 Champignonsgratin
39 Champignonsmør
57 Champignonsuppe
91 Chateaubriand
83 Chips
214 Chokolade
179 Chokoladefromage
212 Chokoladeglasur
197 Chokoladekage
199 Chokoladelagkage
201 Chokoladeroulade
183 Chokoladesovs I
183 Chokoladesovs II
49 Choronsovs
39 Chutneysmør
178 Citronfromage
198 Citronkage
31 Citronmarinade
46 Citronsovs
9 Citronsuppe
183 Crème Chantilly
174 Crème fraîche
175 Crème fraîche med makroner
174 Crème fraîche-dessert
180 Cremerand med karamelsovs
182 Cremesovs
42 Cumberlandsovs
111 Daglig fars
111 Daglig fars I
66 Dampkogning af grønsager
170 ff Desserter
185 Dessertis
171 Dessertomelet
182 ff Dessertsovse
230 Dildeddike
46 Dildsovs
180 Diplomatbudding
94 Dobbelt kalvesteg
107 Dobbelt lammeryg
162 Dobbelte sandwiches
132 Duer, stegte
52 Duesuppe
153 Dybhavsrejer
154 Dybvandshummer
135 Dyrebøf
134 Dyrekoteletter
134 Dyrekølle
135 Dyreragout
133 Dyreryg
132 ff Dyrevildt
133 Dyrevildt, indkøb og istandgøring
139 Edderfugle
288 Eddikesyltede agurker
228 Eddikesyltede asier
228 Eddikesyltning
135 Elgsteg
70 Endivie
91 Engelsk bøf
230 Esdragoneddike
207 Esser
68 Farserede auberginer
113 Farserede grønsager
114 Farserede løg
113 Farserede porrer
114 Farserede tomater
17 Farserede æg
113 Farseret blomkål
137 Farseret fasan
142 Farseret gedde
125 Farseret kalvetunge
102 Farseret mørbrad
124 Farseret oksetunge
102 Farseret svinemørbrad
110 ff Farsretter
193 Fastelavnsboller
206 Fedtebrød
70 Fennikel
140 Filetering af fisk
111 Fin fars
111 Fin fars III
206 Finsk brød
206 Finsk brød
140 ff Fisk
169 Fisk i gelé
166 Fisk i mayonnaise
151 Fiskeboller
151 Fiskebudding
150 Fiskefars II
151 Fiskefrikadeller
24 Fiskegratin I
25 Fiskegratin II
151 Fiskerand
35 Fiskesalat
151 Fiskesouffléfars III
60 Fiskesuppe med grønsager
60 ff Fiskesupper
126 ff Fjerkræ
153 Fjordrejer
111 Flæskefars
111 Flæskefars II
119, 120 Flæskerullepølse
100, 101 Flæskesteg
20 Flæskeæggekage
179 Flødefromage
179 Flødefromage med mokka
185 Flødeis
205 Flødekranse
157 Flødeost som dessert
157 Flødeosterand
48 Flødepeberrodssovs
179 Fløderand
32 Flødeskum, syrnet
70 Flødestuvede champignons
73 Flødestuvede løg
170 Flødevafler
9 Fløjlsgrød
158 Fondue
149 Foreller
115 Forloren hare
52, 56 Forloren kråsesuppe
125 Forloren skildpadde
100 Forloren vildsvinesteg
95 Forlorne kyllinger
189, 196-199 Formkager
58 Forårssuppe I
58 Forårssuppe II
91 Fransk bøf
35 Fransk kødsalat
34 Fransk salat
190 Franskbrød I, varm hævning
191 Franskbrød II, hurtigbagt
83 Franske kartofler
203 Franske vafler
95 Fricandeau i skiver
112 Frikadeller
117 Frikadeller af kogt eller stegt kød
44 Frikassésovs
158 Friturekogte osteboller
158 Friturestegt ost
178 ff Fromager
185 Frosset flødeskum
240 Frugt, frysning af
218 Frugt, henkogning
221 Frugt, syltning
175 ff Frugtdesserter
184, 185 Frugtgelé
226 Frugtgelé
11 ff Frugtgrød
14-15 Frugtkompot
224 Frugtmarmelade
240 Frugtmos, frysning af
224 Frugtmos, marmelade af
10 ff Frugtretter, kolde
226 Frugtsaft
240 Frugtsaft, frysning af
34 Frugtsalat
172 Frugtsoufflé
183 Frugtsovs
203 Frugttærte
232, 233, 234 Fryseemballage
234 Frysefolie
234 Fryseposer
234 Frysevarer, indpakning af
235 Frysevarer, opbevaringstemperaturer
235 Frysevarer, opbevaringstid
236 Frysevarer, optøning
236 Frysevarer, tilberedning af
231 ff Frysning
238 Frysning af agurk
243 Frysning af bagværk
243 Frysning af desserter
243 Frysning af desserter
238 Frysning af dild
237 Frysning af fisk
237 Frysning af fjerkræ
241 Frysning af tilberedte middagsretter
133, 137 ff Fuglevildt
133 Fuglevildt, indkøb og istandgøring
191 Fuldkornsbrød
211 Fyld til kager
97 Fyldt kalvebryst
63 Fyldte vandbakkelser
17 Fyldte æg
106 ff Fårekød
195 Galopkringle
184 Gelé, dessert-
168 ff Geléanretninger
201 Genferkage
191 Gifler
217 Glas, lukning af
71 Glaserede gulerødder
73 Glaserede kastanier
73 Glaserede løg
105 Glaseret bayonneskinke
168 Glasering med gelé
212 Glasur til kager
81 Gourmetkartofler
191 Grahamsbrød
225 Grapefrugtmarmelade
23 Gratindej
23 ff Gratiner
25 Gratinerede grønsager
154 Gratinerede krabber
26 Gratinerede muslinger
23 ff Gratinerede portionsanretninger
25-26 Gratinerede småretter
69 Gratineret blomkål
26 Gratineret krabbekød
26 Gratineret torsk
25 Gratinering med champignons og rasp
25 Gratinering med gratinsovs
25 Gratinering med ost
25 Gratinering med rasp
25 Gratinering med tomatskiver
23 Gratinsovs I
24 Gratinsovs II, med ost
144 Gravad laks
145 Gravad makrel
145 Gravlakssovs
98 Grilleret kalvebryst
108 Grilleret lammebryst
108 Grilleret lammehoved
85, 86 Grillstegning,
128 Grillstegt høne
129 Grillstegte kyllinger
169 Grisetræer i gelé
42 Grundsovs, brun
54 Grundsuppe, brun suppe
51 Grundsuppe, klar oksekødsuppe
86 Grydestegning
7 ff Gryn, retter med
229 Græskar, syltede
32 Grøn salat
41 Grøn sovs
238 Grønkål, frysning af
53 Grønkålsuppe med flæsk
70 Grønlangkål I
69 Grønne bønner
238 Grønne bønner, frysning af
230 Grønne tomater
65 ff Grønsager
169 Grønsager i gelé
113 Grønsager, farserede
25 Grønsager, gratinerede
238 Grønsager, hjemmefrysning af
66 Grønsager, kogning i aluminiumfolie
70 Grønsager, panerede
66 Grønsagspuré
33 Grønsagssalat
59 Grønsagssuppe med mælk
56 ff Grønsagssupper
38 Grønt smør
71 Grønærte-gulerodsstuvning
139 Gråænder
53 Gule ærter med flæsk
Gulerodssalat
238 Gulerødder, frysning af
92 Gullasch
189, 190 ff Gærdeje
166 Gåseleverpostej
117 Hachis
135 Hachis af dyrekød
18 Hachis, spejlæg med
115 Hakkebøf
115 Hakkekarbonader
110 Hakket kød, retter af
16 Halvbløde æg
40 Halvmayonnaise
103 Hamburgerryg
136 Hareragout
72 Haricots verts
144 Havkat
144 Havkat i ildfast fad
7 Havregrød
121 Helstegt kalvelever
101 Helstegt svinemørbrad
95 Helstegt fricandeau
94 Helstegt kalvefilet
89 Helstegt oksefilet
89 Helstegt oksemørbrad
218 Henkogning af frugt
219 Henkogningstabel, frugt
240 Hindbær, frysning af
222 Hindbær, syltede
235 Hjemmefryser, afrimning
235 Hjemmefryser, rengøring
232 Hjemmefrysningens gyldne regler
125 Hjerneboller
122 Hjerter, stegte
48 Hollandaisesovs I
48 Hollandaisesovs II, med mel
198 Honningkage
202 Honningroulade
191 Horn
143 Hornfisk
32 Hovedsalat
153 Hummer au naturel
153 Hummeranretning
36 Hummersalat
39 Hummersmør
46 Hummersovs
61 Hummersuppe
196 Hurtigbagte horn
209 Hvedekiks
47 Hvid grundsovs
37 Hvid sovs
78, 79 Hvide bønner
78 Hvide bønner I
79 Hvide bønner II
79 Hvide bønner med flæsk
47 ff Hvide sovse
238 Hvidkål, frysning af
72 Hvidkål, stuvet
114 Hvidkålsbudding
24 Hvidkålsgratin
114 Hvidkålsrouletter
33 Hvidkålssalat
52 Hvidkålssuppe
38 Hvidløgssmør
185 Hvidvingelé
184 Hvidvinssovs
26, 148 ff Hvilling
240 Hyben, frysning af
222 Hyben, syltede
224 Hybenmarmelade
13 Hybensuppe
241 Hyldebær, frysning af
226 Hyldebærsaft
13 Hyldebærsuppe
128 Høne à la Marengo
127 Høne à la Maryland
51 Hønsekødsuppe
35 Hønsesalat
16 Hårdkogte æg
235 Indfrysning
121 ff Indmad
236 Indmad, frysning af
111 Indmadsfars til fjerkræ
179 Ingefærfromage
197 Ingefærkage
208 Ingefærsnitter
188 Ingredienser til bagning
109 Irish Stew
109 Irsk stuvning
185 Is
214 Is-te
214 Ischokolade
214 Iskaffe
215 Ispunch
126 Istandgøring af fjerkræ
34 Italiensk salat
154 Jomfruhummer
241 Jordbær, frysning af
222 Jordbær, syltede
12 Jordbærgrød
14 Jordbærkoldskål
215 Jordbærmælk
72 Jordskokker
59 Jordskoksuppe
167 Juleflæsk
194 Julekage, daglig
70 Julesalat
156 Julesalat med flødeost
59 Juliennesuppe
71 Jysk grønlangkål
138 Jærper
55 Jævn brun suppe
55 Jævn, brun suppe
37 Jævnemetoder
87 Jævning af stegesky
37 Jævning med hvedemel
37 Jævning med kartoffelmel
37 Jævning med Maizena
206 Jødekager
213 Kaffe
208 Kaffebrød
178 Kaffefromage
210 Kagecreme I
210 Kagecreme II
190 Kagedeje, æltede
211 Kagefyld
213 Kakao
212 Kakaoglasur
132 Kalkunragout
54 Kallunsuppe
96 Kalops
98 Kalvefrikassé
96 Kalvekotelet à la Nelson
96 Kalvekoteletter
93 ff Kalvekød
98 Kalvekød i asparges
98 Kalvekød i karry
121 Kalvelever, helstegt
95 Kalvemørbrad
94 Kalvenyresteg
119, 120 Kalverullepølse
94 Kalveryg, dobbelt
94 Kalvesteg
161 Kanapeer
210 Kanellagkage
136 Kanin
136 Kanin i flødepeberrod
136 Kanin i karrysovs
136 Kanin i tomatsovs
136 Kaninragout
46 Kaperssovs
181 Karamelcreme
181 Karamelrand
183 Karamelsovs
115 Karbonader
210 Karolines ostekage
97 Karrygryde
103 Karrypanerede svinekoteletter
34 Karrysalat
44 Karrysovs
58 Karrysuppe
81 Kartoffelfrikadeller
81 Kartoffelkroketter
80, 81 Kartoffelmos
80 Kartoffelmos med mælk
81 Kartoffelmos til gratinering
81 Kartoffelpuré
81 Kartoffelroser
81 Kartoffelrouletter
81 Kartoffelsne
83 Kartoffelstrå
59 Kartoffelsuppe
79 ff Kartofler
79 Kartofler à la maître d'hôtel
79 Kartofler, bagt i ovn
144 Karusser
72 Kastaniepuré
43 Kastaniesovs
55 Kastaniesuppe
175 Kathrineblommekage
165 Kaviar
39 Kaviarsmør
241 Kirsebær, frysning af
222 Kirsebær, syltede
183 Kirsebærsovs
55 Klar brun suppe
51 Klar oksekødsuppe
55 Klar, brun suppe
168 Klaring af suppe
210 Klejner
149 Klipfisk
25 Klipfiskegratin
216 Kloraminopløsning
209 Knækbrød
66 Kogning af dybfrosne grønsager
141 Kogning af fisk
141 Kogning af fisk
65 Kogning af grønsager
50 Kogning af kød
68 Kogt blomkål
142 Kogt gedde
143 Kogt helleflynder
127 Kogt høne
124 Kogt kalvetunge
143 Kogt karpe
144 Kogt laks
109 Kogt lam med asparges og rejer
145 Kogt makrel
108 Kogt og grilleret lammebryst
124 Kogt oksetunge, fersk
145 Kogt pighvar
75 Kogt rosenkål
145 Kogt rødspætte
77 Kogt spidskål
147 Kogt stenbider
148 Kogt torsk
104 Kogt, røget skinke
150 Kogt, sprængt ål
67 Kogte asparges
71 Kogte grønærter
73 Kogte majroer
74 Kogte porrer
146 Kogte rødspættefileter
146 Kogte sild
16 Kogte æg
197 Kokoskage
205 Kokoskranse
209 Kokosmakroner med hele æg
209 Kokosmakroner med æggehvider
69 Kold blomkålsret
41 Kold flødepeberrod
83 Kold kartoffelsalat
38 ff Kolde sovse
164 ff Koldt bord
192 Kommenskringler
202 Konditorkager
216 ff Konservering
216 Konserverings væske
207 Korendekager
85, 86 Korttidsstegning
144 Koteletfisk
144 Koteletfisk i ildfast fad
96 Koteletter à la Maintenon
26 Krabbekød, gratineret
154 Krabber
36 Krabbesalat
139 Kramsfugle
115 Krebinetter
154 Krebs
153 Krebsdyr
39 Krebsesmør
47 Krebsesovs
61 Krebsesuppe
139 Krikænder
194 Kringle
27, 28 Kroketter
26 Krustadefyld
26-27 Krustader
230 Kryddereddike
231 Kryddereddike af tørrede krydderier
230 Kryddereddike, blandet
204 Kræmmerhuse
111 Kråsefars til fjerkræ
131 Kråseragout
192 Kuvertbrød
227 Kvædegelé
225 Kvædemarmelade
223 Kvæder, syltede
128 Kylling à la Marengo
166 Kyllingepostej
129 Kyllinger med champignons
204 Kærnemælksbutterdej
180 Kærnemælksfromage
10 Kærnemælkskoldskål
8 Kærnemælkssuppe
208 Kærnemælkstvebakker
118 Kød med æbler
236 Kød, frysning af
110 ff Kød, hakket, retter af
237 Kød, optøning af
85 Kød, stegning af
112 Kødboller
112 Kødboller til suppe
113 Kødbudding
87 Kødets udskæring
116 Kødjærpe
113 Kødrand
116 ff Kødrester, anvendelse af
85 ff Kødretter
96 Kødroulader med fars
35 Kødsalat, fransk
116 Kødsovs til spaghetti
106 Kødstykkernes anvendelse, fårekød
93, 94 Kødstykkernes anvendelse, kalvekød
106 Kødstykkernes anvendelse, lammekød
87, 88 Kødstykkernes anvendelse, oksekød
99 Kødstykkernes anvendelse, svinekød
50 ff Kødsupper
115 Kødtimbale
238 Kørvel, frysning af
57 Kørvelsuppe
199 ff Lagkager
144 Laks, gravad
109 Lam i dild
109 Lam i karry
110 Lam, sprængt
108 Lammebryst à la Marengo
108 Lammefrikassé
107 Lammekoteletter
106 ff Lammekød
121 Lammelever
123 Lammenyrer, stegte
119, 120 Lammerullepølse
106 Lammesteg
85, 86 Langtidsstegning
38 Legering med æggeblommer
37 Let afbagning
37 Let afbagning
122 Lever florentine
121, 122 Lever, retter med
121 Leverbøf
122 Levergryde
166 Leverpostej
171 Lincolnbudding
202 Linser
217 Lukning af krukker, glas og flasker
194 Luksushorn med mandelfyld
37 Lys afbagning
46 Lys champignonsovs
44 Lys grundsovs
44 ff Lyse sovse
45 Løgsovs
60 Løgsuppe
43 Madeirasovs
18 Madeirasovs, spejlæg med
39 Maître d'hotelsmør
46 Maître d'hôtelsovs
8 Maizenagrød
74 Majs
238 Majs, frysning af
30 Makaroni
145 Makrel, røget
145 Makrelfilet, gravad
36 Makrelsalat
201 Makronbund I, med mandler
201 Makronbund II, med knuste makroner
209 Makroner med mandler
209 Makroner med rasp
117 Mandagssteg
197 Mandelkage
211 Mandelmasse
203 Mandelskaller
9 Mannagrød
208 Marengs I
208 Marengs II
209 Marengs III
31-32 Marinader
164 Marinerede sild
67 Marinerede asparges
135 Marineret vildsvinesteg
224 Marmelade af frugtmos
224 Marmelade af udskårne frugter
223 Marmelade, fremstilling af
196 Marmorkage
93 Marvben
40 Mayonnaise
40 Mayonnaise à la provençale
32 Mayonnaise-marinade
40 Mayonnaise, rørt på blender
26 Mayonnaisesoufflé til gratinering
202 Medaljer
119 Medisterpølse
7 ff Mel, forretter med
64 Melboller
64 Melboller til frysning
37 Meljævning
241 Middagsretter, frysning af
242 Middagsretter, optøning af
32 Mild salatsovs
215 Milk-shakes
54 Minestrone
176 Minutæblekage
222 Mirabeller, syltede
211 Mokkacreme
178 Mokkafromage
212 Mokkaglasur
139 Moseænder
49 Mousselinesovs
193 Muffins
152 Muslinger
36 Muslingesalat
47 Muslingesovs
61 Muslingesuppe
228 Myntegelé
215 Mælkedrikke
10 Mælkeretter, kolde
102 Mørbrad med nyrefars
102 Mørbrad med svampe
102 Mørbradbøf
102 Mørbradgryde
202 Mørdej I, med sukker
202 Mørdej II, uden sukker
190 Mørdeje
200 Mørdejslagkage
37 Mørk afbagning
186 Mål-skema
150 Nem fiskefars
150 Nem fiskefars I
211 Nougat
178 Nougatfromage
112 Nyrefars
123 Nyreragout
91 Oksebøf
92 Oksehaleragout
55 Oksehalesuppe
87 ff Oksekød
119, 120 Okserullepølse
88 Oksesteg
90 Oksesursteg
31 Olie-eddikemarinade
74 Oliven
43 Olivensovs
20 Omelet I
20 Omelet II
19 ff Omeletter
218 Opbevaring af konserverede produkter
127 Opsætning af fjerkræ
243 Optøning af bagværk
237 Optøning af fisk
237 Optøning af fjerkræ
236 Optøning af frysevarer
242 Optøning af færdiglavede retter
214 Orangeade
215 Orangemælk
35 Oste-skinkesalat
157 Ostebombe
155 Ostecreme I
155 Ostecreme II
155 Ostefromage
82 Ostegratinerede kartofler
69 Ostegratineret blomkål
159 Ostekabaret
155 Ostekiks
156 Ostekugler
156 Ostelinser
31 Ostemarinade
156 Ostemedaljer
157 Osteomelet
158 Ostepie
155 ff Osteretter
157 Ostesoufflé
156 Ostestænger I
156 Ostestænger II
200 Othellokage
217 Overbinding af glas og krukker
142 Ovnstegt gedde
104 Ovnstegt skinke
148 Ovnstegt torsk
170 Pandekager
87 Pandestegning
130 Pandestegte kyllinger
123 Panerede brisler
70 Panerede grønsager
105 Paneret flæsk
74 Paprika
227 Paradisæblegelé
217 Paraffinlåg
185 Parfait
196 Pariserboller
63 Parmesancroutoner
30 Pasta
157 Peberfrugt med flødeost
74 Peberfrugter
206 Pebernødder
63 Peberrodsflødeskum
34 Peberrodssalat
38 Peberrodssmør
69 Perlebønner
74 Perleløg
238 Persille, frysning af
79 Persillekartofler
39 Persillesmør
47 Persillesovs med mælk
45 Persillesovs med suppe
229 Pickles, jævnet
229 Pickles, klar
42 Picklessovs
29 Pilaffris
161 Pindemad
27 Pirogier
190 Piskede kagedeje
217 Plastkapsler
217 Plastlåg
149 Plukfisk
197 Plumkage
17 Pocherede æg
18 Pocherede æg à la Florentine
18 Pocherede æg med karry-mayonnaise
83 Pommes chips
81 Pommes duchesse
84 Pommes frites
83 Pommes pailles
24 Porregratin
113 Porrer, farserede
238 Porrer, frysning af
23 ff Portionsanretninger, gratinerede
27 Postej, stor
26, 27 Postejer
158 Potkäse
128 Poulard, stegt, i aluminiumfolie
187 Praktiske bageregler
182 Prinsesseris
177 Pærer i karamel
222 Pærer, syltede
9 Pærevælling
118, 119, 120 Pølser,
160 Pålæg
236 Pålæg, frysning af
11 Rabarbergrød, afsiet
11 Rabarbergrød, usiet
14 Rabarberkompot
224 Rabarbermarmelade med ingefær
13 Rabarbersuppe
75 Radiser
118 Ragouet
39 Ravigotesmør
216 Redskaber til konservering
153 Rejer
36 Rejesalat
39 Rejesmør
47 Rejesovs
61 Rejesuppe
211 Remonce
41 Remoulade
134 Rensdyrkølle
134 Rensdyrryg
140 Rensning af fisk
41 Rhode Islandsovs
101 Ribbensteg
241 Ribs, frysning af
222 Ribs, syltede
227 Ribsgelé
182 Ris à l'amande
29 Ris, brunede
29 Ris, løse
29 Ris, løskogte
181, 182 Risdesserter
8 Risengrød
181 Riskaramel
171 Risklatter
9 Rismelsgrød
29 Risotto
29-30 Risretter
29 Rissalat
69 Ristede champignons
63 Ristede havregryn
73 Ristede kastanier
152 Ristede snegle
63 Ristet ostebrød
150 Ristet, røget ål
7 Risvandgrød
8 Risvælling
90 Roastbeef
165 Rollmops
180 Rombudding
179 Romfromage
228 Rosengelé
239 Rosenkål, frysning af
24 Rosenkålsgratin
201 Roulade
27, 28 Rouletter
209 Rugkiks
167 Rulleflæsk
119 Rullepølse
140 Rundrensning af fisk
191 Rundstykker
105 Ruskomsnusk
40 Russisk mayonnaise
35 Russisk salat
138 Ryper
75 Ræddiker
75 Rødbeder
33 Rødbedesalat
11 Rødgrød
76 Rødkål
239 Rødkål, frysning af
33 Rødkålssalat
147 Rødtunge
131 Røget gåsebryst
145 Røget makrel
227 Rønnebærgelé
38 Rørt smør
189, 196-199 Rørte kagedeje
19 ff Røræg
22 Røræg med ost
21 Røræg med røget laks
22 Røræg med skinke
22 Røræg med tomat og grønærter
22 Røræg med tunge
225 Rå abrikos-appelsinmarmelade
183 Råcreme
139 Råger
82 Råstegte kartofler
82 Råstuvede kartofler
223 Råsyltning
226 Saft
240 Saft, frysning af
183 Saftsovs
35 Salat, russisk
31 ff Salater
32 Salatsovs, mild
32 Salatsovs, skarp
31-32 Salatsovse
118, 119 Saltet kød
118 Saltlage til opbevaring
141 Saltning af fisk
141 Saltning af fisk
146 Sandart
146 Sandart à la general Blücher
196 Sandkage I
196 Sandkage II, med tre slags mel
196 Sandkage III, med æbler
206 Sandnødder
163 Sandwich, stor, varm
161-163 Sandwiches
162 Sandwichsmør
43 Sauce à l'italienne
44 Sauce financière
44 Sauce piquante
49 Sauce Pompadour
41 Sauce verte
76 Savoykål
19 Schweizeræg
33 Sellerisalat I
33 Sellerisalat II, rå
45 Sellerisovs
59 Sellerisuppe
104 Sennepsgrillering
39 Sennepsmør
45 Sennepsovs
179 Sherryfrornage
191 Sigtebrød
146 Sild, kogte
147 Sild, stegte
165 Sildefad
164 Sildemarinade
35 Sildesalat
192 Simler
198 Sirupskage
200 Sirupslagkage
203 Skaller
32 Skarp salatsovs
16 Skidne æg
105 Skinke med melon
117 Skipperlabskovs
76 Skorzonerrødder
147 Skrubber
168 Sky til smørrebrød
205 Skærekager, brogede
67 Slikasparges
74 Slikporrer
16 Smilende æg
38 Smør, grønt
193 Smørbirkes
37 Smørbolle
80 Smørbrunede kartofler
211 Smørcrcme II
210 Smørcreme I
66 Smørdampede grønsager
75 Smørdampede porrer
77 Smørdampet spinat
9 Smørgrød
195 Smørkage
160, 161 Smørrebrød
62 Smørristede franskbrødsterninger
63 Små fiskeboller
63 Små fiskeboller
63 Små kødboller
208 Små pumpernickler
207 Små tvebakker
205 ff Småkager
23 ff Småretter
25-26 Småretter, gratinerede
192 Snegle
138 Sneppebrød
138 Snepper
196 Sodakage
241 Solbær, frysning af
222 Solbær, syltede
227 Solbærgelé
224 Solbærgelé-marmelade
215 Solbærmælk
34 Sommersalat
111, 151 Souffléfars
26 Soufflémayonnaise til gratinering
41 Sovs, grøn
37 ff Sovse
182 ff Sovse til desserter
42 ff Sovse, brune
44 ff Sovse, lyse
42 ff Sovse, varme
48 ff Sovse, ægte
30 Spaghetti
205 Specier
119 Spegepølse
18 Spejlæg
18 Spejlæg med champignonstuvning
18 Spejlæg med madeirasovs
18 Spejlæg med smørdampede grønsager og bacon
18 Spejlæg med tomatsovs
18 Spejlæg og hachis
239 Spinat, frysning af
22 Spinatrand
130 Sprængt and
130 Sprængt gås
109 Sprængt lam
119 Sprængt oksebryst
124 Sprængt oksetunge, fersk
119 Sprængt tunge
132 Sprængte duer
99 Sprød flæskesvær
99 Sprød flæskesvær
17 Stefanieæg
141 Stegning af fisk
86 Stegning i aluminiumfolie
86 Stegning i gryde
87 Stegning i ildfast fad
85 Stegning i ovn (kød)
87 Stegning i stegeso
87 Stegning i trykkoger
87 Stegning på pande
131 Stegt and
106-107 Stegt bederyg
134 Stegt dyrebov
134 Stegt dyrebov
135 Stegt dyrelever
137 Stegt fasan
105 Stegt flæsk med løgsovs
105 Stegt flæsk med løgsovs
130 Stegt gås
129 Stegt hane
135 Stegt hare
143 Stegt helleflynder
128 Stegt høne
131 Stegt kalkun
97 Stegt kalvebryst
122 Stegt kalvehjerte
121 Stegt lever med brunede løg
145 Stegt makrel
128 Stegt poulard i aluminiumfolie
145 Stegt rødspætte
147 Stegt stenbider
122 Stegt svinehjerte
122 Stegt svinehjerte
99 Stegt svinekam
150 Stegt ål
132 Stegte duer
129 Stegte kyllinger
122 Stegte lammehjerter
123 Stegte lammenyrer
146 Stegte rødspættefileter
147 Stegte sild
165 Stegte sild i marinade
123 Stegte svinenyrer
149 Stegte torskefileter
227 Stikkelbærgelé
241 Stikkelsbær, frysning af
222 Stikkelsbær, syltning
12 Stikkelsbærgrød
14 Stikkelsbærkompot
27 Stor postej
162 Stor sandwich
207 Strassburgere
162 Stribede sandwiches
90 Stuffato
67 Stuvede asparges
123 Stuvede brisler
66 Stuvede grønsager
71 Stuvede gulerødder
82 Stuvede kartofler
73 Stuvede majroer
75 Stuvede porrer
77 Stuvede skorzonerrødder
77 Stuvede snittebønner
87 Stuvestegning
68 Stuvet blomkål
72 Stuvet hvidkål
75 Stuvet rosenkål
76 Stuvet selleri
77 Stuvet spidskål
77 Stuvet spinat
66 Stuvning til grønsager
109 Stuvning, irsk
116 Sugo
118 Sukker-saltlage
80 Sukkerbrunede kartofler
190 Sukkerbrødsdeje
202 Sukkerbrødsrand
205 Sukkerkringler, tynde
6 Sukkerristede franskbrødsterninger
63 Sukkerristede franskbrødsterninger
221 Sukkersyltning
50 ff Supper
62 ff Suppetilbehør
239 Suppevisk, frysning af
56 Sur-sød kråsesuppe
45 Sur-sød peberrodssovs
172 ff Surmælksdesserter
90 Sursteg
104 Svensk juleskinke
12 Sveskegrød
204 Sveskekage
100 Svinekarré
102 Svinekoteletter
103 Svinekoteletter, karrypanerede
98 ff Svinekød
103 Svinekød i karry
103 Svinekød i karry med æbler
102 Svinemørbrad med nyrefars
102 Svinemørbrad med svampe
52 Svinerygsuppe
125 Svinetunger i karry
167 Sylte I
167 Sylte II
76 Syltede rødbeder
217 Syltepapir
217 Syltepergament
221 Syltning af hel frugt
32 Syrnet flødeskum
9 Sødgrød
197 Sølvkage
194 Søsterkage
147 Søtunge
39 Tartarsmør
26, 27, 203 Tarteletter
213 Te
192 Teboller
192 Tehorn
236 Tilberedning af frysevarer
138 Tjur
78 Tomatbøf
114 Tomater, farserede
31 Tomatmarinade
225 Tomatmarmelade
241 Tomatpuré, frysning af
169 Tomatrand i gelé
32 Tomatsalat
38 Tomatsmør
45 Tomatsovs
58 Tomatsuppe
148 Torsk i fad
26 Torsk, gratineret
149, 165 Torskerogn
21 Tortilla, spansk kartoffelomelet
90 Tournedos
127 Tranchering af fjerkræ
182 Trifli
43 Trøffelsovs
149 Tunfiskebøf
169 Tunge i gelé
124, 125 Tunge, retter med
10 Tykmælk
205 Tynde sukkerkringler
222 Tyttebær med pærer, syltede
322 Tyttebær, syltede
12 Tyttebærgrød
182 Tyttebærris
118 Tørsaltning af fjerkræ
118 Tørsaltning af kød
207 Udrullede brune kager
207 Udskårne brune kager
138 Urfugl
78 Urtefrikadeller
203 Vafler, franske
204 Vandbakkelser
156 Vandbakkelser med ostecreme
207 Vanillekager
205 Vanillekranse
48 Varm crème fraîchesovs
82 Varm kartoffelsalat
170 ff Varme desserter
158 Varme ostesandwiches
163 Varme sandwiches
52 ff Varme sovse
139 Vildgæs
100 Vildsvinesteg, forloren
132 ff Vildt
237 Vildt, frysning af
133 Vildt, indkøb og istandgøring
237 Vildt, optøning af
112 Vildtfars
44 Vildtsovs
55 Vildtsuppe
139 Vildænder
78 Voksbønner
206 Vrøvl
186 Vægt-skema
34 Waldorfsalat
193 White scones
195 Wienerbrød
195 Wienerbrødsstænger
95 Wienerschnitzel
10 Ymer
172 Ymer med frugt
172 Ymer-desserter
173 Ymer-fløderand
173 Ymercreme
173 Ymerfromage
173 Ymergelé
173 Ymerris
172 Ymerskål med frugt
32 Ymersovs
183 Ymersovs til dessert
41 Ymersovs til kød
10, 174 Yoghurt
174 Yoghurt med appelsin
174 Yoghurt med solbær
174 Yoghurt med æbler
174 Yoghurt-kagedessert
105 Æbleflæsk
12 Æblegrød
177 Æblekage bagt med rasp
177 Æblekage med mandeldej
177 Æblekage med marengslåg
176 Æblekage med rasp
176 Æblekage med smuldret dej
14 Æblekompot
177 Æblemarengs
15 Æblemos
15 Æblemos med peberrod
184 Æblemostgelé
171 Æbleomelet à l'anglaise
203 Æblepie
172 Æbleringe
171 Æblerispie
170 Æbleskiver I
170 Æbleskiver II
204 Æblestang
13 Æblesuppe
16 ff Æg
19 Æg à la Bristol
17 Æg i flødesennepsovs med rejer
18 Æg i kokotte
17 Æg med kaviar-mayonnaise
22 Æg Royal
17 Æg, fyldte
212 Æggehvideglasur
16 ff Æggeretter
22 Æggestand
67 Ægplante
48 ff Ægte sovse
90 Æltede kagedeje
239 Ærter, frysning af
8 Øllebrød
149 Ørreder
152 Østers au naturel
168 Ål i gelé
150 Ål i karry
62 Ålesuppe

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kogebog (1966)