Find opskrift

Japansk mad på dansk

Se Alle kogebøger


Forfatter   Rahbek, Jens
Sekundære forfattere Scheftelowitz, Tina
Forlag Politiken
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Andreas Wiking
Sider 152
ISBN 87-567-7461-3
Bognummer 157
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
111 Agurkepickles
104 Andebrystfondue
57 Arametangsalat
53 Asparges-bønnesalat med peanutdressing
131 Avokado-skaldyrsalat
94 biksemad, Japansk
13 bjergpeber
33 Blancheret spinat og svampe i dashi
23 Blommedrink med variationer
85 boghvedenudler, Kolde
140 boghvedenudler, Salat af, med grøntsager og tofudressing
10 bonitoflager
42 Califomiarulle
48 Chirashi
117 chokolade-dipsauce
121 chokolade-matchamousse, Hvid
53 coleslaw, Japansk
31 Dampede auberginer og svampe med sesamdressing
10 dashi
114 Desserter
116 Dessertsushi med chokolade og frugt
20 Drikke, drinks og snacks
26 Edamame bønner
19 eddikedressing
122 Eksotisk frugt med ingefær-sirup og sesam
37 Fattigmandssnack
78 fisk, Dybstegte
71 fisk, Letsaltet stegt
51 fisk, Rå
74 Fiskefrikadeller
70 Fiskeretter
74 fladfisk, Ingefærdampet
98 fondue, Japansk
93 Frugtsauce
122 frugttallerken, Frisk
23 Furutu chuhay (drink)
42 Futo maki
113 Gari
129 gedeost og parmaskinke, Sticks med
146 Gode indkøbssteder
18 Grundopskrifter, saucer og dressinger
78 grøntsager, Dybstegte
27 grøntsagssticks
23 High balls - Shochu chuhai (Drinks)
16 Hitlisten, her starter du
46 Hosomaki
21 houjicha te
13 ingefær
122 ingefærsirup
10 Ingredienser
27 Instant misodip
18 instant-dashi (grundfond)
56 Japansk kartoffelsalat
12 japansk peberrod
26 japanske chips
118 Jasminte-sorbet
124 Jens' kreationer
44 Kammuslingrulle
112 Kimchi
112 Kinakålpickles
53 Kinaradise-skinkesalat
112 Kinaradisepickles
91 Kobesteak
28 Kold tofu med ingefær
87 Kolde nudler mit gemüse
109 Krabbesuppe med æg
97 kylling, Dybstegt
105 Kyllingebollefondue
57 kyllingesalat, Mor Keikos
90 Kødretter
133 laks, Stegt, med ørred-rognsauce
35 Letstegt tun
18 luksus-dashi (grundfond)
141 Machappuccino
113 Majroepickles
33 Majroer, sukkerærter og shiitakesvampe i dashi
43 Manhattanrulle
20 matcha te
121 Matcha-crème brûlée
118 Matcha-is
121 Matchamousse
12 mayonnaise
142 Menuer og borddækning
10 mirin
12 miso
26 Misodip med grøntsagssticks
37 misodip, krydret
107 Misosuppe med variationer
21 mugicha te
40 Nigiri
128 Nigirisushi med andebryst og appelsin
13, 82 nudler
30 Nye kartofler i dashi
95 oksegryde, Traditionel
100 Oksekødsfondue
96 oksekødssalat, Varm
13 olie
40 Omelet
45 Omelet-svamperulle
98 One pot cooking
53 peanutdressing
13 perillablade
13, 110 pickles
101 ponzudressing
86 Ramen-nudelsuppe med variationer
78 rejer, dybstegte
103 relish
10 riseddike
23 Rising sun (drink)
109 Rissuppe
36 Roastbeef-ruller
10 sake
24 Sake i agurk
25 Sake i kiwi
25 Sake martini
24 Sake-variationer
24 sake, Varm
14o Salat af boghvedenudler med grøntsager og tofudres­sing
52 Salater
139 salater, Spæde, med edamamebønner, noritang og wasabidressing
51 Sashimi
20 sencha te
102 sesamdressing
13 sesamfrø
13 sesamolie
13 seven-spice (7-spice)
100 Shabu shabu
13 shiitakesvampe
23 Shochu oolongcha (drink)
23 Shochu sour (drink)
125 Slagskibssushi med foie gras
127 Slagskibssushi med jordbær
117 Slagskibssushi med jordbær og appelsin
126 Slagskibssushi med lakserogn og vagtelæg
126 Slagskibssushi med vagtelæg
126 Slagskibssushi med østers
28 Småretter
10 sojasauce
14 Spiseregler og gode manerer
29 Stegt tofu i dashi
58 Sticks
65 Sticks med andebryst og appelsin
68 Sticks med asparges og bacon
68 Sticks med kalvelever med teriyaki-sauce og hvidløg
67 Sticks med kinareje, kammusling og anis-smør
65 Sticks med kylling og porre
64 Sticks med kylling og teriyaki-chilisauce
62 Sticks med kyllingeboller
62 Sticks med laks og parmaskinke
69 Sticks med oksekød og stickssauce
64 Sticks med shiitakesvampe, fyldte
69 Sticks med svinekød og løg
129 Sticks Rossini med foie gras
19 stickssauce
98 Sukiyaki
99 sukiyakisauce
134 Suppe med brune ris, grøn te og mynte
106 Supper
38 Sushi
48 sushi i skål
113 Sushi-ingefær
51 sushi-menuer, populære
40 Sushi-risboller
18 sushieddike
39 Sushieddike
41 sushiforme
47 sushikræmmerhuse
39 Sushiris
136 Sushiruller (Futo maki) af brune ris med rucola, gedeost og pinjekerner
44 sushiruller, rulleteknik
46 sushiruller, små
42 sushiruller, store
38 Sushityper
94 svinekød, Lynstegt
92 svinekød, Paneret
138 Sød æggekage med østershatte, porre og noritang
13 tang
47 Temaki
78 Tempura
44 Teriyakikyllingerulle
18 teriyakisauce
134 Tinas kreationer
12 tofu
19 tofudressing
103 Tofufondue
92 Tonkatsu
102 Torskefondue
130 Tunsalat med brie
140 tzatziki, Japansk
82 Udon-nudelsuppe med grøntsager
38 Udskæring af laks
48 Udskæring af tun
23 Umeshu - Blommedrink med variationer
25 vin
55 Wakametangsalat
12 wasabi
26 wasabi-ærter
19 wasabidressing
23 Wine cooler
25 Øl
133 ørredrognsauce
81 østers, Dybstegte
77 ål, Teriyakistegt

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Japansk mad på dansk (2005)