Find opskrift

Toscanske kogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Alexander, Stephanie
Sekundære forfattere Beer, Maggie
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Australien
Original udgivet 1998
Oversættelse John Graae og Lise Jørgensen
Forlag Könemann
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Simon Griffiths
Sider 223
ISBN 3-8331-1205-0
Bognummer 140
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
62 Amaretti-, mandel- og ingefærfyld
50 Andre ideer til pasta
111 Ansjossauce med varmt smør
72 Artiskokbunde stegt i olivenolie med friske laurbærblade
40 Aubergine-lasagne
172 Bagte rødbeder
40 Bechamel-sauce
40, 43 Bechamelsauce
23 Bistecca alla fiorentina
62 Bitre mandler
186 Blommepure til chokoladebuddinger
114 Blæksprutte braiseret med tomater og grønne oliven
170 Blækspruttesalat
84 Borlotti-bønner med pancetta
102 Borlotti-bønnesuppe
81 Braiserede flade løg, grønne oliven og cavolo nero
59, 205 Braiseret fennikel
205 Braiseret julesalat
210 Brodo
81 Brombær-løgsauce
194 Bønnesalat med karamelliserede løg og artiskokker
124 Caprisalat
156 Cavolo nero i minestrone
34 Chokolade-crespelle med mascarpone, figner og strega
186, 186 Chokoladebuddinger med karamel
178 Chokoladeplade med mandler
158 Chokoladetærte
32 Citronbiskuitter
206 Citronsirup
198, 202 Citrusmarinade
214 Confit af tomater
86 Crostini af duelever, -kråser og -hjerter
134 Druer og chard
88 Druer til kastanie- og honning-semifreddo
122 Elenas brødbudding
95 Elenas tirami su
143 Farserede zucchiniblomster
198 Fasan i vinsanto med kastanier og pancetta
61 Ferskner fyldt med amaretti og stænket med blodappelsinsaft
192, 193 Fettuccine med trøfler
24, 25 Figner i vinblade
90 Figner kogt i amaro-sirup
88 Figner til kastanie- og honning-semifreddo
211 Fiske-brodo
116, 118 Fiskefond
116, 117 Fiskegryde med skaldyr og gremolata
76 Floras cinghiale-sauce til pasta
40 Fløde-sauce
102 Friske borlotti-bønner
68 Fyldte peberfrugter
215 Fyldte soltørrede tomater
164 Gedeost i grappa
144, 145 Gnocchi med salvie og brunt smør
106 Gorgonzola til polenta
116 Gremolata
80, 80 Grillstegt due
111 Grillstegt hvidløg
104 Grillstegt kalvelever
184 Grillstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
106 Grillstegt polenta
107 Grillstegt radicchio
26, 27 Grillstegt vagtel i druebad
154 Grillstegte auberginer syltet med timian, hvidløg og balsamico-eddike
133 Grillstegte figner
74 Grillstegte porcini
24 Grillstegte svampe
104 Grillstegte svinenyrer
132 Grissini
87 Græskargratin
29 Grøn salat med valnødder og sur most
185 Gulerødder, løg, kartofler og fennikel i samme fad
210 Hvidløgsolie
206, 207 Il Duomo (zuccotto)
62 Ingefær-, amaretti- og mandelfyld
112 Kallunsalat fra La Fattoria i Tavernelle
69 Kandiseret citronskal
69 Kandiseret skal af grapefrugt
146 Kanin med løg, pancetta, timian og rosmarin
150, 151 Karamel panna cotta
194 Karamelliserede løg
185 Kartofler bagt med gulerødder, løg og fennikel
69 Kartofler med kapers
135 Kartofler med laurbærblade til kornfedet kylling
88, 89 Kastanie- og honning-semifreddo
198 Kastanier til fasan i vinsanto
56 Kogte friske cannellini-bønner
30, 31 Kold citroncreme
213 Konserverede svampe
135 Kornfedet kylling med kartofler og laur­bærblade
212 Krydret pasta
52, 52 Krydret pasta med sauce af friske tomater og rødløg
210 Kyllinge-brodo
46 Kyllingelever-crostini
210 Kødkraft
110 Kålrabi sauteret i olie med citron og hvidløg
54 Langtidsstegt flæskesteg med fennikel, rosmarin og hvidløg
211 Maggies friske æggepasta
149 Maggies grydestegte kvæder
42, 43 Mandel-biscotti
168 Marinerede muslinger
212 Mayonnaise
212 Mayonnaisesauce
156 Minestrone
124, 134 Olivenolie
130 Oste-crostini
147 Ovnbagte løg
98 Panettone
187 Panforte
148, 150, 151 Panna cotta
181 Panzanella
190 Panzarotti
66, 67 Pappa al pomodore
131 Parmigiano-reggiano
50, 51 Pasta med pinjekerner, korender og zucchiniblomster
111 Pasta med zucchini og ricotta
202, 203 Perlehøne med citrusfrugter
204 Perlehønesalat med valnødder, lever og radicchio
213 Pesto
20, 21 Piadini
134 Pinzimonio
75 Porcini
74 Porcini i vinblade
196 Porcini-sauce
173 Pure af hvide bønner
128, 134 Radiser
182 Ravioli af auberginer
157 Ribollita
182, 161 Ricotta
160 Ricotta-kage
28 Risotto med sprødstegt salvie
92, 93 Risotto radicchio
174, 175 Rotolo di spinaci
100 Røræg på toast med trøfler
128 Salat af sellerihjerte, romainesalat og oliven
38 Salatpakker i zuppa pavese
23, 26 Salsa agresto
144, 145 Salvie og brunt smør til gnocchi
118 Sardiner
52, 52 Sauce af friske tomater og rødløg
111 Sauce af varmt smør og ansjoser
58 Semulje-gnocchi
196 Sformato af porcini med marv og porcini-sauce
215 Soltørrede tomater
110 Spinat med citron, hvidløg og pinjekerner
42 Stenfrugter i sød vin
38 Stracciatella alla romana
214 Strattu
49 Tomat-bruschetta
214 Tomat-confit
101 Trøfler
136, 137 Tærte med sveskeblommer og mascarpone
212 Tørring af pasta
88 Valnødder med kastanie- og honning-semifreddo
172 Varm rødbedesalat
29, 114 Vinaigrette
126, 127 Vitello tonnato
111 Zucchini med varmt smør og ansjossauce
206, 207 Zuccotto
38 Zuppa pavese med salatpakker
186 Æble-/amaro-sauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Toscanske kogebog (2005)