Alle kogebøger og madblade

 

(klik på en kolonneoverskrift for at sortere)

Nr.    Forfatter Bogtitel Udg. Sider
350    forfatter 0 0
1    forfatter bogtitel 0 0
147    Tørsleffs Husmoder Service Den blå bagebog, moderne bagning 0 128
80    Tørsleffs Husmoder Service Den grønne syltebog 0 128
300    Tørsleffs Husmoder Service Den hvide frokostbog 0 128
304    Tørsleffs Husmoder Service Den røde Kogebog 0 128
23    Nimb FRU NIMBs kogebog 1888 480
152    Fisher, M.F.K. Fransk kogekunst 1940 207
87    Ali-Bab Gastronomisk haandbog 1944 1096
253    Rasmussen, Holger M. Brændevins Grisen 1957 267
73    David, Elizabeth Italiensk køkken 1966 376
17    Jensen, Frøken Kogebog 1966 261
137    Salgsforening, Eksport-Svineslagteriernes bord dæk dig 1970 253
291    Kringelbach, George Forfatterne går til bords 1971 262
84    Lander, Lise 25 middage med Lise Lander 1973 111
50    Price, John Spise med Price 1973 112
51    Kringelbach, George Kringelbachs Postej-bog 1974 111
118    Kjeldal, Inge (tilrettelæggelse) Spis sundt! 1975 102
103    Grønlykke, Lene En omvej værd 1976 115
72    David, Elizabeth Fransk landkøkken 1976 212
75    Segerros, Henning E. Giftfri grønsager i have og køkken 1976 103
237    Haveman, Lotte Salater 1976 51
49    Holt, Paul Grøn Gastronomi 1978 204
172    Thomsen, Hanne Flensborg Gærbrød fra Brugsen 1978 64
171    Thomsen, Hanne Flensborg Kød fra Brugsen 1978 62
174    Thomsen, Hanne Flensborg Frugt fra Brugsen 1979 63
173    Thomsen, Hanne Flensborg Grønsager fra Brugsen 1979 64
175    Thomsen, Hanne Flensborg Kager fra Brugsen 1979 63
276    Garland, Sarah Gyldendals store urte- og krydderibog 1980 287
176    Thomsen, Hanne Flensborg Hakket kød fra Brugsen 1980 64
107    Adreani, Marina Italiensk kogebog 1980 224
243    Lander, Lise Jorden rundt i 80 retter 1980 96
305    Karolines Køkken Karolines Køkken 1980 65
92    David, Elizabeth Sommermad 1980 259
177    Thomsen, Hanne Flensborg Forretter & Frokostretter fra Brugsen 1981 64
104    Vergé, Roger Kogebog 1981 241
48    Thomsen, Hanne Flensborg Mad fra Brugsen 1981 264
255    Bloch, Hanne Ost på 75 måder 1981 48
256    Bloch, Hanne Æg på 75 måder 1981 48
179    Thomsen, Hanne Flensborg Desserter fra Brugsen 1982 64
178    Thomsen, Hanne Flensborg Fjerkræ fra Brugsen 1982 64
181    Thomsen, Hanne Flensborg Fisk fra Brugsen 1983 62
306    Karolines Køkken Karolines Køkken 2 1983 57
180    Thomsen, Hanne Flensborg Mad med krydderier fra Brugsen 1983 64
150    Barsewisch, Gisa v. Alt om Eksotiske frugter og grønsager 1984 144
183    Thomsen, Hanne Flensborg Oksekød fra Brugsen 1984 62
182    Thomsen, Hanne Flensborg Spis bedre fra Brugsen 1984 62
170    Thomsen, Hanne Flensborg Svinekød fra Brugsen 1984 62
146    Recke, Gunhild von der De bedste lammespecialiteter 1985 71
275    Downer, Lesley Japanese Cooking 1985 192
185    Thomsen, Hanne Flensborg Jul fra Brugsen 1985 64
184    Thomsen, Hanne Flensborg Ung mad fra Brugsen 1985 64
186    Skovgaard-Petersen, Anne Grove grønsager fra Brugsen 1986 64
187    Skovgaard-Petersen, Anne Gæstemad fra Brugsen 1986 64
307    Karolines Køkken Karolines Køkken 3 1986 57
287    Koplev, Kjeld Ny nem mad 1986 125
96    Veronello, Luigi Pasta-bogen 1986 190
144    Zeltner, Renate Politikens svampekogebog 1986 144
189    Skovgaard-Petersen, Anne Brugsens Børnekogebog 1987 64
190    Skovgaard-Petersen, Anne Brugsens slankebog 1987 64
188    Skovgaard-Petersen, Anne Æg og ost fra Brugsen 1987 64
191    Skovgaard-Petersen, Anne Brugsens syltebog 1988 64
59    Vitagliano, Francesco Det venetianske køkken 1988 158
192    Skovgaard-Petersen, Anne Groft gærbrød fra Brugsen 1988 64
135    Skaarup, Kirsten Med vinger til solens køkken 1988 227
195    Skovgaard-Petersen, Anne Brugsens slankebog 2 1989 64
308    Karolines Køkken Karolines Køkken 4 1989 57
193    Skovgaard-Petersen, Anne Lam fra Brugsen 1989 64
194    Skovgaard-Petersen, Anne Lette grønsager fra Brugsen 1989 64
99    Pedersen, Hans Fugl og fisk 1990 76
81    Carlsen, Helle Brønnum Gør fede tider bedre 1990 126
196    Lundsgaard, Bente Nissen Pasta fra Brugsen 1990 64
143    Knudsen, Henning Politikens Svampebog 1990 192
85    Lauterbach, Erwin Rigtig mad 1990 72
62    Davidson, Alan Alt godt fra havet 1991 207
239    Lotti, Bente Bogen om pasta 1991 96
229    Alsen m.fl., Elke Desserter 1991 140
88    Child, Julia Det gode køkken 1991 510
278    Sälzer, Sabine Det italienska köket 1991 320
39    Plum, Camilla Emma gad - vi gider ikke 1991 176
165    Andersen, Lynn Sund mad i WOK 1991 95
257    Alstrup, Christa Søde sager - desserter og kager 1991 35
290    Boserup, Henrik Vild i varmen 1991 48
309    Karolines Køkken Karolines Køkken 5 1992 57
111    Bonar, Ann Krydderurter 1992 144
288    Grumme, Grete Eftersmag 1993 152
76    Veirup, Hans Til taffel hos Kong Valdemar 1993 123
10    Meyer Nielsen, Claus Året rundt i Meyers køkken 1993 197
35    Boserup, Henrik Boserup's kærlighed 1994 154
4    Letz, Daniel Daniels kokkeskole 1994 236
77    Willan, Anne Den klassiske køkkenskole 1994 526
246    Forbes, Leslie Et bord i Provence 1994 260
153    Rasmusson, Birgitta Kogebogen 1994 320
286    Olney, Richard Provence - Den skønne kogebog 1994 256
83    Pedersen, Jan Sommergæster 1994 96
33    Christensen, Claus Brøndums fiskekogebog 1995 162
32    Meyer Nielsen, Claus Chokolade 1995 169
240    Tholstrup, Tine Den store Pasta Basta 1995 192
289    Liddell, Caroline ICES The Definitive Guide 1995 192
310    Karolines Køkken Karolines Køkken 6 1995 73
55    Bogø, Jette KOGEBOGEN for én og alle 1995 266
11    Meyer Nielsen, Claus mad med meyer 1995 208
238    Tesio, Alfredo Man kan altid skrifte bagefter 1995 111
248    Borssén, Jonas Sauce, sovs og dressing 1995 102
254    Nestlé Skønne pastaretter 1995 56
293    Forbes, Leslie Et bord i Toscana 1996 160
110    Bogø, Jette Festbogen 1996 172
40    Harder, Andreas Ikke altid pizza 1996 176
134    Bredegaard, Karen (red.) KOKKEN & GRØNSAGEN 1996 100
112    Christiansen, Rud Krydderier 1996 89
242    Schrader, Vibeke Mad fra fjerne gryder 1996 120
2    Jacobsen, Bo Maden og vinen 1996 152
66    Christensen, Claus Porcus sum - jeg et svin 1996 176
121    Mosimann, Anton Skaldyrs-kogebogen 1996 208
41    Harder, Andreas Spis brød til 1996 208
74    Adriansen, Inge Sønderjysk kogebog 1996 187
138    Clark, Mary Beth Trattoria 1996 128
97    Jaine, Tom Verdens bedste brød 1996 120
19    Fusager, Arne Vores køkken i Provence 1996 199
64    Carlouccio, Antonio Carluccio's italienske køkken 1997 320
58    Christensen, Claus Det flydende univers 1997 211
230    Panjabi, Camellia Fra det indiske køkken 1997 191
154    Wright, Jeni Gyldendals Køkkengrundbog 1997 352
244    Hansen, Caia Kogebog for Grønland 1997 452
214    Dominé, André (red.) Organic & Wholefoods 1997 460
166    Carlouccio, Antonio Pasta 1997 192
46    Kyllesbech, Lars Politikens fiskekogebog 1997 189
13    Bruun, Per ren energi fra et køkken i bevægelse 1997 192
270    Gray, Rose River Cafe Cook Book Two 1997 352
277    Röckenwagner, Hans Röckenwagner 1997 208
298    Walton, Stuart Spirits & liqueurs cookbook 1997 256
43    Bock, Sonja Suveræne salater og brillante buffeter 1997 144
299    Ward, Susie The Goumet Atlas 1997 224
142    Christofferson, Sten Vildt- og fiske-kogebogen 1997 191
38    Plum, Camilla Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) 1997 248
297    Maccioni, Alvaro Alvaro's Mamma Toscana 1998 224
115    McHoy, Peter Bogen om krydderurter 1998 224
120    Möller, Lotte Citron 1998 192
7    Gericke, Søren Det snublende køkken 1998 127
6    Gericke, Søren Forfør din kone med en rejemad 1998 182
164    Holt, Geraldene Frugter og bær 1998 192
311    Karolines Køkken Karolines Køkken 7 1998 0
231    Larsen, Steen Lev stærkt 1998 97
296    Nilsson, Rikard mitt i Maten 1998 168
36    Simonsen, Nanna Nannas mad 1998 183
8    Gray, Rose Opskrifter fra The River Cafe 1998 160
145    Læssøe, Thomas Svampe 1998 256
207    Andersen, Jytte Brahe (red.) Alt godt fra havet 1999 336
119    Swahn, Jan Öjvind Alverdens krydderier 1999 208
215    Danforth, Randi (red.) Culinaria USA 1999 512
68    Christensen, Claus Hu-hej, vilde dyr! 1999 182
18    Botorp, Ole KOKKEBOGEN 1999 584
67    Bækgaard, Pernille Kokkens kneb 1999 71
209    Andersen, Jytte Brahe (red.) Kolde forretter 1999 327
208    Andersen, Jytte Brahe (red.) Kød, vildt og fjerkræ 1999 335
90    Prunier, Simone Madame Pruniers Fiskekogebog 1999 234
9    Kirk, Nikolaj Nikolajs Grønne Verden 1999 168
113    Ferguson, Clare Ris 1999 144
21    Plum, Camilla SØDT 1999 232
271    Oliver, Jamie The Naked Chef 1999 250
281    Banks, Mary The World Encyclopedia of Coffee 1999 256
206    Andersen, Jytte Brahe (red.) Udsøgt bagværk 1999 305
5    Gericke, Søren Vandheste fra Rømø 1999 206
158    Carlouccio, Antonio Antonio Carluccio's Vegetables 2000 322
213    Piras, Claudia (red.) Culinaria Italia 2000 496
105    Murdoch Books Den store bog om fisk og skaldyr 2000 304
250    Monty, Kasper Den store bog om kanapeer og snacks 2000 304
114    Holt, Geraldene Den store bog om krydderurter 2000 222
91    Hsiung, Deh-Ta Det kinesiske køkken 2000 239
86    Israelson, Lena Din orientalske køkkenhave 2000 166
212    Westphal, Christine (red.) Europæiske specialiteter 2000 640
30    Kirk, Nikolaj Fisk 2000 132
280    Werner, Joakim Fiskekogebogen 2000 261
241    Wells, Troth Fra chili til safran 2000 176
216    Dominé, André (red.) Franske specialiteter 2000 468
98    Larsen, Jørgen Ussing Fremtidens brød af fortidens korn 2000 140
249    Hay, Donna Gastronomi og gæster 2000 200
65    Peterson, James Gastronomisk grundbog 2000 299
148    de'Medici, Lorenza Himmelske frugter 2000 160
29    Kirk, Nikolaj Kirks vildt 2000 179
251    Duchene, Laurent Le Cordon Bleu Dessert-køkkenet 2000 224
3    Michaud, Michel Mine livretter 2000 175
269    Gray, Rose River Cafe Cook Book Green 2000 464
211    Trutter, Marion (red.) Spanske specialiteter 2000 488
227    Schlagenhaufer, Martina (red.) Sydøstasiatiske specialiteter 2000 319
272    Oliver, Jamie the return of the Naked Chef 2000 288
218    Gergely, Anikó Ungarske specialiteter 2000 318
100    Bogø, Jette WOK 2000 72
26    Plum, Camilla Et ordentligt brød 2001 212
169    Bock, Sonja Geniale gryderetter og superbe supper 2001 119
54    Bøgeskov, Pia Gyldendals salatbog 2001 152
273    Oliver, Jamie Happy Days with the Naked Chef 2001 320
95    Henriksen, Helle Suhr Hong Kong-køkkenet 2001 141
294    Parsons, Russ How to Read a French Fry 2001 335
94    Ruggerio, David Italiensk køkken 2001 230
312    Karolines Køkken Karolines Køkken 8 2001 61
245    Monty, Kasper Kyllingretter 2001 256
78    Nørgaard, Klaus Køkkenet på Hvidøre 2001 190
93    Lawson, Nigella Køkkenets gudinde 2001 372
136    Amandonicos, Nikko La Pizza 2001 168
109    Torstenson, Lars Mama Lopez' catalanske kogebog 2001 160
47    Martinusen, Mette Sia Mettes gæstebud 2001 203
15    Plum, Camilla mors mad året rundt 2001 472
264    Simonsen, Nanna Nannas smørrebrød 2001 160
101    Dimbleby, Josceline Politikens nye kogebog 2001 320
14    Enna, Kille BAZAR. En kogebog af Kille Enna 2002 256
82    Larsen, Steen Eksotisk - en kogebog 2002 251
126    Lieffroy, Jean-Louis Falsled Kro 2002 248
57    Larsen, Steen Gyldendals wokbog 2002 150
53    Heiberg, Morten Heiberg helt enkelt 2002 194
52    Heiberg, Morten Heibergs chokolade 2002 188
274    Oliver, Jamie jamie's kitchen 2002 336
225    Scheftelowitz, Tina Kaffeslabberas 2002 216
27    Kirk, Nikolaj Kys maden 2002 149
201    Grøndahl, Anders Livsnyderrejse i Norditalien 2002 136
34    Boserup, Henrik mad 2002 256
108    Baines, Ed Mad med glæde 2002 256
106    Kreutzmann, Marianne Zenius Provencekøkkenet 2002 324
12    Meyer Nielsen, Claus Spis igennem 2002 312
295    Grønlykke, Charlotte Aftensmad fra gryde og ovn 2003 69
151    Brødets Bånd Bag selv værdigt brød 2003 75
25    Plum, Camilla dejligt 2003 287
265    Jaros, Patrik En verden af Pasta 2003 192
163    Eysteinsson, Úlfar Fisk fra et islandsk køkken 2003 152
45    Heiberg, Morten Fristelser 2003 288
16    Plum, Camilla GRØNT 2003 928
159    Larsen, Steen Grønt på gaflen 2003 246
141    Boberg, Rie Italienske oste 2003 263
56    Bertelsen, Alette Kager der smager og andre søde sager 2003 137
89    Tengby, Tomas Klassikere. Retter man mindes 2003 93
220    Walden, Hilaire Lademanns syltebog 2003 160
102    Mayr, Barbara pasta+nudler 2003 384
219    Braimbridge, Sophie Politikens store italienske kogebog 2003 256
79    Hjernøe, Anne Politikens syltebog 2003 185
128    Stein, Rick Rick Steins fiskeretter 2003 264
44    Simonsen, Nanna Smag på Danmark 2003 260
31    Fusager, Arne Vores køkken i Provence II 2003 224
235    Skytte, Nanna Ân Viet! 2004 147
155    Heiberg, Morten Chokoladefristelser 2004 280
200    Conran, Terence Conrans klassiske køkken 2004 256
217    Milona, Marianthi (red.) Culinaria Greece 2004 459
24    Letz, Daniel Daniels nye kokkeskole 2004 224
60    Oliver, Jamie Det er bar' mad 2004 250
61    Oliver, Jamie Det er bare glade dage 2004 320
63    Oliver, Jamie Det er mere bar' mad 2004 288
42    Mikkelsen, Jan Friis Hr. Jensens kogebog 2004 200
69    Christensen, Claus Hønen og ægget 2004 128
222    Doesser, Linda Italien 2004 256
279    Kazuko, Emi Japanse cooking 2004 256
37    Kirk, Nikolaj Kirk på Tour 2004 44
232    Kwong, Kylie Kylie Kwongs køkken 2004 204
204    Olesen, Anemette Køkkenhave-kogebogen 2004 160
285    Scheel, Lars Laks 2004 141
28    Harder, Thomas Mad & mennesker 2004 201
160    Zabert Sanmann GmbH, Verlag Mad på grillen 2004 96
127    Oliver, Jamie Middag med Jamie 2004 322
20    Bloch, Hanne Mit køkken i UMBRIEN 2004 289
70    Simonsen, Nanna Nannas salater 2004 144
71    Simonsen, Nanna Nannas supper 2004 132
224    Iuel-Brockdorff, Beagle Politikens grillkogebog 2004 169
236    Hsiung, Deh-Ta Thai & South-East Asian Coonking & Far Eastern Classics 2004 512
223    Williams, Judy Thailand 2004 256
22    Plum, Camilla Umoderne mad 2004 295
122    Cox, Elisabeth Jo-Anne Vegetarretter 2004 384
226    Harpham, Zoë (red.) WOK 2004 304
266    Hurtigkarl & Co., Jan Det salte med det søde 2005 42
301    Meyer Nielsen, Claus Eddike 2005 256
205    Tesio, Alfredo En duft af Sicilien i danske gryder 2005 138
117    Kirk, Nikolaj Fisk 2005 432
197    Grigo, Markus Grigos bær og frugter 2005 180
292    Hurtigkarl & Co., Jan Hvad spiser kokken? 2005 43
132    Oliver, Jamie Jamies Italien 2005 322
157    Rahbek, Jens Japansk mad på dansk 2005 152
259    Kjær, Rasmus Kaffe 2005 145
283    Fleetwood, Jenni Klassiske Hovedretter 2005 256
116    Bourdains, Anthony Kogebog fra Les Halles 2005 304
233    Hurtigkarl & Co., Jan Mad på åben ild og grill 2005 44
282    Lundquist, Annelie Maden fra Toscana 2005 95
203    Olesen, Anemette Mit frugt- og bærkøkken 2005 228
268    Olsen, Carsten Olsen: Den skaldede kok 2005 200
149    Blomsterberg, Mette J. Politikens bog om dessert 2005 166
161    Kyllesbech, Lars Politikens fiskekogebog (4. udg) 2005 281
234    Hurtigkarl & Co., Jan Smag på Korsika 2005 44
168    Bock, Sonja Suverænt sundt 2005 173
167    Bock, Sonja Suverænt nemt 2005 284
124    Burgaya, Rosa Sala Tapas 2005 192
123    Cunningham, Paul The Paul 2005 272
221    Lupi, Italo (red.) The Silver Spoon 2005 1263
140    Alexander, Stephanie Toscanske kogebog 2005 223
267    Hurtigkarl & Co., Jan Tre i én 2005 42
139    Arnold, Hugo Wagamama kogebogen 2005 192
252    Plum, Camilla Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) 2005 529
198    Klinken, Katrine Børnenes koge-bagebog 2006 303
125    Carlouccio, Antonio Carluccios Italien 2006 256
156    Oliver, Jamie Cook with Jamie 2006 450
202    Grøndahl, Anders Fra Barolo til Middelhavet 2006 133
162    Vildgaard, Torsten Krydderier & kokkerier 2006 216
129    Meyer Nielsen, Claus Mange til bords 2006 240
130    Redzepi, René NOMA 2006 184
131    Mouritsen, Ole G. Sushi 2006 332
133    Kjær, Rasmus Tapas & Sherry 2006 216
258    Herman, Thomas Brændende kærlighed 2007 302
262    Jensen, Dan Dansk Gastronomi 2007 261
247    Jacobsen, Bo Dansk mad derhjemme 2007 169
199    Carlsen, Helle Brønnum Formidable fester 2007 140
302    Heiberg, Morten Heiberg-San i Asien 2007 164
263    Plum, Camilla Jul 2007 320
303    Koch, Jesper Kocherier 2007 207
284    Bellahsen, Fabien Marokko 2007 192
261    Ravnbøl, Eva Romerske Restauranter/Romerske Retter 2007 175
210    Burgaya, Rosa Sala Rosas spanske køkken 2007 224
228    Lupi, Italo (red.) Sølvskeen 2007 1264
260    Isaksen, Babette Hersant Tarteletter 2007 192
315    Kirk, Nikolaj Grundkøkken 2008 592
314    Hallal, Wassim livretter 2008 264
313    Ramsay, Gordon MIDDAG med familie og venner 2008 256
316    Harder, Andreas Mine italienske køkkener 2008 239
319    Keller, Thomas Under Pressure 2008 296
327    Redzepi, René NOMA 2010 268
335    Baldwin, Douglas E. sous vide for the home cook 2010 271
340    Sous Vide Supreme Easy Sous Vide Cookbook (eBook) 2011 64
320    Blumenthal, Heston Heston Blumenthal at home 2011 408
317    Myhrvold, Nathan Modernist Cuisine - 6 2011 2440
343    Logsdon, James Sous Vide Grilling (eBook) 2011 168
341    Logsdon, James Sous Vide: Help for the Busy Cook (eBook) 2011 174
326    Antoniewicz, Heiko Cooking Sous Vide 2012 328
318    Myhrvold, Nathan Modernist Cuisine - At Home 2012 456
338    Christensen, Bent ny nordisk gastronomi 2012 288
337    Youssef, Jozef det molekylære køkken 2013 239
331    Hamilton, Ben Fantastisk madlavning med vakuumering 2013 72
333    Holland, Chris SOUS VIDE 2013 207
339    Vladimir, Timm Timm Vladimirs køkken 2013 228
342    Logsdon, James Modernist Cooking Made Easy: Party Foods (eBook) 2014 268
329    Roca, Joan Sous-vide Cuisine 2014 256
328    Damm, Anders GASTROMAND 2015 200
334    Grøndahl, Anders Sous Vide kogebogen 2015 89
345    Cylka, Steve The Everything Guide to Cooking Sous Vide, Kindle Edition 2015 0
336    Miller, Norma The sous vide recipe book 2015 254
344    Dauphin, Isabelle Anova Sous Vide Precision Cooker Cookbook (Kindle Edition) 2016 0
332    Friehling, Peter Grundbogen i sous vide 2016 162
348    Fetterman, Lisa Q. SOUS VIDE AT HOME 2016 285
330    McAuley, Jo The Complete SousVide SUPREME Cookbook 2016 160
346    Dauphin, Isabelle The FoodSaver Sous-Vide Cookbook (Kindle Edition) 2016 0
347    Tanggaard, Karsten SOUS VIDE i dit eget køkken 2017 200
349    Tanggaard, Karsten Sous vide 2.0 2019 464

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger