Find opskrift

Verdens bedste brød

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jaine, Tom
Originaltitel Making Bread at Home
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1995
Oversættelse Anne Maigaard
Forlag Gyldendal
Udgivet 1996
Udgave 1
Illustrationer George Weidenfeld & Nicholson Ltd
Sider 120
ISBN 87-00-25946-2
Bognummer 97
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
26 Afkøling af brød
93-100 Amerikansk brød
110 Bagels
24 Bageplader
26 Bagetid
12-13, 26 Bagning
32-3 Baguette
69 Baps, skotske
108 Barbari
58 Barley Bannock
17 Biga (surdej med gær)
18 Blanding
80 Brezeln
57-71 Britisk brød
74 Broa
96 Brunt Bostonbrød
24 Brødforme
70 Bygbrød
114 Challah
44-45 Ciabatta
75 Coca de patatas
26 Damp
18-19 Dej: Blanding
24-25 Dej: Formning og efterhævning
22-3, 25 Dej: Hævning
20 Dej: Æltning
62 Engelsk fuldkornsbrød
109 Etiopisk hvedefladbrød
73-90 Europæisk brød
18 Fedtstoffer i brød
89 Finsk påskebrød
58 Fladbagt bygbrød
88 Fladt svensk rugbrød
46 Focaccia
11 Formaling af korn
60 Formbrød
24 Forme
24 Formning
35 Fougasse
35 Fransk
29-41 Fransk brød
35 Fransk herdbrød
40 Fransk honningbrød
30-31 Fransk landbrød (Pain de campagne)
41 Fransk sandwichbrød
84 Franskbrød (fra Wien)
36 Franske kuvertbrød
9, 20 Gluten
54 Grissini
12, 15-16 Gær
10 havre
46 Herd (ovnbund)
9, 20, 118 Hvedemel
64 Hyttebrød
25, 119 Hævekurve
25 Hævetid
22-3, 25 Hævning
66-8 Høstbrød
43-54 Italiensk brød
48 Italiensk landbrød
50 Italiensk olivenbrød
44-5 Italiensk tøffelbrød
54 Italienske brødpinde
75 Kartoffelboller fra Mallorca
118 Kokosmælk
43017 Kornsorter
19 Krydderier
86 Kugelhopf
98 Kærnemælksvifter fra New England
113-114 Lavash fra Mellemøsten
10, 20 Majs
100 Majsbrød fra Sydstaterne
10 Majsmel
118 Maltekstrat
43048 Mel
118 Melasse
118 Mælkepulver
51 Norditaliensk rugbrød
116 Naan
116 Naan
12-13, 26 Ovne
40 Pain d'épice
41 Pain de mie
38 Pain polka
108 Pan buns
48 Pan pugliese
26 Pensling
108 Persisk fladbrød
38 Pindsvinebrød
36 Pistolets
112 Pittabrød
24 Pladestage
74 Portugisisk majsbrød
80 Pretzels
78 Pumpernickel
118 Rugflager
10, 20 Rugmel
96 Russisk 'sort brød'
90 Russisk rugbrød
90 Russisk sort brød
88 Rågbröd, svensk
63 Safranbrød
80 Saltkringler
82 Schweizisk fletbrød
69 Scottish Baps
23 Ski ned (dej)
26 Skorpe: Pensling
26 Skorpe: Snit
76-7 Skotsk formbrød
69 Skotske holler
118 Smøring
26 Snitte
71 Sodabrød
60 Split Tin Loaf
10, 12, 15 Surdej
16-17 Surdej: Grundopskrift
94 surdejsbrød fra San Francisco
76-7 Surdejsrugbrød
88 Svensk rugbrød
12, 15-17, 22 Syrning
16-17 Syrning med surdej
14-26 Syrning: Teknik
22, 118 Syrning: Temperatur, Hæve-
18, 118 Syrning: Temperatur, Væske-
108 søde boller fra Guatemala
106-7 Tortilla
76-7 Tysk surdejsrugbrød
19 Tør dej
52 Usaltet brød fra Toscana
12 Usaltet brød fra Toscana Usyrnet brød
34 Valnøddebrød (Pain aux noix)
104 Vestindisk roti
118 Vinstensyre
18, 118 Væske. temperatur
84 Wienerfranskbrød
109 Yesinde injera
82 Zopf
86 Østrigsk Gugelhupf

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Verdens bedste brød (1996)