Find opskrift

Pasta-bogen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Veronello, Luigi
Sekundære forfattere Vada, Simonetta Lupi
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Italien
Original udgivet 1985
Oversættelse Jette Røssell
Forlag Lademann
Udgivet 1986
Udgave 1
Illustrationer Piero Baguzzi, Alberto Bertoldi, Mario Matteucci, Romano Vada
Sider 190
Bognummer 96
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
34 Agnolini
34 Agnolotti (formning)
150 Agnolotti (opskrift)
106 Bagt makaroni
174 Bagte kartoffel-gnocchi med ost
98 Bagte tomater med pastafyld
29 Beigefarvet pasta
45 Bigoli .
31 Blå pasta
31 Brun pasta
118 Bucatini med kulmule
124 Bucatini med rejer og muslinger
120 Bucatini med skaldyr
36 Calzoncini
36 Cannelloni (formning)
165 Cannelloni med kyllingefyld
164 Cannelloni med mascherpone-ost
96 Cannolicchi med skinke/tomatsauce
45 Cappelletti (formning)
156 Cappelletti med bolognesesauce
154 Cappelletti med svampesauce
157 Cappelletti-pie
36 Casonsei (formning)
159 Casonsei fra Brescia
159 Casonsei med græskar og fasan
50 Ceriole (formning)
90 Ceriole med artiskokker
142 Conchiglie med oste/flødesauce
69 Conchiglie med pølse
46 Corzetti
100 Ditaloni med auberginer
12 Durumhvede
15 Fabriksfremstillet pasta
26 Farfalle
27 Farvet pasta
104 Fazzoletti med basilikumed flødesauce
25 Fettucce
25 Fettuccine (formning)
76 Fettuccine med basilikumsauce
75 Fettuccine med bolognesesauce
76 Fettuccine med lammesauce
146 Fettuccine med trøfler
6 Forord
17 Forskellige typer fabriksfremstillet pasta
110 Fuldkornspaghetti med grønsagssauce
112 Fuldkornsspaghetti med ansjoser og kapers
118 Fusilli med Al
66 Fusilli med pølse/champignonsauce
80 Fusilli, jægerens
34 Fyldt pasta (formning)
149 Fyldt pasta (indledning)
26 Galani
46 Garganelli
70 Garganelli med baconsauce
171 Gnocchi (indledning)
175 Gnocchi, semulje-
175 Gnocchi, spinat/ricotta-
184 Gorgonzolapandekager
78 Gratineret pappardelle
22 Grunddej
176 Græskar-gnocchi
84 Grøn lasagne med bolognesesauce
104 Grøn tagliatelle med champignon og ærter
29 Grågrøn pasta
29 Gul pasta
108 Hjemmelavet cappieddi med svampesauce
105 Hjemmelavet lasagne med basilikumsauce
21 Hjemmelavet pasta
136 Husmandens penne
11 Hvede og mel
31 Hvid pasta
172 Kartoffel-gnocchi med tomatsauce
174 Kartoffel-gnocchi med uægte pestosauce
101 Kold ruote med tomatsauce
90 Kold sommerspaghetti
7 Kort over Italien
142 Krydret farfalloni med valnødder
25 Lagane
25 Laganelle
134 Laganelle med valnøddesauce med pinjekerner
26 Lasagne (formning)
82 Lasagne (opskrift)
85 Lasagne med kødboller
83 Lasagne med to slags fyld
25 Linguine (formning)
122 Linguine med muslingesauce
134 Linguine Mimosa
183 Luksuspandekager
144 Luksuspappardelle
31 Lysegul pasta
32 Lyserød pasta
48 Makaroni (formning)
92 Makaroni bagt i folie
136 Makaroni med gruyèresauce
114 Makaroni med hvidløg, olie og persille
69 Makaroni med kødboller
94 Makaroni med mozzarella og ansjoser
92 Makaroni med oliven
126 Makaroni med rejer
136 Makaroni med ricottasauce
128 Makaroni med sardiner
106 Makaroni, bagt
49 Malloreddus (formning)
108 Malloreddus med tomatsauce
25 Maltagliati (formning)
68 Maltagliati med kødsauce
81 Maltagliati-pie
38 Marubini (formning)
160 Marubini med kyllinge-sauce
12, 13 Meltyper
59 Nedfrysning
26 Nodini
38 Ofelle (formning)
161 Ofelle fra Trieste
30 Orange pasta
49 Orechiette (formning)
72 Orechiette med kalve/flæskeruller
74 Orechiette med svampe/kødsauce
40 Panciuti (formning)
162 Panciuti med hjulkrone
181 Pandekager 'Miriam'
179 Pandekager (indledning)
183 Pandekager med asparges
181 Pandekager med champignon
182 Pandekager med skinke
184 Pandekager, gorgonzola-
40 Pansoti
26 Pappardelle (formning)
78 Pappardelle med hare
78 Pappardelle, gratineret
27 Pasta grattugiata
117 Pasta med fiskesauce (indledning)
87 Pasta med grønsagssauce (indledning)
131 Pasta med hvide saucer (indledning)
65 Pasta med kødsauce (indledning)
40 Pasta Piena (formning)
164 Pasta Piena med ostesauce
27 Pasta tritata
168 Pastarulle med smeltet smør
94 Penne med chili
68 Penne med kødsauce
138 Penne med pølse
127 Penne med røget laks
138 Penne med salami
136 Penne, husmandens
49 Pizzoccheri
180 Præstens pandekager
26 Quadrettini
26 Quadrucci
42 Ravioli (formning)
150 Ravioli med smeltet smør
152 Ravioli med spinat/ricottafyld
26 Reginette
45 Regionale pastavariationer
54 Regler for kogning af pasta
140 Rigatoni i rødt
140 Rigatoni med græskar
96 Rigatoni med krydderurter
32 Rosenfarvet pasta
42 Rotolo (formning)
101 Ruote med oliven og kapers
30 Rød pasta
30 Rødviolet pasta
57 Saucer
143 Sedanini med krabbesauce
142 Sedanini med trøfler
175 Semulje-gnocchi
56 Serveringstips
166 Simones cannelloni
32 Sort pasta
132 Spaghetti begravet i sand
88 Spaghetti med aubergine/grøn pebersauce
66 Spaghetti med bacon
121 Spaghetti med blæksprutte
112 Spaghetti med græskarblomster og basilikum
120 Spaghetti med muslinger
132 Spaghetti med pikant sauce
88 Spaghetti med rosmarin
122 Spaghetti med små muslinger
90 Spaghetti, kold
175 Spinat/ricotta-gnocchi
50 Strangolapreti
50 Stringozzi
50 Strozzapreti
29 Søgrøn pasta
25 Tagliatelle (formning)
82 Tagliatelle med kalvekebab
103 Tagliatelle med krydret tomatsauce
74 Tagliatelle med lam og karrysauce
103 Tagliatelle med løg/ostesauce
105 Tagliatelle med løgsauce
144 Tagliatelle med smørsauce
106 Tagliatelle-soufflé
25 Tagliatellini
25 Taglierini
25 Tagliolini (formning)
127 Tagliolini med kaviar
53 Tips om pasta
98 Tomater, bagte med pastafyld
70 Torciglioni med pølse
126 Torciglioni med tun
42 Tortelli (formning)
158 Tortelli med græskar
45 Tortellini (formning)
167 Trefarvet cannelloni
98 Trenette med courgettesauce
51 Trofie (formning)
110 Trofie med basilikumsauce
176 Vandbakkelsesgnocchi

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Pasta-bogen (1986)