Find opskrift

Nikolajs Grønne Verden

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kirk, Nikolaj
Forlag Møntergården
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Columbus Leth
Sider 168
ISBN 87-7901-0777-6
Bognummer 9
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
32 Afklaret smør
151 Appelsinsorbet
76 Bagt aubergine med salater og parmesan-dild-frøflager
113 Bagt tomat med pastinak, citron og timian
112 Bagte tomater med havsalt og stegt selleri
160 Bananterrin med kanelstegte pandekager og vanilleflødeskum
151 Blodappelsinsorbet
42 Blomkålsbisque med trøffelolie, milde stegte hvidløg og croutoner
81 Cassoulet på grønne ærter og sortøjede bønner
162 Chokolademousse med passionsfrugtcoulis og tuiles
153 Chokoladesorbet
148 Citron bavaroise med hvid chokolade
147 Citron creme brûlée med rå pæresalat og brødbudding
134 Citronarabike, syltede
151 Citronsorbet
137 Cltrusfrugtcarpaccio
45 Cremet fennikelsuppe med dild og tørret oliven
140 Cruditéer af blomkålsstok, rødbeder og fennikel
124 Flødekogt vinterporre med ristede kartofler
26 Focacciabrød
60 Glaserede jordskokker med safran-æblepure
94 Glaseret spidskål med æbler og dild
100 Gratinerede skorzonerrødder med estragon og savojkål
110 Grov auberginepure med karamelliserede skalotteløg
46 Grov persillesuppe med hvidløgscroutoner
27 Grunddej, hurtig
26 Grunddej, koldhævet
105 Græskar tarte tatin med rå æblesalat og kerner
63 Grønne asparges med indbagt limesmør
33 Grøntsagsboulllon
130 Gulerodssalat med kommen og dild
67 Hvide asparges gravede eller tørsaltede, med syrnet fløde
62 Hvide asparges med rosa grapesirup
154 Jordbærsuppe med gewurztraminergranite
97 Jordskokkeblanquette med dild og vinaigreglaserede løg
58 Jordskokker bagt i papir med æbler og timian
159 Karamelliseret æbletærte med nougatine og pure med revet citronskal
123 Kartoffelravioli med porre a'la greque samt dildfrø i bouillon
120 Kartofler, svampe og oliven bagt i knækdej
118 Kartoflerpure med tomme de savoie og olivensmør
38 Kirks orange fugl
38 Kirks speed ball nr.1
27 Knækdej
65 Kogte hvide asparges med sauce griblche
44 Løgsuppe med rosmarin og Sankt Klemens toast
80 Nye kartofler med brændenældesmør
121 Pandekager gratinerede, med castelmanjospinat
57 Pastinakker stegte, med hasselnødde-trøffel pesto
138 Pastinaksalat syltet i lime og honning med koriander
106 Persillerødder med kastanjer, persille og hvidløg
49 Persillesuppe, bredbladet
155 Rabarbermousse med seje makroner
76 Ragout på stegte timianæbler og bagte tomater med parmesanchips
71 Risotto med syltede svampe og friteret kruspersille
69 Rosenkålskompot med kogte mandler, salat af kronblade og kørvel
56 Rødbeder - bagte vendt med blå kornblomst
103 Rødvinsbraiserede skorzonerrødder med valnødder og rosmarin
59 Safrankogte rodfrugter med syrnet fløde
84 Saltet spidskål med dild og knækbrød med svampe
87 Sandwich på trøffel-explourateur med bagte tomater og ketchup
27 Sandwichbrød
114 Sellerifritter med cherrytomater og gribiche
114 Sellerigratin med persille i lun, frisk gedeost
157 Skiver af banan med hvid chokolade og chips
151 Sorbeter Appelsinsorbet
95 Spidskål med estragon og sabayonne på fynsk rygeost
82 Spidskål med yoghurt-mynte og solsikkekerner
98 Stegt hvidkål med bagte jordskokker og skum
109 Stegte persillerødder i foulie-lage
133 Syltede gulerødder
79 Syltet porre med gewurztrarnineraspic og trøffelskum
153 Sødmælksorbet
107 Tarte tatin på skalotteløg og skorzonerrødder
156 Tiramisu
138 Tomat-olivenbrød med hvidløg og basilikum
39 Tomatiseret københavnersnaps
72 Tomattatar med basilikumolie og sprøde kartofler
70 Varm rosenkål med citronsyltede maj roer og skrabet peberrod
85 Varm salat på grønkål og citron med ristede skorzonerrødder
117 Æble-selleristrudel med bagte skalotteløg, morkler og rosiner í vinaigre

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nikolajs Grønne Verden (1999)
Kirks vildt (2000)
Fisk (2000)
Kys maden (2002)
Kirk på Tour (2004)
Fisk (2005)
Grundkøkken (2008)