Find opskrift

Det gode køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Child, Julia
Originaltitel The Way to Cook
Oprindeligt udgivet i USA
Original udgivet 1989
Oversættelse Helle Lange
Forlag Rosinante/Munksgaard
Udgivet 1991
Udgave 1
Illustrationer Brian Leatart, Jim Scherer
Sider 510
ISBN 87-16-14650-6
Bognummer 88
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
465 Abrikosfyld i lagkage
427 Abrikosovertræk
136 Advarsel fjerkræ
416 Advarsel om kandiseret frugt
61 Advarsel om æg
356 Agurker bitre
296 Agurker flødestuvede
296, 355 Agurker generelt
355 Agurker i salater
296 Agurker med spinat
6 Agurkerfool
296, 356 Agurkerjulienne
356 Agurkerskiver i syrnet fløde
356 Agurkerskiver krydrede
356 Agurkerskiver sprøde
356-7 agurkesalat
103 Agurkesovs til fisk
7 Agurkesuppe
6 Agurkesuppe fool
7 Agurkesuppe legeret
6 Agurkesuppe legeret kylling, grønsager
415 Ananassorbet
176 And dampstegt hel
176, 178 And generelt
181 And parteret
178 And stegt
180 andebryst, sauteret
180 Andeconfit
181 Andelår dampstegte
178 Andelår, panerede
181 Andelårragout med løg
370 Andelårsalat, varm
254 Andepâté
254 Andepostejer
370 Andesalat, varm
182 Andesovs
57 Ansjoser, generelt
301 Ansjoser, grøn tapénade
214 Ansjoser, hvidløgssovs til lam
57, 393 Ansjoser, løgtærte (pissaladière)
372 Ansjoser, tunfiskesovs (tonnato)
477 Appelsin festroulade med mandler
477 appelsin-festroulade
458 Appelsin-mandelbiskuit
410 appelsin-smør, pandekager
77 appelsin-soufflé Grand Marnier
415 appelsin, kandiseret skal
414 Appelsinsorbet
282 Artiskokbunde, braiserede med hvidløg
280 Artiskokbunde, farserede
281 Artiskokbunde, kogning af
282 Artiskokbunde, med østers og hvidvin
279 Artiskokker, dampning af
279-80 Artiskokker, generelt
282 Artiskokker, med hvidløg
57 Artiskokker, på pizza
283 Asparges, generelt
69 Aspargessnitter i omeletter
71 Aspargessnitter i timbale
63 Aspargessnitter, fyld i æg
387 Aspargestærte
145, 146 aspic af kylling
26 aspic af middelhavsfisk
65 aspic af æg
318 Aubergineminipizza
319 Auberginemoussaka
318 Aubergineparmigiano
290 Auberginer generelt
291 Auberginer, sauterede med løg, persille
317 Aubergineratatouille
333 Auberginerdip
291, 333 auberginesalat
292 Auberginesoufflé
387 Auberginetærte
354 avocado, ernæringstip
354 Avocado, generelt
355 avocadodip
354-5 avocadosalat
200 avocadosalsa
142 Bacon, blanchering
353 Bacon, hvidløgsdressing til salat
209 Bacon, kalvelever m.
354 Bacon, kruset endivie
339 Bacon, trekerneblanding m.
385 Bacontærte med ost
457 bageforme, klargøring
464-5 Bageredskaber
37, 41 Bageriovn
37 Bagetid
388, 389 Bagværk generelt
381 Bagværk, ernæringstip
395 Bagværk, lækkerbiskner
381 Bagværk, mørdej (pâte brisée fine)
396 Bagværk, rester
394-6, 391 Bagværk, snacks
392-5 Bagværk, tærter
84 Bars braiseret
85, 86, 94 Bars braiseret som laks
130 Bars gravad som laks
82-3 Bars grillstegt
97 Bars ovnstegt, hel
101-4 Bars pocheret i gryde
23 Bars, fiskefond
22-6, 31 Barssuppe
368 Basilikum, pastasalat
30 Basilikum, pistou
448 Bavarois Louisiana
87 Béarnaisesovs
272 Béchamelsovs
406 Béchamelsovs med ost
143 Beurre manié
52 Bikubekage fra Provence
52 Bikubekage, provençalsk
456 biskuitdej
450 biskuitdej i kiwitrifli
423 Biskuits Tortoni
487 Biskuitstænger
250 Bladbedefyld
301 Bladselleri au gratin
297 Bladselleri braiseret med mirepoix
300 Bladselleri braiseret med porrer, kolde
300 Bladselleri braiseret med vinaigrette
301 Bladselleri pocheret med grøn tapénade
12, 281 Blanc
269 Blanchering
271 Blomkål à la polonaise
270 Blomkål dampet
273 Blomkål gratineret med spinat
270 Blomkål med broccolisovs
271 Blomkål med franskbrødskrumme
270 Blomkål sauterede med hvidløg og persille
8 Blomkålssuppe med broccoli
8 Blomkålssuppe, legeret
27 Blæselampe
237 Boeuf bourguignon
335 Boston Baked Beans
335 Boston Brown Bread
14 Bouillon
23 Bouillon, fiske-
42859 Bouillon, hønse-
5 Bouillon, kalkun-
42859 Bouillon, kyllinge-
298 Braiserede porrer
300 Braiserede porrer med bladselleri, kolde
147 Braiseret kalvekød, blanquette
248 Braiseret kalvekød, farseret
243 Braiseret kalvekød, grydestegt
240 Braiseret kalvekød, osso buco
240-1 Braiseret kalvekød, skank
249 Braiseret oksebov
243 Braiseret oksekød
245 Braiseret oksekød i rødvin, farseret
242 Braiseret oksekød, stegetid
84-6 Braiseret, ovnbagt fisk
132, 333 Brandade (saltet torsk)
132 Brandade de morue
48 ff Briochedej
51 briochedej, snegle
271 Broccoli à la polonaise
269 Broccoli blancheret
268 Broccoli generelt
271 Broccoli hakket
271 Broccoli med franskbrødskrumme
273 Broccoli med mornaysovs
271 Broccoli og blomkål
270 Broccoli sauteret med hvidløg
407 Broccolifyld i pandekager
8, 10 Broccolilegeret suppe
69 Broccoliomelet
57 Broccolipizza
73, 75 Broccolisoufflé
270 broccolisovs og broccoli
71 Broccolitimbale
387 Broccolitærte
244, 246 Brun sovs
339 Brune ris, trekerneblanding
209 Brunede løg
99 Brunet smør med kapers til fisk
34-59 Brød
49 brød
36 brød, plade kontra form
36, 45 brød, problemløsning
36, 39 brød, æltning
41 Brødbagning, damp
45 Brødbagning, formbrød
41 Brødbagning, kontrol af temperatur
36 Brødbagning, plade kontra form
36 Brødbagning, temperatur ved hævning
37 Brødbagning, udstyr
44, 45 brødforme
349 Brøndkarse
14 Brøndkarsesuppe
478 Bûche de Noel
214 Bulgur i syrisk salat
47 Burgerboller
389 Butterdej
389 butterdej (pâte feuilletée)
490 Butterdej: elefanttunger
491 Butterdej: palmeblade
391 butterdejssnitter
339 Byg, trekerneblanding
333 Bønnebrandade
333-4 bønnesalat
58 Calzone
466 Cambridgekage
312 Champignonhoveder, stegte
479 Champignonmarengs
69 Champignonomelet
406 Champignonpandekager
407 Champignonpandekagetårn
313 Champignonpersillade
57 Champignonpizza
314 Champignons, Duxelles
311-13 Champignons, generelt
315 Champignons, grønsagsragout
205 Champignons, kalvekød
117 Champignons, kammuslinger
140, 151 Champignons, kylling
113 Champignons, rejer
111 Champignons, skaldyr
206 Champignons, skinkesteaks
91 Champignons, søtunge
64 Champignons, æg, pocherede
75 Champignonsoufflé
71 champignonsovs
9 Champignonsuppe
476 Chokolade ganache-mousse
422 Chokolade-dessertsovse
472 Chokolade, blødt overtræk
473 Chokoladedekoration, flager
476 Chokoladeganache
417 Chokoladekaffesorbet
471 chokoladekage (Reine de Saba)
471 Chokolademandelkage (Reine de Saba)
463 Chokolademarengs
451, 476 Chokolademousse
464 Chokoladesmeltning
475 Chokoladesmørcreme med amaretti
484, 485 Chokoladesmåkager
77 Chokoladesoufflé
399 Chokoladevandbakkelser
204, 290 Choucroute
333 Citron, auberginedip
415 Citron, kandiseret skal
193 Citron, Maître d'hôtel smør
409 Citron, mandelsoufflé
350 Citron, oliedressing
350 Citron, salatdressing
207 Citron, skysovs
407 Citron, soufflerede pandekager
83, 102 Citronsmør til fisk
83, 102 Citronsmørsovs, til fisk
414 Citronsorbet
375 Coleslaw
15, 16 Consommé
142 Coq au vin
117 Coquilles Saint Jacques
317 Courgetter, ratatouille
7 Courgettesuppe, legeret
81 Court bouillon
446 Crème anglaise
448 Creme bavarois
402 creme chiboust
7 Crème fraîche
446 Creme, flydende øer
416 Creme, is
450 Creme, kiwitrifli
402 Cremefyld i kager, creme chiboust
155 Croûtoner, vilde ris
352 Cæsarsalat
291 dampede auberginer
105 Dampet Hummer
293 Dampsauterede rødbeder
294 Dampsauterede rødbeder med hvidløgsvinaigrette
294 Dampsauterede rødbeder med krydderurter
294 Dampsauterede rødbeder med skalotte- eller forårsløg
36, 38-9 Dej, æltemetoder
442-3 Desserter, clafouti
444-50 Desserter, creme
414-23 Desserter, frosne
456-82 Desserter, kager
405, 408-11 Desserter, pandekager
441-2 Desserter, pocheret frugt
482-91 Desserter, småkager
398-401 Desserter, vandbakkelser
52 dessertkage (provençalsk biku­bekage)
76 Dessertsoufflé
446 Dessertsovse, crème anglaise
402 Dessertsovse, crème chiboust
402 Dessertsovse, kagecreme
420 Dessertsovse, karamel-
410 Dessertsovse, orangesmør
429 Dessertsovse, whiskycreme
453 Dessertsovse, zabaione
392-5, 431-7 Desserttærter
130 Dild, gravad laks
157 Djævlekanin
156 djævlekylling med sennep
16 Dåsebouillon
332 dåsebønner (tørrede)
398 Eclairs
81 erstatning for bouillon
205, 208 Estragon, fløde, kalvekød
392 falsk butterdej
251, 252 Farsbrød
302-9 Farserede grønsager
154 Farserede kyllingelår
302 Farserede løg
303 Farserede løg med ris
306 Farserede tomater
306, 339 Farserede Tomater
246 Farseret oksebryst
371 Fasansalat
6 Fedtfattige opskrifter, agurkefool
249 Fedtfattige opskrifter, braiseret oksebov
5 Fedtfattige opskrifter, fedtfri legering af suppe
84 Fedtfattige opskrifter, fisk
190 Fedtfattige opskrifter, grillstegning
200 Fedtfattige opskrifter, grillstegte hakkebøffer
269-91 Fedtfattige opskrifter, grønsager: blancherede, dampede
295 Fedtfattige opskrifter, grønsager: courgetter, løg
295 Fedtfattige opskrifter, grønsager: courgetter, spinat
108 Fedtfattige opskrifter, hummersuppe
244 Fedtfattige opskrifter, jævnede sovse
117 Fedtfattige opskrifter, kammuslinger
144 Fedtfattige opskrifter, kylling i vin
42891 Fedtfattige opskrifter, løgsuppe
120 Fedtfattige opskrifter, muslinger, dampede
322 Fedtfattige opskrifter, ovnbagte kartofler i skiver
441-2 Fedtfattige opskrifter, pocheret frugt
261 Fedtfattige opskrifter, potée Normande
414-17 Fedtfattige opskrifter, sorbet
425 Fedtfattige opskrifter, æblesne
259 Fennikel pølser m.
58 Fennikel, i calzone
259 fennikelpølser
400 Ferskenfyld til vandbakkelser
477 festroulade
26 Fisk i aspic
92 Fisk i forvejen
81 Fisk, court bouillon
81 Fisk, erstatning for
92 Fisk, farsering
84 Fisk, fedtfattig
23 Fisk, fiskefond
94 Fisk, fiskegryde
125 Fisk, frikadeller
80-2, 88 Fisk, generelt
82 Fisk, grillstegning
82-3 Fisk, grillstegt
98, 99 Fisk, meunièrestegning
97 Fisk, ovnstegning
98-100 Fisk, pandestegning
101-3 Fisk, pochering i gryde
88-93 Fisk, pochering i ovn
73 Fisk, soufflé
82, 97 Fisk, tilberedningstider
84, 94 Fisk, typer til braisering
23 fiskebouillon
125 Fiskeburgere
125 Fiskeburgere
123-8 Fiskefars
23 fiskefond
125 Fiskefrikadeller
20, 24 fiskegrundsuppe
123 Fiskemousse/fars
11, 20, 24, 26, 31, 106, 108, 121, 122 Fiskesuppe
31 Fiskesuppe: hvidløg provençale
11 Fiskesuppe: karry
24 Fiskesuppe: middelhavs-
136 Fjerkræ, advarsel
140-8 Fjerkræ, braiseret
154-60 Fjerkræ, grillstegt
136 Fjerkræ, salmonella
136-40 Fjerkræ, sauteret
161-82 Fjerkræ, stegt
252 Fjerkræfyld til farsering, farsbrød, husets
161 Fjerkræfyld til farsering, generelt
155 Fjerkræfyld til farsering, persille
411 Flambering
395 Fleurons (lækkerbiskner)
37-44 Flûtes
110 Flækkede rejer
440 Flødeskum, piskning
87 Flødeskum, sovs mousseline
401 Flødeskum, vandbakkelser
91 Flødesovs
287 Flødestuvede løg
271 flødestuvet broccoli
183 Foie gras, generelt
185 Foie gras, pâté med svesker
370 Foie gras, salat
183 Foie gras, sauteret
72, 463 Foldning, æggehvider
38 ff Foodprocessor, gærdeje
333 Forretter, auberginedip
355 Forretter, avocadodip
391 Forretter, butterdejssnitter
58 Forretter, calzone
352 Forretter, Cæsarsalat
103 Forretter, fisk, pocheret
183 Forretter, foie gras
301 Forretter, grøn tapénade
117 Forretter, kammuslinger med tomat
146 Forretter, kyllingelevermousse
401 Forretter, minivandbakkelser med krabbefyld
403 Forretter, ost: gnocchi
403 Forretter, ost: gougères
33 Forretter, ost: pita
394 Forretter, ost: roqueforttærte
396 Forretter, ost: snacks, butterdej
33 Forretter, ost: tortillas
403 Forretter, ost: vandbakkelser
405-7 Forretter, pandekager
308 Forretter, pattypan squash, farserede
53-7 Forretter, pizza
109 Forretter, rejer, på spid
373 Forretter, tunfiskedip (tunfiskesovs)
284-8 Forretter, tærter
358 Forårsløg i salater
351 Forårsløg, vinaigrette
19 Fransk løgsuppe
403 fransk vaniljeis
276 Friske bønner blanchering
355 Friske bønner i salater
275-6 Friske bønner, generelt
400 frugtfyld, vandbakkelser
427 frugtovertræk, abrikos-
437 frugtovertræk, ribs-
453 frugtsalat
437 frugttærte
164 Fuglevildt, grillstegt
157 Fuglevildt, halve, stegte
371 Fuglevildtsalat
44 fuldkornshvedebrød
45 fuldkornshvedebrød i form
46 fuldkornshvedebrød med valnøddekerner
465 fyld og overtræk, abrikos-
463 fyld og overtræk, chokolade-
402 fyld og overtræk, crème chiboust
487 fyld og overtræk, glace royale
462 fyld og overtræk, italiensk marengs
402 fyld og overtræk, kagecreme
463 fyld og overtræk, smørcreme, chokolade
468 fyld og overtræk, smørcreme, fransk
466, 468 fyld og overtræk, smørcreme, kaffe
462, 463 fyld og overtræk, smørcreme, marengs
155 Fyld til farsering af fjerkræ, persille, brødkrumme
309 Fyld til farsering af grønsager, courgetter
250 Fyld til farsering af grønsager, kød, bladbede
303 Fyld til farsering af grønsager, løg, ris
319 Fyld til farsering af grønsager, moussaka
308 Fyld til farsering af grønsager, pattypan squash
155 Fyld til farsering af grønsager, pølse, brødkrumme
339 Fyld til farsering af grønsager, trekerne
182 Fyld til farsering: Andelårsmousse
186 Fyld til farsering: Bulgur, champignons
160 Fyld til farsering: Champignons Duxelles
186 Fyld til farsering: Hakket oksekød og bladbede
186 Fyld til farsering: Oksekød, skinke, oliven, pinjekerner
185 Fyld til farsering: ris, indmad
184 Fyld til farsering: skinke, brødkrumme/brødcroûtoner
185 Fyld til farsering: sveske, leverpâté
185 Fyld til farsering: sveske/æble, kød
184 Fyld til farsering: svinekød, majsbrød, salvie
63, 301 Fyld, krydret: hårdkogte æg
74-5 Fyld, krydret: souffléroulade
180 Garniture, andeskind, sprødt strimlet
395 Garniture, butterdejssnitter
312 Garniture, champignonhoveder
313 Garniture, champignonhoveder kannelerede
7 Garniture, crème fraîche
321 Garniture, hvidløgsfed
155 Garniture, med vilde ris
18 Garniture, oksehale-kødboller
19 Garniture, oksemarv
33 Garniture, ostegratineret pitabrød
24, 353 Garniture, ristede croûtoner
327 Garniture, råstegte kartofler
358 Garniture, tomattern
33 Garniture, tortillas
177 Garniture, æble, sveske
400 gâteau Paris Brest
31 Gazpacho
458 génoise
469 Genua
469 Genuakage
442 Glaserede pærer
437 Glasur til småkager
45 Glutenmel
77 Grand Marnier-soufflé
415 Grapefrugt, kandiseret skal af
414 Grapefrugtsorbet, pink
117 Gratinerede kammuslinger
340 Gratineret hominy
130 Gravad laks
130 Gravad laks
130 Gravad laks
130 Gravad ørred
201 Grillede hamburgere, barbecue
110 Grillede jumborejer
158 Grillet kylling, stegetid
82-3 Grillstegt laks
210 Grillstegt oksetyksteg
5 Grundsuppe: ris og løg
8 Grundsuppe: velouté
237 Gryderet med oksekød, rødvin, hvidløg
243 Grydestegt oksekød
438 Græskar, pie
449 Græskar, soufflé, kold
449 Græskarsoufflé
28 Græskarsuppe
351 Grøn salat, blandet
352 Grøn salat, Cæsar
353, 354 Grøn salat, kruset endivie
352 Grøn salat, mimose
301 Grøn tapénade
269-84, 288-91 Grønsager, blancherede, dampede
316 Grønsager, buket, dampet
284-90 Grønsager, dampkogte, braiserede
269 Grønsager, ernæringstip
315 Grønsager, ragout
317 Grønsager, ratatouille
293-6 Grønsager, revne, dampstegte
14 Grønsags-porre-kartoffelsuppe
316 Grønsagsbuket, porrer
16 Grønsagssuppe
16, 29 Grønsagssuppe
29 Grønsagssuppe med pistou
6 Grønsagssuppe, legeret
287 Grønærter, dampkogte
128 Grønærter, fiskerand, løg
287 Grønærter, generelt
233 Gule ærter
286 Gulerødder, dampkogte
294 Gulerødder, dampsauterede, revne
285 Gulerødder, generelt
286 Gulerødder, glaserede
316 Gulerødder, grønsagsbuket
315 Gulerødder, grønsagsragout
294 Gulerødder, julienne
297 Gulerødder, mirepoix
285 Gulerødder, puré
11 Gulerødder, suppe, legeret (Crécy)
285 Gyldne pureer
36 Gær
175 Gås, bouillon
174 Gås, dampstegt
183 Gåselever
200 Hakkebøffer, krydrede
199 Hakkebøffer, stegte
264 Hakkede majroer med skinke, æg
47 Hamburgerboller
197 Hamburgere, generelt
200 Hamburgere, grillstegte i ovn
423 Hasselnødder, brud (krokant)
474 Hasselnødder, knuste
437, 474, 475 Hasselnødder, marengs
423 Hasselnødder, ristede
84 Havtaske, braiseret
23 Havtaske, fiskefond
101-4 Havtaske, pochering i gryde
85, 86, 94 Havtaske, som laks
22-6, 31 Havtaskesuppe
84 Havørred, braiseret
85, 86, 94 Havørred, som laks
97 Havørred, stegt, hel som laks og ørred
94-6 Hel braiseret laks
94-7 hel fisk
94-6 hel fisk, braisering
97 hel fisk, ovnstegning
96 hel fisk, servering
94 Hel laks i hvidvin
84 Hel laks i vin, tomater
94 Hel makrel, braiseret som laks
97 Hel makrel, stegt som ørred, laks
97 Hel ovnstegt laks
304 Hel, farseret Kål
84 Helt, braiseret
85, 86, 94 Helt, som laks
419 Hindbær-dessertsovse
400 Hindbær, fyld i vandbakkelser
416 Hindbæris
416 Hindbærsorbet
437 Hindbærtærte
87 Hollandaise
340-341 Hominy
341 Hominy-gryn, ostegratinerede
106 Hummer à l'americaine
112 Hummer i karry med svampe
407 Hummer i pandekager
106 Hummer-Sovs til pasta
106 Hummer-Sovs til skaldyr
63 Hummer, fyld i æg
104, 105 Hummer, generelt
365 Hummer, mayonnaise
69 Hummer, omelet
106 Hummerfond
365, 375 Hummersalat
73, 75 Hummersoufflé
107 Hummerstuvning
108 Hummersuppe
387 Hummertærte
252 Husets farsbrød
342 Husets polenta
37-44 hvedebrød
44 hvedebrød i form
47 hvedebrød, formning: burgere
40 hvedebrød, formning: flûtes
43 hvedebrød, formning: kuvertbrød
42 hvedebrød, formning: runde brød
38 hvedebrødsdej
339 Hvedekorn, trekerneblanding
90 hvid smørsovs
86 Hvid smørsovs til fisk
272 Hvid sovs
32 hvide bønner
375 Hvidkålssalat
237 Hvidløg i gryderetter
142 Hvidløg i kalkunragout
282 Hvidløg med artiskokker
30 Hvidløg, aïgo bouïdo
321 Hvidløg, braiserede
321 Hvidløg, flødestuvede
350 Hvidløg, pilning
321 Hvidløgs-kartoffelmos
120 Hvidløgsmuslinger
194 Hvidløgssmør
119 Hvidløgssmør til skaldyr
25, 29, 214 Hvidløgssovs
214 Hvidløgssovs med ansjoser til lam
294 Hvidløgssovs med reven rødbede
234 Hvidløgssovs med sennep til skinke
353 Hvidløgssovs, bacondressing
30 Hvidløgssovs, basilikum, ost (pistou)
301 Hvidløgssovs, grøn tapénade
113 Hvidløgssovs, persillade
30 Hvidløgssovs, pistou
30 Hvidløgssovs, pistou
102 Hvidløgssovs, provençal
30, 31 Hvidløgssuppe
30 Hvidløgssuppe, aïgo bouïdo
31 Hvidløgssuppe, fiske-, provençal
31 Hvidløgssuppe, kartoffel-, provençal
30 Hvidløgssuppe, kyllinge-, provençal
29 Hvidløgssuppe, pistou
351 Hvidløgsvinaigrette
119 Hvidløgsøsters
147 Hvidvinssovs til fjerkræ
147 Hvidvinssovs til kalvekød
88-93 Hvilling som søtunge, ørred
88-93 Hvilling, pocheret, i ovn som laks
98, 99 Hvilling, stegt som laks, ørred
123-8 Hvillingefars
62 Hårdkogte æg
418 Is-lagkage
476 Is, chokolade ganache
402, 462 Italiensk marengs
402 Italiensk marengs i kagecreme (crème chiboust)
259 Italienske pølser
344 Jonnycakes
419 Jordbær-dessertsovse
416 Jordbæris
437 Jordbærmarengs nøddekager
416 Jordbærsorbet
409, 419 Jordbærsovs
437, 490 Jordbærtærter
400 Jordbærvandbakkelser
422 Jordnøddebrud
301 Julesalat med skinke, gratineret
301 Julesalat, au gratin
299 Julesalat, braisering
348 Julesalat, generelt
300 Julesalat, smørsauteret
301 Julesalat, Victor
478 Juletræstamme
294 Julienne af majroer
401 jævning med maizena el. mel
417 Kaffe-chokolade-is
49 kaffekrans
48 Kaffekrans (briochedej)
460 kagebunde, flækning
457 kagebunde, runde, firkantede
402 Kagecreme
400 Kagecreme af vandbakkelsesdej
372 Kalkun med tunfiskesovs
148 Kalkun, blanquette
173 Kalkun, bouillon
372 Kalkun, bryst, pocheret
158 Kalkun, generelt
158, 159 Kalkun, grillstegt
170 Kalkun, parteret og samlet
168 Kalkun, stegt
177 Kalkun, sveske/æble garniture
372 Kalkun, tacchino tonnato
168, 169 Kalkun, tid
5, 173 kalkunbouillon
172 Kalkunbryst, farseret
148 Kalkunpie
142 Kalkunragout med vinger, løg
173 Kalkunsovs, brun
174 Kalkunsovs, fløde
174 Kalkunsovs, indmad
174 Kalkunsovs, portvin
32, 33 Kallunsuppe
32 Kallunsuppe med hominy
32 Kallunsuppe med kikærter
33 Kallunsuppe med majs
248 kalvebouillon
247 Kalvebryst
248 Kalvebryst, braiseret, farseret
201 Kalvebryst, burgere
250 Kalvebryst, fyld, kød, bladbede
205 Kalvekoteletter, vin
207 Kalvekød, generelt
248 Kalvekødbouillon
253 Kalvelever i postej
209 Kalvelever med bacon
209, 210 Kalvelever med løg
208 Kalvelever, generelt
208 Kalvelever, sauteret
207 Kalveschnitzler
208 Kalveschnitzler i estragonsovs
112 Kammuslinger med karry, champignons
113-15 Kammuslinger, generelt
115 Kammuslinger, gratinerede
118 Kammuslinger, pocherede florentine
117 Kammuslinger, pocherede gratinerede
117 Kammuslinger, pocherede hvid smørsovs, krydderurter
117 Kammuslinger, pocherede i fløde
116 Kammuslinger, pocherede i hvidvin
117 Kammuslinger, pocherede med champignons
117 Kammuslinger, pocherede naturel
115 Kammuslinger, sauterede, hvidløg, krydderurter
415 kandiseret citrusskal
445 kanelflan
157 Kanin, sovs til
143 Kaninragout
421 Karamel
436 Karamel med pærer i butterdej
446 Karamel, flydende øer
421 Karamel, tilberedning
444, 445 Karamelcreme
315 Karamelliserede løg
436 Karamelliserede pærer
480 Karamelslør
400 Karamelslør, Gâteau St. Honoré
420 Karamelsovs
11 karryfiskesuppe
63 Karryløg til æg
11 Karrysuppe
11 karrysuppe med løg
13 kartoffel-porresuppe med løg
320 Kartoffelmos
132 Kartoffelmos, brandade
322 Kartoffelmos, duchesse
285 Kartoffelmos, gyldne pureer
131 Kartoffelmos, klipfiskeboller
69 Kartoffelomelet, oste-
324 kartoffelpandekager
361-2, 361 Kartoffelsalat
362 Kartoffelsalat, amerikansk
362 Kartoffelsalat, fransk
31 Kartoffelsupper, provençalsk hvidløgs-
325 Kartofler, Anna
22 Kartofler, bagte med fisk
320 Kartofler, generelt
315 Kartofler, grønsagsbuket
315 Kartofler, grønsagsragout
241 Kartofler, lammekoteletter med løg
326 Kartofler, ovnstegte
195 Kartofler, sauterede med oksekød
327 Kartofler, sauterede tern
311 Kastaniepuré
416 Kastanier i Nesselrode is
274, 311 Kastanier med rosenkål
310 Kastanier til farsering
311 Kastanier, braiserede
310 Kastanier, generelt
310 Kastanier, hele, kogte
333 kikærter i hummus
32 Kikærtesuppe
450 Kiwitrifli
15 klaring af bouillon
15 Klaring af suppe
22 Klipfiskechowder
474 Knuste mandler
350 Knuste, purerede hvidløg
361 kogning af kartofler
261 Kogning af sprængt oksekød
365 Krabbemayonnaise
69 Krabbeomelet
401 Krabber, fyld til minivandbakkelser
407 Krabber, fyld til pandekager
63 Krabber, fyld til æg
112 Krabber, karry, champignons
365, 375 Krabbesalat
73, 75 Krabbesoufflé
387 Krabbetærte
72 Krave til souffleer
483 Krumkager (tuiles)
354 Kruset endivie, bacon og æg
353 Kruset endivie, bacon- og hvidløgsdressing
294 Kryddderurter, revne rødbeder m.
203 Krydderiblanding til and
203 Krydderiblanding til gås
203 Krydderiblanding til postejer og terriner
203 Krydderiblanding til pølser
203 Krydderiblanding til svinekød
193-4 Kryddersmør til fisk, kød
336 Krydderurtebuket
194 Krydderurtesmør
90 Krydderurtesmørsovs til fisk
117 Krydderurtesmørsovs til kammuslinger
357 krydrede agurker
123 Krydrede mousser, generelt
480 krydret honningkage
25 Krydret hvidløgssovs
486 Krydret småkagedej
41 kuvertbrød
139 Kylling
145, 146 Kylling i aspic
155 Kylling, fyld til farsering: pølse, croûton
155 Kylling, fyld til farsering: svinekød, persille
136 Kylling, generelt
154 Kylling, grillet
159 Kylling, grillstegt
147 Kylling, gryderetter, ragouter, blanquette, hvidvin
142 Kylling, gryderetter, ragouter, coq au vin
147 Kylling, gryderetter, ragouter, waterzooi
150 Kylling, pocheret
261 Kylling, potée normande
137 Kylling, stegt, parteret
4, 5, 137 kyllinge/hønsebouillon
4, 5, 16, 137 Kyllingebouillon
160 Kyllingebryst i champignons Duxelles
406 Kyllingebryst i pandekager, champignons
253 Kyllingebryst i postej
111 Kyllingebryst med karry, champignons
152 Kyllingebryst, Bevinget sejr
152 Kyllingebryst, farseret
149 Kyllingebryst, generelt
99 Kyllingebryst, stegt (paneret)
149 Kyllingebryst, stegt (paneret) i skiver
150 Kyllingebryst, stegt (paneret) i smør
71 Kyllingebryst, timbale
210 Kyllingelever med løg
407 Kyllingelever, fyld til pandekager
146 Kyllingelevermousse
69 Kyllingeleveromelet
71 Kyllingelevertimbale
148 Kyllingepie
144 Kyllingeragout med hvidvin
141 Kyllingeragout med rødvin
59 Kærnemælk i majsbrød
59 kærnemælksmajsbrød
46 kærnemælksrugbrød
230, 235-50 Kød, braisering
190 Kød, generelt
210-17 Kød, grillstegning
191-210 Kød, sautering
217-30 Kød, stegning
258 Kødhakker
288 Kål i både
316 Kål i grønsagsbuket
289 Kål, dampet, snittet
289 Kål, flødestuvet
288 Kål, generelt
304 Kåldolmere
250 Kålfarsering: kød, bladbede
294 Kålrabi, dampsauteret, reven
285 Kålrabi, gylden puré
286 Kålrabigratin
288 Kålsnitning
85 Laks i egen kraft
86 Laks med beurre blanc
86 Laks med kammuslingemousse
22, 84 Laks med løg
84 Laks, braiseret, ovnbagt
92, 123-8 Laksefars
92, 123-8 Laksemousse
126 Laksemousse i ørredmousse
126, 128 Laksemousse som erstatning for søtunge, ørred
73 Laksesoufflé
215 Lam i suppe
224 Lam, temperaturer
226 Lam, temperaturer: ryg
212 Lam, temperaturer: udbenet, grillstegt
215 Lammebouillon
201 Lammeburgere
239 Lammegryderet: bov, printanière
238 Lammegryderet: bov, vin, rosmarin
241 Lammegryderet: skank med bønner
241 Lammegryderet: skank med linser
240 Lammegryderet: skank, generelt
213 Lammekebab, spid
241 Lammekoteletter
319 Lammemoussaka
213 Lammesennepsmarinade
253 Landpostej
336 laurbær
5-13, 121-3 Legerede supper
11 Legerede suppevariationer
12 Legeret artiskoksuppe
10 Legeret Aspargessuppe
108 Legeret hummersuppe
12 Legeret majssuppe
41487 Legeret suppevelouté
337 Linsepuré
337 Linser maitre d'hôtel
241 Linser med lammeskank
337 Linser, generelt
338 Linsesalat
338 Linsesuppe
358 Løg i salatdressinger
297 Løg mirepoix
84 Løg til fiskesteaks
241 Løg til lammekød
314 Løg, bagte
287 Løg, braiserede brune
330 Løg, braiserede med ris (soubise)
286 Løg, braiserede miniløg
315 Løg, gratinerede
181 Løgfondue
358 Løgs skarphed
6 Løgsuppe med ris
386, 388 Løgtærte
57, 393 Løgtærte med ansjos
71 Madeira, portvin med champignons
223 Madeira, portvin med trøfler
206, 232 Madeira, portvin: flødesovs til skinke
107 Madeira, portvin: hummer, sauteret
222 Madeira, portvin: til oksekød
229 Madeira, portvin: til stegt svinekød
488 Madeleines
315 Majroer i grønsagsragout
344 Majsbrød
376 Majsjern
341, 344 Majsmel, generelt
376 Majssalat, varm
70 Majstimbale
82 Makrel, grillstegt
423 mandelkrokant
483 Mandelkrumkager (tuiles)
474-5 mandelmarengs
409 mandelpandekagefyld
482 Mandelstænger
400 Mangocreme til vandbakkelser
474-5 Marengs
446 Marengs, flydende øer
463 Marengs, fyld og overtræk: chokolade
402 Marengs, fyld og overtræk: crème chiboust
463 Marengs, fyld og overtræk: smørcreme
474 marengsnøddebunde
359 Marinerede løg
363, 264 Mayonnaise
364 Mayonnaise, problemløsning
364-5 Mayonnaise, variationer
63 Mayonnaisefyld i æg
143 Mel i beurre manié
381 Mel i mørdej
401 Mel kontra maizena i kagecreme
38, 45 mel, gluten
380 Mel, strøgne mål
98 Meunièrestegning, generelt
98 Meunièrestegning, søtunge
99 Meunièrestegning, ørred
24 Middelhavsfiskesuppe
352 mimosesalat
439 Mincemeatpie
309 minicourgetter, farserede
297 Mirepoix
297 Mirepoix med bladselleri
330 Mirepoix med vilde ris
418 Mokka-rom-is
475 Montecitokage
272 Mornaysovs
319 Moussaka
92, 123-8 Mousse af fisk (fars)
146 Mousse af kyllingelever
126 Mousse, rejeboller
22, 119 Muslinger, generelt
120 Muslinger, grillstegte med hvidløg
120 Muslinger, hvidvinsdampede
117 Muslinger, Kammuslinger, Coquilles Saint Jacques
128 Muslinger, søtungetimbale
21, 121, 122 Muslingesuppe
121 Muslingesuppe, legeret
381 Mørdej
416 Nesselrode-is
23 New England chowder
142 nyrebønner i kalkunragout
474 Nøddebunde
437 Nøddemarengskager
14 Oksebouillon
191, 192 Oksebøffer, generelt
198 Oksebøftatar
237 Oksegryderetter, om sovs
18 Oksehaler, kødboller
17 Oksehalesuppe
242 Oksekød, braisering
210 Oksekød, grillstegning
235 Oksekød, gryderetter
242, 243 Oksekød, grydesteg
218 Oksekød, ovnstegning
191 Oksekød, pandestegning
191, 210 Oksekødsbøffer
16, 17, 19, 33 Oksekødssuppe
492 Oksekødsudskæringer
194, 221 Oksemørbrad, generelt
222 Oksemørbrad, stegt
194-5 Oksemørbradsbøf
220 Oksetyndstegsfilet
349 Olie til salatdressinger
186 Oliven i fyld med skinke, oksekød
301 Oliven i grøn tapénade
9 Om velouté
69 omelet
256 Onkel Hans' svinepostej
410 Orangesmør til pandekager
240 Osso buco
306 Ost, fetapebre
403 Ost, gnocchi
403 Ost, gougères
55 Ost, pizza
396 Ost, snacks, butterdej
33 Ostegratinerede Tortillas
343 Ostegratineret polenta
72 Ostesoufflé
272, 406 Ostesovs
385 Ostetærte med bacon
403 Ostevandbakkelser
210 Ovnstegte oksebøffer, tykke
405 Pandekagedej
405 Pandekagedessert, dej
408-11 Pandekagefyld
406-8 Pandekager, krydrede
410 Pandekager, Suzette
409 Pandekagesoufflé
192 Pandestegte oksebøffer
99 panering, hjemmelavet rasp
138 Pasta med kylling pipérade
264 Pasta, kinesiske manicotti
368 Pastasalat Marco Polo
368 Pastasalat med tomat og basilikum
368 Pastasalat Printanière
367 Pastasalat, kogning
286 Pastinak, flødepureret
308 Pattypan squash, farserede
306 Peberfrugter: farserede med feta
360 Peberfrugter: generelt
360 Peberfrugter: julienne
90 Peberfrugter: pipérade
317 Peberfrugter: ratatouille
361 Peberfrugter: salat
360 Peberfrugter: skind
199 Peberfrugter: skysovs
388 Peberfrugter: tærte
361 peberfrugtsalat
130 Peberrod: gravad laks
220 Peberrod: sovs
130 Peberrodssmør til fisk, kød
313 Persillade med champignons
291 persille, aubergine, løg
270 persille, blomkål
83 persille, citronsmør til fisk
291 persille, dressing til aubergine
155 persille, fars, pølse
403 persille, gnocchi
301 persille, grøn tapénade
115 persille, kammuslinger
349 persille, salater
192 persille, skysovs
207 persille, skysovs med citron
103 Pighvar: pocheret i gryde som laks
88-93 Pighvar: pocheret i ovn som laks
287 Pilning af løg
371 Pinjekerner i fjerkræsalat
90 Pipérade
90 Pipérade med fisk
90 Pipérade med omelet
75 Pipéradesoufflé
57, 393 Pissaladière (løgtærte)
29 Pistou i suppe
55 Pitabrød: pizza
56 Pizza med 3 slags ost
54 Pizza med majsmel
55 Pizza: bagning
53 Pizza: dej
56-7, 90 Pizza: fyld
57, 393 Pizza: løg, ansjos
318 Pizza: mini auberginepizza
55 Pizza: ost til
55 Pizza: pitabrød
55 Pizza: tortillas
54 Pizzadej
452 Plumbudding
117 Pocherede Kammuslinger med tomat
442 Pocherede pærer
64 Pocherede æg
65 Pocherede æg: aspic
316 Pocherede æg: grønsagsragout
31 Pocherede æg: hvidløgssuppe
354 Pocherede æg: kruset endivie med bacon
264 Pocherede æg: majroepandekager med skinke
441 Pocheret frugt
150 Pocheret kyllingebryst i smør
151 Pocheret kyllingebryst med champignons, fløde
151 Pocheret kyllingebryst med champignons, tomater (chasseur)
103 Pocheret laks florentine
103 Pocheret laks med agurkesovs
103 Pocheret laks pipérade
103 Pocheret laks, gratineret
26, 101-4 Pocheret laks, gryde
19 Pocheret oksemarv
342 Polenta med flødeost
343 Polentapandekager
469 Pommade (pisket smør)
14 Porre-kartoffelsuppe med brøndkarse
13 Porre-kartoffelsuppe, kold
13 Porre-kartoffelsuppe, legeret
13 Porre-kartoffelsuppe, pureret
13, 14 Porre-kartoffelsupper
301 Porrer au gratin
388 Porretærte
16 Portvin: aspic
192 Portvin: skysovs
194 Portvin: smørsovs
174 Portvin: sovs
16 portvinsaspic
11 Potage Crécy
261 Potée normande
158 Poulard, grillstegt
164 Poussiner, stegte
422, 423 Praliné
401 profiterolles
442 Pæreclafouti
409 Pærefyld i pandekager
393, 394, 434, 435 Pæretærter
257 Pølsefars
258 Pølsehorn
155 Pølser i fyld til farsering, persille, brødkrumme
315 Pølser i grønsagsgryde
253 Pølser i postejer
261 Pølser i potée normande
58 Pølser, calzone
204 Pølser, choucroute garnie
258 Pølser, fremstilling
33 Pølser, kallunsuppe
386 Pølser, løgtærte
56 Pølser, pizza
125 Quenelles
317 Ratatouille
55 Redskaber til pizza
94 Redskaber til pochering af fisk
471 Reine de Saba (chokolade-mandel­kage)
126 Rejeboller med tomat
63 Rejefyld til æg
69 Rejeomelet
111 Rejer med karry, svampe
109 Rejer på spid, grillede
108-109 Rejer, generelt
375 Rejesalat
73, 75 Rejesoufflé
112 Rejestuvning
384 Rejetærte
375 Remoulade (senneps-)
70 Restemad, timbaler
387 Restemad, tærte
26 Restemad: fisk, skaldyr i aspic
373 Restemad: fisk, skaldyr med tunfiskesovs
103 Restemad: fisk, skaldyr, coquilles, pocherede
104, 365, 375 Restemad: fisk, skaldyr, salater
263 Restemad: Fjerkræ, hachis
252 Restemad: Fjerkræ, husets farsbrød
264 Restemad: Fjerkræ, kinesiske manicotti
370-4 Restemad: Fjerkræ, salater
263 Restemad: Kød, hachis
252 Restemad: Kød, husets farsbrød
264 Restemad: Kød, kinesiske manicotti
319 Restemad: Kød, moussaka
214, 250 Restemad: Kød, salater
369, 370 Restemad: Ris
233 Restemad: Skinke, gule ærter
264 Restemad: Skinke, majroepandekager, æg
234 Restemad: Skinkegratin med kartofler
295 Revne courgetter med løg, rød peberfrugt
295 Revne courgetter med spinat
295 Revne courgetter, flødestuvede
295 Revne courgetter, gratinerede
294 Revne courgetter, sauteret
294 revne, dampsauterede majroer
437 Ribsovertræk
303 Ris i fyld med løg, ost
328 Ris med karry
330 Ris med løg
329 Ris, generelt
6 Ris, grundsuppe
327 Ris, kogte
30 Ris, pistou
369-70 Ris, salat
5-8, 11 Ris, supper
329 Ris, typer
328 Risotto
42952 Rissuppe, legeret
423 ristede mandler
394 Roqueforttærte, butterdej
275 Rosenkål au gratin
274 Rosenkål med brunet smør
274, 311 Rosenkål med kastanjer
274, 275 Rosenkål med ost
274 Rosenkål, blancherede
273 Rosenkål, generelt
275 Rosenkål, hakkede
274 Rosenkål, ostegratinerede
238 Rosmarin, lammekød
74 Roulade (rullet soufflé)
477 roulader
246 Roux, brun
9 Roux, i supper, sovse
47 rundstykker
106 Rød Hummersovs
293 Rødbeder, klargøring
295 Røde peberfrugter: courgetter, løg
364 Røde peberfrugter: pikant mayonnaise
90 Røde peberfrugter: pipérade
25 Røde peberfrugter: skarp hvidløgssovs (rouille)
388 Røde peberfrugter: tærte
289 Rødkål, snittet
236 Rødvinsbraiseret oksekød
65, 66 Røræg
66 Røræg med dild
66 Røræg: Burritos
66 Røræg: tortillas
294 Råkostmaskine
330 Safranris
400 Saint Honoré, gâteau
359 Salat af løg, marinerede
104, 373 Salatanretninger: fisk
370-4 Salatanretninger: kylling
214, 250, 372-3 Salatanretninger: kød
365-6 Salatanretninger: niçoise
367-9, 367 Salatanretninger: pasta
369-70 Salatanretninger: ris
365, 373, 375 Salatanretninger: skaldyr
372-3 Salatanretninger: tonnato
353 Salatdressinger: bacon, hvidløg
214 Salatdressinger: hvidløg, ansjos
363-5 Salatdressinger: mayonnaise
350 Salatdressinger: olie og citron
370 Salatdressinger: sur-sød
350-1 Salatdressinger: vinaigrette
300 Salatdressinger: vinaigrette, bladselleri
294 Salatdressinger: vinaigrette, hvidløg
350 Salatdressinger: vinaigrette, mål
348-9 Salatgrønt
136 Salmonella
47 sandwichbrød
465 Santa Clara
291 Sauterede løg med aubergine, persille
295 Sauterede løg med courgetter, peberfrugter
209, 210 Sauterede løg med kalvelever
210 Sauterede løg med kyllingelever
195 Sauterede løg med oksekød, champignons
112 Sauterede rejer
111 Sauterede rejer i hvidvin, krydderier
111 Sauterede rejer i sovs
113 Sauterede rejer med champignons
113 Sauterede rejer med persillade
113 Sauterede rejer med tomater
340 Sauteret hominy med krydderurter
474 Schweizisk marengs
375 Selleriremoulade
375 Sellerisalat
350 Sennep i salatdressing
213 Sennep til pensling af lammekød
156 Sennep, krydderurteblanding til kylling
213 sennepsdressing til lam
194 Sennepssmør
130 Sennepssmør med peberrod
209 Sennepssovs: kalvelever
220 Sennepssovs: peberrod
232 Sennepssovs: skinke
234 Sennepssovs: skinkegratin
96 servering af hel fisk
69 Skaldyr i fyld til: omeletter
407 Skaldyr i fyld til: pandekager
401 Skaldyr i fyld til: vandbakkelser
63 Skaldyr i fyld til: æg
80 Skaldyr: Sikkerhed
73, 75 Skaldyrssoufflé
384, 387 Skaldyrstærte
358 Skalotteløg i salater
294 Skalotteløg med reven rødbede
351 Skalotteløg, vinaigrette
25 skarp hvidløgssovs, rouille
301 Skinke i gratineret julesalat
230 Skinke, braiseret
232 Skinke, flødesovs
231 Skinke, kogetid
233 Skinkebouillon
407 Skinkefyld i pandekager
206 Skinkekoteletter med fløde, champignons
206 Skinkekoteletter med madeirasovs
206 Skinkekoteletter med ærter, kartofler
206 Skinkekoteletter, vin
297 Skinkemirepoix
69 Skinkeomelet
75 Skinkesoufflé med champignons
71 Skinketimbale
322 Skivede kartofler, dauphinoise
323 Skivede kartofler, dauphinoise i gryde
323 Skivede kartofler, flødegratinerede
322 Skivede kartofler, savoyarde
215 Skotsk suppe med byg og linser
23 Skrubbe, fiskefond
98-100 Skrubbe, meunièrestegning
11, 22-6, 31 Skrubbesuppe
199 skysovs
143 Smør, beurre manié
193 Smør, blødt
139 Smør, klaret
193 Smør, maître d'hôtel
102 Smørsovs
90 Smørsovs med krydderurter til fisk
117 Smørsovs med krydderurter til kammuslinger
86 Smørsovs, beurre blanc
98, 99 Smørsovs, brunet smør
125 Smørsovs, sort med kapers til fisk
486 Småkagefigurer
490-1 småkager
51 snegle
154 sommerfuglekylling
125 Sort sovs med kapers til oksekød:
31 sortbønne-gazpacho
330 Soubise
74 Soufflé i fad
72 Soufflé, generelt
72 Souffleer, foldning af æggehvider
74, 75 Souffléroulade
77 Soufflésovse
73 Soufflévariationer
272, 406 Sovs med ost (mornay)
83 Sovs til aspargessnitter, citron-persille
87 Sovs til aspargessnitter, hollandaise
363-5 Sovs til aspargessnitter, mayonnaise
350, 351 Sovs til aspargessnitter, vinaigrette
87 Sovs til fisk: béarnaise
86, 90 Sovs til fisk: Beurre blanc (hvid smørsovs)
111-12 Sovs til fisk: champignons, karry
86, 90 Sovs til fisk: Hvid smørsovs
25 Sovs til fisk: Hvidløgssovs (rouille)
364 Sovs til fisk: Pikant mayonnaise
90 Sovs til fisk: Pipérade
102 Sovs til fisk: Provençalsk smør
130 Sovs til fisk: Sennep peberrod
192 Sovs til fisk: Skysovs, vin
128 Sovs til fisk: Sur fløde
86 Sovs til fisk: Vin, fløde
132 Sovs til fisk: Æg (klipfiskebolle)
111 Sovs til fjerkræ: champignons, karry
157 Sovs til fjerkræ: marinade til kylling
364 Sovs til fjerkræ: pikant mayonnaise
90, 103 Sovs til fjerkræ: pipérade
182 Sovs til fjerkræ: ragout
137, 154 Sovs til fjerkræ: skysovs
370 Sovs til fjerkræ: sur-sød
177 Sovs til fjerkræ: tranebærchutney
165 Sovs til fjerkræ: Tranebærrelish
372 Sovs til fjerkræ: tunfiske-
272 Sovs til fjerkræ: velouté
192 Sovs til fjerkræ: vin
147 Sovs til fjerkræ: waterzooi
237, 238 Sovs til gryderetter, ragout
272 Sovs til grønsager: béchamel
301 Sovs til grønsager: grøn tapénade
25 Sovs til grønsager: hvidløgs (rouille)
294 Sovs til grønsager: hvidløgsvinaigrette
364 Sovs til grønsager: mayonnaise
272 Sovs til grønsager: mornay
291 Sovs til grønsager: persille-
375 Sovs til grønsager: selleriremoulade
272 Sovs til grønsager: velouté
86 Sovs til grønsager: vin, fløde
300 Sovs til grønsager: vinaigrette
208 Sovs til kalvekød: estragon-
208 Sovs til kalvekød: fløde
207 Sovs til kalvekød: skysovs med citron
372 Sovs til kalvekød: tunfiske-
209 Sovs til kalvelever: sort smør-
209 Sovs til kalvelever: vin, sennep
214 Sovs til lammekød: hvidløg, ansjos
221 Sovs til oksekød: au jus
87 Sovs til oksekød: béarnaise
246 Sovs til oksekød: brun
216 Sovs til oksekød: grill- til marinering
222 Sovs til oksekød: madeira-
220 Sovs til oksekød: peberrods-
222 Sovs til oksekød: portvins-
200 Sovs til oksekød: salsa
130 Sovs til oksekød: sennep, peberrod
192, 199, 237 Sovs til oksekød: skysovs
193-4 Sovs til oksekød: smør, krydderurter
301 Sovs til pasta: grøn tapénade
25 Sovs til pasta: hvidløgs- (rouille)
30 Sovs til pasta: pistou
193-4 Sovs til pasta: smør, krydderurter
373 Sovs til pasta: tunfiske-
301 Sovs til restemad: grøn tapénade
214 Sovs til restemad: Hvidløg, ansjos
372 Sovs til restemad: Tunfiskesovs
117 Sovs til skaldyr: beurre blanc
111 Sovs til skaldyr: champignons, karry
113 Sovs til skaldyr: persillade
126 Sovs til skaldyr: tomat-
71 Sovs til skinke: fløde, champignons
232 Sovs til skinke: portvins-
25 Sovs til supper: hvidløgs- (rouille)
29 Sovs til supper: pistou (basilikum, hvidløg)
216 Sovs til svinekød: barbecue
229 Sovs til svinekød: portvins-
373 Sovs til svinekød: tunfiske-
87 Sovs til æg: béarnaise
71 Sovs til æg: champignons, fløde
87 Sovs til æg: hollandaise
25 Sovs til æg: hvidløgs- (rouille)
363, 364 Sovs til æg: mayonnaise
90 Sovs til æg: pipérade
132 Sovs til æg: æggesovs
242 Sovs, affedtning
106 Sovs, américaine (hummer-)
87 Sovs, béarnaise
272 Sovs, béchamel
244, 246 Sovs, brun
71 Sovs, champignons
177 Sovs, chutneys, relish: Sveske/æble
359 Sovs, chutneys, relish: Tomat
165, 177 Sovs, chutneys, relish: Tranehær
87 Sovs, hollandaise
272 Sovs, hvid (béchamel)
143 Sovs, jævning: Beurre manié
244 Sovs, jævning: Hvedemel
244 Sovs, jævning: Maizena
246 Sovs, jævning: Roux
363 Sovs, mayonnaise
272 Sovs, mornay
220 Sovs, peberrod
222 Sovs, portvin
246 Sovs, roux-jævnede
200, 291 Sovs, salsa
237 Sovs, skysovs
237, 244 Sovs, stegesky
301 Sovs, tapénade, grøn
272 Sovs, velouté
350-1 Sovs, vinaigrette
132 Sovs, æg, hakkede
442-3 sovse til clafouti
25, 29 Sovse til supper
216 Spareribs
278 Spinat
296 Spinat med agurk
295 Spinat med courgetter
93, 103 Spinat med fisk (florentine)
118 Spinat med kammuslinger (florentine)
14 Spinat-porre-kartoffelsuppe
273 Spinat, blomkål, mornaysovs
278 Spinat, braiseret
277 Spinat, generelt
407 Spinatfyld i pandekager
69 Spinatomelet
278 Spinatpakker
73, 75 Spinatsoufflé
75 Spinatsouffléroulade
14 Spinatssuppe
71 Spinattimbale
385 Spinattærte
260 Sprængt oksekød
180 sprødt strimlet andeskind
460 Sprøjtepose, brug af
126, 128 St. Peterfisk som søtunge, ørred
92, 123-8 St. Peterfisk, mousse/fars
101-4 St. Peterfisk, pochering i gryde
88-93 St. Peterfisk, pochering i ovn
140 Stegt kylling med champignons, fløde
139 Stegt kylling med sauterede løg og kartofler
138 Stegt kylling, ernæringstip
136 Stegt kylling, generelt
163 Stegt kylling, hel
140 Stegt kylling, Marengo
139 Stegt kylling, provençale, tomater, hvidløg
226 Stegt lammebov
224 Stegt lammekølle
163 Stegt poulard
222 stegt, hel mørbrad
218 Stegt, helt højreb
140 Stegte croûtoner
199 Stegte hamburgere
164 Stegte små kyllinger
190 Støbejernsgrill
459 Sukker til kagebunde
38 Sukker, mål
421 Sukkerlage
459 sukkerlage til kagebunde
441 sukkerlage til pochering
461 Sukkerpiskning med æg
441 Sukkerpochering af frugt
30 Suppe med kylling
31 Suppe med æg
242 Suppe, affedtning
6 Suppe: agurkefool
30, 31 Suppe: aïgo bouïdo
30, 31 Suppe: aïgo bouïdo (hvidløg)
123 Suppe: bisque
8 Suppe: blomkåls-
8 Suppe: broccoli-
14 Suppe: brøndkarse-
9 Suppe: champignon-
21 Suppe: chowder
16 Suppe: consommé
7, 18, 19, 24, 33, 395 Suppe: garniture
11 Suppe: gulerod (Crécy)
30 ff Suppe: hvidløg
11 Suppe: karry, fisk
13 Suppe: kartoffel med hvidløg
22 Suppe: klipfisk
13 Suppe: kold
5, 6, 30, 32, 122 Suppe: kyllinge-
13 Suppe: legeret
11 Suppe: løg
19 Suppe: løgsuppe, fransk
13 Suppe: med porrer
21, 22 Suppe: New England Chowder
29 Suppe: pistou
13 Suppe: porre-, kartoffel-, legeret
30 Suppe: provençale
26 Suppe: provençalsk fiskesuppe
31 Suppe: provençalsk med kartofler
13 Suppe: pureret
6 Suppe: ris og løg-
9 Suppe: roux, suppe og sovs
24 Suppe: Santa Barbara
31 Suppe: sortbønne gazpacho
26 Suppe: soupe de poisson
7 Suppe: squash
11 Suppe: variationer
8 Suppe: velouté
13 Suppe: vichyssoise
5-33, 106, 108, 121-3, 215, 233, 338 Supper
395 Supper, garniture: butterdejssnacks
7 Supper, garniture: crème fraîche
24 Supper, garniture: croûtoner
19 Supper, garniture: marv
18 Supper, garniture: oksehaleboller
33 Supper, garniture: pita
358 Supper, garniture: tomattern
5 Supper, om fedtfattige
44 surdej
204 Surkål i choucroute garnie
290 Surkål, braiseret
185 Sveske- og leverfyld til postejer og terriner
409 Svesker: mandel-pandekagefyld
240 Svinebov med grønsager
257 Svinebov til pølser
204 Svinekoteletter, choucroute garnie
202 Svinekoteletter, generelt
202 Svinekoteletter, stegte
203 Svinekoteletter, stegte med fløde, champignons
251 Svinekød i farsbrød med oksekød
253, 254, 256 Svinekød i postejer
261 Svinekød i potée normande
142 Svinekød: salt, blanchering
260 Svinekød: saltning
229 Svinekød: stegt kam, generelt
229 Svinekød: stegt kam, hel
211 Svinekød: stegt kam, udbenet
227 Svinekød: stegt svinekød og trikiner
228 Svinekød: stegt, fersk skinke
201 Svinekødsburgere
240 Svinekødsgryderetter
216 Svinekødsribben, grillstegte
253 Svinelever i postej
196 Svinemørbrad, stegt
130 Sværdfisk, gravad
82-3 Sværdfisk, grillstegt
26, 101-4 Sværdfisk, pocheret, gryde
437, 489 Sød mørdej
490 Sød mørdej, medaljer
490 Sød mørdej, minitærter
437 Søddemarengs
321 Søde kartofler
91 Søtunge, bonne femme
92 Søtunge, farserede fileter
123-8 Søtunge, fiskefars
23 Søtunge, fiskefond
99 Søtunge, grenobloise
98 Søtunge, meunière
90 Søtunge, pocheret med pipérade
90 Søtunge, pocheret med smørsovs, krydderurter
92 Søtunge, pocheret mousse, gratineret
26, 101-4 Søtunge, pocheret, gryde
91 Søtunge, pocheret, ovn: Dugléré
93 Søtunge, pocheret, ovn: Florentine
88 Søtunge, pocheret, ovn: i hvidvin
91 Søtunge, pocheret, ovn: i hvidvin med svampe
91 Søtunge, pocheret, ovn: i hvidvin med tomat
98-100 Søtunge, stegt
99 Søtunge, stegt med brunet smør, kapers
98 Søtunge, stegt meunière
123-8 Søtungemousse
122 Søtungesuppe
11, 22-6, 31, 122 Søtungesupper
372 Tacchino tonnato
301 Tapénade med bladselleri
434 Tarte tatin
100 Tatarsovs
82, 97 Tidsangivelser: fisk
242 Tidsangivelser: grydestege
158 Tidsangivelser: kalkunbryst, grillstegt
372 Tidsangivelser: kalkunbryst, pocheret
168, 169 Tidsangivelser: kalkunbryst, stegt
158 Tidsangivelser: kylling, grillstegt
163, 164 Tidsangivelser: kylling, stegt
224 Tidsangivelser: lammekølle
242 Tidsangivelser: oksekød, braiseret
218-9, 221 Tidsangivelser: oksekød, stegt
231 Tidsangivelser: skinke
227, 231 Tidsangivelser: stegt svinekød
70-1, 128 Timbaler
24 Toast, ristede flûteskiver
358 Tomater, concassé
357-9 Tomater, generelt
368 Tomater, pastasalat
55, 56 Tomater, pizza
306 Tomater, Provence
317 Tomater, ratatouille
84 Tomatkrydderurtesovs
357-9 tomatsalat
84, 91, 102, 126, 359 Tomatsovs
359 Tomatsovs med chutney
84, 91 Tomatsovs til fisk
358 Tomatsovs, frisk
55 Tomatsovs, pizza
102 Tomatsovs, provençale
126 Tomatsovs,rejeboller
200 Tomatsovs,salsa
199 Tomatsovs,skysovs
91 Tomatsovs,smør til fisk
358 Tomattern
386 Tomattærte
84 Torsk, braiseret, ovnbagt
23 Torsk, fiskefond
82-3 Torsk, grillstegt
85, 86, 94 Torsk, hel, ovnstegt som laks
101-104 Torsk, pochering i gryde som laks
131 Torsk, saltet: klipfiskeboller med æggesovs
22 Torsk, saltet: suppe
11, 22-6, 31 Torskesuppe
55 Tortillas, pizza
429 Tranebær, sprød kage
177 Tranebærchutney (kompot)
403 trifli
450 Trifli, kiwi-
223 Trøfler i Madeira, portvin
476, 485 Trøfler, dessert
130 Tunfisk, gravad som laks
103 Tunfisk, pocheret som laks
372 Tunfiskesovs
384, 432 Tærtebunde: fritformede
383 Tærtebunde: færdigkøbte
395, 439 Tærtebunde: gitter
383 Tærtebunde: omvendte
382 Tærtebunde: tærtering
392-5 Tærter (dessert): butterdejs-
437 Tærter (dessert): bær-
442, 443 Tærter (dessert): creme-
437 Tærter (dessert): dacquoise
427, 437 Tærter (dessert): glasering
438 Tærter (dessert): græskar-
400, 437, 490 Tærter (dessert): jordbær-
439 Tærter (dessert): mincemeat-
437 Tærter (dessert): nøddemarengs-
393-4, 435-6 Tærter (dessert): pære-
434 Tærter (dessert): tarte tatin
393-4, 431-4 Tærter (dessert): æble-
384 Tærter (madtærter): ernæringstip
384-8 Tærter (madtærter): fyld til
384 Tærter (madtærter): generelt
385 Tærter (madtærter): Lorraine
57, 393 Tærter (madtærter): løg-, ansjos
57, 393 Tærter (madtærter): pissaladière
384-85 Tærter (madtærter): quicher
387 Tærter (madtærter): rester
394 Tærter (madtærter): roquefort-
388 Tærter (madtærter): uden skorpe
409 tørrede abrikoser med nødder i pandekager
335 Tørrede bønner i supper
332 Tørrede bønner Maître d'hôtel
332 Tørrede bønner med hvidløg og krydderurter
241 Tørrede bønner med lammeskank
331-3 Tørrede bønner, generelt
332 Tørrede bønner, kogning
333 Tørrede bønner, puré
334, 355 Tørrede bønner, salat
332 Tørrede bønner, trykkogning
492 Udskæring af oksekød, planche
139 Udtræk af røllike
27 udvending af aspic
46 Valnødder i fuldkornshvedebrød
409 Valnødder: abrikosfyld til pandekager
396, 399, 400 Vandbakkelser
401 Vandbakkelser med flødeskum
401 vandbakkelser med is
401 Vandbakkelser med kagecreme
401 Vandbakkelser med krabbefyld
397, 398 vandbakkelser, formning, bagning
399-403 vandbakkelser, fyld til
400 vandbakkelser, gâteau Paris-Brest
400 vandbakkelser, krans til salade niçoise
400 vandbakkelser, St. Honoré
396 vandbakkelsesdej (pâte-à-choux)
124, 128 vandbakkelsesdej i mousser/fars
400 vandbakkelsesdej som kagecreme
398 vandbakkelsesdej, éclairs
400 vandbakkelsesdej, gâteau Paris-Brest
403 vandbakkelsesdej, gnocchi
403 vandbakkelsesdej, gougères
400 vandbakkelsesdej, krans
76 Vanille, hel
420 Vanilleisbrød
76 Vanillesoufflé
441 Vanillesukkerlage til pochering
272 Velouté
8 Velouté til supper
272 Velouté: mornay
86 Velouté: vin, fløde
13 Vichyssoise
139 Vichyssoise
138 Victoriansk kommenskage
330 Vilde ris med mirepoix G
331 Vilde ris, braiserede med champignons Duxelles
155 Vilde ris, croûtoner
330-31 Vilde ris, generelt
87 Vin: hvidvinssovs
209 Vin: hvidvinssovs, sennep til kalvelever
282 Vin: østers, hvidvin
351 vinaigrette
349 Vinaigrette, vineddike til Salatdressinger
284, 285 Vintersquash, dampkogte
307 Vintersquash, farserede, bagte
286 Vintersquash, gratinerede
294 Vintersquash, julienne
285 Vintersquash, puré
147 Waterzooi, kylling
321 Yams, pureret
453 Zabaione
87 Æble- og myntegele
424-35 Æble-desserter
430 æblebjerg
481 æbleplumkage
408 Æbler i pandekager
430 Æbler med karamel
431 Æbler med mandler
429 Æbler med whiskycreme
424 Æbler, generelt
443 Æbler: clafouti
432 Æbler: fritformede
441 Æbler: pocherede
442 Æbler: pocherede, glaserede
428 Æbler: skivede, ovnbagte
429 Æbler: sprød -kage
434 Æbler: tatin
177 Æbler: tilbehør til kød
426 Æblesovs i charlotte
481 Æblesovs i plumkage
425 Æblesovs i æblesne
431 æbletærte
393, 394 Æbletærter
60-77 Æg
316 Æg: garniture, grønsagsragout
140 Æg: garniture, kylling Marengo
61 Æg: generelt
68 Æg: omeletter
461 Æg: piskning af
87 Æg: sovs
70-1 Æg: timbaler
461 Æggeblommer: piskning med sukker
72, 463 Æggehvider: foldning
461 Æggehvider: piskning
11, 22-6, 31, 122 Ørred i supper
94 Ørred: braiseret, hel
128 Ørred: filetering
99, 100 Ørred: meunièrestegt
126 Ørred: mousse
26, 102-4 Ørred: pocheret i gryde
88-93 Ørred: pocheret, ovn som laks
96 Ørred: servering af hel fisk
97 Ørred: stegt, hel
123-8 Ørredfars
282 Østers med artiskokker
119 Østers med hvidløg
118, 119 Østers: generelt
119 Østers: grillstegte med hvidløg
122 Østersbisque

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Det gode køkken (1991)