Find opskrift

Heibergs chokolade

Se Alle kogebøger


Forfatter   Heiberg, Morten
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2002
Udgave 2
Illustrationer Lars Ranek
Sider 188
ISBN 87-614-0326-1
Bognummer 52
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
161 Abrikoskompot
170 Ananaschips
167 Ananaskompot
161 Appelsinsirup
165 Appelsinstøv
162 Bagte macadamiabunde
167 Bagte sprøde bananer
138 Banyuls- og Guanajasorbet, den fedtfattige chokoladesorbet
156 Banyulssirup
157 Banyulssirup med chokolade
168 Banyulssyltede pærer
159 Bisquit sans farine — bagte chokoladebunde
169 Bløde, hjerteformede tuiles
75 Bourbon cannelés
163 Brombærsorbet fra Greystone, USA
64 Brownies
101 Brændt creme med chokolade (Choko Brûlée)
158 Bunde med marcipan (Bisquit au pâte mande)
161 Caramel Anglaise
131 Caramella, søde karameller
119 Champagne og chokolade
170 Chok Chokoladetuiles
156 Chokolade sabayonne
92 Chokolade sushi
149 Chokolade- og whiskyis
70 Chokoladebesættelse (The Obsession)
73 Chokoladedrømme (Chocolate & dreams)
161 Chokoladeroser
158 Chokoladesauce med lavendel
78 Citronelle
166 Citronsukker
159 Crème Anglaise
89 Den hvide, varme drikkechokolade
88 Den mørke forrygende varme chokolade
164 Den ultimative chokoladesirup
134 Diamanten
167 Espressosauce
166 Forstøvet vanille
157 Fru Heibergs hybenkompot
102 Gran Couva Crémeux, Single Estate Mousse
104 Grand Cru chokolademousse
158 Grøn te-sirup
160 Hindbærkompot
171 Hindbærsirup
94 Hvid chokoladebudding
125 Hybre chokolader
145 Ivoire og balsamico, hvid chokoladeis
158 Jivara au lavande
171 Jordbærchips
160 Jordbærsalat
159 Jordbærsirup
165 Kaffesukker
164 Karamelliseret rødløg
169 Karameltuiles
151 Klementinkompot og sorbet
80 Knasende sprøde mandelbunde med hvid chokolade- og rosmarincreme
167 Konditorcreme
157 Koriandersirup
159 Mandel Dacquoise
60 Mandel- & kastaniekage
169 Mandeltuiles
171 Min bedste vanilleis
110 Mousseaux Verveine
63 Muffins
117 Nougat med appelsinpraliné
83 Nøddecreme, smørpålæg
163 Overtræk til kager, is m.m.
107 Pandekager med indbygget chokoladesoufflé (Crêpes au chocolat)
109 Pisa, det skæve chokoladetårn
156 Pistaciesirup
121 Praliné med sesam
132 Pyramiden, fyldte Keops-pyramider med frisk estragon
86 Pæremani
165 Rabarberis
85 Rabarbertærte
98 Ravioli med lys chokolade (Ravioli au jivara)
168 Rosmarintuiles
97 Sablée Breton med chokoladecreme, små knasende, tilsandede kager
158 Sauce manjari — lun chokoladesauce
126 Sicilia
156 Skide sur citronsirup
77 Små bløde skønheder (Urban Madeleines)
69 Små drønnerter med marcipan
66 Souffleen
163 Straciatella
146 Strawberry & chocolate fever
165 Sumatra kaffe is
122 Sveskedrømme
142 Trekantet hindbær- og chokoladeis (Le Triangle)
128 Trøfler med Baileys (Truffes au Baileys)
141 Æble- og chokoladeparfait (Jivara au calvados)
157 Æblesirup

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Heibergs chokolade (2002)
Heiberg helt enkelt (2002)
Fristelser (2003)
Chokoladefristelser (2004)
Heiberg-San i Asien (2007)