Find opskrift

ny nordisk gastronomi


Fortolkninger på 16 danske toprestauranter

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Bent
Sekundære forfattere Bech-Poulsen, Claes
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2012
Udgave 1
Illustrationer Claes Bech-Poulsen
Sider 288
ISBN 978-87-567-9039-0
Bognummer 338
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
104 Almas-kaviar avocado tun Wassim Hallal
260 Appetizerr med stenbiderrogn på blomkålscreme med urtejuice Rainer Gassner
102 Champignon trøffel hasselnød Wassim Hallal
193 Foie gras, vert just og citron Jakob Mielcke
147 Frossen hvid chokolade & dild yoghurt - brunet smøris - selleri Allan Poulsen
211 Færøske jomfruhummere med østersemulsion, tang og rugbrød René Redzepi
265 Gris med rødbede og trøffel Rainer Gassner
179 Grøntsager i grønt græs Thosten Schmidt
232 Gullaschkrydrede grøntsager og kogt kalv i yoghurt samt tomatiseret kartoffelpuré Erwin Lauterbach
92 Havtorn en surprise Kristian Møller
75 Havtornesorbet med hasselnøddehonning og saltet praline samt 'pæretærte' med ymeris Per Hallundbæk
91 Hummer med hvide danske asparges, croutoner og hummercreme Kristian Møller
72 Hummer Tiger Lee Per Hallundbæk
24 Hvid chokoladecrumble, olivenoliesorbet, saltsyltet citron og fennikel Søren Selin
39 Isbjerg med kærnemælk, hvid chokolade og hasselnødder Ronny Emborg
263 Jomfruhummer og brissel Rainer Gassner
266 Jordskokkeis med pastinakmousse på nøddekiks, krystalliseret chokolade og karamelliseret æble samt sprøde mælkeflager og marengs Rainer Gassner
36 Kalveinderlår med æggeblommecreme og løjrom Ronny Emborg
57 Kandiserede urter med skyrmousse, bladselleri og citronmelisse Claus Henriksen
119 Kartoffelchips med blæretang Rasmus Kofoed
23 Klipfisk, agurk og dildolie Søren Selin
54 Kogte lammefjordsporrer med sprødt brød og ramsløgssauce Claus Henriksen
236 Kærnemælks-'fløde' men vanilje og hvid chokoladecrunch samt sæsonens bær og frugt Erwin Lauterbach
144 Lam fra Varde Ådal, selleri, mørke bær og Karljohansvampe Allan Poulsen
51 Limfjordsøsters med kartofler, dild og sure perler Claus Henriksen
20 Limfjordsøsters, beurre blanc og grønne tomater Søren Selin
136 Limfjordsøsters, kartoffel - salturt - urter Allan Poulsen
140 Lun torsk og 'kartoffelsalat', ærter - syltelage Allan Poulsen
121 Løgvækster & smeltet høost Rasmus Kofoed
35 Makrel gravad i høaske med grønne tomater, dildcreme og muslingesauce Ronny Emborg
250 Melon og hyldeblomst Christian Ebbe
217 Oksekæbe og julesalat, syltet pære og jernurt René Redzepi
70 Pighvar i brødkrummer og trompetsvampe med ventreche og persilleolie Per Hallundbæk
89 Pighvar med persillesauce og braiseret kalvehale Kristian Møller
248 Pighvar med pære og hasselnød Christian Ebbe
66 Porcheret vagtelæg med purløgssauce og kaviar Per Hallundbæk
107 Rødgrød fløde chokolade Wassim Hallal
279 Rørt tatar af nordjysk kalv med vilde urter, blomme, sprød kartoffel og peberrod Michael Pedersen
194 Sesam, tang og vilde ris Jakob Mielcke
235 Skindstegt fladfisk med karamelliserede 'one pot'-løg og rødbeder i egen sky samt æble- og sennepskompot Erwin Lauterbach
176 Skovdue Thosten Schmidt
231 Spidskål med østers i gedefriskost og bagt torskefisk Erwin Lauterbach
180 Steg af dansk vildsvin og rødder med spæde skud fra den lokale skov Thosten Schmidt
164 Stegt jomfruhummer med kamillepuré Thomas Herman
212 Tatar af mosukokse René Redzepi
276 Tempereret slethvad med jordskokker fra det nordjyske, fuglegræs, ramsløg, syre og mayonnaise med stenbiderrogn Michael Pedersen
228 Toast med persillesauté, svampecreme med brændenælder og fjerkræ Erwin Lauterbach
87 Torsk med brunet smør, kål, sprødt rugbrød og peberrodsskum Kristian Møller
241 Tørrede kammuslinger og biodynamiske gryn René Redzepi
52 Unika 14 med knuste urter, majroer og aromat af grøntsager Claus Henriksen
123 Urtehaven' & klar supper på røget lammebryst Rasmus Kofoed
160 Æbleskiver som brændende kærlighed med eddikepulver og rødebedegelé Thomas Herman
163 Østers med gran Thomas Herman
68 Østers med havtorn og havesyregranité Per Hallundbæk

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
ny nordisk gastronomi (2012)