Find opskrift

Grundbogen i sous vide

Se Alle kogebøger


Forfatter   Friehling, Peter
Forlag Turbine
Udgivet 2016
Udgave 1
Illustrationer Jakob Kristian Sørensen
Sider 162
ISBN 978-87-406-0925-7
Bognummer 332
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
24, 34, 134 afkøling
28 alkohol
52, 55, 141, 153 asparges
115-116, 119, 122, 129 bagning
23, 25, 40 bakterier
39-41, 112 bindevæv
25, 32-33, 37-39, 44, 134 bruning
108, 146 burger
142 butternutsquash
104 chicken wings
119 christmas pudding
115, 125 creme brûlée
27, 65, 90, 155 eddike
66 eggs Benedict
52, 147 fennikel
112 flanksteak
86 flæskesteg
28, 90, 96, 134, 144-145 fond
70 french duck toast
70, 126, 157 french toast
23-24, 104 fødevaresikkerhed
9, 33, 39, 101, 103-104, 107 111-112 grill
28, 56 grøntsagssmør
34, 56, 140, 153 gulerødder
62 havtaskehale
153 hoisinsovs
58, 89-90, 93-94, 103, 146-147 hvidløg
55-56, 134 jomfruhummer
55 jomfruhummersuppe
90, 148 jordskokker
75, 77 kalkunbryst
41, 56, 58, 60 kammuslinger
129 kanelbrød med appelsin
58, 60, 78, 86, 90, 103, 145, 147, 149, 153 kartofler
58, 60, 139, 150 knoldselleri
24, 27, 69, 77 krydderurter
77, 157 kylling i karry
77, 82 kyllingebryst
11, 52 laks
90 lammeskank
27, 55, 58, 69, 78, 86, 93, 103, 107-108, 152 løg
33, 38 maillardreaktionen
20-21, 27, 31-32, 82 marinade
78 mørbradbøffer
27, 44, 101 mørhed
157 nektarin
25, 41, 93 ossobuco
42, 144, 150 pastinak
62, 146, 153 peberfrugt
65-66 pocheret æg
152 Porre
156 pære
111 ribs
38, 75, 81 roastbeef
142 rosenkål
138 rødbedebearnaise
34, 56, 108, 134-135, 138, 141, 143, 149 rødbeder
135, 138, 141, 143 rødbedesmør
28, 31, 52, 77, 108, 147 røget spæk
69 røræg med chili
26, 29-30, 34 saltning
15, 32-35, 89 servering
52, 134, 136 skaldyrshollandaise
55-56, 134, 136 skaldyrssmør
26-27, 30, 82 smagsgivere
28, 52, 55-56, 58, 60, 62, 66, 69-70, 78, 81, 90, 93, 96, 107, 111, 116, 119-120, 122, 126, 129-130, smør
144 spidskål
27, 32, 62, 86 stegesmag
103 stegt flæsk
56, 69, 78, 146, 153 svampe
25, 96 svinekæber
145, 149, 153 søde kartofler
28-29, 42, 148, 152 sødme
107 t-bonesteak
37 temperaturprofil
37, 40-42 tilberedningstid
56, 62, 143 tomater
65 vagtelæg
21, 66, 116 vakuumposer
42, 126, 157 æbler
122 ølkage v2.0

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Grundbogen i sous vide (2016)