Find opskrift

Chokolade

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Forlag Gyldendal
Udgivet 1995
Udgave 1
Illustrationer Jes Buusmann
Sider 169
ISBN 87-00-19776-9
Bognummer 32
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
125, 153 Afrodisiakum
142, 143 Afskalning
152 Akne
152 Allergi
44 Appelsin-nougatkage
90 Appelsintrøffel
12 aræometer
119ff, 18, 153 Aztekerne
61 Aztekernes chokoladedrik
53 Bananer
1.3, 38, 78 Bavaroise
38, 78 Bavaroise Speciale Orange
119, 120 Betalingsmiddel
20 Biscuitbund
58, 59 Bittersøde chokoladesmåkager
62, 73, 124, 154 Brillat-Savarin
1, 38, 50 Brownies
50 Brownies I
51, 59 Brownies II
57 Brune kager
24 Butterdej
165 Cacao Pate Extra
120, 161 Cachuaquahitl
61 Caraibisk kakaodrik
164 Caraque
152 Caries
44 Carl Jones
36 Carol Stief
125, 153 Casanova
45 Chokolade Éclair Extra Frederic Bau
11 Chokolade med kardemomme og mokka
52 Chokolade med pecannødder
36 Chokolade med solbær Litten Møgelvang
37 Chokolade med valnød og pære
68 Chokolade-tortellini
112 Chokoladeblade
46, 47 Chokoladecreme
62 Chokoladedrik med mynte og tequila
83 Chokoladeis (grundmasse)
12, 43 Chokoladekage Guanaja 1502
38, 39 Chokoladekage med mokka-trøffel
91 Chokoladekastanietrøfler
17 Chokoladekonditorcreme
95 Chokolademarcipankugler med kirsebær
74 Chokolademousse Manjari
48 Chokolademuffins
125 Chokolademørdej
26 Chokolademørdej Il
26 Chokoladeovertræk
87 Chokoladeparfait med svesker i armagnac
77 Chokoladesabayonne
27 Chokoladesauce
32 Chokoladeskærekage
57 Chokoladesmåkager
73 Chokoladesoufflé med citron-koriandersauce Frederic Bau
48 Chokoladetimbaler
60 Chokoladetuiles
53 Chokoladetærte
49, 149, 166 Christian Constant
82 Christophe Colin
122 Christopher Columbus
98 Citron-pralinéganache
126ff Coenraad van Houten
128, 142, 143 Conchering
13, 17, 47 Creme
16 Crème anglaise
65 Crème Chantilly
134 Criollo
127, 128 Daniel Peter
151 Diabetes
155 Duft
164 Equatoriale
149 Favre-Bismuth
151 Fedme
140 Flade bønner
110, 146 Flødechokolade
135 Forasteros
152 Fordøjelse
142, 143 Formaling
152 Forstoppelse
158ff Forstærket vin
97, 100 Fransk nougat
17, 29, 37, 45, 49, 69, 73, 76 Frederic Bau
144 Fremmede fedtstoffer
88 Frossen terrine med svesker i armagnac
65, 72, 109 Frugt som tilbehør
139 Fugtskadede bønner
9, 90, 97 Fyldte svesker
82 Gammeldags crème brulée med chokolade Christophe Colin
13, 98, 99 Ganache
36 Gateau an chocolat Carol Stief
56 Gateau Michaed Michel Michaud
82 Genoisebund med abrikos og hvid chokoladebavaroise
18, 23, 82 Genoisebunde
72 Gianduja chokoladefondue
9, 122, 164 Guanaja
66, 67 Guanaja chokoladesuppe med te, appelsin og brød-croutoner
29 Guanajakage uden mel Frederic Bau
137 Gæring
107 Hareragout med chokolade
158 Hedvine
128 Henri Nestlé
119ff Hernán Coites
150ff Hervé Robert
11 Husblas
110, 146 Hvid chokolade
76 Hvid chokolademousse med kanel og citron
87 Hvid chokoladeparfait med grapefrugt
93, 97 Hvid chokoladetrøffel med armagnac
137 Høst
59, 60 Håkonkager med chokolade
35 Ibarra chokoladekage Jeanette Laier Henriksen
11, 144 indhold (procent)
40, 45 Irene Frain
165 Ivoire
92, 141, 161 Jean-Jacques Bernachon
35 Jeanette Laier Henriksen
165 Jivara Lactée
21 Jocondebund
106 Jomfruhummer med chili og Pur Caraibe
126 Joseph Fry
32, 51, 56 Jørgen Søgaard
16 Kagebunde
86 Kager med chokolademynteis
18, 23 Kakao-genoisebund
22, 23 Kakao-makronbund
133, 135 Kakaoblomst
108 Kalkunfricassé med Guanaja
19 Kanelbund
93 Kaneltrøffel
151 Kaneltærte med hvid chokolade-trøffel
72 Kaneltærte med hvid chokoladetrøffel Jørgen Søgaard
103 Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokolade
64 Kirsch-kanel chokoladedrik
74, 75 Klassisk fransk chokolademousse
23 Klassisk lys genoisebund
148 Klein, Donald
98 Knas med chokolade, honning og mandler
157 Knæk (i chokolade)
151 Kolesterol
156 Konsistens (råchokolade)
111 Krydderier og krydderurter
139 Kvalitetstest (bønner)
135 Le Cacao Nacional
164 Le Noir Gastronomie
148 Leibowitz, Mikael
102 Linsesauté med pocherede æg og kakao
36 Litten Møgelvang
144ff Lovgivning
62 Ludvig Holberg
21 Lys bund med citron
33 Lys chokoladekage Jivara Lactée med rabarbertrøffel
99 Lys ganache med chili
154 Madame de Pompadour
31, 78 Makronbund med lys chokolade-sherry mousse
20, 22, 31, 78 Makronbunde
19, 23 Mandelbund
32 Mandelkage med klassisk trøffelcreme Jørgen Søgaard
99 Mandelmasse med abrikos-ingefær
96 Mandelmasse med svesker i armagnac
96 Mandelsplitter i chokolade
164 Manjari
88 Manjarisorbet
28 Marcipan
138 markedet
153, 161 Marquise de Sevigny
119, 121 Mayaerne
149ff Medikament, chokolade som
34 Michel Michaud
152 Migræne
115 Mikrobølgeovn
46 Millefeuille
128 Milton Snavely Hershey
62 Min drikkechokolade
44 Min første yndlingschokoladekage
139 Misfarvede bønner
64 Mocca-orange chokoladedrik
122ff, 148 Montezuma
13, 31, 74, 75, 76, 78 Mousse
146 Mælkechokolade
25, 26 Mørdej
110, 146 Mørk chokolade
78 Mørk chokoladecreme med bergamot-te
72 Mørk chokoladefondue
84, 85 Mørk chokoladeparfait med hasselnødder
93 Mørke trøfler med lynghonning
158ff naturligt sød
91 Nougat-kanel trøffel
20 Nøddemakronbund
141 Opbevaring af bønner
57, 116 Opbevaring af chokolade
41 Orangechokoladekage
26, 116 Overtræk
153 Oxalsyre
148 Phenylethylamin (PEA)
69 Philippe Landemaine
26 Piedej
28 Praliné
30, 31 Pralinékage med appelsin og citron
113 pulver
164 Pur Caraibe
76 Pur Caraibe dessertcreme med pistacie Frederic Bau
80, 81 Pærer Belle Helene
68 Pæresuppe med chokoladetortellini
54, 55 Pæretærte Ulrikkeholm
117, 119ff, 161-62 Quetzalcoatl
11 regulering
141 Ristning
69 Riz au chocolat Philippe Landemaine
127, 128 Rudolphe Lindt
101 Rødfisk med porre frittes og Manjari beurre blanc
140 Røgede bønner
40 Sachertorte
70, 71 Saint-Emilion au chocolat
21 Saint-Emilion makroner
142 Sammenstikning (bønner)
32 Sandkage
148 Schwartz & Atkins
162 selskabet
148 Serotonin
157 Smag (råchokolade)
11, 114, 155 smør
49 Små chokoladekager Extra Amer 67% Frederic Bau
77 Sonia Rykiel
164 Speciale Orange
112 sprøjtning
112 stikning af pynt
116, 144 Støbning
140 Størrelse (bønner)
122 Sukker
62 sukker
150 Sundhedschokolade
66, 67, 68 Suppe
102 Svineleverpostej med svesker. kaffe og chokolade
66, 89 syltet appelsin
89 Syltet appelsin med chokoladeovertræk
50 Sylvests cookies
56 Søgaards rabarbertærte med mørk chokolade Jørgen Søgaard
114 Tabletering
114ff, 144 Temperering
12 Termometer
95 Tetrøffel
120, 161 Tezcatlipoca
132ff Théobroma Cacao L.
104, 105 Toast med chokoladetapenadeda og gedeost
135 Trinitario
13, 90f ,, 109 Trøffel
55, 79 Trøffelkage med kirsebær Michel Michaud
80 Tørrede pæreflager
138, 138 Tørring
112 Udskæring af pynt
9, 11, 139, 164, 166 Valrhona
17, 22 Vandbakkelser
22 Vandbakkelsesdej
121, 123, 144, 147 Vanille
94, 97 Venusbryster
119, 121 ff Xocoatl
94 Æble-rosmarin trøffel

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)