Find opskrift

Den røde Kogebog


300 opskrifter

Se Alle kogebøger


Forfatter   Tørsleffs Husmoder Service
Forlag Tørsleff Husmoder Service
Udgivet 1939
Udgave 41
Illustrationer
Sider 128
ISBN 87-85168-04-1
Bognummer 304
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
15 Abrikossuppe
6 Afbagning
114 Agerhøns
33 Amagergryde
82 Amagergryde med flæsk
109 And med oliven
108 Andesteg
28 Anna kartoffel
33 Artiskokker
34 Asparges, kogte
23 Aspargessauce
8 Aspargessuppe
34 Aubergines, stegte
120 Aubin
62 Baccalà
20 Baconboller
20 Baconterninger
27 Bagte kartofler
73 Bankeflæsk
89 Bankekød
68 Barbecuesauce
75 Bayonneskinke
23 Bearnaisesauce
23 Bechamelsauce
122 Beignetdej
73 Ben, stegte
95 Benløse fugle
34 Blomkål, dansk
35 Blomkål, Dubarry
35 Blomkål, italienne
35 Blomkål, polonaise
8 Blomkålsuppe
19 Boghvedegrød
105 Boller i selleri
23 Bordelaisesauce
59 Bornholmer omelet
59 Bornholmergratin
8 Bouillabaisse
9 Bouillon
82 Bov i bønner
71 Bovsteg
27 Brasede kartofler
116 Brisselkoteletter
116 Brisselstuvning
9 Brisselsuppe
36 Broccoli
7 Brun kødsuppe
22 Brun sauce
44 Brune bønner
27 Brunede kartofler
39 Brunede løg
123 Brunede ris
36 Brunkål
72 Brystflæsk med urter
72 Brystflæsk, helstegt
16 Brødsuppe
106 Bum
16 Byggrynssødsuppe
71 Bygmesterkoteletter
20 Bygvandgrød
53 Bæk-ørred
88 Bøf à la mode
101 Bøf Lindstrøm
88 Bøf Stroganoff
36 Bønner på fransk
36 Bønner på italiensk
44 Bønner, brune, bagte
44 Bønner, brune, sursøde
77 Calcutta koteletter
46 Champignons à la creme
46 Champignons, ristede
23 Champignonsauce
9 Champignonsuppe
45 Chili con carné
28 Chips
26 Choronsauce
24 Citronsauce
16 Citronsuppe
77 City koteletter
110 Coq au vin
102 Crepinetter
87 Culottesteg
24 Cumberlandsauce
53 Dam-ørred
49 Dampkogt fisk
28 Dauphinske kartofler
27 Dild kartofler
24 Dildsauce
58 Djævlesild
110 Duer
87 Engelsk bøf
87 Entrecote
33 Farserede agurker
114 Fasan
37 Fennikel
47 Fisk i fad
47 Fisk i folie
48 Fisk, kogt i lage
47 Fisk, kogt i ovn
49 Fisk, stegt i ovn
50 Fisk, stegt på pande
63 Fiskeboller
63 Fiskefars
63 Fiskefarsrand
63 Fiskefarsrand, fyldt
55 Fiskefilet américaine
56 Fiskefilet bonne femme
56 Fiskefilet Dubarry
56 Fiskefilet florentine
56 Fiskefilet menuière
57 Fiskefilet morney
57 Fiskefilet parisienne
57 Fiskefilet som i Vejle
57 Fiskefilet tout Paris
50, 122 Fiskefileter i beignet
47, 48 Fiskefileter, kogt
50 Fiskefileter, stegt
64 Fiskefrikadeller
64 Fiskestuvning
64 Fisketimbale
108 Fjerkræ
108 Fjerkræ, sprængt
84 Flæsk, letsaltet
72 Flæsk, stegt
84 Flæskebov, kogt
71 Flæskebov, stegt
70 Flæskekam i folie
70 Flæskekam, stegt
70 Flæskesteg
20 Flødepeberrod
19 Fløjlsgrød
102 Forloren hare
97 Forloren skildpadde
95 Forlorne kyllinger
96 Forårsskank
87 Fransk bøf
28 Franske kartofler
104 Frikadeller
95 Frikandeau
122 Frituredej
78 Fru Jørgensens koteletter
28 Fuglereder
64 Fyld i tarteletter
105 Fyldt hvidkål
51 Gedde, farseret
102 Gissau
39 Glaserede løg
120 Gratin
99 Grilleret lammekød
68 Grillstegning
69 Grisens partering
122 Grønkålsrand
9 Grønkålsuppe
37 Grønlangkål
32 Grønsager, kogning af
32 Grønsager, stuvning af
37 Grønærter og gulerødder
10 Grønærtesuppe
45 Gule ærter
37 Gulerødder
89 Gullasch
81 Gullasch, ungarsk
109 Gåsesteg
101 Hakkebøf
74, 75 Hamburger-koteletter
74 Hamburgerryg i ovn
74 Hamburgerryg i rødvin
74 Hamburgerryg, kogt.
74 Hamburgerryg, sukkerglaseret
110 Hane i vin
115 Haresteg
107 Haschis
52 Havkat
19 Havregrød
16 Havresuppe
51 Hellefisk
29 Hertugindemos
100 Hestekød
117 Hjertegullasch
116 Hjerter som and
117 Hjerter som kylling
117 Hjerter, knuste
117 Hjerteragout
22 Hollandaisesauce
52 Hornfisk, kogt
52 Hornfisk, stegt
51 Hornfiske-frikassé
51 Hornfiskefrikassé
29 Hovmesterkartofler
65 Hummer
66 Hummer, gratineret
24 Hummersauce
38 Hvidkål, flødestuvet
38 Hvidkålsfad
10 Hvidkålsuppe
24 Hvidvinsauce
16 Hybensuppe
17 Hyldebærsuppe
87 Højrebskotelet
111 Høns, kogte
110 Høns, stegte
11 Hønsekødsuppe
101 Indianer bøf
99 Irish stew
124 Italiensk maccaroni
124 Italiensk spaghetti
77 Italienske koteletter
65 Jomfruhummer
38 Jordskokker
39 Julesalat i slåbrok
6 Jævning
112 Kalkun, kogt
112 Kalkun, stegt
97 Kalv i asparges
96 Kalvebryst
93 Kalvefilet
94 Kalvefilet Orloff
97 Kalvefrikassé
96 Kalvehaleragout
93 Kalveinderlår
95 Kalveklump
93 Kalvekoteletter
96 Kalverullesteg
96 Kalveskank, forårs
92 Kalvesteg
119 Kalvetunger
95 Kalveyderlår
100 Kanin som and
100 Kanin som kylling
46 Kantareller i tomatskaller
24 Kaperssauce
102 Karbonader
37 Karotter, brunede
37 Karotter, glaserede
58 Karry sild
60 Karry torsk
111 Karryhøne
81 Karrykrydret svinekød
24 Karrysauce
11 Karrysuppe
28 Kartoffel Anna
29 Kartoffelfrikadeller
30 Kartoffelmos
30 Kartoffelmosrand
30 Kartoffelreder
30 Kartoffelrosetter
30, 31 Kartoffelsalat
31 Kartoffelsne
11 Kartoffelsuppe
39 Kastaniepuré
39 Kastanier, kogte
39 Kastanier, ristede
39 Kastaniesuppe
7 Klaring af suppe
62 Klipfisk
52 Kongefisk
52 Koteletfisk, indienne
52 Koteletfisk, italienne
76 Koteletter i fad
78 Koteletter i vildtsauce
76 Koteletter med champignons
76 Koteletter med spinat
78 Koteletter Nemours
73 Koteletter, forlorne..
72 Koteletter, stegt i ovn
66 Krabber
29 Kroketter
64 Krustader, fyld til
117 Kråseragout
12 Kråsesuppe
111 Kylling Rosita
113 Kyllinger, oliestegte
113 Kyllinger, røgede
113 Kyllinger, stegte
17 Kærnemælkssuppe
104 Kødfars
104 Kødrand
7 Kødsuppe
24 Kørvelsauce
12 Kørvelsuppe
106 Kåldolmer
106 Kåldolmer, brunede
53 Laks, kogt
53 Laksekoteletter
65 Laksesoufflé
53 Laksforel
98 Lam i asparges
98 Lammekoteletter
98 Lammesteg
22 Legeret sauce
6 Legering
117 Lever à la creme
118 Lever, helstegt
118 Lever, stegt
45 Linser, tørrede
22 Lys sauce
40 Løg, farserede
39 Løg, sprøde
25 Løgsauce
12 Løgsuppe
122 Løse ris
124 Maccaroni
124 Maccaroni indienne
124 Maccaroni italienne
25 Madeirasky
13 Madrilène
40 Majs, kogte
40 Majs, stuvede
54 Makrel med bønner
54 Makrel, kogt
55 Makrel, røget
54 Makrel, stegt
58 Mandesild
19 Mannagrød
13 Marvsuppe
61 Maskintorsk
103 Medisterpølse
21 Melboller
101 Million bøf
80 Mixed grill
56 Mornaysauce
25 Mousselinesauce
25 Muskatsauce
66 Muslinger
67 Muslinger, gratinerede
22 Mælkesauce
79 Mørbrad i asparges
79 Mørbrad i frikassé
79 Mørbrad i karry
79 Mørbrad med champignons
79 Mørbrad som and
80 Mørbrad, røget
80 Mørbradbøf
80 Mørbradkoteletter
4 Mål og vægt
119 Nyregullasch
118 Nyrer, stegt
119 Nyreragout
91 Oksebryst med spidskål
90 Oksebryst, helstegt
86 Oksefilet, helstegt
91 Oksehaleragout
13 Oksehalesuppe
87 Okseinderlår
90 Oksekød, kogt
14 Oksekødsuppe
86 Oksemørbrad, helstegt
85 Oksens partering
86 Oksesteg
25 Olivensauce
120 Omelet
121 Omelet soufflé
106 Pandefrikadelle
25 Paprikasauce
40 Pastinakker, stegte
40 Peberfrugter
25 Peberrodsauce
41 Pebre med fisk
41 Pebre, farserede
31 Persillekartofler
25 Persillesauce
55 Pighvar
89 Pilaff
12 Pocherede sløræg
12 Pocherede æg
28 Pommes frites
41 Porrer, farserede
41 Porrer, panerede
14 Porresuppe
54 Portions-forel
112 Poularder
107 Pølsegryde
107 Pølser med æbler
91 Ragout
17 Rarbarbersuppe
31 Raspkartofler
67 Rejer
67 Rejer, friturestegte
24 Rejesauce
115 Rensdyr
19 Risengrød
123 Risotto
123 Risrand
21 Ristoppe
20 Risvandgrød
86 Roast beef
42 Rosenkål à la creme
42 Rosenkål milanaise
42 Rosenkål, glaserede
14 Rosenkålsuppe
29 Rouletter
8 Russisk rødbedesuppe (Bortsjstj)
115 Ryper
42 Rødbedebøf
42 Rødbeder, kogte
42 Rødkål
55 Rødspætter
46 Rørhatte, ristede
115 Rådyr
115 Råger
31 Råstuvede kartofler
123 Safran ris
18 Saftsuppe
18 Sagosuppe
38 Savoykål
67 Scampi frites
43 Selleri, farseret
105 Selleriboller
43 Selleribøf
18 Semoulevælling
26 Sennepsauce
58 Sild med karry
58 Sild, djævle
59 Sildegratin
52 Sildehaj
90 Skibberlabskovs
14 Skildpaddesuppe
26 Skilt sauce
71 Skinke
75 Skinke, sukkerglaseret
82 Skipperkål
43 Skorzonerrødder
110 Skovduer
26 Skysauce
96 Sorte gryde
124 Spaghetti
38 Spidskål
43 Spinat, stuvet
122 Spinatrand
33 Squash
61 Stegetorsk
72 Stegt flæsk
73 Stegte ben
59 Stenbider, kogt
59 Stenbider, stegt
26 Stikkelsbærsauce
28 Stråkartofler
31 Stuvede kartofler
46 Støvbolde, ristede
20 Suppeboller
7 Supper
43 Surkål
100 Sursteg
107 Svenske köttbullar
83 Svinekam, sprængt
71 Svinekoteletter
81 Svinekød med karry
80 Svinekød med løg
119 Svinetunger
81 Székelygulyás
18 Sødsuppe
87 T-bonesteg
64 Tarteletfyld
106 Tobbington
26 Tomatsauce
15 Tomatsuppe
60 Torsk, karry
60 Torsk, kogt
49, 50 Torsk, stegt
60 Torskegilde
61 Torskelever, kogt
61 Torskerogn
61 Torskerogn, ristet
88 Tournedos
62 Tunfisk, kogt
62 Tunfisk, stegt
55 Tunger (fisk)
119 Tunger (kød)
119 Tungeragout
81 Ungarsk gullasch
6 Vandbad
20 Vandgrød
115 Vildthachis
114 Vildtsauce
114 Vildænder
112 Waldorf salat
94 Wienerschnitzel
33 Zucchini
107 Æble-pølser
73 Æbleflæsk
121 Æggekage med flæsk
22 Æggesauce
45 Ærter, gule
18 Øllebrød
62 Ål, kogte
62 Ål, stegte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Den grønne syltebog (0)
Den blå bagebog, moderne bagning (0)
Den hvide frokostbog (0)
Den røde Kogebog (0)