Find opskrift

Aftensmad fra gryde og ovn

Se Alle kogebøger


Forfatter   Grønlykke, Charlotte
Forlag Gads forlag
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer Lars Gundersen
Sider 69
ISBN 87-12-04004-5
Bognummer 295
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
65 Agurkeraita
40 Anderagout med oliven og tomat
12 Asgers fiskeragout
67 Auberginepuré
67 Babaganouch
53 Bagte hvidløg
47 Bankekød
67 Birgitte Rahbeks babaganouch
68 Braiseret julesalat
65 Citronris
33 Coq au vin
48 Daube med persillade
48 Estouffade de boeuf a la Provencale
65 Figensalsa
11 Fiske- og skaldyrscurry med frisk koriander
12 Fiskefond
65 Glaserede ingefærgulerøder
66 Gnocchi vendt med pesto
51 Gremolada
38 Grydestegte duer i rødvin med risotto
27 Hane i citron med hvidløg og rodfrugter
67 Hvidløg, sauterede
17 Hvidløgscreme
68 Hønsefond
57 Irish stew
68 Julesalat
25 Kaju Kylling i Kaala masala
68 Kalve/oksefond
47 Kalvefrikassé
43 Kanin i Noilly Prat og dijonsennep
43 Kanin med pinjekerner og rosiner
66 Kartoffelmos med persille
66 Kartoffelrøsti med timian
18 Klipfisk i tomat- og rødvinssauce
20 Klipfiskepuré (Brandade de morue)
30 Kylling i karry
30 Kylling i tomat og chili
27 Kylling i æblecider, calvados og fløde
25 Kyllingefrikassé fra Kerala
28 Kyllingetajine med oliven og saltsyltede citroner
57 Lam i marsala og appelsin
61 Lam i rødvin og lufttørret skinke
63 Lammebov/kølle med rodselleri æbler, timian og rosmarin
58 Lammeskank braiseret med timian, abrikoser og hvidløg
44 Marinade
23 Muslinger i Chipotlepeber-­velouté
40 Nem andecassoulet i gryde
47 Ningues kalvefrikassé
61 Nordafrikansk krydret lammeskank braiseret med tomat og aubergine
52 Oksehaler i rødvin og skalotteløg
20 Oliventapenade
51 Osso Buco med gremolada
14 Paella
68 Parmesanrisotto
48 Persillade
66 Pesto
34 Poussin i sennep, rødløg, korianderfrø og fløde
34 Poussin med ricottaost og salvie
37 Poussin med økoappelsin, chili, hvidløg og ristede sesamfrø
17 Provencalske blæksprutter med hvidløgscreme
11 Risotto med fjordrejer
67 Saltbagte kartofler
65 Saltsyltede citroner
67 Sauterede hvidløg
67 Selleri-kartoffelmos
67 Taboulé
66 Tranebærsyltede pærer
38 Vagtler i portvin
44 Vildtragout
48 Vinmarinade
66 Æblechutney
55 Økogris i bønner og rodfrugter

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Aftensmad fra gryde og ovn (2003)